|
|
#31 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: WORK & TRAVEL USA 2012 - szukam chętnych do wspólnego wyjazdu :)
Hej
Szukam chętnej osoby na work and travel. Fajnie jeśli znalazłby się ktoś studiujący we Wrocławiu. Myślę, że większość kwestii jest do dogadania, niejeden kompromis na temat wyjazdu jestem w stanie zawrzeć ![]() Kto chętny niech pisze: zmarszczka20@gmail.com |
|
|
|
|
#32 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Znalazłaś już kompankę ? Ja jestem zdecycowana. Jeśli masz ochotę, to napisz mi na maila wiadomość: newlinka@wp.pl pozdrawiam ! Paulina |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Przyczajenie
|
Cześć, nadal jesteś chętna na wyjazd Work & Travel w 2012?
Znalazłaś już kompankę ? Ja jestem zdecycowana. Jeśli masz ochotę, to napisz mi na maila wiadomość: newlinka@wp.pl pozdrawiam ! Paulina |
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny, widzę, że autorka tematu już znalazła kompankę, ja też kogoś szukam.
chciałabym (chyba:P) skorzystać z iecenter.pl bo z nimi leciał znajomy i był zadowolony, ale jestem też otwarta na propozycje. studiuję w Gdańsku na 1-szym roku ![]() amokwinska@hotmail.com - jeśli któraś byłaby zainteresowana |
|
|
|
|
#35 |
|
Przyczajenie
|
Hej
ja jestem z Wrocławia i też bardzo chciałabym jechać na work& travel w tym roku tylko nie mam z kim. Jeśli któraś w Was jest zainteresowany to proszę piszcie pozdrawiam
|
|
|
|
|
#36 |
|
Przyczajenie
|
Napisz prosze na mojego maila to wybierzemy sobie jakąs szybsza droge komunikacji:
zmarszczka20@gmail.com pozdro Ania |
|
|
|
|
#37 |
|
Przyczajenie
|
Hej,
ja lece 12,13 badź 19 czerwca do Kill Devil Hills praca w Food Lion z firma iecenter, przeglądałam tysiące ofert wybrałam akurat tą firme bo jest najbardziej wiarygodna (wiesz gdzie pracujesz i na jakich warunkach). Szukam kogoś z kim będe mogła wynająć mieszkanie Jeżeli jesteście zdecydowane piszcie. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Też szukam kogoś z kim mogłabym się wybrać, bo samej to tak trochę głupio.
|
|
|
#39 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny!
A macie załatwione już bilety lotnicze? Gdzie szukacie? W jakiej cenie znalazłyście? Pozdrawiam |
|
|
|
|
#40 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
![]() Właśnie z koleżanką jestem na etapie poszukiwania oferty W&T i z chęcią byśmy przyłączyły się do Was Jeszcze nic nie wybrałyśmy... Opcja dla nas: 3 msc pracy a później chcemy zaszaleć w Las Vegas, Los Angeles i pomieszkać w NY. Jesteśmy równie otwarte na inne propozycje ![]() Jakie oferty macie wybrane? Pozdrawiam X.O
|
|
|
|
|
#41 |
|
Przyczajenie
|
Hej,ja jestem chętna ! studiuję w Krakowie .Piszcie proszę mi na maila kamila0401@wp.pl .Czekam na maile !pozdrawiam
|
|
|
|
|
#42 |
|
Przyczajenie
|
Hej z tej strony Ania
Pisałam poprzednio, jako Aniavb2vb.Niestety zapomniałam hasła i mam problemy z ponownym zalogowaniem dlatego założyłam nowego użytkownika . Dziewczyny piszcie na maila ania-d222@wp.pl ostatnie wiadomości, które dostałam od Was na wizażu nie doszły. Do usłyszenia
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
A kiedy planujecie wyjechać? Koniec czerwca, czy szybciej?
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Przyczajenie
|
Cześć
Jak dla mnie to obojętnie... Ja jeszcze nie mam nic wybranego. Myślę, że do soboty coś znajdę. Większość jest od czerwca jakoś ...
|
|
|
|
|
#45 |
|
Przyczajenie
|
Im więcej czytam, tym bardziej nie wiem jakie biuro wybrać
Chyba IECenter albo StudentPoint... W każdym razie chciałabym pracować w jakimś dużym mieście ;P
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczyny
![]() Ja dopiero zaczęłam się rozglądać za wyjazdem na W&T . Chciałabym wyjechać jakoś do połowy czerwca, powrót pewnie do połowy października - najchętniej na wybrzeże albo gdzieś do kasyna. Niestety, trochę już późno jest i pewnie co ciekawsze oferty są już zajęte :/. Myślałam o biurach: Student Point, Foster albo BTC. Plan standardowy: około 3 miesiące praca a później z miesiąc zwiedzania i wypoczynku . Oczywiście odnośnie terminu, biura czy miejsca pracy mogę się dostosować - najważniejsze dla mnie, żeby nie jechać samemu .Gdyby któraś z Was nie miała jeszcze towarzyszki na wyjazd to piszcie śmiało : ka.na@onet.pl ![]() Aha, jestem z Warszawy ![]() pozdrawiam! |
|
|
|
|
#47 |
|
Przyczajenie
|
Nas jest w tej chwili 3 zdeklarowane... Możesz dołączyć
My nic jeszcze nie znalazłyśmy, ale w następnym tyg chcemy już się z tym uporać
|
|
|
|
|
#48 |
|
Przyczajenie
|
Podobnie jak autorka postu szukam zdecydowanej na 100% osoby (najchętniej koleżanki), z którą wyruszymy wspólnie na podbój Stanów Zjednoczonych i która będzie chciała pozwiedzać jak najwięcej po zakończeniu pracy. Region jaki mi się marzy to Floryda, ale z tego co przeglądałam oferty biur nie powinno byc z tym problemu, gdyz są dostępne tam miejsca pracy. Mogę jechać 30 czerwca, do konca wrzesnia lub pazdziernika. Milo by bylo jakby osoba byla w zblizonym do mnie wieku, mam 28l. Wylot z Warszawy. Odzywajcie się
|
|
|
|
|
#49 |
|
Przyczajenie
|
Hej laski!
Ja też nie mam z kim jechać a dla mnie to już ostatnie studenckie wakacje, dopiero zaczęłam się rozglądać za ofertami, późno ale tak mi się życie poukładało, że mam ochotę wyjechać na koniec świata Najbardziej interesuje mnie NYC, kasyna i Kalifornia i oczywiście jak najwięcej zobaczyć! Wyjazd od połowy czerwca a powrót w połowie października. Może, któraś z was ma podobne upodobania co wyjazdu to niech do mnie napisze na o.czupryńska@wp.pl.Jestem z Gdańska ale jestem otwarta na wszystkie propozycje
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja jestem też zdecydowana wyjazdem W&T. Interesuje mnie wschodnie wybrzeże, zastanawiam sie nad czterema biurami:Student Point, Foster, CCUSA,BTC . Data wyjazdu i powrotu w podobnym terminie jak Twoja. Jesli nadal kogoś szukasz to możesz pisać na emial: margotmw@interia.pl |
|
|
|
|
|
#51 |
|
Przyczajenie
|
Hej Cisza_
Hej ja również jestem zdecydowana na W&T i szukam osoby na wspólny wyjazd. Interesuje mnie wschodnie wybrzerze. Zastanawiam się nad czterema biurami :Student Point, Foster, CCUSA,BTC. Jesli chodzi o termin wyjazdu to w podobnym okresie, przy czym wydaje mi się, że bardziej korzystny jest wyjazd ok.15 czerwca (więcej ciekawych ofert). Jesli nadal kogoś szukasz to możesz pisać na: margotmw@interia.pl |
|
|
|
|
#52 |
|
Przyczajenie
|
Czy wybiera się ktoś z Was do pracy w Cedar Point?
|
|
|
|
|
#53 |
|
Raczkowanie
|
Cześć, dzis bylam w Camp Leaders i niestety powiedzieli mi, że juz brak miejsc na wyjazd. A bardzo bym chciala wyjechac z jakims programem w tym roku. Gdzie wy sie zglaszacie? Pozdrawiam i piszcie!
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#54 |
|
Przyczajenie
|
też bym pojechała, ale niestety kasy brakuje... ale dużo znajomych w zeszłym roku jechało i polecają także świetna decyzja!
|
|
|
|
|
#55 |
|
Przyczajenie
|
Hej!
Też chciałabym wyjechać na W&T jest ktoś chętny? Jestem z Siedlec koło Warszawy. Interesuje mnie Masachussetts, a konkretnie Boston. Jeśli ktoś jeszcze jest zainteresowany to piszcie: magdapasik90@gmail.com Pozdro ![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Dalej jesteś zainteresowana wyjazdem? |
|
|
|
|
#56 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny!
Zdecydowałam się na wyjazd do USA Poszukuję osoby chętnej która się przyłączy. Jestem z Poznania ale oczywiście moją cechą jest mobilność więc na pewno się dogadamy. Jestem na wstępnym etapie; a więc wybór biura work&travel. Jeśli któraś jest zainteresowania to odzywajcie się. Mój meil: niczyporukm@gmail.com Odwagi dziewczyny!
|
|
|
|
|
#57 |
|
Przyczajenie
|
Hej!
Tak jak w temacie, poszukuję osoby do wspólnej przygody Nie mam jeszcze sprecyzowanego biura, ani miejsca, w które chciałabym pojechać, więc z chęcią się dostosuję lub dołączę do poszukiwań najatrakcyjniejszej oferty. Mój mail: asinumasinorum@gmail.com Do usłyszenia! :p |
|
|
|
|
#58 |
|
Raczkowanie
|
mój brat poleciał w zeszłym roku, kupił sobie tamtejszą kartę, a ja z Polski z karty Heyah dzwoniłm do niego za 59gr/min. Jeśli lecicie poradźcie to samo swoim rodzicom
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Rejs trwał tydzień i były 3 przystanki: Meksyk, Kajmany i Jamajka. Jeśli ktoś ma jakieś pytania to zapraszam do kontaktu. |
|
|
|
|
|
#60 |
|
Raczkowanie
|
a w 2013 ktos z was jedzie? interesuja mnie glownie jakies sprawdzone oferty czy to przez was czy przez waszych znajomych. niestety w w tym roku wyjazd mi nie wypalil przez to ze wprowadzili zaostrzenia i nie moglam pojechac do pracy do ktorej zawsze jezdzilam a szczerze marzy mi sie jeszcze wrocic do USA bo przygoda byla niezapomniana
) duzo czyta sie o oszukanczych biurach lub ofertach ktore na miejscu okazuja sie fikcja dlatego dobrze by bylo pojechac juz na jakies przetarte szlaki moglabym w to zainwestowac gora 7 tysiecy wiec w moim przypadku nie jest to slomiany zapal, brakuje mi tylko osoby do towarzystwa bo tak jak juz jedna z was tu napisala nie kazdy moze sobie pozwolic zeby az tyle zainwestowac
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:02.

Chyba IECenter albo StudentPoint... W każdym razie chciałabym pracować w jakimś dużym mieście ;P