|
|||||||
| Notka |
|
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Gdańsk czy Sopot czy moze Gdynia
Witam.
Mam bardzo duzy problem mianowicie przylatuje ze znajomymi do Gdanska na weekend (pt-pon) i zastanawiam sie gdzie osiasc ze tak to napisze czy w Gdansku (bylismy juz w zeszlym roku dlatego myslalam ze zabiore ich gdzie indziej) myslalam o Sopocie albo Gdyni chociaz nie ukrywam ze Hel tez wzielabym pod uwage - ale nie wiem bo sama jestem z poludnia wiec o pomoc. Doradzcie mi - zalezy nam na rozrywce Przyjezdzamy w listopadzie wiec pogoda nie bedzie sprzyjala do plazowania ale jaki spacerniak moze damy rade Czy wiecie moze jak pokonac trase z Gdanska do... ktoregokolwiek miejsca? Bedzie nas 16os. wiec taksowka odpada... Jest opcja wynajecia jakiegos busa albo cos takiego?? Aaaa macie moze jakies sprawdzone hotele na wysokim poziomie znajomi dosc wymagajacy ![]() Dzieki bardzo za rady
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Gdańsk czy Sopot czy moze Gdynia
Z Gdańska do Sopotu i Gdyni najlepiej SKM http://www.skm.pkp.pl
wychodzi niezbyt drogo a pociągi kursują często. Ostatnio byłam w Gdańsku i Sopocie, zdecydowanie z tych dwóch - Gdańsk, wieczorem chyba dużo ciekawszy. W Gdyni jeszcze nie byłam - o nadrobienia w przyszłym roku
|
|
#3 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tutaj jest ich rozkład http://www2.zkmgdynia.pl/index_rozklady.php?linia=520
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale dziekuje za info
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
A orientujecie sie moze czy mozna jakiego busa wynajac na ok 16 os. co by dostac sie do sopotu czy hel (jednak) z lotniska??
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Pewnie że są i busy i buso-taksówki. Osobiscie polecam Gdańsk - wg mnie obok Krakowa i Wrocławia - najpiękniejsze miasto w Polsce
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:37.

czy w Gdansku (bylismy juz w zeszlym roku dlatego myslalam ze zabiore ich gdzie indziej) myslalam o Sopocie albo Gdyni chociaz nie ukrywam ze Hel tez wzielabym pod uwage - ale nie wiem bo sama jestem z poludnia wiec
o pomoc. Doradzcie mi - zalezy nam na rozrywce
Przyjezdzamy w listopadzie wiec pogoda nie bedzie sprzyjala do plazowania ale jaki spacerniak moze damy rade
znajomi dosc wymagajacy 

ale dziekuje za info