|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 |
|
BAN stały
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VII
|
|
|
|
#962 |
|
Rozeznanie
|
i urlop spędzałyście razem skoro w tym samym czasie ?
|
|
#963 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#964 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, bardzo Was proszę o chwilę rozwagi, ja na jej miejscu - po dowiedzeniu się o sobie, że jestem oszustką itp chcialabym zmieść każdego kto tak napisał/powiedział - normalny odruch ludzki, dlatego nie dziwię się, że na początku kasowała komentarze i poniósł ją temperamet, który wiem, ma wielki :P Teraz ochłonęła i napisała Wam jak było na prawdę - mam nadzieję, że weźmiecie to pod uwagę i sprawdzicie dokładniej (z jakiego konta teraz pisze, chyba nie skacze po różnych komputerach po nocy?) Chciałabym, by jak najszybciej zostało oczyszczone jej imie i żeby przestała się trząść - bo jest roztrzęsiona tą sytuacją. Znamy się dobrze, znam ją lepiej niż każda jedna z Was, nawet ta cała Ramona - króra chyba jest troche psychofanką
I wiem, że w życiu nie bawiłaby się w takie rzeczy - jest dorosłą, mądrą, silną, odnoszącą sukcesy kobietą i nie powinnyście mieszać jej z błotem z powodu nieporozumienia i głupiego zbiegu okoliczności. Nie chciałam sie mieszać, ale jak mi ktoś bluzga przyjaciółkę to będę bronić klatą Proszę o rozwagę, tylko o tyle.
|
|
|
|
#965 |
|
Zakorzenienie
|
grzeee ja Ciebie bardzo lubie!
i pieknie malujesz
|
|
|
|
#966 |
|
Rozeznanie
|
maxi się tłumaczy, a gdzie taka wyszczekana do tej pory Ramona ??
|
|
#967 |
|
Przyczajenie
|
A czy wszystkie osoby które były nieaktywne na tym forum w czasie moich wakacji musiały być ze mną na urlopie? Pomyśl logicznie, bez snucia teorii. Ja sie pytam - po co by mi to było?
Edytowane przez Maxineczka Czas edycji: 2012-08-14 o 01:53 |
|
|
|
#968 |
|
Raczkowanie
|
ooo jak miło! dziękuję
|
#969 |
|
Rozeznanie
|
Katosu dobra kobieta
Każdym by trzęsło po takiej WPADCE !!
|
|
#970 |
|
Przyczajenie
|
A ty, maxineczka, w koncu masz zmienne ip czy korzystalas u ramony z internetu? bo chyba cos sie kupy nie trzyma znowu.
|
|
#971 |
|
Rozeznanie
|
Ramona coś napisze w końcu ?
|
|
#972 |
|
Zadomowienie
|
Ja jakbym miała przed sobą wizję spadającej popularności (= mniej kasy) to gdyby było trzeba to i w środku nocy do innego miasta bym jechała
|
|
|
|
#973 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, czas odpuscic, to bez sensu, jezeli nikt nie jes w stanie powiedziec, tak na 100% to ona czy nie na 100% to nie ona to to bez sensu, kazdy wierzy w swoja prawde
wiec..i tak pewnie zginie w morzu, a dyskusja bedzie sie toczyla przez 10 stron, ale ja sie z tematem zegnam grzee mysle ze duzo osob Cie bardzo lubi i naprawde nie powinnas miec kompleksow i powinnas byc pewna siebie bo jestes super extra babka
|
|
|
|
#974 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Tak, tak... nie wiedziała o tym |
|
|
|
|
#975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
-dawno się tu nie logowala (hmm z tego co dzis sprawdzalam, to byl czerwiec 2012, ale screena nie zrobilam) -z komputerem ramony kontakt miala dawno temu (z tego co widzę był to również czerwiec 2012, kilka dni po ostatnim logowaniu się Maxineczki) Ja już w nic nie uwierzę, nawet jak zleci się tu stado jutuberek broniących jej. Dziwne, ze "kolezanka" tyle wie o niej i o innych popularnych dziewczynach ![]() Odpuszczam, niech każdy sobie wyrobi wlasne zdanie na ten temat
|
|
|
|
|
#976 | |
|
Rozeznanie
|
Tak, tak tylko jak jest maxi to nie ma Ramony, a jak jest Ramona nie ma maxi...
Fakt - każdy swoją prawdę zna... Dobranoc ---------- Dopisano o 02:04 ---------- Poprzedni post napisano o 02:01 ---------- Cytat:
Katosu Kochanie przejrzyj na oczy,,, MODERATOR WIDZI - NIE MYLI SIĘżegnam
|
|
|
#977 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#978 |
|
Raczkowanie
|
No ale czemu piszesz nie znając wszystkich faktów, nie biorąc różnych możliwości pod uwagę? Maxi na studiach skorzystała z komputera, z którego teraz pisze ramona, nawet dobrze nie znała dziewczyny i to było dawno, jak "afera" wypłynęła zobaczyła na FB jej imie i nazwisko i zaskoczyła o kogo chodzi i jak mogło do tego dojść, stąd skąd miała wiedzieć, ze to ona pisze negatywy o mnie czy innych dziewczynach? Ramona widocznie sobie ubzdurała że skoro Maxi zna, to bedzie ją chwalić a że widac ma niewyparzony język dostało się "konkurentkom z YT" - mnie to nie rusza, co ona tam pisała, dla mnie najważniejsze jest że Aśka jest w tej sytuacji niewinna i wiem to na pewno, przykro mi jest, że musi takie rzeczy o sobie czytać, jedna drugą nakręca i wychodzi jak wychodzi. Bardzo mi zależy na tym, by ta sprawa zakończyła się hepiendem.
|
|
|
|
#979 |
|
Zakorzenienie
|
jedno male pytanie jednak mam:
czy moderatorzy widza, moderatorzy to do Was- czy jezeli taka czy owaka loguje sie z tego czy owego kompuetra, to czy widac, ze a- kiedys logowala sie na tym i tamtym koncie w sopocie a potem i na ty mi na tym w zakopcu? bo to byloby istotne w tej sprawie |
|
|
|
#980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, że nic Ciebie nie przekona, ale ona kłamie nawet w tym wątku. Powtarzam: korzystanie z cudzego komputera kilka lat temu nie ma znaczenia, chodzi o bardzo świeży kontakt |
|
|
|
|
#981 |
|
Zakorzenienie
|
tydzień temu przed wyjazdem na urlop zasubskrybowałam maxineczkę, dzisiaj wróciłam, czytam ten wątek- i muszę ją usunąć
Za długo to ona nie zagościła w moich subach, no ale nie lubię fałszu..
|
#982 |
|
Raczkowanie
|
Do tej pory się tutaj nie wypowiadalam ale śledzę ten wątek do dawna. Jak dla mnie w tej sprawie zbyt dużo informacji jest na niekorzysc maxineczki. A ta cala Ramona to w ogole isnieje ?;p bo przeciez ta z facebooka miala bliźniaczych znajomych
Zresztą moderatorzy negują wszystko to co wypisuje maxineczka . Swoją drogą gdybym ja była niewinna to bym napisała jakies wyjasnienia a nie usuwała "niewygodne" komentarze z facebooka. Czekam na wyjaśnienie sprawy..
|
|
|
|
#983 |
|
Zakorzenienie
|
ramona nie ma juz fb
|
|
|
|
#984 |
|
Przyczajenie
|
Kurczę, nie dziwię się Katosu, że broni przyjaciółki. Gdyby wyszło, że moja przyjaciółka tak mi tyłek obrabia, to pewnie też bardzo nie chciałabym w to uwierzyć. Maxi się nie przyzna choćby dziewczyny podważyły każde słowo, które napisze.
A pamiętajcie... że wizaż to zło i to, co tutaj dziewczyny piszą.. też jest złe :P |
|
|
|
#985 |
|
Przyczajenie
|
strasznie to przykre. wiem, że ludzie bywają podli i właśnie dlatego przerzuciłam tę setkę czy więcej postów, żeby wyrobić sobie własne zdanie. zawiodłam się na Maxi
choć w sumie wniosek znany - ludzie bywają podli. zostawiam sobie cień nadziei, że to jednak wyjątkowo nieszczęsny zbieg okoliczności, w co teraz nie wierzę. dobranoc.
|
#986 |
|
Rozeznanie
|
|
|
#987 |
|
Przyczajenie
|
Och, na tym zakończmy te dywagacje. Kto wierzy w wiarygodność Maxineczki w porządku, kto nie - trudno, ale po co nonsensownie obrażać i skakać sobie do gardeł? Każdy ma swój rozum oraz własne przemyślenia w tym temacie. Jeśli rezygnujecie z subskrybcji czy decydujecie się, że nie będziecie dłużej oglądać Asi to wasza sprawa, ale już dajcie spokój. Każdy ma swój osąd na tę sprawę jak już same to ujęłyście, także odpuśćmy, zamknijmy temat i idźmy dalej. Myślę, że dużo już zostało powiedziane, nawet za dużo. Pomówienia są strasznie bolesne. Pozdrawiam serdecznie.
|
|
|
|
#988 |
|
Raczkowanie
|
Faktycznie okazało się, ze ze znajomymi z tego mieszkania ma nadal kontakt i sprawdzala cos na komputerze przy okazji wizyty - Maxi Wam tego nie napisze bo boi się, że kazde słowo będzie odbierane jako marna obrona, ale ja napisze (możesz mi dać klapsa :P) bo ZAWSZE jak jest taka pokićkana sprawa jest mnóstwo drobnych wiadomości, sytuacji, ktorych opowiadanie ze szczegółami byłoby niemozliwe, ale wpływają one na obraz całości.
truskawkowawiosna dałoby się jakoś teraz sprawdzić mac Aśki i porównać z tym ramony? |
|
|
|
#989 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
|
|
|
#990 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Kiedy ja usuwałam suba, czyli jakies 20min temu, miała 19343 widzów (już beze mnie), teraz już 19338. Magia wizażu :PWiem, że i tak to nic nie wnosi.. kilka osob w ta czy w ta na tyle tysięcy.. co nie zmienia faktu, że jest to zabawne :P ---------- Dopisano o 02:22 ---------- Poprzedni post napisano o 02:20 ---------- Cytat:
W sumie ma racje.. marnie wymyśliła to ;] |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:08.

Nawet Twój facet zebrał pochwały za kreskę

Zresztą moderatorzy negują wszystko to co wypisuje maxineczka . Swoją drogą gdybym ja była niewinna to bym napisała jakies wyjasnienia a nie usuwała "niewygodne" komentarze z facebooka. Czekam na wyjaśnienie sprawy..
choć w sumie wniosek znany - ludzie bywają podli. zostawiam sobie cień nadziei, że to jednak wyjątkowo nieszczęsny zbieg okoliczności, w co teraz nie wierzę. dobranoc.