|
|
#4141 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIII
Cytat:
widziałam dziś, ale już wychodziłam i się nie wróciłam. Wąchał ktoś? Cytat:
(odpukać)
|
||
|
|
|
#4143 |
|
grozi wypollizowaniem
|
jestem prawie pewna ze ficiauam w białym ołtficie i było słiiit
|
|
#4144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj tam, ładne foty wybrałam, na żywo gorszy ryjek mam ![]() Branoc
|
|
#4146 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
niezłe lachony so nie? ![]() a mic ma cycki kłamczucha
|
|
|
#4147 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
taki marazm ![]() ale jak na Ciebie patrzę, to uwierzyć nie mogę, świat leży u Twoich stóp, do roboty Kobieto widzioł i wie , ale fotogeniczność też masz
|
|
|
#4148 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4149 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Klasyczne ----> TAK ![]() Polecam, łatwo, szybko, można bardzo długo przechowywać i świetnie się nadaje na wszelkie wyjazdy. Piernikowe ---> TAK Flo -kotu się należy, to się go tak karmi, nie?? Ja mojego Bonia strzykawką poiłam co 20 minut, jak pić po lekach przestała... Będzie dobrze ![]() Znów pół dnia na żelazku spędziłam... Teraz jeszcze brokuł na parze robię na jutro i zaraz znów do roboty. Na szczęście u nas w miarę spokój -początek miesiąca A po południu do kosmetyczki na chwilę relaksu...
|
|
#4150 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#4151 | ||
|
Zakorzenienie
|
tja
![]() ad1. nooo ![]() ad2. nooo ![]() stanik trza jej dobrać ![]() Cytat:
szkodaCytat:
widziałam dziś fiefiórkę
|
|
|
#4152 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4153 |
|
|
Fiefiórki są wymiatacze
No i chyba spać pójdę... Trupią Farmę miałam sobie jeszcze poczytać do poduszki -może jeszcze się uda...
|
#4154 |
|
Nindżopesz
|
Foty u Mai
|
|
|
|
#4155 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#4156 |
|
Zakorzenienie
|
Znad kawy macham
|
|
|
|
#4157 |
|
|
No oczywiście... Czego ja się spodziewałam... Zakończenie dnia (tj. pracę do 17) miała moja ulubiona koleżanka. Kiedy ma zakończenie ktoś inny, osoba przychodząca następnego dnia na 8 ma przygotowany dzień pracy. No cóż, nie dziś, bo koleżance się nie chciało. Efekt?? Muszę pół godziny bezczynnie czekać, aż przyjdzie recepcja, bo ta leserka nawet nie odebrała korespondencji... Oczywiście potem będzie się trzeba zwijać, jak w ukropie, ale co to ją obchodzi, ona sobie przyjdzie na 9, jak już luzik będzie... Ech...
|
#4158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry
|
|
|
|
#4159 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
z mordo na biało to ujdzie
![]() ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- cóż, nie wszyscy mogą tak powiedzieć ![]() ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- nie mam żadnych cycków, zwłaszcza od kłamczucha, foch! ![]() ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Cytat:
![]() fogle to żem sie faszionisa napaczył ^^ ![]() ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- ad. 1 dziekuję, już mam ![]() ad. 2 |
|
|
|
|
#4160 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Przeczytałam- macham i sikam
![]() Do szkoły rodacy
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4161 | |||
|
Panaroja
|
Znad kawusi
Cytat:
Cytat:
![]() jesteś absolutnie normalna Cytat:
zmieniono odgórnie rejestrację dla Eurespalu - przeciwzapalno-przeciwalergicznego syropu dla dzieci , stosowanego od kilkunastu lat w początkowej fazie infekcji dróg oddechowych , dobrego zwłaszcza u maluchów poniżej 2 lat . No i ponieważ ma lekkie działanie przeciwalergiczne , decyzją unijną zmieniono mu rejestrację z od pierwszego miesiąca życia na od 2 lat , mimo że przez te kilkanaście lat nie stwierdzono praktycznie żadnych działań ubocznych , które by zmuszały do zmiany rejestracji . No i mondrom decyzjom urzendniczom z krajuf o chyba wysokiej kulturze medycznej dzieci straciły skuteczny medykament ![]() A na przykład cytowany tam Nifuroxazyd jest bardzo skutecznym lekiem na biegunki bakteryjne i nie ma żadnego powodu , żeby go wycofywać , bo gdzieś go nie stosują - u nas jest skuteczny i bezpieczny i to stanowi podstawę rejestracji . Na zachodzie praktycznie nie szczepi się gruźlicy , bo tam jej jest niewiele , a u nas szaleje , dlatego u nas szczepienie jest obowiązkowe . Oprócz zapatrywania się na "cywilizowany" zachód trzeba jeszcze brać pod uwagę lokalne warunki i dopiero podejmować decyzje .Natomiast że izba aptekarska to umieściła - nie rozumiem intencji - może jako ciekawostkę bo ton tego artykułu jak mówiłam nie pozwala brać go poważnie , publikacje chociaż trochę naukowe są pisane innym językiem . Dla osoby siedzącej w temacie jest to czyjeś ulanie żółci bądź próba zwrócenia na siebie uwagi a błędy w tekście dotyczące nazw czy prodocentów automatycznie podważają wiarygodność autorów , bo jest to oznaka , że jest im wszystko jedno o czym piszą , czy o leku A czy leku B , czy robi go koncernX czy Y , czy działa tak czy inaczej , a nawet jeżeli tak nie jest , to to ,że nie poddają tekstu żadnej korekcie , oznacza że wszystko im jedno , czy wypuszczą tekst z błędami czy nie , a to niedopuszczalne , zwłaszcza przy takiej tematyce . I nikt poważny i szanujący się tak nie postępuje . Obecnie podstawą wszelkich działań w farmacji i medycynie jest EBM - Evidence Based medicine czyli wiedza medyczna oparta na dowodach w postaci odpowiednio prowadzonych badań . Tutaj nie ma ani jednego dowodu , co czyni ten artykuł niewiarygodnym . Podstawą wycofania leku z użytku jest albo większa od początkowo stwierdzanej liczba działań niepożądanych jak było pare lat temu z Vioxxem , albo pojawienie się leku skuteczniejszego , i na takie dane wolno się powoływać , a nie na fakt że tabletki A nie są gdzieś stosowane , bez wyjaśnienia na jakiej podstawie zostały wycofane z użytku .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#4162 |
|
|
Żeby to raz próby były... Się nie da ni prośbą, ni groźbą... No ale jeśli ktoś co 2 dni słyszy, że ma się nie stresować, bo do emerytury tu już zostanie, a co najwyżej inni moga robotę zmienić...
![]() No właśnie nie... Brokuł jest OK Przynajmniej wg SJP PWN -i takoż mnie mać uczyła... Ale jakże mnie irytuje forma "brokuła", prawie tak, jak "winogrono", zawsze mam ochotę zapytać, czy w tej sytuacji zostanie mi sprzedana jedna kuleczka ![]() Głowa mnie rypie, żołądek szaleje, nie ma to, jak być kobietą
|
#4163 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4164 | ||||
|
Zakorzenienie
|
A ja się nie mogę do nich zabrać
ale rogaliki z powidłami śliwkowymi to teraz pieczemy ona z chuopem![]() Nawet krakersa ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. Ves a cóż to za nowy avek ![]() Bry Wczoraj byłam na paradzie jamników, jak nie zapomnę to wrzucę fotki
|
|
#4165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4166 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
natomiast co do tonu i błędów językowych - wiem, że może trudno to przełknąć, mi też, ale naprawdę nie stanowi to żadnej podstawy do podważania treści tekstu, czy kwestionowałabyś, przykładowo, wyrok sądu (od którego nie przysługuje odwołanie), którego uzasadnienie roi się od błędów rzeczowych, językowych, gramatycznych, tak, że w niektórych miejscach nie pozwala na zrozumienie treści a nawet pozwala interpretować inaczej niż sąd orzekł?edit: a chyba uznasz sąd apelacyjny za szanującą się i poważną instytucję? z tego co wiem, uzasadnienie, które podaję jako przykład, tworzone było przez miesiąc, więc musiało być sczytywane i poprawiane, może tak samo "poddany korekcie" był zalinkowany tekst?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2012-09-03 o 12:30 |
|
|
|
|
#4167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Potem na Rynku były budki i między innymi był dietetyk psi, fryzjer i czipowanie piesków A po południu w Barbakanie były występy min tańce dworskie
|
|
#4168 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
||
|
|
|
#4169 |
|
Zakorzenienie
|
Yyy tzn raz upiekliśmy razem z przepisu z gazety a potem tak nam posmakowały że TZ sam upiekł(lepsze) bo ja byłam w pracy
![]() A na tej paradzie to cud że mnie jakiś psiak nie ugryzł bo do wszystkich łapę wyciągałam i znalazłam psa który sięgał mi do..........ramienia:love :Też mam go na fotce
|
#4170 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
samaś kłamczuch ![]() a miałam kilka piw w miłym gronie w tym tygodniu obalić i po planach
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:22.

, i się pytam kto karmi kotha łyżeczką??? jestem świrem skończonym, ale chyba i cycem bym też karmiła jeśli to by miało pomóc 

(odpukać)

To o te mi chodziło 
i wie

jak to sie robi ?
Nigdzie nie ma zwykłych, czarnych, skórzanych balerinek. A potrzebuję do prowadzenia samochodu i do pracy. W necie wynalazłam dwie pary,które w miarę mi się podobają, tylko nie wiem,na które się zdecydować 

ale rogaliki z powidłami śliwkowymi to teraz pieczemy ona z chuopem