W tym roku na studia się wybieramy, a więc schudnąć zamiar mamy! :) - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-08-18, 21:09   #241
monia5392
Raczkowanie

Dot.: W tym roku na studia się wybieramy, a więc schudnąć zamiar mamy! :)

kosmetoholiczka powiedz coś wiecej o sobie ) co studiujesz ?! jaki jest Twoj wzrost. Po zdjęciu na blogu (twarzy) nie wnioskuje abyś była grubiutka )

170 cm..
rok temu : 65kg
lipiec 2012 : 62kg
aktualnie : 59kg

cel : 54-55kg
monia5392 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-18, 21:26   #242
cyniczna_
Raczkowanie

Ja też tak nie wnioskuję No ale dla każdego odpowiada co innego. Jeju nie mogę się doczekać kiedy na wadze zobaczę 55,9. pobiegałam dzisiaj troszkę, cały dzień na nogach, robię się głodna, więc chyba pora spać zaraz jutro po 7 pobudka i jadę do kościoła. tak, wiem, mogę się przejść, ale perspektywa 3 km w jedną stronę jakoś nie bardzo mi się uśmiecha
cyniczna_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-18, 22:21   #243
pieknykoniec
Rozeznanie

Skończyłam szafkę!!!!!!!!!!!!!!1:jup i:
I jestem głodna A tu jeszcze posprzątać trzeba... A ja jutro jadę do dziadków i będę się opalać I wytapiać tłuszczyk :3

Bloguję
pieknykoniec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-18, 22:49   #244
kosmetoholiczka
Raczkowanie

GG do kosmetoholiczka
Talking Dot.: W tym roku na studia się wybieramy, a więc schudnąć zamiar mamy! :)

Cytat:
Napisane przez monia5392 Pokaż wiadomość
kosmetoholiczka powiedz coś wiecej o sobie ) co studiujesz ?! jaki jest Twoj wzrost. Po zdjęciu na blogu (twarzy) nie wnioskuje abyś była grubiutka )
Bardzo mi miło, że z buzi na tłuścioszka nie wyglądam Mam 157cm i ważę 65kg od Bożego Narodzenia wszystko się zaczęło (a wtedy ważyłam 55kg )
Od października będę studiować filologię germańską w Zielonej Górze
Nie lubię niemieckiego, ale zazwyczaj w szkole był moim konikiem Uwielbiam zakupy, kosmetyki, wyjazdy, wypady ze znajomymi, interesuję się fryzjerstwem (nawet chciałam zostać fryzjerką ale na takie profesjonalne kursy potrzeba dużo pieniędzy )
Aaa, no i nazywam się Asia, miło poznać

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

Cytat:
Napisane przez pieknykoniec Pokaż wiadomość
I jestem głodna A tu jeszcze posprzątać trzeba... A ja jutro jadę do dziadków i będę się opalać I wytapiać tłuszczyk :3
Gratuluję!! Przekąś jakieś warzywo, owoc albo jogurcik i od razu będzie lepiej Ja jutro też się będę opalać, bo pogoda ma być iście słoneczna
kosmetoholiczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-19, 05:34   #245
monia5392
Raczkowanie

mi też się marzy zobaczyć 56 na wadze.. niby to tylko te 3 kg, ale jakoś cieżko mi je spalić...

Cytat:
Gratulacje! Nic tak nie cieszy jak osiągnięcie celu ) No dziś nareszcie ma być gorąco i trzeba korzystać, bo to pewnie tylko chwilowe :|

Cytat:
Napisane przez kosmetoholiczka Pokaż wiadomość
Bardzo mi miło, że z buzi na tłuścioszka nie wyglądam Mam 157cm i ważę 65kg od Bożego Narodzenia wszystko się zaczęło (a wtedy ważyłam 55kg )
Od października będę studiować filologię germańską w Zielonej Górze
Nie lubię niemieckiego, ale zazwyczaj w szkole był moim konikiem Uwielbiam zakupy, kosmetyki, wyjazdy, wypady ze znajomymi, interesuję się fryzjerstwem (nawet chciałam zostać fryzjerką ale na takie profesjonalne kursy potrzeba dużo pieniędzy )
Aaa, no i nazywam się Asia, miło poznać

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

Gratuluję!! Przekąś jakieś warzywo, owoc albo jogurcik i od razu będzie lepiej Ja jutro też się będę opalać, bo pogoda ma być iście słoneczna
Noo coś Ty, masz bardzo szczuplutką twarzyczke.. ja niestety na twarzy jestem pucowata i nawet schudnięcie niewiele mi pomoże
O! czyli pewnie gdzieś bedziemy się mijać, a nawet nie bedziemy wiedziały o tym Co do niemieckiego wszystko tylko nie to! (chodzi o mnie ;d) ucze się od podstawówki, a chyba tylko potrafię się przedstawić za żadne skarby mi nie podchodzi, dobrze przynajmniej, że z anglielskim tak nie mam...

170 cm..

Stary 2012-08-19, 11:01   #246
cyniczna_
Raczkowanie

Pozazdrościć szczupłej twarzy Ja też jestem pucowata Jeju jutro ważenie xd Zobaczymy co ja tam zobaczę
Stary 2012-08-19, 22:48   #247
agusia814
Zadomowienie

Cześć Asieńko ! Kolejna malutka na forum Ja się tak zawsze cieszę, bo też jestem niska [160], a wśród moich znajomych same wielkoludy, więc chociaż na forum poznam "małe koleżanki"

Słuchajcie, jakoś tracę motywację, zróbcie coś! Kopnijcie mnie w dupe
Ale dzisiaj była leniwa niedziela, straszna nuda... Myślałam, że wyjdę z siebie i stanę obok.
Wczoraj byłam na baletach i potańczyłam, ale... ZJADŁAM KNYSZE Wiem, milion kalorii, ale mam nadzieję, że chociaż 1/3 spaliłam podczas tańców

Non seulement belle, mais encore sage!

zapuszczam i dbam o włosy
odchudzam się
uczę się cienko obierać ziemniaki
agusia814 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-20, 02:51   #248
kosmetoholiczka
Raczkowanie

GG do kosmetoholiczka

Cytat:
mi też się marzy zobaczyć 56 na wadze.. niby to tylko te 3 kg, ale jakoś cieżko mi je spalić...

Gratulacje! Nic tak nie cieszy jak osiągnięcie celu ) No dziś nareszcie ma być gorąco i trzeba korzystać, bo to pewnie tylko chwilowe :|

Noo coś Ty, masz bardzo szczuplutką twarzyczke.. ja niestety na twarzy jestem pucowata i nawet schudnięcie niewiele mi pomoże
O! czyli pewnie gdzieś bedziemy się mijać, a nawet nie bedziemy wiedziały o tym Co do niemieckiego wszystko tylko nie to! (chodzi o mnie ;d) ucze się od podstawówki, a chyba tylko potrafię się przedstawić za żadne skarby mi nie podchodzi, dobrze przynajmniej, że z anglielskim tak nie mam...
Oooo czyli UZ również widzę Ja dopiero zaczynam nie mam jeszcze nawet mieszkania, a akademik wszyscy odradzają tak więc oprócz zrzucenia kilku kilogramów moim celem jest znalezienie lokum
A co studiować będziesz o ile mogę zapytac?

---------- Dopisano o 02:46 ---------- Poprzedni post napisano o 02:42 ----------

Cytat:
Napisane przez agusia814 Pokaż wiadomość
Cześć Asieńko ! Kolejna malutka na forum Ja się tak zawsze cieszę, bo też jestem niska [160], a wśród moich znajomych same wielkoludy, więc chociaż na forum poznam "małe koleżanki"

Słuchajcie, jakoś tracę motywację, zróbcie coś! Kopnijcie mnie w dupe
Ale dzisiaj była leniwa niedziela, straszna nuda... Myślałam, że wyjdę z siebie i stanę obok.
Wczoraj byłam na baletach i potańczyłam, ale... ZJADŁAM KNYSZE Wiem, milion kalorii, ale mam nadzieję, że chociaż 1/3 spaliłam podczas tańców
I ja cieszę się z Tobą Ja motywację mam, ale gorzej z samodyscyplina mam nawet rowerek treningowy i wsiadlabym wieczorem ale oczywiście len musi wygrać

---------- Dopisano o 02:51 ---------- Poprzedni post napisano o 02:46 ----------

Cytat:
Napisane przez cyniczna_ Pokaż wiadomość
Pozazdrościć szczupłej twarzy Ja też jestem pucowata Jeju jutro ważenie xd Zobaczymy co ja tam zobaczę
Oj tam. Nie ma czego zazdrościć kiedyś byłam straszną kuleczką, a w podstawówce wazylam baaaaaaardzo dużo teraz znów za duzo, ale przecież do października sie to zmieni

Edytowane przez kosmetoholiczka
Czas edycji: 2012-08-20 o 02:47
Stary 2012-08-20, 08:58   #249
monia5392
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kosmetoholiczka Pokaż wiadomość
Oooo czyli UZ również widzę Ja dopiero zaczynam nie mam jeszcze nawet mieszkania, a akademik wszyscy odradzają tak więc oprócz zrzucenia kilku kilogramów moim celem jest znalezienie lokum
A co studiować będziesz o ile mogę zapytac? [COLOR="Silver"]

I ja cieszę się z Tobą Ja motywację mam, ale gorzej z samodyscyplina mam nawet rowerek treningowy i wsiadlabym wieczorem ale oczywiście len musi wygrać [COLOR="Silver"]
Studiować bede Zarządzanie tylko, że zaocznie..
W akademiku same imprezy pewnie bedą, więc jeśli liczysz na ciągłe balangowanie to polecam jeśli jednak chcesz się jeszcze czegoś nauczyć to jednak pokój jest dobrym wyjsciem
jak bede słyszała, że jakas koleżanka ma pokój do wynajęcia w zielonej dam znać, jeśli chcesz )

170 cm..

Stary 2012-08-20, 10:46   #250
pieknykoniec
Rozeznanie

Ja też mam mega lenia A wczoraj jak mojej przyjaciółce zachciało się frytek i weszłyśmy do kebaba to kogog spotkałam? Moje instruktora fitnessu siedział i szamał kebaba Ale jak się tłumaczył zawzięcie
Ja mam stepper, gumę-taśmę/ hantle na ręc i nogi oraz tą dużą piłkę Ale co? nic mi się nie chce.
A wczoraj byłam u dziadków... Opalałam się 2 godziny w pełnym słońcu, jestem blada i... poparzona

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

Nie wiem jakim cudem, ale przytyłam 3 kg :/

Bloguję
Stary 2012-08-20, 11:59   #251
monia5392
Raczkowanie

Musiało fajnie to wygladać, takie złapanie na gorącym uczynku

Ja też mam i stepper, nie no już nie mam, ostatnio się popsuł, mam hula hop, skakanke, rower, ale mi też się nie chce ;d , żebym kiedyś mi się to odmieniło, i żeby chciało mi się ćwiczyć, a nie chciało jeść.. dlaczego tego nie da się zmienić..

Przed chwilą stanęłam na wagę, z ciekawości ile przybyło mi po weekendzie, przecież tak się objadlam, a tam 59 równe..
jak widzialam ponad 60 na wadzę to potrafiłam się zawziąć i zrzucić tyle, żeby 5 była z przodu, ale jak już jest 59 to coś niżej nie mogę zejść (

http://demotywatory.pl/3548591/Nieprawda xd

170 cm..

Stary 2012-08-20, 12:54   #252
cyniczna_
Raczkowanie

Możecie dla mnie oddać stepper Z chęcią przygarnę

Też przytyłam -.-
Stary 2012-08-20, 22:01   #253
kosmetoholiczka
Raczkowanie

GG do kosmetoholiczka
Talking Dot.: W tym roku na studia się wybieramy, a więc schudnąć zamiar mamy! :)

Cytat:
Studiować bede Zarządzanie tylko, że zaocznie..
W akademiku same imprezy pewnie bedą, więc jeśli liczysz na ciągłe balangowanie to polecam jeśli jednak chcesz się jeszcze czegoś nauczyć to jednak pokój jest dobrym wyjsciem
jak bede słyszała, że jakas koleżanka ma pokój do wynajęcia w zielonej dam znać, jeśli chcesz )
Byłabym wdzięczna No ja chce się nauczyć, chciałabym w przyszłości zostać tłumaczem przysięgłym

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Cytat:
Ja też mam mega lenia A wczoraj jak mojej przyjaciółce zachciało się frytek i weszłyśmy do kebaba to kogog spotkałam? Moje instruktora fitnessu siedział i szamał kebaba Ale jak się tłumaczył zawzięcie
Ja mam stepper, gumę-taśmę/ hantle na ręc i nogi oraz tą dużą piłkę Ale co? nic mi się nie chce.
A wczoraj byłam u dziadków... Opalałam się 2 godziny w pełnym słońcu, jestem blada i... poparzona
/
Ojjj, współczuję, może jakiś żel aloesowy na poparzenia? Ja dzisiaj o 15 wyszłam i do 16 wytrzymałam na tym skwarze a ciekło ze mnie, jakbym z sauny wyszła ale jaki przyjemny i orzeźwiający był potem chłodny prysznic

PS ja kebaba jadłam ostatnio w zeszłym roku na wakacje
Stary 2012-08-20, 22:40   #254
agusia814
Zadomowienie

Cytat:

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

Nie wiem jakim cudem, ale przytyłam 3 kg :/

nie no leże

A co do wagi to się nie przejmuj tylko bierz do roboty! Ja się nawet boję na swoją wejść Ale od jutra zaczynamy pełną parą! Muszę sobie rozpisać jadłospis na tydzień i wtedy będzie mi łatwiej. I zrobić zakupy by się przydało, bo pustki w lodówce

Jaki dzisiaj był skwar! Chciałam iść pobiegać, ale w takim upale to nawet metra bym nie przebiegła

Dziewczyny, mam ochotę coś w sobie zmienić, ale nie mam pojęcia co... :/ Chciałam schudnąć, a potem może włosy zafarbować..? Albo zmienić styl ubierania się? Może jak schudnę to zrobię sobie taką nagrodę TUNING

odchudzam się
Stary 2012-08-20, 23:07   #255
pieknykoniec
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agusia814 Pokaż wiadomość
nie no leże

A co do wagi to się nie przejmuj tylko bierz do roboty! Ja się nawet boję na swoją wejść Ale od jutra zaczynamy pełną parą! Muszę sobie rozpisać jadłospis na tydzień i wtedy będzie mi łatwiej. I zrobić zakupy by się przydało, bo pustki w lodówce

Jaki dzisiaj był skwar! Chciałam iść pobiegać, ale w takim upale to nawet metra bym nie przebiegła

Dziewczyny, mam ochotę coś w sobie zmienić, ale nie mam pojęcia co... :/ Chciałam schudnąć, a potem może włosy zafarbować..? Albo zmienić styl ubierania się? Może jak schudnę to zrobię sobie taką nagrodę TUNING
Ale to jest bardzo dobry pomysł
A ja wam jutro pokażę co ostatecznie wymyśliłam z tamtą koszulą

Bloguję
Stary 2012-08-21, 10:44   #256
monia5392
Raczkowanie

kosmetoholiczka dobrze, postaram się dowiedzieć czy ktoś ma jakieś lokum )

Myslałam, że w nocy troche popada i dzisiaj juz bedzie czym oddychać. A tu nie! Przeszły tylko burze, wichury, a deszczu brak. Skwar taki, ze szok normalnie.. czuję się jak smażona kiełbaska haha

Ja także postanowiłam w sobie coś zmienić, ale wiecie co?! chce wrócić do naturalności.. jakiś czas temu zafarbowałam włosy na jakiś nijaki kolor i wychodzi na to, że taki właśnie jest mój naturalny ;] mija chyba 2 miesiąc, a w ogóle nie widać żadnych odrostów. A makijaż ogranicza się do korektora i tuszu do rzęs... a pomyśleć że kiedyś nie wychodziłam z domu bez pełnej tapety.. a potrafiłam tego nawalić na twarz . A wiecie z czego najbardziej jestem dumna, że przestałam prostować swoje kłaczyska! teraz zrobie sobie dobierańca, czu kucyka i nawet lepiej się czuje, niż jakbym miała wyprostowane i rozpuszczone.

A i dodam, że zwariowałam z dniem dzisiejszym! To przez ten upał napewno. Wypełniając formularz na studia w ostatniej chwili mi się odmieniło i zamiast Zarządzania wybrałam Ekonomie ?! Tak sobie pomyślałam, że skończe Zarządzanie i będę zarządzać swoim wolnym czasem
Mam nadzieje, że nie będe żałowała. Jak myślicie, słuszna decyzja ?!

170 cm..

Stary 2012-08-21, 18:27   #257
agusia814
Zadomowienie

Cytat:
Ja także postanowiłam w sobie coś zmienić, ale wiecie co?! chce wrócić do naturalności.. jakiś czas temu zafarbowałam włosy na jakiś nijaki kolor i wychodzi na to, że taki właśnie jest mój naturalny ;] mija chyba 2 miesiąc, a w ogóle nie widać żadnych odrostów. A makijaż ogranicza się do korektora i tuszu do rzęs... a pomyśleć że kiedyś nie wychodziłam z domu bez pełnej tapety.. a potrafiłam tego nawalić na twarz . A wiecie z czego najbardziej jestem dumna, że przestałam prostować swoje kłaczyska! teraz zrobie sobie dobierańca, czu kucyka i nawet lepiej się czuje, niż jakbym miała wyprostowane i rozpuszczone.
Też przestałam prostować, ale tylko na co dzień. Jak wychodzę na miasto to niestety muszę, bo nie pasują mi spięte wszystkie w kucyka :/ Wyglądam jak plastuś Więc grzywka na bok, ale wyprostowana A reszta włosów ewentualnie w kucyk

Cytat:
A i dodam, że zwariowałam z dniem dzisiejszym! To przez ten upał napewno. Wypełniając formularz na studia w ostatniej chwili mi się odmieniło i zamiast Zarządzania wybrałam Ekonomie ?! Tak sobie pomyślałam, że skończe Zarządzanie i będę zarządzać swoim wolnym czasem
Mam nadzieje, że nie będe żałowała. Jak myślicie, słuszna decyzja ?!
Niech żyje spontaniczność! Myślę, że dobrze zrobiłaś. Teraz wszyscy robią zarządzanie i , tak jak mówisz, zarządzają swoim wolnym czasem albo ewentualnie w Macu

odchudzam się
Stary 2012-08-22, 08:21   #258
monia5392
Raczkowanie

Uf to cieszę się, że tak uważasz Kamień z serca.. Poźniej zrobie sobie najwyżej magisterke z zarządzania (taaa zrobie) haha

Wczoraj byłam sobie troche na basenie, przepłynełam basen w dwie strony i myślałam, że mi ręce odpadną jak emerytka. A jeszcze 20 min przed basenem byłam na rwaniu zęba .
Ale miałam farta.. przyjechałam do domu, patrze, a tu @! Jaki cud, dobrze, że na basenie nie dostałam

Za oknem mam jakiś armagedon :d trzaska piorunami, ciemno jakby 4 rano była dopiero.. dobrze, że internet jeszcze jest, jak na razie to jedyne moje zmartwienie

170 cm..

Stary 2012-08-22, 11:31   #259
pieknykoniec
Rozeznanie

No to Monia faktycznie szczęście
A ja wczoraj łaziłam z koleżanką po lasach i parkach w Szczecinie... Masakra! Dobrze, że później udało mi się namówić 'kolegę', że spacer nie jest dobrym pomysłem i poszliśmy do niego...

Bloguję
Stary 2012-08-22, 17:17   #260
monia5392
Raczkowanie

u la la co tam mogło się dziać ;p

czuje się dzisiaj jak balon ;/ chyba zaraz pękne :p
i na dodatek waga zamiast spadać,rośnie!! , załamka totalna normalnie jak tak dalej pojdzie to do studiów będe bulinką .. taka okrągła ;D

170 cm..

Stary 2012-08-22, 18:36   #261
pieknykoniec
Rozeznanie

Cytat:
u la la co tam mogło się dziać ;p

czuje się dzisiaj jak balon ;/ chyba zaraz pękne :p
i na dodatek waga zamiast spadać,rośnie!! , załamka totalna normalnie jak tak dalej pojdzie to do studiów będe bulinką .. taka okrągła ;D
No i wbrew planom i oczekiwaniom się działo Tylko teraz nie wiem czy to dobrze...

Ja dziś jako zapychacz między głównymi posiłkami jem naturalny jogurt 0% ma tylko 38kcal w 100g a ja lubię jogurt naturalny więc dla mnie bomba!

Bloguję
Stary 2012-08-23, 17:10   #262
monia5392
Raczkowanie

No skoro tak wyszło to tak miało być, jeśli coś już się zrobiło to nie ma czego żałować, bo to tylko dołuje

Dzisiaj byłam na Uniwersytecie, żeby złożyć już komplet dokumentów.. Boże stałam przed budynkiem i czułam panike;o czym bliżej wejścia tym gorzej, serce pod gardłem. A jak już dotarłam do środka to moja pierwsza myśl - oo kurde ale ciacho z ochroniarza hahah

Po drodze zatrzymałam się na jakimś targu i wiecie co, już na pierwszym stoisku kupiłam sobię ładną sukienke z żabotem, taką prostą, klasyczna, no i spodnie rybaczki czerwone i zapłaciłam AŻ! 30 zł. bo u jakiś rumunów ;p
Poźniej jeszcze w Zielonej zakupy w focusie. No i nic do szczęścia mi nie więcej nie potrzeba Musze przyznać szczerze, mam zakupoholizm, zwłaszcza jeśli chodzi o sh ..

170 cm..

Stary 2012-08-23, 19:24   #263
cyniczna_
Raczkowanie

Ja się niedługo wybieram na sh i na rynek ;d Może dorwę jakiś fajny trencz na jesień

kosmetoholiczka - to ty wybrałaś ekonomię ? szybki wybór ale chyba dosyć dobry.
Stary 2012-08-23, 19:44   #264
monia5392
Raczkowanie

to ja wybrałam :p i szczerze bardzo się z tego cieszę, postanowiłam, ze poźniej zrobie magisterke z zarządzania lub finansów i rachunkowości spółek we wrocku

ja na jesień myślałam, że może jakieś ponczo ;d

170 cm..

Stary 2012-08-23, 20:27   #265
cyniczna_
Raczkowanie

za rzadko tu wchodzę ale tak czy siak dobry wybór
Stary 2012-08-23, 21:02   #266
agusia814
Zadomowienie

Kasia Uuu fajnie, zazdroszczę Ja żyję w celibacie od dłuższego czasu Ale nie ma co żałować! Wkleję Ci fajny cytat, który jest jednym z moich ulubionych:
"Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze, okaże się później.
Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania.
Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, się nie żałuje."
(A. Sapkowski)

monia OO najn, tylko nie rwanie zębów Ja kiedyś miałam dwa na raz wyrywane, masakra! Dostałam znieczulenie i nie czułam wgl dolnej szczęki i sama mi się otwierała Musiałam sobie przytrzymać
Ja też jak mam @ to czuję się jak balon :/ Tak imam brzuch jak bęben.

Kurde, byłam dzisiaj o krok od kupienia farby do włosów- bardzo ciemnego brązu. Ale nie zdążyłam, bo zamknęli już sklepy i to chyba dobrze, bo doszłam do wniosku, że chyba jednak nie pasuje mi tak bardzo ciemny kolor

odchudzam się
Stary 2012-08-23, 21:13   #267
cyniczna_
Raczkowanie

ciemny kolor postarza, bynajmniej mnie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-08-23, 22:03   #268
pieknykoniec
Rozeznanie

Ja się ogólnie staram niczego nie żałować - taki mam stosunek do życia, że jest za krótkie, żeby czegokolwiek żałować a na błędach należy się uczyć. Ale po prostu zastanawiam się czy to nie było za szybko Ale dzięki dziewczyny, że mnie wspieracie ;****

Co do ciemnej farby... Babcia mi powiedziała, że staro wyglądam i mam się z powrotem przefarbować na rudo O.o Gdzie ja się farbuję na czekoladowy brąz już od ponad pół roku i zauważyła zmianę po pół roku

Bloguję
Stary 2012-08-24, 13:03   #269
monia5392
Raczkowanie

agusia814 mi kiedyś dentystka powiedziała, że jestem masochistką.. na początku się śmiałam z tego, ale doszłam do wniosku, że ma racje.. uwielbiam chodzić do dentysty, i moge siedzieć na fotelu poł dnia. raz jak mi wyrywał zęba to się rozkruszył, korzeń był pod innymi zębami, znieczulenie przestało działać.. ale mi to nie przeszkadzało. Pogięta jestem;p

Też myślałam nad rozjaśnieniem troche włosów, bo mam teraz tak jak Ty czekoladowy brąz no i wczoraj już byłam przy kasie z farbą, ale powstrzymałam sie, bo przecież chcę wrócić do naturalnego koloru. mam taką chęć zafarbować, tak mnie ciągnie do tego, ale NIE ...dam rade!

pieknykoniec mamy bardzo podobne podejście widze no i po to tutaj jesteśmy, aby wspierać

cyniczna mi też się miesza czasami, zanim załapie, musze przeczytać pare razy te same wątki
no i ciesze sie, że uważasz, że podjełam dobrą decyzje

170 cm..

Edytowane przez monia5392
Czas edycji: 2012-08-24 o 13:05
Stary 2012-08-24, 13:59   #270
pieknykoniec
Rozeznanie

Ja farbuję na ciemno, bo wtedy wyglądają na zdrowsze I nie używam farby, tylko szamponu koloryzującego, bo jest łagodniejszy dla włosów a u mnie trzyma się tyle samo co farba

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

Zrzuciłam 1kg!!!

Bloguję
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości