|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3181 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XI
Wstałam sobie już radośnie.. o 2:00 w nocy! No nie wiem co jest, ale czuję się wyspana.. w sumie odpadłam przed 22:00 .. no nic.. nadrobiłam co mi uciekło.. może jeszcze nad ranem odpadnę..
![]() Dziś dalej dzień gospodarczy - i chyba uda mi się skończyć kuchnie.. mój tż na obiad zażyczył sobie kopytka - sama nawet mam ochotę ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 02:40 ---------- Poprzedni post napisano o 02:38 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() Edytowane przez halwaya Czas edycji: 2012-09-12 o 02:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3182 |
Zakorzenienie
|
czesc sloncaaa medludje ze nas nie bedzie znikamy reszcie robic porzadki na strychuuuu buziaki dla wszytskich
|
![]() ![]() |
![]() |
#3183 |
Zadomowienie
|
Hej kochane
![]() halwaya oszalałaś totalnie, nie spać od drugiej i sprzątać ![]() ![]() ![]() ![]() ...właśnie piorę kolejną porcję maluszkowych ciuszków i rożki i kocyki, i mam dwa prania do poprasowania. Masakra. Obiad znów niewymagający, bo fasolka po bretońsku (mąż z chlebkiem, ja z ziemniaczkami), więc skupiam się na garderobie małej. Koleżanka zapowiedziała się że do południa wpadnie na kawę ze swoją 8-miesięczną córcią, więc czasu mam niewiele i muszę się ostro sprężać. Jestem już po śniadaniu i po porcji jeżyków z bakaliami i kokosem ![]() marti86 cieszę się, że już do nas wróciłaś ![]() Landi uważaj na siebie kochana ![]() Ma_Majka kciukasy za wizytę zaciśnięte ![]() emylka86 powodzenia na kontroli w zus-ie ![]() Weronika nie przemęczaj się słońce ![]() ![]() Miłego i spokojnego dzionka wszystkim życzę ![]() Ahhhh i zaczęłam dzisiaj 33 tydzień ciąży ![]() Edytowane przez aerien83 Czas edycji: 2012-09-12 o 07:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#3184 |
Zadomowienie
|
witam z rana . ja diś ledwo żyje . wszystko boli prawie nie spałam i jszcze znowu kolejna mysz...serce mi łomocze oczy dosłownie wyłażą z nosa pie o rękach nie wspomnę
Jest córa od 31 grudnia od godzinki 8.10. Gabrysia szczęście nasze Mimo złości i bólu łez i strachu na świat przyszła ONA zakrywając swym obliczem wszystko co straszne było.... razem od 17.11.2008 zaręczeni od sylwestra 2011 małżeństwo od 12 maja 2012 http://suwaczki.maluchy.pl/li-65470.png |
![]() ![]() |
![]() |
#3185 | |
Zadomowienie
|
hej.
ja juz rano sie zdenerwowalam ;/ poszlam zrobic badania . A zawsze wchdoz bez kolejki do drugiego pokoiku,bo mama od kolezanki pracuje,no ale ze jest chora i jej nie bylo ,to te babki do mnie"ale nie punkt pobrań jest na dole, prosze isc sie zarejestrowac,uiscic oplaty i tam . Tutaj nie pobieramy ";| i jz mnie wkurzyla głupia krowa. A tam w punkcie pobrań ze 30 osób ! a pobieraja do 8;30 ,wiec nawet czekac mi sie nie oplacalo bo by mnie nie przyjeli. Wiec mam to w dupie i nie robie badan ! moj lekarz i tak nigdy nei pamieta czy mialam jakies do robienia czy nie. ![]() ---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ---------- Cytat:
![]() Po 2 tak samo mam z tymi rozstępami ;/ masakra totalna jest.
![]() 30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3186 |
Zakorzenienie
|
trzymajcie kciuki!
jadę na tą kontrolę! |
![]() ![]() |
![]() |
#3187 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3188 |
Zakorzenienie
|
Hej nie chce sie mi juz nadrabiac, niewyspana jestem strasznie
Widzialam tylko ze Marti wrocila ![]() ![]() Od razu kciuki za wizyty i gratulacje ropzoczetych tygodni ![]() Ide wrzucic ubranka do pralki Mam taka straszna wode ze nawet plyn do plukania lovela juz nie daje rady i sztywne sa, musze wiecej wlac teraz Bo normalnie zabijac mozna nimi ![]() ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- ooo i za Ciebie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3189 | ||
Rozeznanie
|
Witajcie!
Cytat:
Cytat:
![]() Ausente, wyprawka super. Dziewczyny tylko zastanawiam się nad jakimiś buciczkami, czy od początku zakłada się maluchom butki? Ja dzisiaj nie poszłam do pracy, wczoraj wieczorem złapał mnie jakiś ból, takie kłucie w dole, w ogóle nie mogłam ustać. Położyłam się, wzięłam nospę i przeszło ale się wystraszyłam, bo może się przeforsowałam tą pracą, nie wiem... W każdym razie zadzwonię do lekarza i umówię się na jutro. Ale tak czy siak siedzę do piątku w domciu i odpoczywam. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3190 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I dobrze ,że nie poszłaś ! Nie forsuj się. Posiedz grzecznie w domku i poodpoczywaj ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3191 |
Raczkowanie
|
Hej wszystkim
![]() ![]() Trzymam kciuki za wizyty gratuluje tygodni i my dzis ROZPOCZYNAMY 30 TYDZIEŃ ![]() Zrobiłam zamowienie na all w poniedziałek na wszystkie potrzebne rzeczy do szpitala i kilka rzeczy dla malutkiej - smoczki butelki itp i czekam na przesyłke ![]() ![]() A teraz pije jogurt na sniadanko i zabieram sie zaraz za sterte pranska do prasoania ![]() ![]() ![]() ![]() UDANEGO DZIONKA ZYCZE ![]() TRZYMAM KCIUKI Z AKONTROLE Z ZUSU i potem zdaj anm relacje bo tez sie obawiam tych zusowskich ludzi teraz podobno strasznie sie czepiaja, jakby nie mieli kude czego sie czepic;/
Będę mamusią!! Czekamy na Ciebie maleństwo ![]() 12.01.2008 - nasz początek ![]() ![]() 28.07.2010- zaręczyny 16.07.2011- ![]() 28.03.2012 - dwie wymarzone kreseczki ![]() 29.11.2012- Nasz termin ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3192 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ratujcie, mam wynik glukozy ale po obciążeniu (75) nie mam normy i nie wiem czy to dobry jest czy zły
Przed 87 norma 70-99, po 2 h 119 ? No dobra internet twierdzi ze do 140 jest ok, to chyba ok ![]() ![]() Co do spotkania moze ta rotunda lub pod złotymi tarasami? Np 12?
Iza - łowca zabawek Blog z recenzjami książek dla dzieci, zabawek, przepisy oraz pomysły na pokój Malucha ![]() Edytowane przez Gabi2 Czas edycji: 2012-09-12 o 08:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#3193 |
Zakorzenienie
|
Hej Laseczki
![]() Jestem już w pracy ![]() Byłam dzisiaj z rana na pobraniu krwi.. oczywiście nikt nie zauważył kobiety w ciąży a ja nie chcąc się wbijać siedziałam z 30 minut..jak weszłam a byłam przed 8 to pielęgniarka chciała mnie wygonić, bo dopiero po 8.00 przyjmują ze skierowaniem a tak zakłady pracy..na co ja jej, że jestem w ciąży tak więc może jakaś ulga mi przysługuje..ona ze zdziwieniem zapytała w którym m-cu. Jak jej powiedziałam, że lada dzień zaczynam 8 m-c to była w szoku..no, ale krew pobrała.. Nasza kochana służba zdrowia.. ![]() ![]() ![]()
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce ![]() 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3194 | |
Rozeznanie
|
Właśnie dzwoniłam do szpitala zapytać się o szkołe rodzenia no i zapisałam sie dopiero na 5 pażdziernika bo nie ma wcześniej miejsc
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3195 | |
Zakorzenienie
|
Witam się z rana kochane
![]() Siedze jeszcze w koszuli świeżo po śniadanku, a muszę się zebrać i na zakupy jechać. Teraz będę miała troszkę więcej czasu dla was bo mama 2 tygodnie na zwolnieniu jest. Landi współczuję, ale trzymaj się wszystko będzie dobrze!!! Marti ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Dobra dziewczynki, zbieram się do tego sklepu. Zajrzę później ![]()
![]() |
#3196 | ||
Wtajemniczenie
|
Hej!
![]() Ale u mnie szaro za oknem. Zaraz jadę do pracy na ploty ![]() ![]() A potem o 14.45 usg III trymestru! Więc baaardzo proszę o kciuki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Kciuki ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3197 |
Zakorzenienie
|
hej hej
![]() halwaya szkoda ze nie wiedzialam ze tak nie spisz, to bym weszla, ja nie spalam od 2ej do 5.30 ![]() ![]() ogolnie u nas jesiennie, zimno , szaro ![]() jem własnie chlebek z camembertem i zaraz bede wcinac jajeczko mmm |
![]() ![]() |
![]() |
#3198 |
Zadomowienie
|
Gratuluję nowych tygodni dziewczynki
![]() ![]() happy_eve kciuki zaciśnięte, nie stresuj się, będzie dobrze kochana ![]() A ja już pranie rozwiesiłam, wstawiłam drugie i biorę się za tę górę prasowania ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3199 | ||||
Zadomowienie
|
Dzień dobry kochane
![]() Nie mogłam dziś w nocy spać.Tak mnie biodra bolą, że łaziłam całą noc i nawet sobie popłakałam ![]() Miałam dziś sprzątać ale leń chyba będzie silniejszy ![]() ![]() Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i gratuluję kolejnych tygodni ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mnie wczoraj w tramwaju spotkało coś miłego..wchodze oczywiscie pełno wiary bo to godzina po 16ej no i stoje pełno młodzieży sobei siedzi, ja stoje i mam w nosie bo nei licze , że ktos mi ustapi nagle wstaje babka gdzies może troszke starsza odemnie i mowi prosze niech pani usiądzie aż w szoku byłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3201 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() .... ja to prań bede miala z parę spokojnie ...no ale to pewnie w październiku , juz po remoncie. ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- a ja wg terminu z OM ktorego się jednak trzymam (gin ma swoje obliczenia, wedlug neigo jestem w 33 tygodniu) to dziś zaczynam 31 tydzien..yeeeeah ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- trzymam kciuki za wizyty!!! ausente ja bym jednak zrobila te badania...ja praktycznie za kazdym razem płacilam ![]() może stracisz te 30 zł , ale jednak badania sa ważne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3203 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
A ta babka jak była w podobnym wieku to może już wiedziała co to ciąża i jak to się człowiek czuje.... A swoją drogą ostatnio zauważyłam taką dziwną rzecz, której wcześniej nie widziałam albo nie rzucała mi się w oczy... Otóż stoją sobie - najczęściej stare baby plotkary - na ŚRODKU chodnika i jak człowiek idzie to nie raczą ani zejść ani się przesunąć.Nie wiem może to jakaś nowa moda .... ![]() ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3204 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
A poza tym to tylko mocz i krew... A ja wiem ze jest wszystko dobrze ![]() ale te baby i tak tam głupie ,koleja za minimum jeszce ze 2 godizny,ale one maja pol godziny i nie wpuszcza wiecej;/ wrrr tak mnie z rana zdenerwowaly ps. Nie ma z Was kogoś kto pracuje w podstawówce żeby podpisac mi praktyki? ![]()
![]() 30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia ![]() Edytowane przez ausente Czas edycji: 2012-09-12 o 08:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3205 | |||||
Zakorzenienie
|
hejka
![]() widze ze nie tylko ja mialam dzis w nocy problem ze spaniem;/ Cytat:
![]() duzo tego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- musze sie pochwalic ![]() wczoraj bylam z moim M w STSie, On obstawial, wiec stwierdzilam ze tez zagram a co;p i obstawilam za 2zl i wygralam 20,33 ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3206 | |
Raczkowanie
|
Hej babeczki , ja jak zwykle zaglądam sporadycznie a wy pędzicie z pisaniem że hoho
![]() Kończę 33 tydzień i dziś ide na kolejne usg. Jako że mam wskazania wstepnie jestem umówiona na c.c. więc jak pójdzie wszystko zgodnie z planem 19.10 maluch powinien być z nami ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3207 | ||||||||
Zadomowienie
|
Witam
![]() Ja dziś też nie spałam z pół nocy. Ale teraz czas popracować troszkę, potem do koleżanki a potem obiadek wiec będę tak na chwilkę wpadać. Cytat:
![]() Cytat:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=KqzeZ-it5Zk Cytat:
![]() A jak dużo par - ponad 20?? wow... u nas jest tylko 6 ciężarnych z partnerami Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wyniki dobre - miałam zbliżone ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() I za nowy tydzień ![]() Edytowane przez niteczka83 Czas edycji: 2012-09-12 o 09:09 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3208 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
no to gratulacje ![]() ![]() ja tez tak mialam, TŻ obstawiał nie wygrał nic, ja grałam pierwszy raz i wygralam 24 zł ![]() Za to tż ma szczęście w zdrapkach .... jednego wieczoru zaszlismy do sklepu,kupil zdrapke za 3 - wygrał 50 , kpil kolejna za 5 - wygral 35 ! i tak w sumie wygrywal,kpowal ze byl w sumie ponad 100 do przodu ! A ja...wygralam 3 zł i potem je przegralam;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#3209 |
Zakorzenienie
|
Morning
![]() Oczywiście, że poszłam znów spać - tuż przed 5:00 - jak tż do pracy musiał wstawać.. czarnamadonna - widzę, że bezsenność nas męczy - niedługo będzie nas więcej, bo ponoć w III trymestrze to dość popularna przypadłość - więc przewiduję większość aktywność ![]() A mi nad ranem właśnie poród się śnił.. domowy! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No jak ktoś przeczytał to gratuluję ![]()
#3210 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:05.