|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2491 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIV
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;36707809]
Miłego niedzielnego wieczorku wszystkim![/QUOTE]ogladasz Ugotowanych? ![]() no i superrrr! czekam na focisze!!!
![]() |
#2492 |
Konto usunięte
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIV
Tak, pilnuję się już z tym programem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2493 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;36708022]Tak, pilnuję się już z tym programem
![]()
![]() |
#2494 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Na moim wyniku histopatologicznym nie pisało jaka jest przyczyna.Pisało tylko residua ovu czyli resztki po poronieniu. Jutro ide do gina na monitoring.Już sie denerwuje tą wizytą ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2012-09-23 o 17:27 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2495 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ona u każdego na przyjęciu stawia siebie w centrum uwagi, masakra :/ I wygrała..... Brak słów :/ Edytowane przez ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 Czas edycji: 2012-09-23 o 17:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2496 |
Zadomowienie
|
Cześć Kochane Dziewczyny!! Daaawno mnie nie było, już przeglądam wątek ;***** Przepraszam za zaniedbanie!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2497 | |||||
Wtajemniczenie
|
Heja.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() - to już tuż, tuż... - dasz radę kochana, nie masz wyjścia tak naprawdę... ja 1szy tydzień, płakałam po kątach. Cytat:
![]() ja też ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2498 |
Zadomowienie
|
amilcia właściwie bez zmian, niestety, co chwile sobie wkręcam ciąże - od wczoraj wkręciłam sobie plamienie implantacyjne bo jestem 4 dni przed @ a tu wczoraj niespodzianka. Pff.. daruje już sobie. Cholernie zimno jest, wnerwia mnie to i dopada mnie jesienna nostalgia
|
![]() ![]() |
![]() |
#2499 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jesień nieunikniona... ![]()
![]() |
#2500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2501 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2502 | |||
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;36707809]Cześć Dziewczyny,
. No i dodatkowo wciąż przeziębienie mnie trzyma :/ [/QUOTE] PERSE! zdrówka! jest choc troche lepiej niz wczoraj? [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;36708022] Na szczęście nie od netu... Nie wyrobiłabym:P[/QUOTE] dobrze ze nie od netu. jak jak byłam odcieta od netu to jak na odwyku sie czułam! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzis sniło mi sie bardzo duzo bocianów wiec mam nadzieje ze II niedługo tu zobaczymy!!!! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2503 |
Wtajemniczenie
|
- u mnie ok. Schudłam 6,5 kg i jestem szczęśliwa ze sobą
![]() Wróciłam do pracy... ale teraz jestem na L4 bo Dareczka się rozchorowała. Jeszcze tydzień siedzimy w domku i leniuchujemy a potem - żłobek-przedszkole-praca-dom i tak w koło ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- A teraz mam dyspense w diecie i jem chipsy paprykowe i oglądam Master chefa ![]()
#2504 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() deli witaj ![]()
![]() |
#2505 |
Zadomowienie
|
Deli, trochę Cię nie było! Witaj!
Amilcia, brawo!!! niezly wynik! Ja cały czas czytam, ale to co się u mnie dzieje to kompletna porażka, więc się nie udzielam. Deprecha totalna, test negatywny, @ brak (to już 38dc), jeszcze z teściami mam niezły konflikt... Zmolestowałam moją rodzicielkę i pojadę do jej kolegi-gina, może on się za mnie porządnie weźmie... Miłej nocki! |
![]() ![]() |
![]() |
#2506 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idz jak jaj najszybciej do gina bo 38 dzień to już trzeba wywoływac @ ![]() Ja jem śniadanie i zbieram sie do gina.Denerwuje sie co mi powie ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2507 |
Wtajemniczenie
|
Witam, po kawce, śniadanku, tż do pracy poszedł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2508 | |||
Zadomowienie
|
Heja
![]() Nadrobiłam Was - Wy gaduły weekendowe ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Co do wyników badań histopatologicznych to one nie dają odpowiedzi na pytanie co było przyczyną poronienia. W większości przypadków pisze że do badań były pobrane np. resztki po poronieniu, doczesna, endometrium, jajo płodowe.. i wiele innych i pisze po łacinie, więc jak lekarz Ci nie przetłumaczy to musisz poszukać tłumaczenia na necie. Ja oglądałam, ale stwierdzam że wczorajszy odcinek był wyjątkowo beznadziejny . Master Chef był nieco ciekawszy, aczkolwiek deser z czekoladą to porażka w wydaniu tych uczestników! Jak oglądam czasami Australijską wersje tego programu z dziećmi to nasi polscy uczestniczy do pięt im nie dorastają !! Brutalne. Moniczko dobrze że szybko zareagowałaś. Teraz musisz leżeć i wierzyć że będzie dobrze ![]() ![]() Zeberko smutne to co piszesz ![]() ![]() Pani dzisiaj wizyta u gina? zaciskam ![]() Perse urlop służy odpoczynkowi a nie pracy ![]() ![]() więcej nie pamiętam co komu ![]() A u mnie cóż.. wielka beznadzieja.. jutro mija rok od straty mojego pierwszego Maluszka.. i cały weekend płaczę po kątach.. nie wiem jak przeżyję jutrzejszy dzień.. wszystko, dosłownie wszystko co się wydarzyło ciągle mam przed oczami.. Jaki jest sens tego wszystkiego? Po co to się stało.. Nigdy nie pojmę.. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2509 |
Zakorzenienie
|
anitax rozumiem Cię doskonale, współczuję jutrzejszego dnia
![]() ![]() a co do pytania dlaczego.. nigdy nie znajdziesz na nie odpowiedzi pewnie. mnie się wydaje, że straciłam Filipa dlatego, że nie potrafiłabym być dobrą matka dla niego. Taka jest prawda. W pierwszej ciąży nie potrafiłam tego stanu nawet zaakceptować, a co dopiero poradzić sobie z wychowaniem szkraba. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2510 |
Konto usunięte
|
Hej
![]() Do jutra mnie nie ma, więc miłego dziś i jutro ![]() Dziękuję Wam za życzenia zdrowia i rady odnośnie urlopu, ja nie będę właściwie nic robić, tylko doglądać robotników, a tak to net+książki ![]() Papa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2511 |
Wtajemniczenie
|
Hej.
Adunia - trzymaj się, będzie lepiej ![]() Perse - do miłego i czekamy na zdjęcia po remoncie.
#2512 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie potrafię się dzisiaj odnaleźć w tym wszystkim.. w moich uczuciach.. tyle emocji we mnie tkwi.. czuję taką tęsknotę.. taką pustkę.. niczym nie potrafię jej zapełnić.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2513 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- mam pytanie do mamuś ... moja Dareczko od jakiegoś czasu płacze o wszystko... przewijanie, ubieranie i nie potrafi się sama bawić już tak jak kiedyś, płacze i marudzi ... tylko na rączkach i jak coś się dzieje jest zadowolona. Czy to normalny etap rozwoju...? czy może ktoś podmienił mi dziecko...? ![]() Zawsze była taka spokojna .... radosna... uśmiechnięta ... ![]()
![]() |
#2514 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Z zajściem z ciąże nie mieliśmy problemu - w obie zaszłam w pierwszych cyklach starań. Oby kolejnym razem też tak było ![]() Tylko kiedy będzie ten "kolejny raz" to nie wiem.. czasami chciałaby już-teraz-natychmiast a czasami mam wręcz myśli że widocznie nie dane jest mi mieć dzieci i powinnam się z tym pogodzić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2515 |
Zakorzenienie
|
Kochane moje ja już spakowana. Dziś lecimy do moich rodziców w środe w racamy i w czwartek raniutko do Berlina.
Boje sie zjakz wykle lotu...chyba to normalne...trzeba kileich strzelic po odprawie ![]() U mnie @ sie konczy wiec przystepujemy do działania..jakos sie nie nastawtaiam, ze sie uda, ale ciesze sie, ze wrocimy na samo testowanie ![]() anitaxas - przytulam Cie bardzo mocno...wiem, ze Ci cięzko.... ![]() Fio- babo co Ty gadasz! Nie szłusznie zabrano nam dzieci....czy te chciane, czy te nie chciane, czy te wystarane czy te z wpadki...każde przedwczesne odejscie jest niesprawiedliwe..... |
![]() ![]() |
![]() |
#2516 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, witam po weekendzie...
![]() heh wiem jak to denerwuje u mnie cykl teraz trwał 37dni ;/ ehh a już było tak dobrze... ![]() ![]() Deli no troszkę Cię tutaj nie było Kochana ale dobrze że jesteś ![]() Fio matko to już tuż tuż Kochana ![]() ![]() anita ohh jakie to wszystko cięzkie i trudne jest...chociaz u Ciebie ten plus (jeśli można to tak nazwać) że zachodzisz w ciąże szybko ale skoro dostaniesz leki to wszystko będzie dobrze kolejnym razem!! Zobaczysz tylko musisz w to uwierzyć ![]() ![]()
Dla świata Byliście tylko cząstką, dla Nas całym światem.... 26,01,2011[*] 23,04,2013[*] Nasze Szczęście- IGOREK Edytowane przez agatkaa1 Czas edycji: 2012-09-24 o 09:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#2517 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
my wczraj pojechalismy do znajomych, bo im sie syn urodzil w lipcu i jakos ciagle sie skladalo zeby nie jechac. Maly jest slodki i terrorysta ![]() Mala wczoraj dala mi takiego kopa ze az brzuch mi podskoczym odwdzieczyla sie chyba za podroz ![]()
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png Edytowane przez measia Czas edycji: 2012-09-24 o 09:30 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2518 |
Rozeznanie
|
Witam
ciągle jestem chora Cały weekend spędziłam w łóżku i najgorsze, że nie mogę brać żadnych leków bo nic nie wiadomo, a nie chcę mieć później pretensji do siebie Przepraszam, że nie jestem na bieżąco ale nie daję rady i nie mogę się skupić |
![]() ![]() |
![]() |
#2519 |
Zakorzenienie
|
aspirynę mozna brać ....
#2520 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.