|
|
#181 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część II
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() przykro mi Cytat:
![]() Cytat:
Nie zdążyłam w poprzedniej częśći Ci pogratulowacCytat:
Wszystko jest dobrzezle zrób mimo wszytko test jutro rano ![]() Cytat:
Ale przeczytalamDzastin, poproszę o dopisanie do listy - tp 21.03.2012
|
|
#182 |
|
Raczkowanie
|
dobranoc kobietki
![]()
|
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kobietki kochane
wstawajcie Piękna pogoda czeka
|
|
|
|
#184 | |
|
Rozeznanie
|
Witam z rana!
Dzisiaj jest środa a ja już chce piątek! Rano nie mogę się obudzić, to jest straszne. Miłego dnia dziewczynki ![]() SZkoda, ale na wakacjach będzoez mogła sobie spokojnie poszaleć. Wyluzujesz się i wtedy napewno się uda ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Dziewczynki, umysł ludzki to jednak jest ciekawy twór ... Jak tylko się dowiedziałam, że owu była z lewego jajnika to zaczynam czuć, że mnie tam pobolewa itp. Jak znam życie to sobie mój cudowny umysł wymyślił. Pewnie niedługo będę miała cały zestaw objawów
|
#186 |
|
Raczkowanie
|
jakiś pozytywny ten wątek,więc i ja chcę dołączyć
mogę się dołączyć? nie wiem czy będę tak aktywna jak Wy sporo się tu dzieje jednak spróbuję ![]() Mam 30lat, jeśli chodzi o starania-to ciężko okreslić (jak mąż wraca z wyjazdu to działamy niestety często nie w odpowiednie dni więc wszystko się przedłuża...) kilka problemów po drodze,1cp,jakis torbiel, ale już jest git -chyba w zeszłym cyklu się nie udało,teraz mam @-ale jakieś to wszystko dziwne-kiepsko się czuję,bolący brzuszek,opuchnięty i pełno dziwnych dla mnie towarzyszących temu objawów...Zatestuję tak czy inaczej po @,żeby się upewnić czy jest gitestak więc ekhemmmmmmm.... WITAM
Edytowane przez misia_30 Czas edycji: 2012-08-22 o 09:20 |
|
|
|
#187 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Teraz byle jaki objaw będziesz mogła podciągnąć pod fasolkę. Ja tak miałam przez kilka cykli ale sobie opuściłam, Tż mi nagadał, żebym tak się nie nastawiała, co będzie to będzie, wtedy jest mniejsze rozczarowanie jak @ przyjdzie. Cytat:
i w niedługim czasie będziesz mogła się pochwalić II kreseczkami na teście
|
||
|
|
|
#188 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#189 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#190 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
chcialabym miec pod nosem tak jak Ty nie daj boze cos sie dzieje to zaraz bylby z boku baw sie dobrze pod nadzorem ginka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja ostatnio tez sie za siebie wzielam,,,w zasadzie to jakos koncem marca zaczelam skakac na skakance codziennie i robic brzuszki skakanke baaardzo polecam ![]() Cytat:
bardzo wesolo czytalo sie Twoj post w gronie razniej i na pewno niedlugo bedziesz nam przed nosem wymachiwac tesciochem z II krechami ![]() Witajcie w srode...nie lubie srod bo pracuje 9-17... gdzie normalnie 7-15. a tu do 17 trzeba siedziec i pozniej dzien krotki. dzisiaj TZ brata żona (szwagierka moja?czy nie? ) podrzuca mi dzieciaki do pilnowania... 4 i 7 lat. musze podrukowac w pracy jakies kolorowanki bo za bardzo nie wiem jak im czas umilic z ciocia u mnie @ nadal brak. testa zrobie chyba jutro. i jak negatywny to powtorze za tydzien i w srode ewentualnie pojde na bete i jak negat. to biore tego dupka., |
|||||
|
|
|
#191 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Też sobie zakupiłam skakankę ale jakoś brak mi zapału ostatnio na skakanie Masz jakiś ustalony trening, po ile razy skaczesz i czy są widoczne efekty?
|
|
|
|
|
#192 |
|
Zadomowienie
|
swego czasu skakaklam od poniedzialku do piatku teraz staram sie tez tak robic ale sa wakacje i wiadomo wyjazdy, wyjscia, spacerki itp i roznie bywa. robie 1000 podskokow, czasem troszke wiecej, skacze obunóż (żabką) bo rowerkiem mi nie wychodzi :P pozniej robie min 50 zwyklych brzuszkow i po 10 skretosklonow, i troche pomacham nogami
efekty sa, spadl troche brzuuszek i zdecydowanie boczki i plecy sioe poprawily. no i na pewno kondycja
|
|
|
|
#193 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hihihiCytat:
a jak się czasami na takich forach jest,to można się dziwnie nakręcić-jak zobaczyćie jakiekolwiek u mnie tego objawy-przywołujcie mnie do porządku
|
||
|
|
|
#194 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale myślę, że to kwestia treningu. Chyba zrobię drugie podejście![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#195 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mierzenie tempki zaczelam 3 cykle temu dla poznania swojego ciala i swojego cyklu i szczezreze mowiac zaluje, ze nie zaczelam robic tego wczesniej ...i akurat 3 cykle temu odrzucilismy jakiekolwiek zabezpieczenia (gdzie mierzenie tempki nie mialo z tym zwiazku).a na forum razniej, bo zawsze jak cos niepokoi czy ma sie jakies watpliwosci to mozna zapytac dziewczyn a one chetnie pomagaja ![]() no i fajnie jest czytac jak kolejne ciesza sie z II kreseczek ![]() Cytat:
dasz i Ty rade dobic do 1000 ![]() ale sie rozpisalam
|
||
|
|
|
#196 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jestem niewyspana i mam kaca Chyba umrę, mam wolne i leże, bo do niczego innego dziś się nie nadaje...
|
|
#197 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#198 |
|
Zadomowienie
|
Dzięks, wczoraj z psiapsiółą się spotkałam, troche pożaliłam się, troche ona
...wiecie, tak się zagadałyśmy, że 2 butelki wina poszły..... Mega źle się czuje
|
#199 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wyżaliłaś się a to zawsze pomaga, jak się ma problemy. Myślę, że pomimo tego że masz kaca Twój nastrój choć troszeczkę się porawił
|
|
|
|
|
#200 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mnie teraz zastanawia tylko to,dlaczego mam tak nabrzmiały brzuszek często coś mnie kuje, czuję sie taka "nawodniona" jeśli nie przejdzie mi do końca tygodnia, to w następnym śmigam do gina-może znowu jakiś cholerny torbiel się przypałętał... ![]() Cytat:
ja tak cierpię "dzień po",że normalnie łączę się z Tobą w bólu... |
||
|
|
|
#201 |
|
Zadomowienie
|
misia, albo nie pisalas albo nie dotarlo do mnie
a w ktorym jestes dniu cyklu? moze przed okresem jestes?wowczas brzuszki sa tak nabrzmiale i woda sie w organizmie zatrzymuje?
|
|
|
|
#202 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
-no i nabrzmiały brzusio...w tym mcu bardziej mnie jakos wszystko boli niż w zeszłe-moze po prostu wpływa tez na to tysiąc innych czynników zewnętrznych,np.pogoda... jednak coś nie daje mi spokoju-bo tak dziwnie się czułam ostatnim razem jak miałam torbiela więc czekam do końca tyg.i jak nie przejdzie z okresem, to śmigam go gina nie ma co
|
|
|
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was laseczki środowo
![]() Misia witam życzę abyś szybko zobaczyła II kreseczkiMaru ja już od tego zaciskania kciuków to palce mam sine i jak nic to nie da to się wkurzę Kejthx ojjj współczuję kaczora znam ten ból eheheh. nic przyjemnego![]() Magbes testuj żesz wreszcie noooooooo ![]() Witam reszte kobietek również; Kocurek,Luna, Mokka, Szejda, teorema,magdaaam, monini, Moniś, Anteria, ruda
Edytowane przez colorblue Czas edycji: 2012-08-22 o 10:52 |
|
|
|
#204 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#205 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
babki to jednak maja przekichane..witaj colorblue
Edytowane przez misia_30 Czas edycji: 2012-08-22 o 11:14 |
|
|
|
|
#206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem masażystką No po pierwszym odcinku się z tobą zgadzam ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Duchota masakryczna a ja dopiero wstałam porozmawiałam z mamą i nie mam siły na nic. Noc ciężka obudziłam się coś 2:30 a zasnęłam dopiero po ponad godzinie męki, ale przeszło. I nie mam pojęcia co to było makabrycznie bolały mnie plecy u góry tak między łopatkami tak że aż niedobrze mi było Ból promieniujący do środka już kiedyś coś podobnego czułam tylko wtedy myślałam ze wiem co to jest, później się okazało że to jednak nie to ale ból ustąpił a w nocy wrócił myślałam już żeby obudzić Grzesia żeby mi pomógł ale dałam spokój normalnie aż się rozryczałam. Masakra co się ostatnio dzieje tyle jedzenia wyrzucam że aż się źle z tym czuje i czekam aż mój zajdzie czas żeby z gwarancją skoczyć liczyłam że zrobi to od razu ale za późno z roboty wrócił i tak ziemniaki stały a dzisiaj już musiałam je wywalićCo do wieku w jakim chciałam być mamą to jeszcze mam dwa lata Chciałam na 25 lat mieć pierwsze dziecko A marzy mi się trójka
|
|
#207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję w ogóle Wam wszystkim za wsparcie to na prawdę dużo daje ![]() A i witaj Misia u nas jest trochę >30 więc się tym nie przejmuj
|
|
#208 |
|
Raczkowanie
|
witam was z samegoo rana jak dla mnie
![]() i witam nową staraczke![]() pozniej zobacze co tam naskrobalyscie i dołącze, a teraz uciekam do miasta
|
|
|
|
#209 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, szkoda, że tak daleko mieszkasz. Jak narzoie to ja go masuje ale pewnie nie robie tego tak profesjonalnie ja Ty Zasze mi się wydawało, że taki zawód, jest bardz ciężki, to prawda?My staramy się nie wyrzucać jedzenia, staramy się nie robić dużych zakupów, bo poźniej trzeba jeść na siłę. A jak coś zostaje, to kombinujemy co można z tego zrobić
|
|
|
|
|
#210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeżeli chodzi o zawód to zależy od pacjentów jakich się przyjmuje. Wiadomo że dużo łatwiej wymasować szczupłą kobietę niż tęższego mężczyznę. Ale dla mnie to nie ma takiego znaczenia ja to lubię i tyle ![]() Ja strasznie nie znoszę tego robić ale jakoś ostatnio nagromadziło się tego jedzenia tyle że masakra
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:51.

=
Nie zdążyłam w poprzedniej częśći Ci pogratulowac
Wszystko jest dobrze
Ale przeczytalam

Ale puki co kładę się do łóżka i zaczynamy z Tż-tem oglądać grę o tron

i mam kaca
...wiecie, tak się zagadałyśmy, że 2 butelki wina poszły.....
często coś mnie kuje, czuję sie taka "nawodniona"