|
|
#31 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Infantylny wizaz...
Cytat:
Pewnie dlatego tego nie rozumiem ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
O to chyba o mnie wątek !
Moją "Katiusię" wymyśliłam w drugiej klasie gimnazjum ( sama nie wiem skąd to wzięłam ) i tak już zostało, szkoda mi było kasować i tworzyć nowy profil, skoro niektórzy już pod tym mnie znają i trochę postów też nabiłam. Co do miłosnego podpisu, kurczę też podpadłam. Jestem infantylna, jakoż przeżyję ![]() A co do innych. Nie przeszkadzają mi ani słitaśne, zdrobniałe nicki. Nie przeszkadzają mi wyznania miłosne, suwaczki, odliczania w podpisie. Ba, nawet nie przeszkadzają mi wierszykowe tematy, choć fakt, faktem czasami bywają trochę głupie Po prostu nie lubię sobie stwarzać problemów. A nawet gdyby mi się to nie podobało, to zapewne bym się jedynie uśmiechnęła i nie zawracała tym głowy. Są ludzie sztywni, są infantylni i na to się nic nie poradzi, więc najlepiej jest jak jeden na drugiego przymyka oko.
|
|
|
#33 |
|
BAN stały
|
A ja tam sobie lubię czasem zerknąć na który podpis. Niektóre są śmieszne.
Mój ulubiony to: mam ciało 18 latki, trzymam je w tapczanie Czy cuś w ten deseń.Rymowane tytuły wątków to chyba tylko na społecznościowym są, albo na tym dla mam. Tam gdzie ja chadzam, czegoś takiego nie uświadczysz. |
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
Ponoc ¨szczesliwi czasu nie licza¨
Ja tak alergicznie reaguje na suwaczki, bo takie odliczanie sprawia, ze mam wrazenie, ze najwiekszym osiagnieciem danej dziewczyny jest bycie w zwiazku. Pewnie blednie to odczuwam, ale juz tak mam. Inna sprawa, ze czasem sie pojawiaja tematy na Intymnym, gdzie dziewczyna opisuje swoj problem z partnerem (jaki to z niego burak wychodzi), a w podpisie: kocham Cie misiaczku, na zawsze Twoja itd ![]() Odnosnie podpisow, to przeciez nie wszystkie mnie denerwuja i nie uwazam, ze od razu jakies zlote mysli musza tam wpadac, wrecz przeciwnie, niektore podpisy sa zabawne, albo maja romantyczne teksty...ale wlasnie, romantyczne, a nie przeslodzone. |
|
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój podpis do suwaczka moim zdaniem jest słodki / romantyczny, a czy dla innych też jest? Słodkość dla każdego to będzie coś innego.
Mydła, oleje, no poo Edytowane przez Kretka666 Czas edycji: 2012-08-30 o 15:25 |
|
|
|
|
|
#36 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Problem z nickami jest też taki, że te niesłodkie są zwykle zajęte :/
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Też miałam zauważyć, że witaminka to strasznie słodkie jest i urocze
|
|
#38 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Albo: "Mam problem łóżkowy... strasznie uwiera mnie sprężyna" ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie za późno na jakąś Paulinę czy coś w ten deseń. Przykro mi niezmiernie. Już zawsze będę infantylnym pierwiastkiem wizażowej społeczności.
A tak serio, często nick jest po prostu z przypadku (jak mój), dopiero poźniej wkręciłam się w wizaż a nick został. Nie będę zakładać teraz nowego konta
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
Kretka666, nawet nie wiedzialam, ze tam jest ukryty suwaczek
Ale na pewno nie o takim podpisie, jak Twoj, myslalam zakladajac ten watek. Jest sporo innych, bardzo ¨nachalnych¨ w informowaniu swiata o wielkiej milosci ![]() No nie, teraz moj nick podpadl piszcie do mnie: Ty witamino
|
|
|
|
|
#42 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
O patrz dobrze, ze przypomniałaś, avatar też mam chyba zbyt słitaśny
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
ojtam ojtam Jest tu moze jakis socjolog? Bo moze jest na to jakas teoria? No bo przeciez nick to jest to pierwsze wrazenie, ktore robimy na forum. Mają nick np. "Barbara" osoba wydaje sie byc dorosla, powazna, moze nawet sztywna. Nick "Basia" wskazuje na osobę bardziej przyjaznie nastawiona do innych uczestników forum itd. To na pewno jest jakiś psychologiczny mechanim, ktory kieruje zakladaniem nickow na forach i opiera sie o to, jak chcemy byc postrzegani.
|
|
|
#45 |
|
Konto usunięte
|
O jaki uroczy wąteczek!
Jestem na wizażu od 2004/5 (musiałabym sprawdzić) roku, wcześniej miałam inne konto z pierdyliardem postów. Zmieniłam, bo mimo, że nie było w nim roku urodzenia, to po prostu szlag mnie jasny trafiał, jak myślałam, że to właśnie z tą głupią nazwą kobieciny na forum będa mnie identyfikować ![]() Co do obecnego nicka, ani nie mam imienia na literę M, ani nie urodziłam się w 1917 roku... ![]() Za to śmieszy mnie prezentowanie w podpisie swojego dobytku życia, w stylu (jeszcze najlepiej z suwaczkiem) razem od: xx.xx.xx narzeczeni od: xx.xx.xx mąż i żona od: xx.xx.xx dziecko nr 1.: xx.xx.xx dziecko nr. 2: xx.xx.xx pies: xx.xx.xx kanarek: xx.xx.xx złota rybka: xx.xx.xx
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to właśnie o to chodzi - dla jakieś pani X napis "kocham mojego Misia Pysia Patrysia" będzie czymś zupełnie normalnym, a dla pani Y cytat z książki będzie odzwierciedleniem jej uczuć Albo Forever As I Lay Dying, gdzie piosenka jest strikte miłosna, ale metalcore'owa po prostu. Cudo.Witamino Ty! Trochę jak domina brzmi
Mydła, oleje, no poo Edytowane przez Kretka666 Czas edycji: 2012-08-30 o 15:36 |
|
|
|
|
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Konto usunięte
|
Ja akurat lubie twój avatar, teraz może nawet skojarzę go z nickiem! (bo ja sie dopiero teraz dowiedziała, jak ty masz nick
)Cytat:
---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Aj ta, nawet jeszcze kłotni nie było, tylko słodzenie sobie ![]() Tak mi się skojarzyło tylko
|
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#50 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie za to wkurzają wątki na forum typu: "Jak coś zmienić w ustawieniach FB" -> użyj pomocy na fb "Jaka jest opłata za konto w banku" -> to moze zapytaj w banku?! "Czy w Ikea jest dostepny stolik xy?" -> nie łaska sprawdzić na stronie Ikea Wujka google to nie, a wizaż zaśmiecać to tak
|
|
|
|
#51 |
|
Raczkowanie
|
Wlasnie? Gdzie jakas porzadna klotnia? Jak w koncu rozpeta sie pieklo, to zostane zbanowana. I albo powroce z powaznym nickiem, albo cos mi sie w glowie przekreci i zaloze slodkie konto z masa suwaczkow i wyznan milosnych
Bo tak naprawde marze o suwaczkach, ale sama sie przed soba przyznac nie potrafie
|
|
|
|
|
#52 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() I jeszcze coś takiego: Przykładowy post: Bla bla bla mój TŻ np. nie zabiera mnie na imprezy/gra po nocach w Angry Birds/nie kupuje mi kwiatów bla bla bla - ogólnie takie problemy mało problemowe ![]() I jest 89% pewności, że przynajmniej jedna wypowiedź w wątku będzie wychwalała pod niebiosa faceta osobniczki odpowiadającej, najczęściej z wyznaniem miłosnym na końcu, ale nie będzie zawierała żadnej sensownej rady
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zadomowienie
|
Mnie co poniektóre podpisy motywują... Typu: 66 książek, 33 filmy, nauka, prawo jazdy, dbam o włosy, piję pokrzywę, zdrowe odżywianie
. Nie widzę w tym nic złego.
|
|
|
|
|
#54 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
irytują mnie ludzie przesłodzeni, na forum zdzierżę, w realu dostaję cukrzycy...
|
|
#56 |
|
Raczkowanie
|
Albo: ¨nie mam suwaczka juz od X miesiecy¨
![]() Zgadzam sie co do tych podpisow o ksiazkach, filmach...niby to nie wyscig, ale jak widze, ze ludzie potrafia sie zebrac, to tez mnie to moblizuje. Edytowane przez witaminko Czas edycji: 2012-08-30 o 15:55 |
|
|
|
|
#57 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A ja znowu mam poczucie winy, bo sobie uświadamiam, jak bardzo uzależniłam się od internetu |
|
|
|
|
|
#58 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
a propos cytatów i innych wzniosłych sentencji ...
takie lubię ![]() http://i.iplsc.com/-/0001OP5KKC3ERP8Y-C114.jpg http://i.iplsc.com/-/0001OP59I0ILGI8L-C114.jpg
|
|
#60 |
|
Konto usunięte
|
Nic mnie tak nie denerwuje jak zmiana czcionki na fioletową lub neonową, zawsze omijam takie posty, moje biedne oczy są dla mnie zbyt cenne
![]() Podpisy zawsze czytam, niektóre wręcz ubóstwiam, ale trochę mnie dziwi taki ekshibicjonizm, o którym ktoś już wyżej wspomniał. Na podstawie niektórych podpisów można czyjąś biografię napisać
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:06.

Jedynie trochę śmieszą mnie takie, gdzie podpis jest typu "uszczęśliwia mnie", "kochamy się", blablabla i to od... 5 miesięcy czy coś takiego
Wolę prostotę pod tym względem.
Pewnie dlatego tego nie rozumiem 

itd