|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#241 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: W tym roku na studia się wybieramy, a więc schudnąć zamiar mamy! :)
kosmetoholiczka powiedz coś wiecej o sobie
) co studiujesz ?! jaki jest Twoj wzrost. Po zdjęciu na blogu (twarzy) nie wnioskuje abyś była grubiutka )
|
|
#242 |
|
Raczkowanie
|
Ja też tak nie wnioskuję
No ale dla każdego odpowiada co innego. Jeju nie mogę się doczekać kiedy na wadze zobaczę 55,9. pobiegałam dzisiaj troszkę, cały dzień na nogach, robię się głodna, więc chyba pora spać zaraz jutro po 7 pobudka i jadę do kościoła. tak, wiem, mogę się przejść, ale perspektywa 3 km w jedną stronę jakoś nie bardzo mi się uśmiecha
|
|
|
|
|
#243 |
|
Rozeznanie
|
Skończyłam szafkę!!!!!!!!!!!!!!1:jup i:
I jestem głodna A tu jeszcze posprzątać trzeba... A ja jutro jadę do dziadków i będę się opalać I wytapiać tłuszczyk :3
|
|
|
|
|
#244 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam 157cm i ważę 65kg od Bożego Narodzenia wszystko się zaczęło (a wtedy ważyłam 55kg ) Od października będę studiować filologię germańską w Zielonej Górze ![]() Nie lubię niemieckiego, ale zazwyczaj w szkole był moim konikiem ale na takie profesjonalne kursy potrzeba dużo pieniędzy Aaa, no i nazywam się Asia, miło poznać ![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Cytat:
Przekąś jakieś warzywo, owoc albo jogurcik i od razu będzie lepiej Ja jutro też się będę opalać, bo pogoda ma być iście słoneczna
|
||
|
|
|
|
#245 | ||
|
Raczkowanie
|
mi też się marzy zobaczyć 56 na wadze.. niby to tylko te 3 kg, ale jakoś cieżko mi je spalić...
![]() Cytat:
) No dziś nareszcie ma być gorąco i trzeba korzystać, bo to pewnie tylko chwilowe :|Cytat:
![]() O! czyli pewnie gdzieś bedziemy się mijać, a nawet nie bedziemy wiedziały o tym Co do niemieckiego wszystko tylko nie to! (chodzi o mnie ;d) ucze się od podstawówki, a chyba tylko potrafię się przedstawić
|
|
|
#246 |
|
Raczkowanie
|
Pozazdrościć szczupłej twarzy
Ja też jestem pucowata Jeju jutro ważenie xd Zobaczymy co ja tam zobaczę
|
|
|
|
|
#247 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Asieńko !
Słuchajcie, jakoś tracę motywację, zróbcie coś! Kopnijcie mnie w dupe ![]() Ale dzisiaj była leniwa niedziela, straszna nuda... Myślałam, że wyjdę z siebie i stanę obok. ![]() Wczoraj byłam na baletach i potańczyłam, ale... ZJADŁAM KNYSZE Wiem, milion kalorii, ale mam nadzieję, że chociaż 1/3 spaliłam podczas tańców
|
|
#248 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja dopiero zaczynam nie mam jeszcze nawet mieszkania, a akademik wszyscy odradzają tak więc oprócz zrzucenia kilku kilogramów moim celem jest znalezienie lokum A co studiować będziesz o ile mogę zapytac? ![]() ---------- Dopisano o 02:46 ---------- Poprzedni post napisano o 02:42 ---------- Cytat:
Ja motywację mam, ale gorzej z samodyscyplina mam nawet rowerek treningowy i wsiadlabym wieczorem ale oczywiście len musi wygrać ---------- Dopisano o 02:51 ---------- Poprzedni post napisano o 02:46 ---------- Cytat:
kiedyś byłam straszną kuleczką, a w podstawówce wazylam baaaaaaardzo dużo teraz znów za duzo, ale przecież do października sie to zmieni
Edytowane przez kosmetoholiczka Czas edycji: 2012-08-20 o 02:47 |
|||
|
|
|
|
#249 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W akademiku same imprezy pewnie bedą, więc jeśli liczysz na ciągłe balangowanie to polecam jeśli jednak chcesz się jeszcze czegoś nauczyć to jednak pokój jest dobrym wyjsciem ![]() jak bede słyszała, że jakas koleżanka ma pokój do wynajęcia w zielonej dam znać, jeśli chcesz )
|
|
|
#250 |
|
Rozeznanie
|
Ja też mam mega lenia
A wczoraj jak mojej przyjaciółce zachciało się frytek i weszłyśmy do kebaba to kogog spotkałam? Moje instruktora fitnessu siedział i szamał kebaba Ja mam stepper, gumę-taśmę/ hantle na ręc i nogi oraz tą dużą piłkę Ale co? nic mi się nie chce. A wczoraj byłam u dziadków... Opalałam się 2 godziny w pełnym słońcu, jestem blada i... poparzona ![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Nie wiem jakim cudem, ale przytyłam 3 kg :/ |
|
|
|
|
#251 |
|
Raczkowanie
|
Musiało fajnie to wygladać, takie złapanie na gorącym uczynku
![]() Ja też mam i stepper, nie no już nie mam, ostatnio się popsuł , mam hula hop, skakanke, rower, ale mi też się nie chce ;d , żebym kiedyś mi się to odmieniło, i żeby chciało mi się ćwiczyć, a nie chciało jeść.. dlaczego tego nie da się zmienić.. ![]() Przed chwilą stanęłam na wagę, z ciekawości ile przybyło mi po weekendzie, przecież tak się objadlam, a tam 59 równe.. jak widzialam ponad 60 na wadzę to potrafiłam się zawziąć i zrzucić tyle, żeby 5 była z przodu, ale jak już jest 59 to coś niżej nie mogę zejść (http://demotywatory.pl/3548591/Nieprawda xd
|
|
#252 |
|
Raczkowanie
|
Możecie dla mnie oddać stepper
Z chęcią przygarnę ![]() Też przytyłam -.- |
|
|
|
|
#253 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No ja chce się nauczyć, chciałabym w przyszłości zostać tłumaczem przysięgłym ![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Cytat:
a ciekło ze mnie, jakbym z sauny wyszła ale jaki przyjemny i orzeźwiający był potem chłodny prysznic PS ja kebaba jadłam ostatnio w zeszłym roku na wakacje
|
||
|
|
|
|
#254 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do wagi to się nie przejmuj tylko bierz do roboty! Ja się nawet boję na swoją wejść Ale od jutra zaczynamy pełną parą! Muszę sobie rozpisać jadłospis na tydzień i wtedy będzie mi łatwiej. I zrobić zakupy by się przydało, bo pustki w lodówce ![]() Jaki dzisiaj był skwar! Chciałam iść pobiegać, ale w takim upale to nawet metra bym nie przebiegła ![]() Dziewczyny, mam ochotę coś w sobie zmienić, ale nie mam pojęcia co... :/ Chciałam schudnąć, a potem może włosy zafarbować..? Albo zmienić styl ubierania się? Może jak schudnę to zrobię sobie taką nagrodę TUNING
|
|
|
#255 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A ja wam jutro pokażę co ostatecznie wymyśliłam z tamtą koszulą
|
|
|
|
|
|
#256 |
|
Raczkowanie
|
kosmetoholiczka dobrze, postaram się dowiedzieć czy ktoś ma jakieś lokum
)Myslałam, że w nocy troche popada i dzisiaj juz bedzie czym oddychać. A tu nie! Przeszły tylko burze, wichury, a deszczu brak. Skwar taki, ze szok normalnie.. czuję się jak smażona kiełbaska hahaJa także postanowiłam w sobie coś zmienić, ale wiecie co?! chce wrócić do naturalności.. jakiś czas temu zafarbowałam włosy na jakiś nijaki kolor i wychodzi na to, że taki właśnie jest mój naturalny ;] mija chyba 2 miesiąc, a w ogóle nie widać żadnych odrostów. A makijaż ogranicza się do korektora i tuszu do rzęs... a pomyśleć że kiedyś nie wychodziłam z domu bez pełnej tapety.. a potrafiłam tego nawalić na twarz . A wiecie z czego najbardziej jestem dumna, że przestałam prostować swoje kłaczyska! teraz zrobie sobie dobierańca, czu kucyka i nawet lepiej się czuje, niż jakbym miała wyprostowane i rozpuszczone. ![]() A i dodam, że zwariowałam z dniem dzisiejszym! To przez ten upał napewno. Wypełniając formularz na studia w ostatniej chwili mi się odmieniło i zamiast Zarządzania wybrałam Ekonomie ?! Mam nadzieje, że nie będe żałowała. Jak myślicie, słuszna decyzja ?!
|
|
#257 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Więc grzywka na bok, ale wyprostowana A reszta włosów ewentualnie w kucyk ![]() Cytat:
Myślę, że dobrze zrobiłaś. Teraz wszyscy robią zarządzanie i , tak jak mówisz, zarządzają swoim wolnym czasem albo ewentualnie w Macu
|
|
|
#258 |
|
Raczkowanie
|
Uf to cieszę się, że tak uważasz
Kamień z serca.. Poźniej zrobie sobie najwyżej magisterke z zarządzania (taaa zrobie ) hahaWczoraj byłam sobie troche na basenie, przepłynełam basen w dwie strony i myślałam, że mi ręce odpadną jak emerytka. A jeszcze 20 min przed basenem byłam na rwaniu zęba .Ale miałam farta.. przyjechałam do domu, patrze, a tu @! Jaki cud, dobrze, że na basenie nie dostałam ![]() Za oknem mam jakiś armagedon :d trzaska piorunami, ciemno jakby 4 rano była dopiero.. dobrze, że internet jeszcze jest, jak na razie to jedyne moje zmartwienie
|
|
#259 |
|
Rozeznanie
|
No to Monia faktycznie szczęście
A ja wczoraj łaziłam z koleżanką po lasach i parkach w Szczecinie... Masakra! Dobrze, że później udało mi się namówić 'kolegę', że spacer nie jest dobrym pomysłem i poszliśmy do niego...
|
|
|
|
|
#260 |
|
Raczkowanie
|
u la la
co tam mogło się dziać ;p czuje się dzisiaj jak balon ;/ chyba zaraz pękne :p i na dodatek waga zamiast spadać,rośnie!! normalnie jak tak dalej pojdzie to do studiów będe bulinką .. taka okrągła ;D
|
|
#261 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tylko teraz nie wiem czy to dobrze...Ja dziś jako zapychacz między głównymi posiłkami jem naturalny jogurt 0% ma tylko 38kcal w 100g a ja lubię jogurt naturalny więc dla mnie bomba!
|
|
|
|
|
|
#262 |
|
Raczkowanie
|
No skoro tak wyszło to tak miało być, jeśli coś już się zrobiło to nie ma czego żałować, bo to tylko dołuje
![]() Dzisiaj byłam na Uniwersytecie, żeby złożyć już komplet dokumentów.. Boże stałam przed budynkiem i czułam panike;o czym bliżej wejścia tym gorzej, serce pod gardłem. A jak już dotarłam do środka to moja pierwsza myśl - oo kurde ale ciacho z ochroniarza hahah Po drodze zatrzymałam się na jakimś targu i wiecie co, już na pierwszym stoisku kupiłam sobię ładną sukienke z żabotem, taką prostą, klasyczna, no i spodnie rybaczki czerwone i zapłaciłam AŻ! 30 zł. bo u jakiś rumunów ;pPoźniej jeszcze w Zielonej zakupy w focusie. No i nic do szczęścia mi nie więcej nie potrzeba Musze przyznać szczerze, mam zakupoholizm, zwłaszcza jeśli chodzi o sh ..
|
|
#263 |
|
Raczkowanie
|
Ja się niedługo wybieram na sh i na rynek ;d Może dorwę jakiś fajny trencz na jesień
![]() kosmetoholiczka - to ty wybrałaś ekonomię ? szybki wybór ale chyba dosyć dobry.
|
|
|
|
|
#264 |
|
Raczkowanie
|
to ja wybrałam :p i szczerze bardzo się z tego cieszę, postanowiłam, ze poźniej zrobie magisterke z zarządzania lub finansów i rachunkowości spółek we wrocku
![]() ja na jesień myślałam, że może jakieś ponczo ;d
|
|
#265 |
|
Raczkowanie
|
za rzadko tu wchodzę
ale tak czy siak dobry wybór
|
|
|
|
|
#266 |
|
Zadomowienie
|
Kasia Uuu fajnie, zazdroszczę
Ja żyję w celibacie od dłuższego czasu "Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze, okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, się nie żałuje." (A. Sapkowski) ![]() monia OO najn, tylko nie rwanie zębów Ja kiedyś miałam dwa na raz wyrywane, masakra! Dostałam znieczulenie i nie czułam wgl dolnej szczęki i sama mi się otwierała ![]() Ja też jak mam @ to czuję się jak balon :/ Tak imam brzuch jak bęben. Kurde, byłam dzisiaj o krok od kupienia farby do włosów- bardzo ciemnego brązu. Ale nie zdążyłam, bo zamknęli już sklepy i to chyba dobrze, bo doszłam do wniosku, że chyba jednak nie pasuje mi tak bardzo ciemny kolor
|
|
#267 |
|
Raczkowanie
|
ciemny kolor postarza, bynajmniej mnie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#268 |
|
Rozeznanie
|
Ja się ogólnie staram niczego nie żałować - taki mam stosunek do życia, że jest za krótkie, żeby czegokolwiek żałować a na błędach należy się uczyć. Ale po prostu zastanawiam się czy to nie było za szybko
Ale dzięki dziewczyny, że mnie wspieracie ;****Co do ciemnej farby... Babcia mi powiedziała, że staro wyglądam i mam się z powrotem przefarbować na rudo O.o Gdzie ja się farbuję na czekoladowy brąz już od ponad pół roku i zauważyła zmianę po pół roku |
|
|
|
|
#269 |
|
Raczkowanie
|
agusia814 mi kiedyś dentystka powiedziała, że jestem masochistką.. na początku się śmiałam z tego, ale doszłam do wniosku, że ma racje.. uwielbiam chodzić do dentysty, i moge siedzieć na fotelu poł dnia.
raz jak mi wyrywał zęba to się rozkruszył, korzeń był pod innymi zębami, znieczulenie przestało działać.. ale mi to nie przeszkadzało. Pogięta jestem;pTeż myślałam nad rozjaśnieniem troche włosów, bo mam teraz tak jak Ty czekoladowy brąz no i wczoraj już byłam przy kasie z farbą, ale powstrzymałam sie, bo przecież chcę wrócić do naturalnego koloru. mam taką chęć zafarbować, tak mnie ciągnie do tego, ale NIE ...dam rade!![]() pieknykoniec mamy bardzo podobne podejście widze no i po to tutaj jesteśmy, aby wspierać ![]() cyniczna mi też się miesza czasami, zanim załapie, musze przeczytać pare razy te same wątki ![]() no i ciesze sie, że uważasz, że podjełam dobrą decyzje
'upita szczęściem, naćpana marzeniami' ;] 170 cm.. rok temu : 65kg lipiec 2012 : 62kg aktualnie : 59kg cel : 54-55kg Edytowane przez monia5392 Czas edycji: 2012-08-24 o 13:05 |
|
|
|
|
#270 |
|
Rozeznanie
|
Ja farbuję na ciemno, bo wtedy wyglądają na zdrowsze
I nie używam farby, tylko szamponu koloryzującego, bo jest łagodniejszy dla włosów a u mnie trzyma się tyle samo co farba ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Zrzuciłam 1kg!!! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.

) co studiujesz ?! jaki jest Twoj wzrost. Po zdjęciu na blogu (twarzy) nie wnioskuje abyś była grubiutka
)

pobiegałam dzisiaj troszkę, cały dzień na nogach, robię się głodna, więc chyba pora spać zaraz
I wytapiać tłuszczyk :3
-> 68

od Bożego Narodzenia wszystko się zaczęło
(a wtedy ważyłam 55kg
Ja jutro też się będę opalać, bo pogoda ma być iście słoneczna 

Wiem, milion kalorii, ale mam nadzieję, że chociaż 1/3 spaliłam podczas tańców 

Ja kiedyś miałam dwa na raz wyrywane, masakra! Dostałam znieczulenie i nie czułam wgl dolnej szczęki i sama mi się otwierała