Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VII - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-14, 01:49   #961
Mother Hedgehog
BAN stały

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VII

Cytat:
Napisane przez Edeldredzia Pokaż wiadomość
ja już dawno ją wywaliłam, bo zęby przysłaniały makijaże, które notabene są takie same
Z ciekawości weszłam na jej fejsbukowy profil i też pierwsze co mi się rzuciło to makijaże na jedno kopyto.
Mother Hedgehog jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 01:49   #962
Banderoza
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość
a tak z ciekawosci - Ramona jest brunetka czy ta kradziona blondynka?
i urlop spędzałyście razem skoro w tym samym czasie ?
Stary 2012-08-14, 01:51   #963
grzee
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
Oj tam oj tam. Chyba tak źle nie było?Nawet Twój facet zebrał pochwały za kreskę
coś czuję, że muszę wgłębić się w ten wątek bo o tym nie doczytałam

mój mały kolorowy świat

grzee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 01:51   #964
Katosu
Raczkowanie

Dziewczyny, bardzo Was proszę o chwilę rozwagi, ja na jej miejscu - po dowiedzeniu się o sobie, że jestem oszustką itp chcialabym zmieść każdego kto tak napisał/powiedział - normalny odruch ludzki, dlatego nie dziwię się, że na początku kasowała komentarze i poniósł ją temperamet, który wiem, ma wielki :P Teraz ochłonęła i napisała Wam jak było na prawdę - mam nadzieję, że weźmiecie to pod uwagę i sprawdzicie dokładniej (z jakiego konta teraz pisze, chyba nie skacze po różnych komputerach po nocy?) Chciałabym, by jak najszybciej zostało oczyszczone jej imie i żeby przestała się trząść - bo jest roztrzęsiona tą sytuacją. Znamy się dobrze, znam ją lepiej niż każda jedna z Was, nawet ta cała Ramona - króra chyba jest troche psychofanką I wiem, że w życiu nie bawiłaby się w takie rzeczy - jest dorosłą, mądrą, silną, odnoszącą sukcesy kobietą i nie powinnyście mieszać jej z błotem z powodu nieporozumienia i głupiego zbiegu okoliczności. Nie chciałam sie mieszać, ale jak mi ktoś bluzga przyjaciółkę to będę bronić klatą Proszę o rozwagę, tylko o tyle.
Katosu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 01:51   #965
sylwoha
Zakorzenienie

grzeee ja Ciebie bardzo lubie! i pieknie malujesz
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 01:52   #966
Banderoza
Rozeznanie

maxi się tłumaczy, a gdzie taka wyszczekana do tej pory Ramona ??
Stary 2012-08-14, 01:52   #967
Maxineczka
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Banderoza Pokaż wiadomość
i urlop spędzałyście razem skoro w tym samym czasie ?
A czy wszystkie osoby które były nieaktywne na tym forum w czasie moich wakacji musiały być ze mną na urlopie? Pomyśl logicznie, bez snucia teorii. Ja sie pytam - po co by mi to było?

Edytowane przez Maxineczka
Czas edycji: 2012-08-14 o 01:53
Maxineczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 01:54   #968
grzee
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sylwoha Pokaż wiadomość
grzeee ja Ciebie bardzo lubie! i pieknie malujesz
ooo jak miło! dziękuję

mój mały kolorowy świat

grzee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 01:54   #969
Banderoza
Rozeznanie

Katosu dobra kobieta jeszcze ją tłumaczysz?

Każdym by trzęsło po takiej WPADCE !!
Stary 2012-08-14, 01:55   #970
candyyy
Przyczajenie

A ty, maxineczka, w koncu masz zmienne ip czy korzystalas u ramony z internetu? bo chyba cos sie kupy nie trzyma znowu.
Stary 2012-08-14, 01:55   #971
Banderoza
Rozeznanie

Ramona coś napisze w końcu ?
Stary 2012-08-14, 01:55   #972
dziad kalwaryjski
Zadomowienie

Ja jakbym miała przed sobą wizję spadającej popularności (= mniej kasy) to gdyby było trzeba to i w środku nocy do innego miasta bym jechała
dziad kalwaryjski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 01:57   #973
sylwoha
Zakorzenienie

dziewczyny, czas odpuscic, to bez sensu, jezeli nikt nie jes w stanie powiedziec, tak na 100% to ona czy nie na 100% to nie ona to to bez sensu, kazdy wierzy w swoja prawde
wiec..i tak pewnie zginie w morzu, a dyskusja bedzie sie toczyla przez 10 stron, ale ja sie z tematem zegnam

grzee mysle ze duzo osob Cie bardzo lubi i naprawde nie powinnas miec kompleksow i powinnas byc pewna siebie bo jestes super extra babka
Stary 2012-08-14, 01:58   #974
veroniqa25
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Katosu Pokaż wiadomość
Dziewczyny, bardzo Was proszę o chwilę rozwagi, ja na jej miejscu - po dowiedzeniu się o sobie, że jestem oszustką itp chcialabym zmieść każdego kto tak napisał/powiedział - normalny odruch ludzki, dlatego nie dziwię się, że na początku kasowała komentarze i poniósł ją temperamet, który wiem, ma wielki :P Teraz ochłonęła i napisała Wam jak było na prawdę - mam nadzieję, że weźmiecie to pod uwagę i sprawdzicie dokładniej (z jakiego konta teraz pisze, chyba nie skacze po różnych komputerach po nocy?) Chciałabym, by jak najszybciej zostało oczyszczone jej imie i żeby przestała się trząść - bo jest roztrzęsiona tą sytuacją. Znamy się dobrze, znam ją lepiej niż każda jedna z Was, nawet ta cała Ramona - króra chyba jest troche psychofanką I wiem, że w życiu nie bawiłaby się w takie rzeczy - jest dorosłą, mądrą, silną, odnoszącą sukcesy kobietą i nie powinnyście mieszać jej z błotem z powodu nieporozumienia i głupiego zbiegu okoliczności. Nie chciałam sie mieszać, ale jak mi ktoś bluzga przyjaciółkę to będę bronić klatą Proszę o rozwagę, tylko o tyle.
Tylko szkoda Kasiu, że ona Ciebie nie broniła klatą, kiedy jej koleżanka bardzo nieładnie się o Tobie wypowiadała.
Tak, tak... nie wiedziała o tym
veroniqa25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 02:00   #975
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez candyyy Pokaż wiadomość
A ty, maxineczka, w koncu masz zmienne ip czy korzystalas u ramony z internetu? bo chyba cos sie kupy nie trzyma znowu.
Z tego co napisala Maxineczka z oficjalnego konta
-dawno się tu nie logowala (hmm z tego co dzis sprawdzalam, to byl czerwiec 2012, ale screena nie zrobilam)

-z komputerem ramony kontakt miala dawno temu (z tego co widzę był to również czerwiec 2012, kilka dni po ostatnim logowaniu się Maxineczki)

Ja już w nic nie uwierzę, nawet jak zleci się tu stado jutuberek broniących jej. Dziwne, ze "kolezanka" tyle wie o niej i o innych popularnych dziewczynach

Odpuszczam, niech każdy sobie wyrobi wlasne zdanie na ten temat
truskawkowawiosna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 02:04   #976
Banderoza
Rozeznanie

Tak, tak tylko jak jest maxi to nie ma Ramony, a jak jest Ramona nie ma maxi...

Fakt - każdy swoją prawdę zna... Dobranoc

---------- Dopisano o 02:04 ---------- Poprzedni post napisano o 02:01 ----------

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Pokaż wiadomość
Z tego co napisala Maxineczka z oficjalnego konta
-dawno się tu nie logowala (hmm z tego co dzis sprawdzalam, to byl czerwiec 2012, ale screena nie zrobilam)

-z komputerem ramony kontakt miala dawno temu (z tego co widzę był to również czerwiec 2012, kilka dni po ostatnim logowaniu się Maxineczki)

Ja już w nic nie uwierzę, nawet jak zleci się tu stado jutuberek broniących jej. Dziwne, ze "kolezanka" tyle wie o niej i o innych popularnych dziewczynach
i TYLE ! WSZYSTKO JASNE!
Katosu Kochanie przejrzyj na oczy,,, MODERATOR WIDZI - NIE MYLI SIĘ

żegnam
Stary 2012-08-14, 02:05   #977
Mother Hedgehog
BAN stały

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Wiecie co... Przyszłam tu i chciałam napisać, że nie wierzę, żeby maxineczka coś takiego zrobiła, bo po prostu nie mieściło mi się to w głowie.

Ale jest tak jak pisze truskawkowawiosna, no po prostu wstyd. Naiwnie wierzę, że da się to jakoś inaczej wytłumaczyć, może jakiś hejter-włamywacz albo coś.
Modzi widzą IP, tak? To dlaczego Maxineczka na swoim FB twierdzi, że ma zmienne? Więc o co chodzi? Skąd ta pewność? Pytam bo ciekawi mnie skąd modzi to wiedzą
Mother Hedgehog jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 02:05   #978
Katosu
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez veroniqa25 Pokaż wiadomość
Tylko szkoda Kasiu, że ona Ciebie nie broniła klatą, kiedy jej koleżanka bardzo nieładnie się o Tobie wypowiadała.
Tak, tak... nie wiedziała o tym
No ale czemu piszesz nie znając wszystkich faktów, nie biorąc różnych możliwości pod uwagę? Maxi na studiach skorzystała z komputera, z którego teraz pisze ramona, nawet dobrze nie znała dziewczyny i to było dawno, jak "afera" wypłynęła zobaczyła na FB jej imie i nazwisko i zaskoczyła o kogo chodzi i jak mogło do tego dojść, stąd skąd miała wiedzieć, ze to ona pisze negatywy o mnie czy innych dziewczynach? Ramona widocznie sobie ubzdurała że skoro Maxi zna, to bedzie ją chwalić a że widac ma niewyparzony język dostało się "konkurentkom z YT" - mnie to nie rusza, co ona tam pisała, dla mnie najważniejsze jest że Aśka jest w tej sytuacji niewinna i wiem to na pewno, przykro mi jest, że musi takie rzeczy o sobie czytać, jedna drugą nakręca i wychodzi jak wychodzi. Bardzo mi zależy na tym, by ta sprawa zakończyła się hepiendem.
Stary 2012-08-14, 02:08   #979
sylwoha
Zakorzenienie

jedno male pytanie jednak mam:

czy moderatorzy widza, moderatorzy to do Was- czy jezeli taka czy owaka loguje sie z tego czy owego kompuetra, to czy widac, ze a- kiedys logowala sie na tym i tamtym koncie w sopocie
a potem i na ty mi na tym w zakopcu?
bo to byloby istotne w tej sprawie
Stary 2012-08-14, 02:09   #980
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
No ale czemu piszesz nie znając wszystkich faktów, nie biorąc różnych możliwości pod uwagę? Maxi na studiach skorzystała z komputera, z którego teraz pisze ramona, nawet dobrze nie znała dziewczyny i to było dawno, jak "afera" wypłynęła zobaczyła na FB jej imie i nazwisko i zaskoczyła o kogo chodzi i jak mogło do tego dojść, stąd skąd miała wiedzieć, ze to ona pisze negatywy o mnie czy innych dziewczynach? Ramona widocznie sobie ubzdurała że skoro Maxi zna, to bedzie ją chwalić a że widac ma niewyparzony język dostało się "konkurentkom z YT" - mnie to nie rusza, co ona tam pisała, dla mnie najważniejsze jest że Aśka jest w tej sytuacji niewinna i wiem to na pewno, przykro mi jest, że musi takie rzeczy o sobie czytać, jedna drugą nakręca i wychodzi jak wychodzi. Bardzo mi zależy na tym, by ta sprawa zakończyła się hepiendem.
Z tego co ja widzę, wynika, że z komputera korzystala 2 miesiace temu, a nie lata.

Wiem, że nic Ciebie nie przekona, ale ona kłamie nawet w tym wątku. Powtarzam: korzystanie z cudzego komputera kilka lat temu nie ma znaczenia, chodzi o bardzo świeży kontakt
truskawkowawiosna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 02:11   #981
yes
Zakorzenienie

tydzień temu przed wyjazdem na urlop zasubskrybowałam maxineczkę, dzisiaj wróciłam, czytam ten wątek- i muszę ją usunąć Za długo to ona nie zagościła w moich subach, no ale nie lubię fałszu..
Stary 2012-08-14, 02:12   #982
strawberry89
Raczkowanie

Do tej pory się tutaj nie wypowiadalam ale śledzę ten wątek do dawna. Jak dla mnie w tej sprawie zbyt dużo informacji jest na niekorzysc maxineczki. A ta cala Ramona to w ogole isnieje ?;p bo przeciez ta z facebooka miala bliźniaczych znajomych Zresztą moderatorzy negują wszystko to co wypisuje maxineczka . Swoją drogą gdybym ja była niewinna to bym napisała jakies wyjasnienia a nie usuwała "niewygodne" komentarze z facebooka. Czekam na wyjaśnienie sprawy..
strawberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 02:15   #983
sylwoha
Zakorzenienie

ramona nie ma juz fb
Stary 2012-08-14, 02:15   #984
veroniqa25
Przyczajenie

Kurczę, nie dziwię się Katosu, że broni przyjaciółki. Gdyby wyszło, że moja przyjaciółka tak mi tyłek obrabia, to pewnie też bardzo nie chciałabym w to uwierzyć. Maxi się nie przyzna choćby dziewczyny podważyły każde słowo, które napisze.
A pamiętajcie... że wizaż to zło i to, co tutaj dziewczyny piszą.. też jest złe :P
Stary 2012-08-14, 02:15   #985
giigi
Przyczajenie

strasznie to przykre. wiem, że ludzie bywają podli i właśnie dlatego przerzuciłam tę setkę czy więcej postów, żeby wyrobić sobie własne zdanie. zawiodłam się na Maxi choć w sumie wniosek znany - ludzie bywają podli. zostawiam sobie cień nadziei, że to jednak wyjątkowo nieszczęsny zbieg okoliczności, w co teraz nie wierzę. dobranoc.
Stary 2012-08-14, 02:16   #986
Banderoza
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sylwoha Pokaż wiadomość
ramona nie ma juz fb
...bo ona nie istnieje!
Stary 2012-08-14, 02:18   #987
MadameMad
Przyczajenie

Och, na tym zakończmy te dywagacje. Kto wierzy w wiarygodność Maxineczki w porządku, kto nie - trudno, ale po co nonsensownie obrażać i skakać sobie do gardeł? Każdy ma swój rozum oraz własne przemyślenia w tym temacie. Jeśli rezygnujecie z subskrybcji czy decydujecie się, że nie będziecie dłużej oglądać Asi to wasza sprawa, ale już dajcie spokój. Każdy ma swój osąd na tę sprawę jak już same to ujęłyście, także odpuśćmy, zamknijmy temat i idźmy dalej. Myślę, że dużo już zostało powiedziane, nawet za dużo. Pomówienia są strasznie bolesne. Pozdrawiam serdecznie.
MadameMad jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 02:18   #988
Katosu
Raczkowanie

Faktycznie okazało się, ze ze znajomymi z tego mieszkania ma nadal kontakt i sprawdzala cos na komputerze przy okazji wizyty - Maxi Wam tego nie napisze bo boi się, że kazde słowo będzie odbierane jako marna obrona, ale ja napisze (możesz mi dać klapsa :P) bo ZAWSZE jak jest taka pokićkana sprawa jest mnóstwo drobnych wiadomości, sytuacji, ktorych opowiadanie ze szczegółami byłoby niemozliwe, ale wpływają one na obraz całości.

truskawkowawiosna dałoby się jakoś teraz sprawdzić mac Aśki i porównać z tym ramony?
Stary 2012-08-14, 02:20   #989
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Maxi na studiach skorzystała z komputera, z którego teraz pisze ramona, nawet dobrze nie znała dziewczyny i to było dawno, jak "afera" wypłynęła zobaczyła na FB jej imie i nazwisko i zaskoczyła o kogo chodzi i jak mogło do tego dojść, stąd skąd miała wiedzieć, ze to ona pisze negatywy o mnie czy innych dziewczynach? Ramona widocznie sobie ubzdurała że skoro Maxi zna, to bedzie ją chwalić a że widac ma niewyparzony język dostało się "konkurentkom z YT" - mnie to nie rusza, co ona tam pisała (...)
pytanie, dlaczego Ramona jechala rowniez po Tobie, skoro w jej profilu na fejsie bylas wymieniona obok Maxineczki, w rubryce dotyczacej zainteresowan^^.
Stary 2012-08-14, 02:22   #990
veroniqa25
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez yes Pokaż wiadomość
tydzień temu przed wyjazdem na urlop zasubskrybowałam maxineczkę, dzisiaj wróciłam, czytam ten wątek- i muszę ją usunąć Za długo to ona nie zagościła w moich subach, no ale nie lubię fałszu..
Hahaha Kiedy ja usuwałam suba, czyli jakies 20min temu, miała 19343 widzów (już beze mnie), teraz już 19338. Magia wizażu :P
Wiem, że i tak to nic nie wnosi.. kilka osob w ta czy w ta na tyle tysięcy.. co nie zmienia faktu, że jest to zabawne :P

---------- Dopisano o 02:22 ---------- Poprzedni post napisano o 02:20 ----------

Cytat:
Faktycznie okazało się, ze ze znajomymi z tego mieszkania ma nadal kontakt i sprawdzala cos na komputerze przy okazji wizyty - Maxi Wam tego nie napisze bo boi się, że kazde słowo będzie odbierane jako marna obrona, ale ja napisze (możesz mi dać klapsa :P) bo ZAWSZE jak jest taka pokićkana sprawa jest mnóstwo drobnych wiadomości, sytuacji, ktorych opowiadanie ze szczegółami byłoby niemozliwe, ale wpływają one na obraz całości.

truskawkowawiosna dałoby się jakoś teraz sprawdzić mac Aśki i porównać z tym ramony?
No prosze... co chwila nowe informacje!
W sumie ma racje.. marnie wymyśliła to ;]
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości