Bara bara, bere bere- z nami wyprawisz cudne wesele - PM 2012 cz.30 - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-21, 08:01   #91
Chatka
Wtajemniczenie

Dot.: Bara bara, bere bere- z nami wyprawisz cudne wesele - PM 2012 cz.30

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
Witam sie i ja w nowym watku
I pochorowalam sie dziz bylam w pracy parenascie minut i pojechalam do lekarza, teraz jestem na antybiotyku i kuruje sie w lozeczku... do chorobska doszly mi zatkane uszy ;/ czlowiek jest szczesliwy jak jest zdrowy...
zdrowiej szybciutko!

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
heloł w nowym wątku!

Zmieniłam nazwisko i od razu jak wróciłam do pracy, to zmieniłam podpisy w mailach i podczas rozmowy przedstawiałam się nowym nazwiskiem. Nawet szybko się przedstawiłam i jak przed zmianą jakoś krzywo na nazwisko TZta patrzyłam to teraz bardzo mi odpowiada
Ale nadal się łapię, że jak ktoś dzwoni do biura i pyta o Panią A.S., to moja mózgownica musi przetworzyć, że to o mnie się pytają
Hehe, mogę powiedzieć, że mam dokładnie tak samo
Na fb też od razu zmieniłam, żeby się zacząć przyzwyczajać, aczkolwiek zostawiłam Chatka między imieniem i nazwiskiem, żeby tak bardziej swojsko było W pracy mam problem tylko jak muszę odebrać telefon Koleżanki, bo muszę się wtedy przedstawić imieniem i nazwiskiem i niestety często zaczynam swoje i kończę nowym

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość

Spotyka się dwóch facetów, jeden mówi:
- Kurcze, powiedz mi co mam zrobić, mam problem z teściową, wchrzania się do każdej dyskusji, kłócimy się, nie mogę dojść z nią do ładu.
- Spoko, kup jej samochód, teraz jest dużo samochodów, wypadki, zabije się gdzieś.
- Ok.
Spotykają się po dwóch tygodniach:
- Chryste, aleś mi doradził.
- Co się stało?
- Posłuchaj, nie dość, ze strąciłem kasę na samochód, ona żyje i prowadzi jak szatan to jeszcze ma 3 kierowców na sumieniu.
- A jaki jej samochód kupiłeś?
- No, syrenkę.
- Boś głupi, trzeba było jaguara, to by już nie żyła.
- Ok. Teraz kupię jaguara.
Spotykają się po dwóch tygodniach:
- Rany Julek, jaki jestem szczęśliwy!
- Co, nie żyje? A nie mówiłem?
- Ufff, wreszcie nie żyje, a najbardziej mi się podobało, jak jej głowę odgryzał.

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;36659591]Witam się w nowym wątku i lecę nadrabiać stary

Mama moja mi dziś dobrą wiadomość dała :
Przyznali jej rentę na 3lata strasznie się ciesze bo wiadomo zawsze więcej kaski będzie miała a dwa że mój i tż budżet troszkę odsapnie bo jej ciągle pomagamy finansowo

i dziś jest 9dni cholerka nie wierzę że za kilka dni będę ślubowała mojemu lubemu[/QUOTE]

Świetna wiadomość! Na pewno bardzo Was wszystkich to odciąży

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
donosze wam, żesie nafaszerowałam czym mogłam i pozostaje tylko nadzieja, że przeziebienie ulży...
jutro na 6:30 spowiedz.
3mamy kciuki!

Cytat:
Napisane przez wensday21 Pokaż wiadomość
Świetne

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
dacie wiarę, w końcu dostałam jeden (!) teledysk, ten z czołówki filmu. Jego jakość jest tragiczna, film ma robocze napisy. Dzwonię do kamerzysty, mówi że "nie miał czasu skonwertować filmu, który mamy w wersji na płycie, a która ma już poprawne napisy. Jakość jest jaka jest, bo skonwertowanie formatu w którym nagrywał do formatu mpeg4 zawsze traci na jakości."

No nie wiem, czy naprawdę nie dało się z tym nic zrobić. Na DVD mamy super jakość, chyba nawet nie ma sensu wam tego pokazywać
Mąż napisał:
trzeba przekonwertować VOB na AVi i dopiero wycinać
07:53:32
http://www.vista.pl/download/1655_co...o_avi_1_7.html

Jeśli coś z tego rozumiesz, to działaj A teledysk ja bym nawet w kiepskiej jakości chętnie obejrzała...

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;36663865]zimno jak w zamrażalniku muszę chyba kurtkę zimową wyciągnąć
ciekawe w czym ja pójdę do ślubu [/QUOTE]

No ja się właśnie zastanawiam, w co się ubrać.. przydałoby się jakieś buty kupić, rany, jaki ja mam problem z kupnem butów. Dlatego nie cierpię tego robić, bo żadne na mnie nie pasują...

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 08:02   #92
justyna_b3
Raczkowanie

Dziewczyny, mam pytanie na szybko: ile kupi owocow i jakich na 90 osob?
Rodzice sa na gieldzie i maja problem :/
Stary 2012-09-21, 08:04   #93
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez justyna_b3 Pokaż wiadomość
Niestety nie mam pojęcia

A i Ewusia - gratuluję Siostrze wyboru sukni! Widzę, że inspirowała się trochę Twoim stylem

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 08:07   #94
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;36659591]Witam się w nowym wątku i lecę nadrabiać stary

Mama moja mi dziś dobrą wiadomość dała :
Przyznali jej rentę na 3lata strasznie się ciesze bo wiadomo zawsze więcej kaski będzie miała a dwa że mój i tż budżet troszkę odsapnie bo jej ciągle pomagamy finansowo

i dziś jest 9dni cholerka nie wierzę że za kilka dni będę ślubowała mojemu lubemu[/QUOTE]

kl aski: super

ja dzisiaj mam wolne, zaraz jade do tego durnego zusu, trzymajcie kciuki zeby tym razem sie udało

a po południu jedziemy robic foty do paszportow

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 08:36   #95
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Hejka
Witam się słonecznym ale oszronionym jesiennym podmuchem

Cytat:
Ile to nie wiem Ale najlepsze będą banany, winogorna ciemne i jasne, może jakieś mandarynki lbo nektarynki. Wa każdym razie takie owoce, żeby je łatwo było zjeść, bez zbędnej babraniny
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 08:40   #96
nena1984
Zakorzenienie

normalnie aż się we mnie gotuje. Przez tą historię z teledyskiem trochę się zdenerwowałam i chciałam ponownie skontaktować z kamerzystą Było już późno, więc nie chciałam dzwonić, wchodzę na jego profil na Fb, a tam nie uwierzycie - dwa teledyski nasze - czołówka i plener. W żadnym miejscu nie wyrażałam zgody na jakąkolwiek publikację Specjalnie przejrzałam w domu umowę, nic takiego nie ma. Nawet w rozmowie, kiedy wprost mnie pytał, czy może umieścić na swojej stronie, kategorycznie się temu sprzeciwiłam. Jeden teledysk obejrzało już prawie 200 osób, drugi na szczęście mniej. Jeśli on dzisiaj tego nie usunie, to pozna mnie od tej gorszej strony!

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Mąż napisał:
trzeba przekonwertować VOB na AVi i dopiero wycinać
07:53:32
http://www.vista.pl/download/1655_co...o_avi_1_7.html

Jeśli coś z tego rozumiesz, to działaj A teledysk ja bym nawet w kiepskiej jakości chętnie obejrzała...
dzięki kochana, pomęczę Tż - on się lepiej zna na kompach, może uda mu się coś z tym zrobić. Jak nie, to dam wam to co mam i spalę się ze wstydu

Lady - w Movie Makerze nie daje rady, jak otwieram, czy importuję film, to program głupieje - film jest w HD i dostaje za duzo klatek na sekundę czy cuś. Ale dzięki za radę

na szczęście dzisiaj piątek!!!!!

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 08:40   #97
a u d r e y
Wtajemniczenie

Heeejjjj
Witam się w nowym wątku
Wczoraj zostawiłam Wam coś na poczcie
Więc dla zainteresowanych czeka link do galerii internetowej

wczoraj już nie zdązyłam wejść, bo mój Mąż ostatnio nerwowo reaguje na moje siedzenie na wizażu, więc przy nim go nawet nie włączam

Czytałam że był temat nowego nazwiska
Ja zaskakująco szybko do niego się przyzwyczaiłam. Co prawda jak poszłam złożyć dokumenty o dowód i pani w urzędzie mnie zawołała nowym nazwiskiem to siedziałam bez reakcji, dopiero za 2gim razem zatrybiłam że to o mnie jej chodzi ale ogółem od razu przestawiłam się na tryb nowego nazwiska i jest mi z tym dobrze
Lubiłam moje stare, ale to jakoś ładniej brzmi
Swoją drogą cieszę się że zostawiłam sobie tylko 1 nazwisko, a nie 2 jak chciałam, bo od ślubu kilka razy spotkałam się już z przypadkami że w urzędach czy gdzieś, wołają osoby z dwoma nazwiskami tylko 1 nazwiskiem tym pierwszym. Czyli w większości przypadków panieńskim
U mnie na studiach też jest dziewczyna i przy liście obecności zawsze czytają jedno-panieńskie, więc w sumie mogłabym zostać przy swoim a miałabym krócej

Pocztę z ksywą miałam w gimnazjum Od tego czasu używam jej jak gdzieś się rejestruję i trzeba podać maila żeby go zapychali spamem :P
A pocztę na gmailu mam inną niż chciałam z nowym nazwiskiem bo wypróbowałam milion kombinacji i nic

Dodam na koniec że Nasz album wyszedł przepięknie- zdjęcia z linka który jest na gmailu to własnie wszystkie zdjęcia z albumu. Jest wielki i ciężki i może służyć jako narzędzie zbrodni
Stary 2012-09-21, 08:41   #98
justyna_b3
Raczkowanie

No wlasnie tak myslalam o winogronach, bananach i mandarynkach. Tylko kompletnie nie wiem jaka ilosc.
Stary 2012-09-21, 08:59   #99
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość

Ona ma pewnie na innym portalu.
zapewne na szczęście TŻ jej nie nawracał żeby się przerzuciła na gmaila, jak to ma w zwyczaju robić ze wszystkimi
Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
A i Ewusia - gratuluję Siostrze wyboru sukni! Widzę, że inspirowała się trochę Twoim stylem

no ba, w końcu to moja siostra
nawet w tym samym salonie co ja kupiła, jakby nie było innych salonów w Katowicach

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 09:08   #100
Karolina_83
Raczkowanie

Cytat:
No wlasnie tak myslalam o winogronach, bananach i mandarynkach. Tylko kompletnie nie wiem jaka ilosc.
A ile będziesz miała pater i czy są duże?
Nie wiem czy jeszcze dobrze pamietam - ale na jedną paterę potrzeba niedużej kiści winogron każdego koloru (ja np. na weselach jem tylko winogron więc dla mnie innych owoców nie trzeba), po 3 nektarynki i brzoskiwnie, 5 manadarynek lub pomarańczy teraz są też śliwki więc też można coś dodać (ja np. miałam takie pyszne duże czereśnie) i po 2 banany tylko tak dla dekoracji.

Edytowane przez Karolina_83
Czas edycji: 2012-09-21 o 09:09
Karolina_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 09:14   #101
megan713
Wtajemniczenie

hej

witam się w nowym wątku!!!
Wczoraj złożyłam wnioski o nowy dowód i prawko - ale powiem Wam że przyłączam się do grona dziewczyn które do nowego nazwiska nie mogą sie nijak przyzwyczaić... na fb jak się loguję to na pierwszy rzut oka wydaje mi się że to siostra TŻ...!

Z soboty na niedzielę wylatujemy na Fuertę - mieliśmy tyle latania, że aktualnie mam dosyć wakacji nim sie zaczęły. Zostawiliśmy na teraz kupno pierdół z cyklu kostium kąpielowy, japonki, sandały i nie wpadliśmy na to że kuźwa same kurtki będą w sklepach. Od dwóch dni padam na twarz oczywiście chodząc po sklepach nadwyrężamy domowy budżet bo coś innego zawsze wpada w łapy (tż niestety jest większym zakupoholikiem niż ja...). Jestem zła bo nic chciałam liczyć każdego grosza na wakacjach a teraz wychodzi na to że musimy zaciskać pasa właśnie wtedy... przepraszam za ciągly brak relacji ale przez to wszystko nie skonsumowaliśmy nawet małżeństwa do tej pory... też jestem na TŻ wściekła bo liczyłam na romantyczny wieczór a tymczasem wczoraj wziął sobie piwko z lodówki i cięliśmy się o kolejny wg mnie niepotrzebny zakup...

megan713 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 09:36   #102
nena1984
Zakorzenienie

megan - zazdroszczę Wam Fuerty. My lecieliśmy dokładnie w takim terminie jak wy, koniec wrzesnia - początek października i po prostu było cudnie. Nie wiem gdzie się wybieracie, my byliśmy na Costa Calma - plaże prawie puste, ocean nagrzany. Polecam wam zachodni brzeg - można go zrobić spacerkiem właśnie z Costa Calmy, przejście z jednego brzegu wyspy na drugi to raptem 3 km. A skały i faaaale są przecudne. No i zupełnie puściutkie plaże. Już się nie moge doczekać Twojej relacji.

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 09:42   #103
justyna_g4
Zakorzenienie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;36663865]zimno jak w zamrażalniku muszę chyba kurtkę zimową wyciągnąć
ciekawe w czym ja pójdę do ślubu [/QUOTE]

Ci ja mam powiedzieć miesiąc później? :P
Mam tylko ocieplone bolerko bo żadnego płaszcza nie chciałam wiec obawiam się, że zamarznę a jak tak będzie to na pewno to odchoruję.

Cytat:

normalnie aż się we mnie gotuje. Przez tą historię z teledyskiem trochę się zdenerwowałam i chciałam ponownie skontaktować z kamerzystą Było już późno, więc nie chciałam dzwonić, wchodzę na jego profil na Fb, a tam nie uwierzycie - dwa teledyski nasze - czołówka i plener. W żadnym miejscu nie wyrażałam zgody na jakąkolwiek publikację Specjalnie przejrzałam w domu umowę, nic takiego nie ma. Nawet w rozmowie, kiedy wprost mnie pytał, czy może umieścić na swojej stronie, kategorycznie się temu sprzeciwiłam. Jeden teledysk obejrzało już prawie 200 osób, drugi na szczęście mniej. Jeśli on dzisiaj tego nie usunie, to pozna mnie od tej gorszej strony!
Też bym się wkurzyła zwłaszcza, że jak pytał to kategorycznie powiedziałaś, że nie.

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Dodam na koniec że Nasz album wyszedł przepięknie- zdjęcia z linka który jest na gmailu to własnie wszystkie zdjęcia z albumu. Jest wielki i ciężki i może służyć jako narzędzie zbrodni
Ja tez mam pocztę na gmailu i pewnie będę również miała problem. Trochę nie rozumiem czemu tam są tak ograniczone znaki. Nie ma np _.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 09:43   #104
kasia_kuku
Zakorzenienie

Nena, w razie czego jesteśmy z Tobą. Dawaj znać gdzie ten uj mieszka, zrobimy mu wizażowy nalot

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 09:46   #105
justyna_g4
Zakorzenienie

A ucho nadal boli...na szczęście tata poszedł po jakieś krople może pomogą.
Mam nadzieję, że tak zwłaszcza, że w sobotę 2 spotkanie naszych rodziców.

Laura

Stary 2012-09-21, 09:48   #106
madzia2306
Zakorzenienie

melduję się i ja w nowym wątku
jutro jedziemy na weselicho znowu się pewnie poryczę podczas przysięgi

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 09:57   #107
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

Witam się w nowym wątku

14.07.2012

Oriflame_Rybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 09:58   #108
Euphoria_13
Rozeznanie

Hej witam się i ja w nowym wątkuPędzicie jak szalone, ale za to mam co podczytywać

Edytowane przez Euphoria_13
Czas edycji: 2012-09-21 o 10:01
Euphoria_13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 10:06   #109
klaudusk_a
Zakorzenienie

nowy wątek i jak zwykle tyle stron do nadrabiania

ja do nowego nazwiska nie mogę się przyzwyczaić i cł czas przedstawiam się panieńskim, które mi się bardziej podoba i chyba zawsze będę żałować, że nie wzięłam dwuczłonowego nazwiska

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 10:07   #110
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:

jakim prawem skoro nie wyrażaliście zgody wrr... koleś jest mega nieprofesjonalny
Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Heeejjjj
Witam się w nowym wątku
Wczoraj zostawiłam Wam coś na poczcie
Więc dla zainteresowanych czeka link do galerii internetowej
widziałam kurka.... jesteś za☠☠☠iście piękna.... i te zdjęcia cudo cudo cudo!!!!
Zresztą sama wiesz..

Witam sie

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 10:13   #111
justyna_g4
Zakorzenienie

a u d r e y Przepiękne te zdjęcia!!!
Możesz mi powiedzieć gdzie mąż kupował garnitur bo bardzo mi się podoba?

Laura

Stary 2012-09-21, 10:15   #112
menippe
Raczkowanie

Witam Dziewczyny po tak długim czasie!
Stary 2012-09-21, 10:23   #113
iceflower
Przyjaciółka KWC

Jak mi strasznie zimno ja nie chcę jesieni !
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 10:26   #114
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Jak mi strasznie zimno ja nie chcę jesieni !
u mnie też pizga brrrrrr choć slonko ładnie świeci

Stary 2012-09-21, 10:26   #115
(kicia)
Zakorzenienie

ja ☠☠☠☠☠☠☠e ale mnie mój TŻ potrafi wpienić ☠☠☠☠aa no wczoraj zrobiłam zapiekankę zjadł prawie całą swoją część zostało mu tylko makaronu a ja wczoraj nie byłam głodna i wstawiłam sobie na dziś na obiad bo wiedziałam że późno wrócimy on zje w pracy to nie kórwa makaron zostawił a moją porcję zjadł i tak o to nie mam obiadu musze robić coś innego a żeby się zesrał po tym ☠☠☠☠☠☠☠e od dziś obiad robie dla siebie niech sam sobie gotuje jak mi nawet zjeść nie da
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 10:29   #116
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Niestety nie pomogę, nam owoce zapewniała sala. Były banany, winogrona białe i ciemne, kiwi, mandarynki. Nektaryn niestety nie było, z powodu braku w hurtowniach (na początku kwietnia).

Cytat:
megan - zazdroszczę Wam Fuerty. My lecieliśmy dokładnie w takim terminie jak wy, koniec wrzesnia - początek października i po prostu było cudnie. Nie wiem gdzie się wybieracie, my byliśmy na Costa Calma - plaże prawie puste, ocean nagrzany. Polecam wam zachodni brzeg - można go zrobić spacerkiem właśnie z Costa Calmy, przejście z jednego brzegu wyspy na drugi to raptem 3 km. A skały i faaaale są przecudne. No i zupełnie puściutkie plaże. Już się nie moge doczekać Twojej relacji.
Jeśli nam się uda to na wiosnę tam zawitamy, chociaż wolałabym Portugalię, ale na Fuertę też mam ogromne parcie

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Link do największych gaduł cz. 29 https://wizaz.pl/forum/misc.php?do=whoposted&t=639406

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 10:32   #117
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
ja ☠☠☠☠☠☠☠e ale mnie mój TŻ potrafi wpienić ☠☠☠☠aa no wczoraj zrobiłam zapiekankę zjadł prawie całą swoją część zostało mu tylko makaronu a ja wczoraj nie byłam głodna i wstawiłam sobie na dziś na obiad bo wiedziałam że późno wrócimy on zje w pracy to nie kórwa makaron zostawił a moją porcję zjadł i tak o to nie mam obiadu musze robić coś innego a żeby się zesrał po tym ☠☠☠☠☠☠☠e od dziś obiad robie dla siebie niech sam sobie gotuje jak mi nawet zjeść nie da
bo chłopu to trzeba jasno powieezieć - tego nie ruszaj!

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość

Link do największych gaduł cz. 29 https://wizaz.pl/forum/misc.php?do=whoposted&t=639406
o kurka otarłam się o podium D

Kiciu gratulejszyn gadułooooo

Stary 2012-09-21, 10:35   #118
201705121336
Konto usunięte

hejka
ja pije kawke i przygotowuje sie do pracy
nenan wasz fotograf przegiął nie daj sie!
miłego dzionka
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 10:36   #119
klaudusk_a
Zakorzenienie

jestem zbulwersowana..przeczytał am właśnie, że z Rozenkową do castingu na perfekcyjną panią domu rywalizowała Aleksandra Woźniak i przegrała tylko dlatego, że ma skromniejsze mieszkanie od Rozenkowej a i tak wszystko jest kręcone w wynajętej willi

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 10:39   #120
nuna2
Zakorzenienie

po spowiedzi. jedziemy po piwa i na sale

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości