|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#91 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Bara bara, bere bere- z nami wyprawisz cudne wesele - PM 2012 cz.30
Cytat:
zdrowiej szybciutko!Cytat:
![]() Na fb też od razu zmieniłam, żeby się zacząć przyzwyczajać, aczkolwiek zostawiłam Chatka między imieniem i nazwiskiem, żeby tak bardziej swojsko było W pracy mam problem tylko jak muszę odebrać telefon Koleżanki, bo muszę się wtedy przedstawić imieniem i nazwiskiem i niestety często zaczynam swoje i kończę nowym ![]() Cytat:
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;36659591]Witam się w nowym wątku i lecę nadrabiać stary ![]() Mama moja mi dziś dobrą wiadomość dała : Przyznali jej rentę na 3lata strasznie się ciesze bo wiadomo zawsze więcej kaski będzie miała a dwa że mój i tż budżet troszkę odsapnie bo jej ciągle pomagamy finansowo i dziś jest 9dni Świetna wiadomość! Na pewno bardzo Was wszystkich to odciąży ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
trzeba przekonwertować VOB na AVi i dopiero wycinać 07:53:32 http://www.vista.pl/download/1655_co...o_avi_1_7.html Jeśli coś z tego rozumiesz, to działaj A teledysk ja bym nawet w kiepskiej jakości chętnie obejrzała... ![]() [1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;36663865]zimno jak w zamrażalniku muszę chyba kurtkę zimową wyciągnąć ![]() ciekawe w czym ja pójdę do ślubu No ja się właśnie zastanawiam, w co się ubrać.. przydałoby się jakieś buty kupić, rany, jaki ja mam problem z kupnem butów. Dlatego nie cierpię tego robić, bo żadne na mnie nie pasują...
|
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, mam pytanie na szybko: ile kupi owocow i jakich na 90 osob?
Rodzice sa na gieldzie i maja problem :/
|
#93 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A i Ewusia - gratuluję Siostrze wyboru sukni! Widzę, że inspirowała się trochę Twoim stylem
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;36659591]Witam się w nowym wątku i lecę nadrabiać stary
![]() Mama moja mi dziś dobrą wiadomość dała : Przyznali jej rentę na 3lata strasznie się ciesze bo wiadomo zawsze więcej kaski będzie miała a dwa że mój i tż budżet troszkę odsapnie bo jej ciągle pomagamy finansowo i dziś jest 9dni ![]() kl aski: super ![]() ja dzisiaj mam wolne, zaraz jade do tego durnego zusu, trzymajcie kciuki zeby tym razem sie udało a po południu jedziemy robic foty do paszportow
|
#95 | |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Witam się słonecznym ale oszronionym jesiennym podmuchem ![]() Cytat:
Ale najlepsze będą banany, winogorna ciemne i jasne, może jakieś mandarynki lbo nektarynki. Wa każdym razie takie owoce, żeby je łatwo było zjeść, bez zbędnej babraniny
|
|
|
|
|
#96 | |
|
Zakorzenienie
|
normalnie aż się we mnie gotuje. Przez tą historię z teledyskiem trochę się zdenerwowałam i chciałam ponownie skontaktować z kamerzystą Było już późno, więc nie chciałam dzwonić, wchodzę na jego profil na Fb, a tam nie uwierzycie - dwa teledyski nasze - czołówka i plener. W żadnym miejscu nie wyrażałam zgody na jakąkolwiek publikację ![]() Specjalnie przejrzałam w domu umowę, nic takiego nie ma. Nawet w rozmowie, kiedy wprost mnie pytał, czy może umieścić na swojej stronie, kategorycznie się temu sprzeciwiłam. Jeden teledysk obejrzało już prawie 200 osób, drugi na szczęście mniej. Jeśli on dzisiaj tego nie usunie, to pozna mnie od tej gorszej strony!Cytat:
![]() Lady - w Movie Makerze nie daje rady, jak otwieram, czy importuję film, to program głupieje - film jest w HD i dostaje za duzo klatek na sekundę czy cuś. Ale dzięki za radę na szczęście dzisiaj piątek!!!!! |
|
|
|
|
#97 |
|
Wtajemniczenie
|
Heeejjjj
![]() Witam się w nowym wątku ![]() Wczoraj zostawiłam Wam coś na poczcie ![]() Więc dla zainteresowanych czeka link do galerii internetowej ![]() wczoraj już nie zdązyłam wejść, bo mój Mąż ostatnio nerwowo reaguje na moje siedzenie na wizażu, więc przy nim go nawet nie włączam Czytałam że był temat nowego nazwiska ![]() Ja zaskakująco szybko do niego się przyzwyczaiłam. Co prawda jak poszłam złożyć dokumenty o dowód i pani w urzędzie mnie zawołała nowym nazwiskiem to siedziałam bez reakcji, dopiero za 2gim razem zatrybiłam że to o mnie jej chodzi Lubiłam moje stare, ale to jakoś ładniej brzmi ![]() Swoją drogą cieszę się że zostawiłam sobie tylko 1 nazwisko, a nie 2 jak chciałam, bo od ślubu kilka razy spotkałam się już z przypadkami że w urzędach czy gdzieś, wołają osoby z dwoma nazwiskami tylko 1 nazwiskiem tym pierwszym. Czyli w większości przypadków panieńskim ![]() U mnie na studiach też jest dziewczyna i przy liście obecności zawsze czytają jedno-panieńskie, więc w sumie mogłabym zostać przy swoim a miałabym krócej ![]() Pocztę z ksywą miałam w gimnazjum Od tego czasu używam jej jak gdzieś się rejestruję i trzeba podać maila żeby go zapychali spamem :PA pocztę na gmailu mam inną niż chciałam z nowym nazwiskiem bo wypróbowałam milion kombinacji i nic Dodam na koniec że Nasz album wyszedł przepięknie- zdjęcia z linka który jest na gmailu to własnie wszystkie zdjęcia z albumu. Jest wielki i ciężki i może służyć jako narzędzie zbrodni
|
#98 |
|
Raczkowanie
|
No wlasnie tak myslalam o winogronach, bananach i mandarynkach. Tylko kompletnie nie wiem jaka ilosc.
|
#99 | |
|
Zakorzenienie
|
zapewne
na szczęście TŻ jej nie nawracał żeby się przerzuciła na gmaila, jak to ma w zwyczaju robić ze wszystkimi ![]() Cytat:
![]() no ba, w końcu to moja siostra ![]() nawet w tym samym salonie co ja kupiła, jakby nie było innych salonów w Katowicach |
|
|
|
|
#100 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie wiem czy jeszcze dobrze pamietam - ale na jedną paterę potrzeba niedużej kiści winogron każdego koloru (ja np. na weselach jem tylko winogron więc dla mnie innych owoców nie trzeba), po 3 nektarynki i brzoskiwnie, 5 manadarynek lub pomarańczy teraz są też śliwki więc też można coś dodać (ja np. miałam takie pyszne duże czereśnie) i po 2 banany tylko tak dla dekoracji. Edytowane przez Karolina_83 Czas edycji: 2012-09-21 o 09:09 |
|
|
|
|
#101 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() witam się w nowym wątku!!! Wczoraj złożyłam wnioski o nowy dowód i prawko - ale powiem Wam że przyłączam się do grona dziewczyn które do nowego nazwiska nie mogą sie nijak przyzwyczaić... na fb jak się loguję to na pierwszy rzut oka wydaje mi się że to siostra TŻ...! Z soboty na niedzielę wylatujemy na Fuertę - mieliśmy tyle latania, że aktualnie mam dosyć wakacji nim sie zaczęły. Zostawiliśmy na teraz kupno pierdół z cyklu kostium kąpielowy, japonki, sandały i nie wpadliśmy na to że kuźwa same kurtki będą w sklepach. Od dwóch dni padam na twarz oczywiście chodząc po sklepach nadwyrężamy domowy budżet bo coś innego zawsze wpada w łapy (tż niestety jest większym zakupoholikiem niż ja...). Jestem zła bo nic chciałam liczyć każdego grosza na wakacjach a teraz wychodzi na to że musimy zaciskać pasa właśnie wtedy...
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
megan - zazdroszczę Wam Fuerty. My lecieliśmy dokładnie w takim terminie jak wy, koniec wrzesnia - początek października i po prostu było cudnie. Nie wiem gdzie się wybieracie, my byliśmy na Costa Calma - plaże prawie puste, ocean nagrzany. Polecam wam zachodni brzeg - można go zrobić spacerkiem właśnie z Costa Calmy, przejście z jednego brzegu wyspy na drugi to raptem 3 km. A skały i faaaale są przecudne. No i zupełnie puściutkie plaże. Już się nie moge doczekać Twojej relacji.
|
|
|
|
#103 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;36663865]zimno jak w zamrażalniku muszę chyba kurtkę zimową wyciągnąć ![]() ciekawe w czym ja pójdę do ślubu Ci ja mam powiedzieć miesiąc później? :P Mam tylko ocieplone bolerko bo żadnego płaszcza nie chciałam wiec obawiam się, że zamarznę a jak tak będzie to na pewno to odchoruję. Cytat:
Ja tez mam pocztę na gmailu i pewnie będę również miała problem. Trochę nie rozumiem czemu tam są tak ograniczone znaki. Nie ma np _.
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
Nena, w razie czego jesteśmy z Tobą. Dawaj znać gdzie ten uj mieszka, zrobimy mu wizażowy nalot
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
A ucho nadal boli...na szczęście tata poszedł po jakieś krople może pomogą.
Mam nadzieję, że tak zwłaszcza, że w sobotę 2 spotkanie naszych rodziców.
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
melduję się i ja w nowym wątku
jutro jedziemy na weselicho
|
#107 |
|
Zadomowienie
|
Witam się w nowym wątku
|
#108 |
|
Rozeznanie
|
Hej witam się i ja w nowym wątku
Pędzicie jak szalone, ale za to mam co podczytywać![]() Edytowane przez Euphoria_13 Czas edycji: 2012-09-21 o 10:01 |
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
nowy wątek i jak zwykle tyle stron do nadrabiania
![]() ja do nowego nazwiska nie mogę się przyzwyczaić i c ł czas przedstawiam się panieńskim, które mi się bardziej podoba i chyba zawsze będę żałować, że nie wzięłam dwuczłonowego nazwiska
|
|
|
|
#110 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() koleś jest mega nieprofesjonalnyCytat:
cudo cudo cudo!!!!Zresztą sama wiesz.. ![]() Witam sie
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
a u d r e y Przepiękne te zdjęcia!!!
Możesz mi powiedzieć gdzie mąż kupował garnitur bo bardzo mi się podoba?
|
#112 |
|
Raczkowanie
|
Witam Dziewczyny po tak długim czasie!
|
|
#113 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Jak mi strasznie zimno
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie też pizga brrrrrr choć slonko ładnie świeci
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
ja ☠☠☠☠☠☠☠e ale mnie mój TŻ potrafi wpienić ☠☠☠☠aa no wczoraj zrobiłam zapiekankę zjadł prawie całą swoją część zostało mu tylko makaronu a ja wczoraj nie byłam głodna i wstawiłam sobie na dziś na obiad bo wiedziałam że późno wrócimy on zje w pracy to nie kórwa makaron zostawił a moją porcję zjadł i tak o to nie mam obiadu musze robić coś innego a żeby się zesrał po tym
☠☠☠☠☠☠☠e od dziś obiad robie dla siebie niech sam sobie gotuje jak mi nawet zjeść nie da
|
#116 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Link do największych gaduł cz. 29 https://wizaz.pl/forum/misc.php?do=whoposted&t=639406
|
|
#117 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Cytat:
![]() DKiciu gratulejszyn ![]() gadułooooo ![]()
|
|
|
#118 |
|
Konto usunięte
|
hejka
![]() ja pije kawke i przygotowuje sie do pracy ![]() nenan wasz fotograf przegiął nie daj sie! miłego dzionka
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
jestem zbulwersowana..przeczytał am właśnie, że z Rozenkową do castingu na perfekcyjną panią domu rywalizowała Aleksandra Woźniak i przegrała tylko dlatego, że ma skromniejsze mieszkanie od Rozenkowej
|
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
po spowiedzi.
jedziemy po piwa i na sale
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.

dziz bylam w pracy parenascie minut i pojechalam do lekarza, teraz jestem na antybiotyku i kuruje sie w lozeczku... do chorobska doszly mi zatkane uszy ;/ czlowiek jest szczesliwy jak jest zdrowy...
zdrowiej szybciutko!
W pracy mam problem tylko jak muszę odebrać telefon Koleżanki, bo muszę się wtedy przedstawić imieniem i nazwiskiem i niestety często zaczynam swoje i kończę nowym 

22.09.2012
Widzę, że inspirowała się trochę Twoim stylem
kl aski: super 

cudo cudo cudo!!!!
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)