|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV
Cytat:
Cytat:
od 3 miesiecy sobie wmawiam ze to chwilowa zajawka jesssuuu co za pogoda, moje cisnienie pełza dosłownie a na stopach musze miec grubaśne skarpety bo stopy mam jak lody, no i w głowie karuzela
|
|
|
#632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też zawsze sobie wmawiam tak, że to chwilowafascynacja jeśli chodzi o włosy. Targa mną taki kolor włosów jak miała Ashlee Simpson o tutak KLIK* . Miałam taki od razu jak zeszłam z blondu, ale sprał mi się szybciej niż teraz rudy. Mnie się marzy ombre, ale do tego trzeba mieć dłuższe włosy, czyli odpada. |
|
|
|
|
|
#633 | ||
|
Zakorzenienie
|
tak
![]() Cytat:
![]() Cytat:
"Wiesz, wszystko co się tak naprawdę liczy, to aby ludzie, których kochasz, byli szczęśliwi i zdrowi. Cała reszta to zamki na piasku..." Edytowane przez ParoleParole Czas edycji: 2012-08-26 o 20:10 |
||
|
|
|
|
#634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ombre tez mi głowe zaprzatało, ale raczej nieeeeeeeee
|
|
|
#635 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje.
Nie wiem jeszcze, bo Tż. teraz jedzie na studia do Poznania, a ja w Belgii. ![]() Cytat:
I Tobie też gratuluje.
|
|
|
|
#636 |
|
Zakorzenienie
|
cisnienie 90 na 50 xD walnełam sobie z mama po kieliszku koniaku xD a teraz mzoe wejde do wanny zeby mnie orzezwilo xD
|
|
|
|
|
#637 |
|
Zakorzenienie
|
ghana Twój Tż a ja... Też nie lubie się ruszać ale ostatnie czasy zauważyłam że czas się za siebie zabrać bo parę kilogramów przybyło a że mój mąż uwielbia każdego rodzaju sport to jestem zmuszona do ruchu.
Weekend spędziłam na sprzątaniu i myciu okien(no i tradycyjnie po umyciu zaczęło padać A dla siebie to w sobotę basen i bicze wodne na mój cellulit, wieczorem brzuszki i zadbanie o swoje pazurki- spodobały mi się pomysł jednej z was i zrobiłam sobie czarne kropki na pazurkach, później tradycyjnie balsam antycellulitowy i do łóżka Niedziela minęła spokojnie wieczorem trochę kręcenia hula hopem z 15 min a że ciągle mi to spada to do tego ze 100 skłonów no i trochę brzuszków. Maska z jajka na głowę i tradycyjnie facelle i alterka. Dziewczyny zaszalały z linkami nie wiem kiedy dam rade wszystkie przeczytać
|
|
|
|
|
#638 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc
![]() angel gratulacje , mala czarna takze gratulacje agacia niesamowite tempo , ale grunt, ze udany zwiazek ... ghana podziwiam za kondycje, swoja dopiero buduje i mam nadzieje do takiej dojsc , a tym trudniej ze dotad bylam totalnym leniwcem![]() co do weterynarzy tez swojemu psu dluugo szukalam dobrego i wiem co to znaczy ignorant bioracy tylko kase ![]() a z kolorem to splukane rudosci sa naturalne, ale mnie odrosty wkurzaja tak ze nie moglabym , no nie i koniec ![]() karolcia sliczne ![]() moje spa dzisiaj peeling calego ciala ( domowy z sola, cukrem, kekstraktem z truskawki i gurany - skora cuuudowna depilacja masaz banka chinska usuwanie blizn z lydek ![]() masc z wit. a na lokcie kolana i usta maseczka z bingo na twarz ( z cynkiem i mieta) maseczka z lirene nawilzajaca krem na zaskorniki z avene brwi henna ( szczerze nie znosze )mani i pedi ( dlonie micro cell 2000, stopy niebieski z manhattanu ) wlosy nafta szamponetka odzywka bezsilikonu jantar ![]() wiecej nie pamietam
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel |
|
|
|
|
#639 |
|
Zakorzenienie
|
masakra, czuje sie okropnie. nie mamw ogole siły, głowa mnie boli, dramat. mam nadzieje, ze spokojnie zasne i jakoś jutrzejszy dzien juz bedzie oki
|
|
|
|
|
#640 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() używałam takich torebek 'narkotykowych' malutkich, a kolczyki wpinałam w kartkę- jak mi się chciało, bo zwykle lądowało to zbiorczo w koszyczku i tak w końcu ![]() Teraz kupiłam organizer w tk maxx wiszący, ma chyba z dobrych kilkadziesiąt przegródek i będzie wisiał normalnie w szafie koło ubrań, przegródki są przezroczyste, każdy rząd ma swój zasuwak, więc wszystkie wisiorki, kolczyki, pierścionki widać. A na komplety bransoletek itd będę stosować nadal foliowe, zamykane woreczki. Można sobie zrobić fajne wystawki- są różne pomysły na blogach, tylko jak dla mnie szkoda biżuterii- lepiej jej chyba jest w szufladach zamkniętych
|
|
|
#641 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Jak miło się wchodzi na ten wątek jak ma się więcej postów do nadrobienia Dzięki za rady odnośnie CV, jutro jadę poroznosić, zobaczymy czy coś się uda załapać Dziękuje też za gratulacje co do rocznicy Tż zrobił mi niespodziankę i porwał mnie na termy do Białki Tatrzańskiej ![]() Kobieto myslę że jeśli sie trafia na kogoś totalnie tego nie planując i układa sie tak jak powinno to nie sztuką jest liczyc kolejne lata Maala_Czaarna witaj ponownie dużo zmian nastało w Twoim życiu gratuluje zaręczyn ![]() Angel dla Ciebie również gratulacje miło mi że przeróbki się podobają samara gratuluję spadku 2 cm z oponki! dodaja chęci masz więc na pewno nieługo będziesz mieć wymarzony brzuszek SiWA mi się podoba jej nowy kolor, aczkolwiek ona sama nie wywiera na mnie pozytywnych odczuć ghana kilka pomysłów na organizację biżu na zdjęciach ![]() A teraz idę spać bo dłuuuugim weekendzie pełnym wrażeń Dobranoc !
Edytowane przez loluska Czas edycji: 2012-08-26 o 21:45 |
|
|
|
|
#642 |
|
Zadomowienie
|
ParoleParole a mogę prosić adres blogu? nie mogę odnaleźć ;/
|
|
#643 |
|
Zakorzenienie
|
tutaj http://prettyxs.blogspot.com/2012/07...aci-fotek.html
Mam nadzieję, że Party nie ma nic przeciwko Ale miała taką cudną sesję, że może Cię zainspiruje Swoją droga pogadaj ze swoim fotografem bo przecież on powinien najlepiej wiedzieć gdzie zdjęcia robic by była super pamiątka ![]() Ghana co do organizacji biżu to ja też szukam czegoś Bo niby mam taką tekturową szkatłułkę ładną b gdzie chowam kolczyki ale mam ich tyle, ze denerwuje mnie rano jak chce jakies wkręty znaleźć i muszę wysypać wszystkoNa naszyjniki też coś szukam.. Jakiegoś sposobu. Jak narazie to mam taką matę zwiniętą i na szafce ona lezy i na niej wieszam je. to się nie plącza na szczęscie.. Ale też tak nie fajnie wygląda Musze allegro przebuszować w poszukiwaniu idealnego miejsca na kosmetyki. CHociaż teraz te puszki w biedro kupiłam i może jakąś gąbką je wyłożę w srodku i wrzucę kolczyki
|
|
#644 | ||
|
zawsze mam racje
|
nieźle, gratuluje zapału do nauki
![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Cytat:
mnie przy 100 na ileśtam jest słabo, a co dopiero niżej. ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Cytat:
Tylko jednak sporo osób w wieku 16 lat ma trochę inne myślenie niż w wieku np 20 lat. I choćby się trafiło na właściwą osobę to przez niedojrzałość itd może wszystko się sypnąć.
|
|
|
#645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz sie tez jakis rzeczy naczytałam i ciagle swiruje.
|
|
|
|
|
|
#646 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() słucham sobie za☠☠☠istej muzy, mam świetny humor i w ogóle życie jest piękne ![]() jutro Shape z nowymi ćwiczeniami ![]() Cytat:
no i się cieszę, bo wcale dużo rzeczy nie mamy ( nie lubię zagracenia) chociaż ze sprzętu elektronicznego to mamy chyba wszystko, co można mieć, ale tego to akurat nigdy za wiele ja mam ładne paznokcie już od dawna, ale również od dawna mam lenia w ich skracaniu ![]() Cytat:
a ja nawet nie wiem, kto to jest
|
||
|
|
|
|
#647 |
|
Zadomowienie
|
hejka. Widzę u niektórych dziewczyn wielki zapał do ćwiczeń. super. ja tez staram się codziennie kręcić na hh, robić brzuszki i chodzić na stepperze. po prawie 2 tygodniach widzę minimalna poprawę w wyglądzie. ale moja najgorszą zmorą są ostatnio fast foody. ehhh ciągle jak gdzieś idę to muszę zjeść coś niezdrowego.
|
|
|
|
|
#648 |
|
Wtajemniczenie
|
samaraNW, ja już nie mogę się doczekać jutrzejszej płytki, chociaż czuję, że to naprawdę będzie hardcore
|
|
#649 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#650 |
|
Zakorzenienie
|
Loluska to Ci tŻ miłą niespodziankę zrobił
Dzień dobry !
|
|
#651 |
|
Zakorzenienie
|
a bo to jutro juz plytka <3 ciekawe czy znowu u mnie na osiedlu jej nie bedzie
w koncu ejdnak ja znalazlam, ale na 11 kioskow tylko jeden dostał od koloportera 2 egzemplarze xdznowu cisnienie mi chce popalic, aler pije energy drinka [na sniadanie xD] odczekam z godzine i moze zdarzę zrobić skalpel przed przyjazdem TŻ'ta
|
|
|
|
|
#652 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ghana ja wszystkie wisiorki i kolczyki mam powpinane w tablice korkowa. Wisiorki wisza na pinezkach beczulkach. Tylko trzeba uwazac zeby na slonce nie wystawiac bo sztuczna bizuteria lubi sie odbarwiac. Tak w ogole to czesc -peeling ciala ta gabka http://snobka.article.sds.o2.pl/a637...7ba96458dc22b3 - uwielbiam ja - depilacja - zmienilam pianke do golenia z isany na zel isana men i jestem baaardzo zadowolona; zero podraznien, swietnie sie pieni, wydajny, porzadnie zmiekcza wloski - olejek alterra na cialo - demakijaz -zel effaclar - ziaja med lipidowa na twarz - rybka gal keratynowa na rzesy i w skorki i paznokcie - pedicure bez malowania - klindacin na dekolt i ramiona |
|
|
|
|
|
#653 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() jakie plany na dzis ??
|
|
#654 |
|
Zakorzenienie
|
Wspominam sobie moje młodzieńcze utwory ;D czy tez byłyście fankami Kuby Molędy?
teraz ciągle tego słucham http://www.youtube.com/watch?v=Ol65Q2SzqWwcisnienie na chwile obecna 95 na 60 ale puls w miare spokojny bo 78 xd ale zaraz pojde cwiczyc, moze mi to zamulenie przejdzie. nie wiem co sie ze mna dzieje, ze boli mnie doł glowy z tylu i ta reka mi tak mrowi/dretwieje;/
|
|
|
|
|
#655 | |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Wczoraj miałam meeeeega spamowanko Kąpiel z olejkami eterycznimy peeling kawowy masło do ciała depilacja peeling buzi maseczka Liren rególacja brwi kapsółki gal w skórki mani i pedi mycie włosów maska bowax mleczna wcierka joanna rzepa a puźniej milutki masaż który zrobił mi TZ Dzięki dziewczyny za linki do blogów a tu macie moje : http://www.blondhaircare.com/ http://cleo80makeup.blogspot.com/ http://tylkopolskiekosmetyki.blogspot.com/ http://makeupmaniak.blogspot.com/ http://annahairstyle.blogspot.com/ http://dusiolek-makeup.blogspot.com/ http://anwena.blogspot.com/ http://olennka17.pinger.pl/ http://mallene.blogspot.com/ Przepraszam was za ostatnie moje sporadyczne pisanie ale mam małe zawirowania i chroniczny brak czasu na wszystko ![]() I najważniejsze przed chwilką dostałam info ze zaliczyłam egzamin Mała czarna a ty gdzie chodziłaś? do żaka czy medyka ?? Bardzo prosze doradź mi która szkoła jest lepsza i czy w ogóle można jeszcze składać podania? ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Cytat:
|
|
|
#656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i bardzo gratuluję zdanych egzaminów http://www.nasalony.pl/kosmetyka/mak...krok-po-kroku- dzisiaj się tak maluję ![]() dziewczyny, ile mniej wiecej kosztuje regulacja i henna brwi u kosmetyczki? ostatnio nie moge nad nimi zapanowac i chcialabym, zeby kosmetyczka mi je ogarneła co bym mogla podpatrzec co i jak miałam raz robione i bardzo dobrze sie w takich czułam, moze sobie zrobie kilka razy i pozniej sama podłapie te regulacje
Edytowane przez ghana Czas edycji: 2012-08-27 o 13:31 |
|
|
|
|
|
#657 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a henna z regulacją kosztuje około 20 zł zależy to jeszcze od salonu... W sumie też mam ochote na tatą regulacje w salonie ale a to sie boje że mi za dużo wyskubią a nie lubie takich cienkich brwi choć jak teraz jestem blondynką i mam takie ciemne bri to może troche nie naturalnie ale nie wiem czemu podoba mi sie tak A ciśnienie a zawsze mam niziutkie i nawet w liceum jak były takie badania kontolne u pielęgniarki to ona sie dziwiła że ja jeszcze chodze, wiec dla mnie to norma, ale często pije hektolitry kawy
|
|
|
#658 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Niestety poszukiwania stażu zakończone na dzis niepowodzeniem, byłam w kilku mozliwych miejscach i po prostu nie przyjmują na staże kobietasukcesu Porównując nasz związek w wieku 16 lat i teraz to jest o niebo lepiej, chociaż zawsze było dobrze Ale dotrzeć sie musieliśmy, nie ma co ![]() zielone_oko zaskoczył mnie w 100% ![]() Maala_Czaarna ja koniecznie chcę tam pojechać wieczorem ![]() lacrimachristi u mnie brak konkretnych planów Męczy mnie to siedzenie w domu juz i nic nie robienie a znalezienie pracy w ojej okolicy graniczy z cudem IwonciA_1992 gratulacje
|
|
|
#659 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja swojego TZ poznałam przez przypadek jak miałam 14 lat a poraz pierwszy spotkaliśmy sie jak miałam 15 i od tego czau jesteśmy razem tyle że o15 do 18 roku życia był to związek na odległość ponad 700km ale od 2 lat mieszkamy razem, ale z tego co słyszałam to właśnie takie młodzieńcze związki są krótkoterminowe, i rzadko tak sie zdarza
|
|
|
#660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja w cienkich brwiach wygladalabym komicznie, z natury jestem mega zarośnieta i gdyby nie regualrne wyrywanie brwi to miałabym jedną brew i nawet jak miałam platynowe włosy zawsze miałam ciemne brwi, bo jakoś podoba mi się ten kontrast ![]() wlasnie ja cisnienie tez mam niskie, ale zawsze olewałam takie cos jak brak sił, bol głowy itp, a teraz mi dało popalić. Ale oczywiscie nie na tyle zebym przerwała trening z Chodakowska :0 jeszcze pod wieczor moze wyciagne TŻ'ta na spacer jakiś długi Kawy nie tknę, chyba, ze wiadro byłoby obok zeby ja od razu zwrocić ratuje sie energetykami, ktorych tez pic nie moge, powariowało wsyztsko
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:00.

jeśli tak, to będąc na Twoim miejscu, poczekałabym z meisiąc czy dwa i jeśli po tym czasie nadal będziesz mieć chęć na ten kolor to wtedy go sobie zaserwowała. Szkoda chyba trochę te włosy tak katowac, a tak by chwilę odpoczeły, bo schodzenie na ten kolor Honey może je trochę podniszczyć 

+ korekcja powiek górnych 

[COLOR="Silver"]

, 

Ale miała taką cudną sesję, że może Cię zainspiruje
teraz sie tez jakis rzeczy naczytałam i ciagle swiruje.