|
|
#811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXIV
dobranoc...
ide spac w zwiewnej sukience zeby mi na letnim wietrzyku na łące w śnie podwiewała nagie stopy |
|
|
|
#812 |
|
Zakorzenienie
|
gold no duzo scielas, ale myslalam ze bardziej zaszalalas
![]() moze nastepnym razem na boba ?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fajne paznokcie. ostatnio w pracy jedna kierowniczka miala czerwone zele, ale kolor czerwieni super, takiej natlenionej krwi hharosalinda jak nie pamietasz co to za sen, to na pewno jakas orgia Ci sie snila hahaha Za duzo myslalas przez caly dzien o wizazu i Ci sie po nocach snimy ![]()
|
|
|
|
#813 | |||
|
Zadomowienie
|
myślałam, że leniwa sobota się szykuje, a tu proszę dwie strony do nadrobienia
![]() my dziś mieliśmy sobotę prze tv, Tż pościągał filmy i oglądaliśmy pół dnia, pupy nas bolą - mnie od leżenia, Tż od siedzenia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
tak dziewczęco ![]()
|
|
|
#814 | |
|
Zakorzenienie
|
o takkkkk jak rusałki
![]() co to był za sen... kiedy przenosimy go na żywo? Cytat:
|
|
|
#815 | |||
|
Zakorzenienie
|
miło mi, dzięki
lubię być na forum bardziej anonimowa Cytat:
nie wiem czy pisałam ale u mnie nie daleko jest taki fryzjer co dziecko siada w jednym ze starych elementów karuzeli, oczywiscie nie ruszają się w czasie strzyzenia, np. na koniku, w samochodziku, samolocie no dzieciaki są mega uhahane Cytat:
paznokcie to ja non stop noszę bladoróżowe albo mleczne, a teraz mi się podoba i tipserka powiedziała że mam wąską płytke i idealne na takiej płytce wyglądają mocne kolory, szczególnie jak paznokcie są krótki ![]() Cytat:
czad
|
|||
|
|
|
#816 |
|
Zadomowienie
|
cześć
witam się i szybciutko znikam, bo jutro zaczynamy urlop a dziś jeszcze tyle roboty. Miałam wczoraj poczytać i popisać ale zasnęłam nad klawiaturą Trzymajcie kciuki, żebym zdążyła zrealizować plan na dziś, bo wczoraj jak zajrzałam do kartki to się ubawiłam. Cały dzień coś robiliśmy, a okazało się, ze żaden punkt z kartki nie został ruszony.
Mam na imię Dominisia ale mama mówi na mnie "Paszczak" bo ciągle bym coś jadła: mleczko, śpioszki. Tatę też czasem podgryzam, ale on mleka nie daje 17.10.2011 ważyłam 3600gr - teraz trochę schudłam. No wiecie kobieta od samego początku musi dbać o linię Mierzyłam 54 cm.
|
|
|
|
#817 | ||
|
Zakorzenienie
|
oplułam się kawą Cytat:
Cytat:
|
|
#818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tego co Baja mówiła to zespoły robią wewnętrzną chyba, że źle zrozumiałam :P
|
|
|
|
|
#819 |
|
Zakorzenienie
|
WITAJCIE
![]() ![]() ![]() ktoś tęsknił? ![]() ![]() wróciliśmy w czwartek rano, ale dopiero teraz mam chwilkę żeby do Was zaglądnąć. Odpoczęłam, opaliłam się, wracać nie chciałam! ![]() ![]() dzisiaj jeszcze intensywnie chcemy wykorzystać ostatni dzień urlopu, ale mam nadzieje, że zdążę Was poczytać
|
#820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ja ja ja
|
|
#821 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jak było jak było??????
|
|
|
#822 |
|
Zakorzenienie
|
Poczytałam Was
![]() widzę, że tęskniłyście, jesteście kochane! Samba rozbroilas mnie "dzień dobry piątek" Sambuś cieszę się, że wycieczka do Belgii się udała! Anika, Katunia super, że taki fajny czas razem spędziłyście! Aniczko Twój mąż szalony! Fajnie tak jechać w jedno miejsce a dojechać zupełnie gdzieś indziej! rewelacja! Magda ale jaja z tymi chrzcinami. jak pisałas o tych karteczkach to już mi się to nie podobało a teraz stwoerdziam, że to istna paranoja! Fajnie, że znaleźliście rozwiązanie! Bzyczko mam nadzieje, że mąż szybciej wróci i rozumiem, że Ci smutno. A nad morzem widziałam chłopaka tak podobnego do Twojego męża, że aż się rozglądałam za Tobą! Ale zdecydowanie ma sobowtóra! ![]() Rossi mam nadzieje, że będziecie mieli pogodę i odpoczniecie! Gold super Ci w tych włosach! Zdecydowanie lepiej niż w długich i śliczna z Ciebie kobieta! Martucha mistrzu! Tomek wyszedł rewelacyjnie! No i gratulkuję poradzenia sobie z rodzicami, tatusiami itp atrakcjami! W ogóle dziękuję, że jesteś! ![]() Ana dobrze zrozumiałam, sama będziesz prowadzić grupę dzieciaków? Fajnie, że z dachem do przodu! Magda fajnie, że z projektem ruszacie! Mam wrażenie, że budowa pójdzie Wam bardzo sprawnie Ktosiu tęskniłam za Tobą bardzo też! Szkoda, że mąż musiał już wrócić do pracy i że Marcelka tak za nim tęskniła. musi się znowu przyzwyczaić.Mona jak się czujesz? ![]() India gdzie Ty byłas jak Cię nie było i dlaczego nie masz neta? Chyba nie doczytałam! Śliweńko wy robicie jakiś grubszy remont kuchni, czy tylko wymieniacie wyposażenie takie jak kuchenkę itp? Iwka a Ty się chyba urlopowałas prawda? mam nadzieje, że wypoczęłaś! Aniaaaa cóż za spotkanie z Aniczką i Natką! Ale rewelacja! I widzę fajnie czas spędzaliście! Kanapowanie jest czasem potrzebne! My wczoraj tak czas spędzaliśmy ![]() Scio gdzie Ty jesteś? Kliwia dobrze Cię widzieć! Mam nadzieje, że zapalenie Zu już przeszło! Bidactwo! Poka zdjęcia z wesela, bo jestem ciekawa jak wyglądałaś! Aguś cieszę sie, że Wasze wakacje udane! Współczuję tych chorób skórnych, mam nadzieje, że się z nimi uporacie! Neska łączę się w bólu co do powrotu do pracy po urlopie. Za dobrze mi było na tym urlopie, nie chce mi się wracać. A jak jeszcze pomyślę o tym jak pewnie wygląda moje biurko po 2 tygonoach... to przez kilka pierwszych dni będę się odkopywać.... U nas na wakacjach było super. nie dośc, że drugi miesiąc miodowy przechodizmy ![]() to poznaliśmy kilka na prawdę rewelacyjnych ludzi. I co z tego, że dużo starszych od nas, kiedy zabwa była rewelacyjna. Na szczeście z pogoda tez nieźle trafilismy. Mogło być jeszcze lepiej, ale nie mogę narzekać Jedno co to czeka mnie odwyk Ilości alkoholu, które w siebie wlałam były niesamowite ![]() ale dobrze mi z tym! ![]() Byliśmy też na kilku wycieczkach, zobaczyliśmy chyba już wszystko co jest do zobaczenia w najbliższej okolicy. Ehs! Super było! nie chce mi się jutro wracać do pacy!
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2012-09-02 o 13:44 |
|
|
|
#823 | ||||
|
Zadomowienie
|
Niech będzie
wchodzę w to![]() Cytat:
Gold nie zdziw się jak będą Cię o dowód pytać Cytat:
Cytat:
![]() Aniczko myślę, że nie będzie źle zwłaszcza, że mimo swoich cm pisałaś, że są wygodne. Cytat:
Guciu jednym słowem wakacje bardzo udane
|
|
|
#824 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia
|
|
|
|
#825 |
|
Zadomowienie
|
czytanie tego co piszecie?
![]() na urlopie będę daleko od domu i nie będę musiała nic robić
Mam na imię Dominisia ale mama mówi na mnie "Paszczak" bo ciągle bym coś jadła: mleczko, śpioszki. Tatę też czasem podgryzam, ale on mleka nie daje 17.10.2011 ważyłam 3600gr - teraz trochę schudłam. No wiecie kobieta od samego początku musi dbać o linię Mierzyłam 54 cm.
|
|
|
|
#826 |
|
Zakorzenienie
|
gold nie wiem czemu, ale nie moge dodac komentarza na blogu, wiec pisze tu
Metamorfoza bardzo korzystna, nowa fryzurka odjęła Ci lat. Wyglądasz świeżo i kwitnąco. Jak widać wizyta u fryzjera wpłynęła nie tylko na włosy, ale i samopoczucie. A kolor paznokci świetnie się w całosć wkomponował ![]() gucia witaj super, ze urlop udany. ja bez neta, bo router nam padł i pojechal do naprawy, w pon powinnam odzyskac kontakt ze swiatem to straszne nie miec internetu prawie miesiac
|
#827 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w takim razie udanego leniuchowaniaCytat:
|
|
|
#828 |
|
Zakorzenienie
|
Guciu witaj w domu
![]() nasz weekend baaaardzo intensywny, wczoraj od rana bylismy na imprezie rodzinnej w firmie tzta... fajnie bylo, chociaz te niemieckie imprezy sa raczej sztywniackie stoi sie, pije piwo i gada... nio ale pogadalismy po angielsku, niemiecku, polsku, bo byly 2 polki tez..., pojedlismy pyszne jedzonko, jedyne co sie wkurzylismy to na to ze kazali nam upiec ciasto na ten dzien... nio i upieklam biszkopt z owocami i galaretka i nikt go nawet nie tknal!! bylo tyle wszystkiego, tyle roznych ciast ze naszego nawet nikt nie skosztowal... nio i z tym co przyszlismy wrocilismy do domu i teraz na sniadanie obiad i kolacje mamy biszkopt jeszcze ponad pol blachy zostalo... nioo nic nie wiedza co stracili ![]() wrocilismy do domu po 18 i kolo 20 bylismy umowieni z jedna kolezanka z kursu na miasto na karuzele... poszlismy i zabawilismy do 2 nad ranem... masakra ile luda... tyle karuzel, ze chociaz znamy juz dosc dobrze to miasteczko to chodzac po nim w nocy wsrod karuzel ciezko nieraz bylo sie odnalezc ale bylo super i poznalismy sporo mieszkajacych tutaj polakow o 2 w nocy miasteczko nadal tetnilo zyciem...a dzisiaj o 12 przyjechal do nas kolega z bylej pracy tzta jest teraz w delegacji niedaleko nas i sie zgadali na skype i przyjechal nas odwiedzic pokazalismy mu co nieco okolice i niedawno pojechal takze weekend mozna zaliczyc do udanych choc za bardzo nie wypoczelam haha na przyszly weekend mamy juz zaproszenie do jednego kolegi tzta na grilla
|
|
|
|
#829 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale być o tym wiedziałą alboooo robiliście wewnętrzną i cos gorzej poszło bo czegoś nie zbadałyCytat:
wprawdzie NIE tęskniłam ale wiesz lepiej ze jesteś zawsze sie do czegoś możesz przydać! ![]() kocham Cię miłością wielką!!!! super że wakacje udane odezwę się w mailu![]() dziękuje ci za wszystko! Rosi pisała że są już w międzyzdrojach i nawet plażowali!
|
|
|
#830 |
|
Zakorzenienie
|
Marta własnie przeczytałam recenzje!!! dzieki
![]() a my mamy neta, kumpel wlansie przyniosl nam swoj router... super ![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Marta ostatnio pisałas o jakiejs stronce z ktorej zamawiasz ksiazki - prosze o przypomnienie
|
#831 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
każdemu pięknie odpisane ![]() Tak... mam prowadzić sama grupę :P:P zostałam na lodzie... ![]() Cytat:
Dzisiaj z mężem czytałam rozporządzanie i się uchichraliśmy... to w tamtej ustawie, a w jeszcze innej coś tam zawarte, masakra :P co ja prawnik ![]() --- Laskiiii... jutro od 7-16 mam nadzieje, że je wcześniej pobiorą, bo zwariuje... siedzę całe dnie i to nie wiem do kiedy... ![]() Drogie panie nauczycielki czy macie do polecenia lekturę odnośnie: a) jak zgodnie z nowymi normami pisac plany miesięczne, ile powinny zawierać zabaw ruchowych, gdzie to wpisywac, ile zestawów itp... b) odnośnie tych zespołów ewaluacyjnych oczywiście nie chodzi mi o rozporządzenie tylko mądre opracowanie... ![]() c) odnośnie pomocy psychologiczno-pedagogicznej... nie mam dzieci z opiniami, orzeczeniami... ale chyba będe musiała kogoś skierowac, bo mam nadpobudliwe, albo z problemami odnośnie motoryki małej - apropo o to trzeba pytać rodziców? jest jakiś arkusz co się bada kogo dać? d) książkę gdzie znajdę ciekawe zajęcia plastyczne... coś o metodach i teorii troszkę, bo mam prowadzić koło plastyczne ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
#832 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór!
![]() Gucia wróciła! Ale ja nie tęskniłam wcale ![]() Cieszę się, że urlop tak się udał! Rosi udanego urlopu! Gold świetnie wyglądasz w nowej fryzurze! Ana czy mogłabyś przenieść swoje pytania do k.? W końcu tam jest odpowiedni wątek. Za nami całkiem miły weekend. Dzisiaj tylko pewna wredna osoba popsuła mi humor, ale mąż mnie ugłaskał. Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2012-09-02 o 21:11 |
|
|
|
#833 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Anika wow jakie buciki... jaki obcas, super. Katunia ![]() Marta mój tata wczoraj pomalował pokój na migdałowy (bo mu doradziłam) - super. Gold super. Gucia witaj ![]() Ja dziś poszalałam... zjadłam frytki i lody
|
|
|
|
#834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
samba fajny weekend i jak dobrze, że poznajecie tyle nowych osób. Do nas wczoraj wieczorem tez wpadli znajomi z pizza bardzo mnie ucieszyła ich wizyta, bo choc bardzo ich lubię ciężko było się spotkać, a wczoraj nas totatlnie zaskoczyli
|
|
#835 | |||
|
Zakorzenienie
|
ale ty kreatywna
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a biszkoptem podziel się ![]() Cytat:
|
|
#836 |
|
Zakorzenienie
|
Któż śmiał zdenerwować Ktosie?
Ja jutro do pracy 13-18 z Tomem.... boje sie! on ok 12.30-13 chodzi spac-wiec znow zasnie mi w aucie i przeniose go na przedszkola... ale nie mam juz tak fajnie ze dwa kroki do drzwi przedszkola z auta. W tej siedzibie gdzie jestesmy jest dalej parking...boje sie ze sie rozbudzi, bedzie zmierzly a musi ze mna wytrwac do 18 bo na koncu mamy grupe zabawowa. Zaczyna sie prawdziwy rok szkolny mojej pracy z dzieckiem! |
|
|
|
#837 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po drugie wydawało mi, że wątek jest od spraw wszystkich - tutaj rozmawiamy również o sprawach zarezerwowanych dla poszczególnych kategorii wątkowych Co tam się stało? |
|
|
|
|
#839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#840 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Co do jutrzejszego dnia, to jestem pewna, że będzie ok! Nie dałabyś rady wcześniej położyć Tomka, żeby w domu choć troszkę się zdrzemnął? Trzymam kciuki za was! ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat:
Wątek jest jak najbardziej od spraw wszystkich, ale wg mnie w ogólnym zarysie, od szczegółowego omawiania spraw związanych z daną "grupą" są wątki w k.
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:28.

jeszcze mam malinowe paznokcie więc Tż normalnie oszalał
lubię być na forum bardziej anonimowa
oplułam się kawą 

chyba, że źle zrozumiałam :P

mam nadzieje, że je wcześniej pobiorą, bo zwariuje... siedzę całe dnie i to nie wiem do kiedy...