![]() |
#4651 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 - część II
|
![]() ![]() |
![]() |
#4652 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam małej jeszcze taką czapę, kremową
http://allegro.pl/ocieplana-czapeczk...tml#tabsAnchor ![]() a poza tym takie tam pierdółki higieniczne
#4653 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja kupilam jeszcze dzisiaj smoczka uspokajacza ![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- i ogolnie czekam na 8 przesylek z ebay ............ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4654 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4655 |
Zakorzenienie
|
My z TŻ zaszaleliśmy dzisiaj w McD. Kupiliśmy 10 hamburgerów, po 3cim wymiękłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4656 | |
Zakorzenienie
|
no poszalalam :P
ale w tym tez jest dla mnie pasek do spodni i szaliczek ![]() a reszta dla malej ![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Cytat:
mam taka ochote na mc ze szok ale lepiej nie w koncu musze zrzucic kilogramy! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4657 | |||||
Zakorzenienie
|
Powiem - jak za czasów ciąży - brawa za zakupy
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak, też tak robiła ![]() Cytat:
![]() Kupowałam śliniaczki dla córeczki koleżanki i pani w sklepie była w szoku, że nie kupuję wiązanych tylko na rzep... ![]() Cytat:
![]() A Ferdek... pasuje do Fabiego ![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4658 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mi się podoba ![]() Ferdek... Jak Kiepski ![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Odnośnie przezwisk: na brata wołali Stiw, na siostrę Cześka. Ja byłam zawsze Karolcia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4659 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Phdwao, przyszły worki próżniowe? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4660 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4661 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4662 |
Zakorzenienie
|
To moja mama mi powiedziała
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4663 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja na dzień dzisiejszy zakładam, że następnego porodu po prostu nie będzie. Ale gdyby mi się przypadeczkiem zdarzyło, to już postanowione: zaraz po stwierdzeniu ciąży przez ginekologa, leciałabym do psychiatry. ![]() ![]() Wasze dzieci już pewnie wszystkie dawno śpią, a u nas jeszcze pół godziny temu był taki widok: (śpi w foteliku samochodowym, w kurtce ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4665 |
Zakorzenienie
|
Active Baby:
Tesco 39.89 zł Super-pharm 39.95 zł Intermarche 39.99 zł Schlecker 43.99 zł Kaufland 54.95 zł Piotr i Paweł 55.99 zł Stokrotka 57.99 zł Real 63.95 zł Premium Care: Super-pharm 45.99 zł Tesco 56.99 zł Edytowane przez Soleilka Czas edycji: 2012-10-09 o 22:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#4666 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Nie mdlej!
Sama kupiłam tylko te w rozmiarze 74. ![]() * granatowy, jesienno-wiosenny, bo kosztował 7 zł u sprzedawcy, od którego i tak kupowałam więcej ciuszków, a poza tym wtedy w takim rozmiarze nie miałam żadnego; * biały śpiworek głównie z myślą o chrzcie; Jak zobaczyłam na allegro białe kombinezony za 200 zł, to kupiłam to, co się trafiło za znacznie mniej. Zwłaszcza, że istniała opcja chrzcin w październiku. * biały, podobno ciepły - bo chrzest jednak będzie w grudniu, a śpiworek jest za cienki i dość krótki, więc mała w czymś bardzo ciepłym może się w nim nie zmieścić. Poza tym rozwiązuje problem braku ciepłego kombinezonu na taki wzrost. ---------- Dopisano o 01:54 ---------- Poprzedni post napisano o 01:46 ---------- Padam i pewnie niewiele nadrobię, więc napiszę przynajmniej, co u nas. Po wczorajszym dniu obie zasnęłyśmy przed 22 i spałyśmy do 9 rano. ![]() Dzisiaj około południa kurier przyniósł różne skarby od sprzedawcy rodzyneczki, m.in smoczki "2" do butelek TT . Od razu postanowiłam sprawdzić, jak Róży będzie się z nich piło i co prawda piło się dobrze, ale ulewało jeszcze lepiej, więc po trzech próbach smoczki "2" na razie odłożyłam. Przy szczepieniu nawet nie zapłakała ![]() ![]() W domu było ulewanie buzią i nosem, płacz, ciepła główka i marudzenie. W końcu dałam pedicetamol. Część wypluła, a mlekiem, które dałam do popicia ulała, ale coś w tym brzuszku zostało, bo zasnęła. Skoro tż wyzdrowiał na tyle, żeby nas zawieźć na szczepienie (na szczęście, bo pogoda paskudna), to od razu podjechaliśmy do Reala po pieluchy (kupiłam za mało "3"), a korzystając z tego, że mała ma opiekę poza CH, rozejrzałam się po dziale niemowlęcym i kupiłam zawieszkę: http://www.babyono.com/produkty/zabawki/zabawki-dzwiekowe/zabawka-welurowa-z-wibracja-smiejaca-kaczka Śmiech kaczki na razie budzi niepokój, a nie radość, ale za to skrzydła szeleszczą. Róża obejrzała ją ze skupieniem i trochę miętoliła części wystające. Na uśmiech nawet maskotka musi sobie zasłużyć. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() My nie mamy szalika. ![]() Pielęgniarka wpisała obwód główki równy 40 cm! Czapki na 41 i 42 są zdecydowanie za duże, a na 38 jest mocno dopasowana, więc sądzę, że w rzeczywistości ma 39. Jaki rozmiar czapek mam zamówić na zimę? ![]() * Też tak uważam. Na razie mam zielone rękawiczki i zieloną czapkę (gratis do zamówienia), ale nie zimową. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 03:15 ---------- Poprzedni post napisano o 02:43 ---------- Ciesz się, że Ci mleko nie poleciało! Miałabyś plamy na sukience. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() * Z MC CF wyjęłam ok. 2 tygodni temu. Dominują u nas ciuszki na 68. * Odliczaj dni! |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4667 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Masz coś do skórzanych kozaczków?
![]() Ja zawsze jeżdżę na wieś i tam w czasie mszy należy być w kościele, albo przy grobie, a msza trwa ponad godzinę, więc buty muszą być ciepłe. Cytat:
Też nie znoszę być od kogoś uzależniona, a teraz jestem. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 04:47 ---------- Poprzedni post napisano o 04:02 ---------- Cytat:
![]() O której teraz piszesz? Tej do układania na pleckach, czy na brzuszku? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() *** Ciekawe, czy któraś z Was przebrnie przez moje posty. ![]() Moja kruszynka nadal śpi. Kładę się, zanim zgłodnieje. ![]() ![]() Edytowane przez Maciejka__ Czas edycji: 2012-10-10 o 03:48 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4668 |
Zakorzenienie
|
My już godzinę nie śpimy :/
Mała leży i jedną ręką trzyma kocyk i pakuje go sobie do buzi i drugą ładuje w zabawki i jeszcze zerka na tv... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4669 | |||||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Byliśmy wczoraj z Leosiem na badaniach kontrolnych ![]() Bilirubina jeszcze podwyższona, ale już nieznacznie ![]() Za to inne wyniki do d.py ![]() Robiliśmy mu GGTP, Aspat i wapń w surowicy, bo te wyniki miał podwyższone w szpitalu i kazali powtórzyć. I niestety wszystko przekroczone ![]() ![]() Z przyjemnych wiadomości , byliśmy na zakupach i odwiedziliśmy powiększonego Smyka w Bonarce ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4670 |
Zakorzenienie
|
Hello
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4671 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja byłam wczoraj tak psychicznie wypompowana ze o 20 już spałam....
![]() |
#4672 |
Zakorzenienie
|
hej.
Mała ma katar.W nocy tak Jej sie ciezko oddychało ![]() Kurde dziewczyny ja niewiem. W domu mam 22 stopnie. Wiec nie palimy zeby niebylo jak wtedy. I co? mała ma lodowate rece ciagle. Jest ubrana w body z dł rekawem koszulke z dł rekawem rajstopki spodenki ( KUPIŁAM WCZORAJ CIEPŁE SKARPETKI PO KOLANA i co? dalej ma zimne rece i czka. Przeciez nie ubiore Jej jeszcze grubiej ![]() bez sensu. Nie umiem nawet dziecka ubrac albo Ona taki zmarzluch. A jesli tak marznie to czemu nie pasowąło Jej jak bylo 25 stopni? ![]() o tej miekkiej. Ale wlasnie na brzuszku pleckach noirmalnie na niej lezała i Jej bylo wygodnie. Tak machała nogami ze sie zmeczyla i poszla spac po jakiejs godzinie;D
#4673 |
Zakorzenienie
|
Hej. My dopiero wstaliśmy. W nocy małego brzuszek bolał... Po 11 zbieramy się na szczepienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4674 | ||
Zadomowienie
|
Cześć mamusie
Nadia śpi , a mama je śniadanko ale u nas zimno i wietrznie , bleeeeee. Zamówiłam Nadii bajki o takie , może któraś też się skusi http://allegro.pl/moje-ulubione-bajk...695241707.html ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Przyszła mi butelka Mam , a smoczek rzeczywiście jest super Edytowane przez Kasik_12 Czas edycji: 2012-10-10 o 08:01 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4675 | |||
Zakorzenienie
|
Zapomniałam Wam napisać, że wczoraj przyszła mata, taka jaką ma Phdwao - Małpia Wyspa. Póki co mała jeszcze za nią nie szaleje, ale za to ja miałam radochę przy odpakowywaniu
![]() Wczoraj byli u nas teście - wrócili z Zakopca i przyjechali do wnusi. Mała dostała prezenty - puchatą białą czapę z różowymi dodatkami, biały szaliczek, rękawiczki, śliniaczki i owieczkę-poduszkę (fotka w załączniku) Czapka ma dziwną rozmiarówkę - na metce jest napisane obwód głowy 38-58. Na razie jest za duża, ciekawe czy Amelka ją założy ![]() Śliczności ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja kupiłam w Biedronie gryzaczek i łyżeczki - asortyment Kubusiowy był bardzo przebrany i nie bardzo miałam w czym wybierać. Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4676 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do pytania moja tak miała, wiec to chyba noralne, juz teraz tak niema bo sie swiadomie usmiecha chyba przez sen jak jej sie cos sni bo tez płakac potrafi(czesciej;/) Cytat:
Ale wczoraj musialam zalatwic sprawy rozne wiec chcac nie chcac wyjsc musialam a tak to mamie Ją zostawiłam i szlam jak wiatru niebylo ![]() najgorsze to ze wraca dopiero 10 listopada ![]() Cytat:
![]() wypiłam kawke zjadłam cieplusia buleczke tz mi rano kupil pieczywko ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4677 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak, jak moja śpi to uśmiecha się przez sen ![]() Cytat:
![]() E tam, nie ma co się martwić na zapas. Oglądałyście może na TLC program łowcy promocji? O ludziach w USA którzy tropią promocje - w sklepach kupują tylko to na co akurat jest promocja i na co mają kupony rabatowe. I tym sposobem za zakupy warte kilkaset $ płacą kilka $ albo nic, a zdarza się nawet, że to sklep jest winny kasę za zakupy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4678 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Gratuluję szczepienia, dobrych wyników z krwi i wagi. Pięknie rośnie ![]() Kozaczki oczywiście białe? ![]() A tak na serio to ciepłe buty na wszystkich świętych bardzo się przydają. Niestety często jest już zimno albo bardzo mokro. Nie cierpię zimy ![]() Depioson pewnie się ucieszy bo będzie mogła założyć swoje śliczne oficerki ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4679 |
Zakorzenienie
|
Prince, ja czytałam że zimne stópki i rączki świadczą o nie dojrzałym uładzie krwionośnym a nie o zimnie, a ciepłotę zawsze sprawdza się po karczku.
A ja nie mam nic do jedzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4680 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja cc też boję się ![]() widok piekny ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() powiem ![]() Mandi super prezenty ![]() ![]() hej dziewczęta ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:09.