![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Smutne perfumy...
a dla mnie moze nie smutna ale melancholijna jest Stella edp
![]() |
#122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dla mnie to bardziej opuszczona, podmokła kaplica ze zmurszałym ołtarzem. No zdecydowanie czuć w nim ostrą woń jakiś podmokłych budynków czy piwnic ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2012-09-18 o 14:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Pachniałam dziś pierwszy raz od bardzo dawna Belle d'Opium i to jest chyba właśnie taki smutny zapach- zapach jesieni, odchodzącego lata, odchodzącego ciepła i słońca, pożegnania się z zielenią i powitania szarości, zimna, ciemności i nagich drzew...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Może nie smutne, ale na pewno melancholijne, sentymentalne, wręcz zmuszające do wspomnień i zadumy, są według mnie Byzance i Lou Lou.
Nie ma to oczywiście nic wspólnego z przemijaniem rozumianym jako cmentarze, kaplice, nawiedzone domy, przejście z lata do jesieni (choć oba zapachy są wybitnie jesienno-zimowe). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a dla mnie smutny jest Halloween JdP a jeszcze smutniejszy od niego- Lutensowy De Profundis ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zadomowienie
|
Smutkiem przesiąknięte są perfumy DKNY Gold i Gold Sparkling. Pachną podwiędłymi chryzantemami i podmokłą ziemią na cmentarzu o zmierzchu... taki pogrzebowy klimat. Idealne na zbliżajacy się Dzień Zaduszny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
Zakorzenienie
|
Z popularniejszych zapachów bardzo smutny, dosłownie i przejmująco, jest dla mnie Halloween JdP.
Jako osoba bardzo depresyjna musiałam się go pozbyć, bo tworzył ze mną pogrzebowy komplet. ---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.