|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.5.
Cytat:
![]() Uwielbiam pytania z serii: śpisz?... nie, oglądam powieki od środka Mnie dziwią sąsiedzi z budynku na przeciwko. Muza na full i jeszcze drą ryja. Mam nadzieję, że nie skończy się to, jak impreza pewnej 16letniej Holenderki, która przez fb zaprosiła chyba z 3000 osób. |
|
|
|
|
#2792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2793 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
Ale... każdemu się zdarza taką głupotę palnąć
|
|
#2794 |
|
Konto usunięte
|
pisalam o jednej matce juz tutaj :d jedna jest łowczynią promocji którą utrzymuje państwo
i ostatnio została aresztowana za kradzież.wesoło
|
|
|
|
#2795 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#2796 | |
|
Zakorzenienie
|
TO mnie dziwi
http://www.pudelek.pl/artykul/43414/...y_nogami_foto/
|
|
|
|
#2797 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
|
|
#2798 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Okazało się, że to ta ostatnia |
|
|
|
|
#2799 |
|
Raczkowanie
|
Dobrydień
Poruszona opowieścią znajomej, a zarazem dawnej sąsiadki na temat ciekawostek z dawnego bloku, postanowiłam się dołączyć do tego wątku (swoja drogą widzę, że będę tu często zaglądać, gdyż ciągle spotykam się z zachowaniami, które przekraczają moje granice pojmowania ).Historia opisana w skrócie. Rzecz się dzieje w 10piętrowym wieżowcu: Znajoma opowiedziała, że sąsiad ze środkowego mieszkania na pierwszym piętrze, oburzony faktem, że sąsiadka z mieszkania po prawo na tym samym piętrze odrzuciła koński zalot jego synka (synek lat ok 40-45 wbił się rzeczonej sąsiadce ( ok 50 letniej rozwódce, mieszkającej z 2 nastoletnich dzieci i mamą) do mieszkania w okolicach północy i zaczął jej wsadzać łapy pod szlafrok Nie dowierzałam, że sąd zajmuje się takimi głupotami, ale jednak Podczas kolejnej rozprawy sędzina zadawała pytania. Oto jedno z nich ( rozmowa przytoczona mniej więcej, z relacji znajomej): Sędzina do sąsiada - Twierdzi Pan, że przeszkadza Panu miauczenie kota Pani X, tak? Sąsiad - Tak!! Sędzina - Czy ten kot to jedyne zwierze w bloku? Sąsiad - Noo nie. Sędzina - Czy to prawda, że sąsiedzi mieszkający w lokalu XX, czyli po prawej stronie od Pana posiadają psa? Sąsiad - Tak! Sędzina - Czy ten pies szczeka? Sąsiad - No szczeka! Sędzina - A czy to także Panu przeszkadza? Sąsiad - Nie, nie przeszkadza mi to! Sędzina - W takim razie proszę mi wytłumaczyć, dlaczego przeszkadza Panu miauczenie kota Pani X, a szczekanie psa Państwa Igrek już nie?? Sąsiad oburzony - No jak to dlaczego! PRZECIEŻ PIES JEST PO TO, ŻEBY SZCZEKAĆ!!!!!! Krótkie wyjaśnienie - kot sąsiadki to normalny, zwykły, dość wiekowy domowy pers, którego spokojne życie w 4 ścianach polegało na żarciu, piciu, sraniu, spaniu i byciu głaskanym, i nie miauczał głośniej, niż normalne koty domagające się np napełnienia michy. Co więcej - tego kota już w ogóle nie ma, gdyż zdążyło mu się zemrzeć ![]() Uwielbiam ludzi ![]() PS: Dziwi mnie także ogólna podnieta związana z zamążpójściem Oli Kwaśniewskiej oraz relacje z tego zdarzenia na onecie. Kurcze, fajnie, że wyszła za mąż, ale nie rozumiem robienia z tego aż takiej sensacji...
Edytowane przez Kojaniskatsi Czas edycji: 2012-09-22 o 23:47 Powód: Dopisanie PS :) |
|
|
|
#2800 |
|
BAN stały
|
Dla mnie suknia Oli była tak brzydka i pognieciona, że nie wierzę w faktyczność tego wydarzenia 0O
|
|
|
|
#2801 |
|
Konto usunięte
|
ciekawe czy ktoś zachoruje na filipińską chorobę po weselu
|
|
|
|
#2802 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2803 |
|
Konto usunięte
|
to jest choroba filipińska
http://www.youtube.com/watch?v=eDrDNXiZNDk---------- Dopisano o 01:12 ---------- Poprzedni post napisano o 01:12 ---------- a tutaj druga część http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kra...czu,37192.html |
|
|
|
#2804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aż obejrzałam galerię fot z jej ślubu na onecie i mam spostrzeżenia takie: 1. Suknia okropna i wygnieciona 2. Ciekawe kto układał listę gości na to wesele? Raczej wątpię, żeby Ola przyjaźniła się z Olgą Lipińską albo Kaliszem.
|
|
|
|
|
#2805 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2806 |
|
Konto usunięte
|
no, trochę minęło
|
|
|
|
#2807 |
|
BAN stały
|
Myślałam, że jej wystąpienie było bardziej żenujące. Do pewnego momentu bardzo mi się podobało ale potem zaczęła już się za bardzo wychylać, gdzieś po tekście " to tyle chciałam powiedzieć". Myślałam, że na tym skończy, chciałam jej przyklasnąć a tu nagle zaczęła dalej biadolić
|
|
|
|
#2808 |
|
Zakorzenienie
|
dziwi mnie posiadanie dysgrafii/dysortografii/itd i nie robienie z tym NICZEGO, a poźniej narzekanie, że egzaminator nie chciał czytać pracy...
|
|
|
|
#2809 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie rozwalili ludzie z budynku na przeciwko, o czym pisałam wcześniej. Darli ryja i puszczali jakieś umc umc do około 1 w nocy
. Najdziwniejsze jest to, że policja w ogóle nie przyjechała. Dodam, że mieszkam w muzułmańskiej dzielnicy, gdzie Polaków można na palcach jednej ręki policzyć. Zapewne, jakbyśmy my zrobili taką imprezę, to zanim by się ugotował czajnik z wodą, to by policja zapukała do naszych drzwi . Do nas raz przyszli policjanci w środku nocy. Dopiero co wyszłyśmy ze szpitala, karmię małą a tu dzwonek do drzwi. Mąż otwiera a tu... policja. Pytają, czy wszystko w porządku, bo dostali info, że jakaś boruta . Mój mąż ma regularnie kontakt z drogówką, bo jeździ na polskich blachach i zawsze wprawia ich w zdziwienie, bo.... nie jest pijany. No ja nei mogę .
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2810 |
|
Raczkowanie
|
Też mnie dziwi ten cyrk związany ze ślubem Oli. Kogo to obchodzi?
A sukienka faktycznie strasznie pognieciona.
|
|
|
|
#2811 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Mam na myśli tę suknię http://www.plotek.pl/plotek/1,78649,...lubna_Oli.html I jak na Sabrinę (jesli to ona szyła tę kieckę), o której torebkach i kieckach marzę - to była dla mnie jakaś kpina ;( Edytowane przez Mother Hedgehog Czas edycji: 2012-09-23 o 09:41 |
|
|
|
|
#2812 | |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
czuję się zawiedziona ślubem Oli. Nie oglądałam, ale widziałam zdjęcia na Pudelku ![]() po tym całym medialnym zamieszaniu, kosztach jakie miało niby wyniesć to wesele czuję się rozczarowana skoro podobno ślub był nawet transmitowany to liczyłam na ślub w stylu Williama i Kate.A tu klops. Fryzura jak po olejowaniu włosów, makijaż taki zwykły, suknia z tymi dżetami- OMG tandeta na maksa. Jaki kraj taka Wiliam i Kate
|
|
#2813 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2814 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
|
|
#2815 |
|
Raczkowanie
|
Myślałam, że tylko mi nie podobała się suknia Oli, ale widzę, że jest nas więcej
Bardzo nie podobał mi się ten tiul ze świecidełkami. No ale na plus że nie miała typowej bezy tylko coś mniej nachalnego
|
|
|
|
#2816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coś innego, nie ma właśnie typowej księżniczkowatej bezy i bolerka i jeszcze kiczowatych rękawiczek |
|
|
|
|
#2817 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2818 |
|
Wtajemniczenie
|
Wszyscy mówią o Oli, czemu żadna z was nie wspomniała o Badachu? Wyglądał okropnie z tymi nażelowanymi włosami i bez okularów.
|
|
|
|
#2819 |
|
BAN stały
|
Kimkolwiek jest Badach
![]() biedak, zawsze będzie mężem Kwaśniewskiej a nie ona żoną Badacha. |
|
|
|
#2820 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
).Cytat:
Edytowane przez Lady in Blue Czas edycji: 2012-09-23 o 10:18 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:54.

i ostatnio została aresztowana za kradzież.

. Najdziwniejsze jest to, że policja w ogóle nie przyjechała. Dodam, że mieszkam w muzułmańskiej dzielnicy, gdzie Polaków można na palcach jednej ręki policzyć. Zapewne, jakbyśmy my zrobili taką imprezę, to zanim by się ugotował czajnik z wodą, to by policja zapukała do naszych drzwi
.
i jeszcze kiczowatych rękawiczek