|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
![]() Krawcowa Lublin - lubelskie bądź Warszawa !!!
Dziewczyny pomocy!
Szukam dobrej, niedrogiej krawcowej, która uszyje suknię moich marzeń. Najlepiej w Lublinie, chociaż propozycje z Warszawy również są jak najbardziej aktualne ![]() Słyszałam o dobrej z Chełma, aczkolwiek namiaru brak ![]() Będę wdzięczna za każde namiary. Podzielcie się swoimi opiniami, zdjęciami sukni. Zostało mi jeszcze tylko 367 dni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Krawcowa Lublin - lubelskie bądź Warszawa !!!
Znam bardzo dobrą pracownię w Lublinie na ul. Narutowicza - niestety nie pamiętam nazwy
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Poszukam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Jest to salon sukien slubnych Vivien naprzeciw PKS-u. Bardzo sobie chwale, panie bardzo uprzejmne i pomocne. Znana tez jest w Chelmie p. Wojrak w Chrobrym moze to o niej slyszalas??? A dni zostalo jeszcze tyle ze hoho mozna kilka sukienek uszyc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Cześć
![]() Teraz z żalem szukam nowej właścicielki mojej sukni.... niestety nie mam miejsca na nią w domu a po za tym szkoda żeby wisiała w szafie... Dobrze że zostaną chociaz zdjęcia ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.