|
|
#31 |
|
Władca Wizażu
|
Dot.: Jakie studia wybrać?
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Nawet te poszukiwane kierunki na Poli nie dają pewności że znajdziesz pracę, wszystko zależy od tego jakim jesteś człowiekiem, co wyniesiesz z tych studiów i jak umiesz to zastosować w praktycznej pracy. Może być tak że ktoś skończy zarządzanie które jest niby najgorszym kierunkiem pod względem pracy, będzie wspaniałym fachowcem i znajdzie ekstra prace, a inny skończy robotykę a materiał na pracownika będzie z niego denny i skończy w kolejce na UP.
Niestety takie jest życie... |
|
|
|
|
#33 |
|
Przyczajenie
|
Fakt faktem, nigdy nie mamy pewności, czy będziemy mieli prace, czy to po studiach, czy bez nich. Ze studiami mamy większe szanse na prace. Więc nie gadaj Badboys że po technicznych zawsze robota będzie. No chyba że ktoś się przyłoży, bo zapotrzebowanie w branży technicznej będzie, ponieważ idzie era inżyniera. No ale moje studia Architektura wnętrz to też pomimo że raczej na ASP, to chyba nigdy nie będzie czysto artystyczny zawód, a nawet bardziej techniczny. Ja zarówno lubię i techniczne rzeczy i humanistyczne, więc chyba dobrze wybieram.
|
|
|
|
|
#34 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Tak na prawdę po żadnym kierunku nie mam 100% pewności, ważne jest żeby robić też coś w czasie studiów typu praktyki, szkolenia, warsztaty itp. Chociaż dobrym kierunkiem jest logistyka, jak już uda się załapać pracę w branży to fajna kasa z tego jest. Kumpela zaczęła w tamtym roku na AHE i już teraz na wakacjach była na praktykach i jest szansa, że zostawią ją już na stałę.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Praca i biznes
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.