![]() |
#3602 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIII
#3603 |
ʞɐɯǝuɐ
|
ja bym się nie chciała oglądać codziennie w czerwonawej poświacie
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#3604 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
słiiiit wszystko Cytat:
![]() czemu? ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- sledziłam wczoraj laske w cwiekowanym creepersach ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- postanowione-czerwona łazienka i kuchnia w kolorze miejsckiego szyku ![]() ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- zyczcie mi powodzenia ![]() czytam kolorki czytam: bajkowy róż, szary platyniowy, falliczny molet ![]() ![]()
![]() |
#3605 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() coś piłaś? jadłaś? ![]() kurdwa mam dość Miećka jest chora, poważnie chyba, bo wet miał kiepską minę, nazwał ją starym kotkiem ![]() ![]() a ja jutro na 9.30 mam ortopedę ![]() się wykończę, nieszczęścia biegają stadami
![]() ![]() |
![]() |
#3606 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3607 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3608 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
no so
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3609 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() A co to za kolor? Mintowy? ![]() Cytat:
![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3610 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak reszta? Fajnie by wyglądało z czarnym kajblem, zlewem i czarnym wiszącym żyrandolem co myślicie o tej bluzce? I tej sukience? Ludziowe czy babciowe?
![]() |
#3611 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla mnie takie trochę dla Pani starszej, szczególnie sukienka ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3612 |
Zakorzenienie
|
#3613 | |
To ja :)
|
Jeśli jest duża, to czemu nie
![]() ![]() Cytat:
Znów na pysk padam. Po prostu nie ogarniam, jak można tak pracować -3 tygodnie nic, a w ostatnim sobie przypominają, że za coś kasę biorą i ruszają do roboty. Wymagając o nas pracy po kilkanaście godzin "bo ryteria musza spełnić". Ja bym się wypieła, że było myśleć wcześniej, by raz i drugi po żółtej kartce dostali, to by zaczęli pracować normalnie, ale nie... Władza każe brać mordę w kubeł i robić, robić, robić...
![]() |
#3614 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Polly przemyśl czerwoną łazienkę ![]() ![]() ![]() ![]() Flo ech, pamiętaj że po burzy wyłazi suońce, przeczekaj trudny okres ![]() Pytanie: Na co mam patrzeć kupując worki próżniowe(oprócz rozmiaru ofkors)
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3616 |
Wtajemniczenie
|
Betty, najlepszego!
![]() Flo ![]() Polly, jakoś trudno mi sobie wyobrazić czerwoną łazienkę, ważne, żeby Wam się podobało ![]() Kameno, a butki kupiłaś numer większe? żeby wygodniejsze były? (kiedyś kupiłam w swoim rozmiarze, to okazały się za małe), a na jogę i inne, to można bez problemu boso Ves, w bluzeczce falbanka by mi powiewała zbyt ![]() ![]() I ![]()
![]() |
#3617 | ||||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
co to gi gonk ![]() Cytat:
juz zanabyłam ![]() oraz miejski szyk kyórego w sklepie dawno nie było i juz nie będzie ![]() co za szkoda powiedziała Polly , łypiąc z złośliwie na panią i scągając miejski szyk z półki ![]() a potem sie okazało ze chcieli mnie orznąc na 2o zeta ![]() ![]() Cytat:
a rezzta...reszta zostaje przedpotopowa-szkoda nawet pisac ![]() Cytat:
![]() co do worków-na nic, okaze sie w praniu ktore sa dobre ktore przeciekają ![]()
![]() |
#3618 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i za orto ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ad czerwoan łazienka - widze to - nowoczesnie, modernistycznie i modnie - mój kuzyn strzelił se biel czerń i czerwień krwi - takiej tętniczej - nie mój styl łazienkowy bo aj tam muszę mieć Spa czyli przytulnie i taki klimacior ZEN - cerwone mamy swiece i dodatki oraz czarne - my w ogóle mamy tylko czerwono czerne dodatki i ewent naturalne plecione takie z bambusa czy kij wie jakiego banana ale np w sypialni nie wyobrażam sobie lepszego koloru, całą mam czerwoną - pan stolarz powiedział ze tylko brakuje lustra na suficie ![]() jeśli to widzisz w swej łaźni to machnij se a co tam, ja np nie widze dla siebie czerwonej (małej) łazienki bo nie lubie ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- to śledziowy ? ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-08-28 o 20:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3619 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Czy jak napiszę, że macham znad zatkanego nosa (katarem ofkors) to ktoś uwierzy? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() samo przyszło samo pójdzie zapewne - ale współczuje nikt nie znosi choróbska ![]() speedy recovery a gdybyś spróbowała sie na maksa wypocić? nie ważne jak ![]() ![]() mnie tam kiedyś poprawiało stan zdrowia i nie raz przełomowo Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-08-28 o 20:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3621 | |||
Zakorzenienie
|
nie, bez szans, ale z wetem przez tel. na tel. się umówiłam
![]() Cytat:
![]() ad2. no ![]() ![]() ![]() for mi bluzka ok. kieca niby też, ale na spacjalne okazje ![]() ![]() Cytat:
ad2. no wiem, też to 10 lat do mnie nie przemawia ![]() ad3. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3622 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3623 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() na razie nie ma szans ale dzięki ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja wierze, pogoda teraz bezsensu jest raz zimno, raz ciepło ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3624 | |||||
Panaroja
|
Czyń jako zechcesz
![]() Cytat:
![]() o , a ten to jaki ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() bluzka ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3625 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2012-08-28 o 20:49 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3626 | |
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() Śnieżce wszyscy dają 15-16 a ma 27 i jest przedszkolanką , to jest dramat ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3627 |
Zakorzenienie
|
pro-jędza brzmi całkiem fajnie
![]() Nie wiem czy mnie nie wyślą we wrześniu na 2-4 dni na szkolenie do Warszawy. Co się robi w Warszawie, wieczorami, w nie-weekend ![]()
#3628 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3629 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() "psze Pani" to się jeszcze nasłuchasz ![]() to my sciskamy Ciebie ![]() jak dla mnie białaczka ewent. zatrucie jakąś chemią ogrodową od sąsiadów ![]() ale kothów w "ten sposób" chorych nigdy nie miałam, pewności brak, znam katar koci i tyfus i inne zarazy, a tu inaczej jest
![]() ![]() |
![]() |
#3630 | |
To ja :)
|
Cytat:
![]() Ale może pod tym pretekstem jakiś zlocik?? Albo piwko?? Upiekłam dietetyczne ciasteczka drugośniadaniowe -uwielbiam taką paszę ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:33.