|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Dziewczyny Plus Size odchudzanie , powyżej 75kg
Cytat:
To bardzo dobry wynik! Jak juz woda zejdzie, to tempo się trochę zwolni, ale nie zniechęcaj się
|
|
|
#1802 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Poza tym mała nagroda za to co już osiągnęłaś Ci się należy, zrzuciłaś już sporo kg i jesteś bardzo aktywną fizycznie dziewczyną więc spalisz takiego loda w oka mgnieniu ![]() A ja jestem od dwóch dni chora, głowa mi pęka, nos zatkany zatoki też i gardło czerwone. Ostatnio była u mnie psiapsiółka i poszłyśmy na długi spacer a że pogoda zrobiła się paskudna to niewiele trzeba było i mnie przewiało a teraz cierpię. Edytowane przez mikados Czas edycji: 2012-08-16 o 10:42 |
|
|
|
|
|
#1803 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1804 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam efekt plateau
od poniedziałku ciągle 73,5 i ani grama mniej ile to może trwać? Co robić?
|
|
#1805 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Byłam dziś na pogotowiu i na szczęście to tylko stłuczenie. Mam nadzieję w sobotę albo w przyszłym tygodniu znowu ćwiczyć. Uff.
|
|
|
#1806 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ja dzisiaj śpię cały dzień, niewiele jem. Z nudów obejrzałam program "Schudnij z Jillian" na TVN player. klik Ale ludzie mają efekty, motywujące. Szczególnie pierwszy odcinek (można go jeszcze oglądać do północy). Co prawda dla mnie za dużo prywaty, dramatów (chociaż to pokazuje jak bardzo psychika wpływa na to jak jemy), ale końcowe efekty super. Wycisk dostają straszny
Edytowane przez daktylek1987 Czas edycji: 2012-08-16 o 19:11 |
||
|
|
|
|
#1807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najwazniejsze, ze nie zlamalas palucha do wesela sie zagoi a ja dzis jakas taka dziwna jestem.. nic mi sie nie chce.. spalam przez pol dnia..co u reszty Kobietek?
|
|
|
#1808 |
|
Rozeznanie
|
Nie wiem, co się dzieje, ale dziś rano już waga pokazała 65,2... aż dziw bierze. Dziś na obiad robię łososia pieczonego z koperkiem, czosnkiem i pieprzem cytrynowym. Polecam
|
|
#1809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brzmi pysznie ciesz sie , ze waga tak Ci spada
|
|
|
#1810 |
|
Zakorzenienie
|
halo! jest tu ktos?????
|
|
#1811 |
|
Zakorzenienie
|
jestem
![]() czemu tu nikt nie zagląda?
|
|
#1812 |
|
Rozeznanie
|
Ja cały czas zaglądam i widzę, że coś z obecnością słabo
No piszcie, co żeście dziś zjadły, coście robiły Ja troszkę zjadłam sporo orzechów, mam nadzieję, że ogólna kalorycznośc nie będzie tragiczna.
|
|
#1813 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie tak
I: platki owsiane z kukurydzianymi do tego jgurt 0% II : mleczna kanapka( wiem za duzo kalorii) III: piersc kurczaka a do niej kalafior na parze IV: koktajl z truskawek z maslanka V: Twarog z borowkami ![]() ![]() nie jest zle do tego zrobie za chwile 12dzien a6w i troche pomecze moj brzuch ( och jak ja to lubie !!!!! )
|
|
#1814 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się nie odzywam bo nie chudne i mam smuteczek
A teraz idę na grilla rodzinnego na którym nic nie zjem, usłyszę sto pytań o tej samej treści ("odchudzasz się?") oraz sto razy zostanę zmierzona wzrokiem. Już się cieszę.
|
|
#1815 |
|
Raczkowanie
|
ja dziś nie mam się czym chwalić.. nie dość, ze zjadłam więcej niż powinnam, obiad miał pewnie dużo kalorii, bo jadłam naleśniki zrobione ze zwykłej mąki i do tego smażone na tłuszczu, to jeszcze zjadłam do tego kilka ciastek i podjadałam pomiędzy posiłkami. jakby tego było mało to jeszcze opuściłam ćwiczenia
wiedziałam, że po 10 dniu diety będzie ciężko, nigdy więcej niż te 10 dni nie wytrzymałam. dziś mam 12 dzień i wiem, że nie mogę teraz przestać, bo później będę tego żałować. no nic, pozostaje się nie załamywać i od jutra znów pilnować tego co jem i systematycznie ćwiczyć
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1816 |
|
Zakorzenienie
|
allthesame zobacz juz ile dni dawalas rade
dieta bez malych grzeszkow to nie dieta.. Bedzie dobrze
|
|
#1817 |
|
Rozeznanie
|
a ja mam totalnie nieproduktywny dzień, zero ćwiczeń, zero robienia czegokolwiek nawet na spacer nie chciało mi się wyjść i zjadłam trochę słodkiego tzn. 4 kawałki czekolady tylko sama nie wiem dlaczego bo ani nie miałam na nią ochoty ani mi nie smakowała, po prostu były ostatnie 4 kawałki więc je zjadłam
taki mi jeszcze został zwyczaj by dojadać co nie zjedzone choć staram się z tym walczyć
|
|
|
|
|
#1818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
razily Cie w oczy te kawalki czekolady ja dzis wypije troche alko.. ale chcial nie chcial - musial mnie najbardziej motywuje to ze chce nakladac obcisle koszulki i kiecki![]() i walcze o ladny wyglad. . nawet moj TŻ mnie podziwia ze to , ze wstaje i ide cwiczyc
|
|
|
#1819 |
|
Rozeznanie
|
... i mówiły zjedz nas bo jesteśmy takie samotne ostatnie 4 kawałeczki
ja wracam do ćwiczeń od poniedziałku bo dziś już nie dam rady a weekend zajęty, najgorsze że znowu kolano nawala ale teraz to bardziej ból rozchodzi się po całej nodze i zaczynam trochę kuleć przy dłuższym chodzeniu. Chyba nie wywinę się od wizyty u ortopedy
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1820 |
|
Zakorzenienie
|
idz, idz.. zobaczysz co sie tam dzieje
a ta czekolada jest zdradliwa, bo niby tak lezy bezczynnie a namawia do zlego
|
|
#1821 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1822 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny uszy do góry
Na początku jest ciężko, ale potem z każdą chwila, z każdym dniem i z każdym gramem łatwiej. Ja w niedzielę bede piekła ciasto dla TŻta na urodziny (coś jak miodownik tylko zamiast dżemu będzie masa orzechowa) i w trakcie robienia pewnie będę podjadac jak szalona. Moj dzisiejszy jadłospis:śniadanie tręby owsiane, mleko 0,5%, cynamonII śniadanie: garść mieszanki studenckiej, sok świeżo wyciskany z pomarańczy, cytryny i ananasa obiad:łosoś pieczony i fasolka szparagowa podwieczorek: kilka orzechów, pomarańcza kolacja: chudy biały ser z borówkami i łyżką jogurtu naturalnego szału nie ma, zwłaszcza że już głodna jestem.
|
|
#1823 |
|
Zakorzenienie
|
Oj kobietki ja tez mimo, ze nie lubie słodyczy jak kiedys wspomniałam i jak Wy jestem na diecie to wcinam cukierki (fistaszki i kukułki) :p Ale my mamy tylko mniej i zdrowiej jesc, nie koniecznie rezygnowac ze wszystkiego na raz.
Moje jedzonko ŚNIADANIE: 2 jajka i grahamka 2 ŚNIADANIE: nektarynka i banan OBIAD: 2 ziemniaki, pomidor z cebulką i 5 paluszków rybnych PODWIECZOREK: jabłko KOLACJA: serek wiejski No i do tego 2 cukierasy :p
Ogarnij dupę, zaciśnij pięści i daj radę. Nie ważne, że nie ma dla kogo, ważne, żeby opadły im kopary -30kg ![]() Edytowane przez eewelinaa92 Czas edycji: 2012-08-17 o 19:42 |
|
|
|
|
#1824 |
|
Raczkowanie
|
mam nadzieję, że będzie dobrze
widzę, że nie tylko ja lubię sobie podjadać:P jeszcze mi trochę ciężko zrezygnować całkiem ze słodyczy, ale myślę, że z czasem pójdzie mi coraz lepiej. w domu cały czas coś jest w szafce, a jeszcze jak to zobaczę, to czasami nie umiem przestać o tym myśleć;p w październiku już będzie lepiej, bo idę na studia i się wyprowadzam, więc nie będzie takich pokus chociaż do tego czasu jeszcze 1,5 miesiąca i chciałabym jak najlepiej je wykorzystać (w sensie jak najwięcej schudnąć i dobrze się ze sobą czuć )
|
|
|
|
|
#1825 |
|
Zakorzenienie
|
O tak ja też czekam na październik:p Na stancji jak rok temu miałam ciastka to nie jadłam i trzymałam, bo moze akurat ktoś przyjdzie
A jak sie szło do sklepu to nie kupowałam słodyczy bo pieniadze przydadzą się na wyjście do klubu ze znajomymi albo na jakieś kosmetyki:p To jest dobre i wiadomo nie ma rodziców obok i nie patrza co jesz i co kupujesz;pChciała bym , aby spadło 10 kg tak jak w poprzednim roku bez wiekszych wyrzeczeń i diety
|
|
#1826 |
|
Raczkowanie
|
ja też tu jestem, pamiętacie mnie?
![]() dziś zjadłam jednego cukierka i dwa ptasie mleczka (w sensie dwa cukierki ) - nagrzeszyłam
|
|
#1827 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie czekam na nic
pamietam jak mieszkalam u ciotki na stancji.. obiad jak dla doroslego mezczyzny+deser ( 3 klasa technikum) i mi sie przytylo wtedy.. teraz mieszkam z moim TZ i jest ok.. on je jak chce a ja trzymam diete cwicze dla siebie.. widze ze sa efekty i nie chce tego zaprzepascic
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1828 |
|
Rozeznanie
|
Ja też czekam na październik i na studia. Na razie mieszkam z rodzicami, miałam nadzieje zarobić sobie na wynajem mieszkania, ale coś nie idzie z praca. W domu o tyle lepiej że mogę jeść, co chcę według mojej diety.
|
|
#1829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także wszystkie przyszłe studentki pocieszam Was, od października będzie łatwiej![]() Też próbuję wycisnąć do października jak najwięcej, ale przez to plateau... A na tym grillu też podjadłam słodyczy... szkoda nawet gadać co to było... ale od jutra mam full czasu i robię super hiper trening ! Ach, chciałam jeszcze dodać- rzeczywiście zauważyłam, że zmienia mi się przemiana materii i organizm dostosowuje się do nowej sytuacji. Nie jestem już głodna miedzy posiłkami
Edytowane przez Kaataarzynaa1 Czas edycji: 2012-08-17 o 22:18 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:35.

bez Waszej motywacji mało skuteczne było by moje odchudzanie....
To bardzo dobry wynik! Jak juz woda zejdzie, to tempo się trochę zwolni, ale nie zniechęcaj się 

od poniedziałku ciągle 73,5 i ani grama mniej
ile to może trwać? Co robić?

taki mi jeszcze został zwyczaj by dojadać co nie zjedzone choć staram się z tym walczyć
tręby owsiane, mleko 0,5%, cynamon