![]() |
#631 |
BAN stały
|
Dot.: Wasze sny
Mnie śniła sie dentystka i coś robiła mi z zębami,któryś chciała wyrwać..czy coś takiego...okropnee
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#632 |
Zakorzenienie
|
A mnie się śniło, ze wyszła nowa płyta AM (ma wyjść w kwietniu, a ja już ja miałam
![]() ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#633 |
Zakorzenienie
|
a mi sie śniło że moj były szef chciał mnie zgwałcić na oczach byłej szefowej... co za koszmar....
![]() |
#634 |
Raczkowanie
|
Poprzedniej nocy śniło mi się , że dostałam od byłego Tża bukiet róż na zgodę . Był taki wieeelkiii.... a później go rozerwałam ze złości i rzucałam każdą różę do miski z wodą. Jak się obudziłam to lała się ze mnie woda.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#635 |
Rozeznanie
|
Na szczescie ja nie pamietam co mi sie snilo Ufff
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#636 |
Zakorzenienie
|
Sniło mi sie dzisiaj, że liczyłam z wujkiem pieniądze, układaliśmy je na kupki w taki wielkie koło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#637 |
Rozeznanie
|
A mi sie snilo ze chodzilem nago po miescie Ale wstyd.................. Boze co ze mna sie dzieje???????????????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#638 |
Zakorzenienie
|
a ja jakoś ostatnio nie miewan snów
![]() |
#639 |
Raczkowanie
|
ja to mam chore sny, albo nie sni mi sie nic albo jak juz sie cos przysni to budze sie zlana potem...
ostatnio snilo mi sie ze poronilam - w ta sama noc dostalam okres. ryczalam przez sen ... ja tam wole w sny nie wierzc :| ![]()
![]() |
![]() |
#640 |
Zakorzenienie
|
Mnie sie ostatnio bez przerwy śni coś związanego z moją rodzina. Zwłaszcza z niezyjacymi dziadkami lub z moja mama chrzestną z którą nie mam już kontaktu...
![]() |
#641 |
Zakorzenienie
|
mi sie snila matka bylego TZ,krzyczala na mnie,klocila sie ze mna....mowila,ze to ona kazala mu zerwac ze mna bo przy mnie by sie nei rozwijal,nie ialby czasu na nauke itp
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#642 |
Raczkowanie
|
Ogólnie rzadko miewam sny, nic mi się nie śniło już od ponad 3 miesiecy...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#643 |
Zakorzenienie
|
dzisiaj mi sie snilo,ze moja kolezanka urządzila za mna poscig, dostala szału, ktos otworzył jej drzwi do mojego domu, a ona strzelila mi prosto w serce.. wiem,ze to bylo takie realne, bo czulam bol w klatce piersiowej, przez chwile nie moglam oddychac, a potem dotknęłam miejsca postrzału i zobaczylam na palcach krew..bleh, okropny sen..
![]() |
#644 |
Zakorzenienie
|
ooo mnie na odmiane dzis sie snilo ze chcialam niespodzianke mojemu TŻ zrobic i odwiedzilam go w domu ...wczodze do jego pokoju a tam on w lozku z laska z roku ktorej nie trawie... i podniosl glowe i powiedzial "no co znudzilas mi sie..." o mamo....
![]() |
#645 |
Gość
|
OMG
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#646 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj śnił mi sie Radek Sikorski,smyrałam go po plecach
![]() Ale to był fajny sen ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#647 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj sniło mi sie ze goniła mnie policja za nielegalne oprogramowanie
![]() A dzisiaj, że rozkręcałam jakieś zegarki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#648 |
Miuoshowa
|
Dzisiaj snilo mi sie, ze bylam w Rossmannie i chcialam kupic jakis podklad, ale byl taki tlum, ze nie moglam sie dopchac do szaf z kosmetykami
![]() A wczoraj... Wojciech Wierzejski ![]() ![]()
![]() |
#649 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj śniło mi się, że byłam z mamą w supermarkecie i kupowałyśmy żarówki przeciwko bólom głowy...
![]() A wczoraj... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#650 |
Zakorzenienie
|
Mnie sie dzisiaj śniło że całowałam się z moim przyjacielem
![]()
![]() |
#651 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#652 |
Zakorzenienie
|
Najgorsze jest to,że nad ranem sie zastanawiasz czy w głebi serca tego nie pragniesz
![]() ![]()
![]() |
#653 |
BAN stały
|
Mi się dzsiaj śnił mój ślub,tylko że nawet tego gostka/mojego męża ze snu nie znam
![]() Jakiś czas temu śnił mi się Paweł Małaszyński,że gadałam z nm siedząc obok niego,lol prosze o więcej takich snów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#654 |
Rozeznanie
|
Mi się śniło, że wykrzyczałam pewnemu gościowi co o nim myślę, że zawsze go nienawidziłam itd. hehe
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#655 |
Zadomowienie
|
Często śnią mi się same głupoty...że Hilter chciał mnie zabić i strzelił mi kulkę prosto w czoło.......ymm tak właśnie...ale również, że się topiłam , że mojego TŻa ktoś pobił , że zerwałam z TŻem i bylam ze swoim byłym...ojś durne ...naszczęście to tylko sny
![]() ![]() a macie czasami tak, że śni coś Wam się o kochanej osobie np. TŻcie i przes sen....głaszczecie łóżko i nagle się budzicie i widzicie , że jego obok nie ma bo to się śniło...?? JA TAK MAM ![]() ![]() ![]() kiedyś lunatykowałam...teraz zostało tylko to, iż mówię przez sen ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#656 |
Raczkowanie
|
A mi czesto sie sni albo ze ktos umiera ewentualnie ze mnie chca zabic, albo znajomi albo szkola albo wogole nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#657 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#658 |
Rozeznanie
|
Mi się ostatnio śniła siostra... Leżałam na łóżku, ona położyła się obok mnie i zaczęłyśmy się całować
![]() ![]() ![]() ![]() Ja to w ogóle mam chore sny ![]() ![]() Albo, że mojego Tatę ugryzł szczur, po czym zobaczyłam Tate martwego w wannie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#659 |
Zadomowienie
|
Mi się najpierw śnił jakiś ślub
![]() ![]() Później przeżuciło mi się na morderstwo, rodem z amerykańskich filmów...moi znajomi zabili jakąs dziewczyne i wrzucili ją do samochodu, ja tez przy tym byłam, to było takie realne ![]() a na koniec pływałam w jakiejś rzece, woda była taka czyściutka że widziałam dno...boziu, aż się wystraszyłam, ja nawet pływać nie umiem dziwne są te sny czasami...
![]() |
#660 |
Zadomowienie
|
![]()
Piszcie co Wam się dziś śniło
![]() Na życzenie mogę poszukać w senniku jakiś znaczeń, narazie mam cygański ale zamówiłam sobie dwa nowe ![]() ![]() To zacznę- wczorajszą nocą śniło mi się z rzeczy dziwnych najpierw że moja mama zaprzyjaźniła się z mamą mojej exkoleżanki ![]() ![]() ![]() ![]() A potem siedziałam ze znajomymi na ławce i zaśpiewałam sobie(nie wiem skąd mi to przyszło do głowy ![]() ![]() No. Z tego snu z sennika zinterpretowałam ogień- buchający- coś wymyka się spod kontroli(co za nowość ![]() No. A teraz idę po kolejny sen, dobranoc Wszystkim ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:52.