|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2581 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek cz. XXIII - czyli nie tylko o pierścionkach ;)
Cytat:
![]() Mam taką - w zeszłym roku kupiłam. Cytat:
![]() ![]() ![]() Wiszące na tyłku dzinsy ![]() Skórzanych o dziwo jeszcze nie mam ![]() Znaczy nie o dziwo - zawsze się ich bałam z powodu za grubych nóg- teraz nie muszę się bać. Może kupię takie woskowane chociaż ![]() te są super http://www.zara.com/webapp/wcs/store...%20MOTOCYKLOWE Mania cały czas ma stan podgorączkowy- już 3 dzień. Wieczorem jedziemy ją przebadać. ![]()
![]() |
#2582 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2583 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale i tak jest niedostępna, więc póki co zużywam próbkę. Cytat:
![]() Jasne, nie zaszkodzi sprawdzić. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2584 | |||
Zakorzenienie
|
Hej!
Cytat:
Czasem piję wino ![]() -> ale oba te sposoby są moim zdaniem tylko odwracaniem uwagi od zmęczenia i stresu, a nie odpoczynkiem i faktycznym rozluźnieniem. Te treningi mogą być bardzo pomocne, tylko trzeba w nich wytrwać. Robiłam je kiedyś na zajęciach. Autosugestia na początku może nie działać, śmieszyć itp., ale powinno pomóc! Mocny wysiłek fizyczny może też sporo zdziałać, wtedy, kiedy skoncentrujesz się na ciele i odczuciach ciała. Bieganie dobrze na mnie działa np., ale ostatnio nie mam weny. Życzę wytrwałości i dobrych efektów ![]() Cytat:
Dużo o tym mówi "Sztuka uważności" - może to być pomocne. W opisie może brzmi naiwnie, ale wypróbowałam to kilka razy i działa. Cytat:
![]() Rozpiska, którą wrzuciła Xzora jest naprawdę bardzo dobra. Bieganie co drugi dzień też. Ważne, żebyś przebiegała przynajmniej 30 minut, bo dopiero wtedy zaczynasz palić tłuszcz. Ja zaczynałam od tego treningu biego-marszu i szybko zobaczyłam efekt poprawy kondycji. Polecam spróbować. -------------------------------- Odnośnie własnego stylu i doboru ubrań - ja mam okropny z tym problem... Mam wrażenie, że umiem kupować jedynie sukienki, buty i torebki - z tym nie mam problemu. Ale spodnie, a co gorsza, bluzki - to męka! Często kupuję i potem nie wiem, co z tym mam dalej zrobić, z czym nosić... Nie tyle chodzi o kolory, co o fasony. Dlatego mam przed sobą dwa spotkania: 1. umawiam się właśnie (pani ma dziś oddzwonić) ze stylistką z Mohito, żeby fachowym okiem na mnie spojrzała.. 2. z kolorystką, żeby oceniła mój typ kolorystyczny i doradziła w kwestii makijażu i kolorów. Edytowane przez emi_lka Czas edycji: 2012-10-25 o 11:55 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2585 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jeszcze te MUSZĘ kupić http://www.hm.com/pl/product/06431?article=06431-A .....heh, miałam szukać ciuchów na prezent dla 6 letniej bratanicy, a wyszło na to że szukam spodni dla siebie ![]() Dziwna ta gorączka..bo nieprzekraczająca 38 C czyli raczej nic poważnego i raczej na zęby..ale zębów nie widać. 3-dniowka też to nie jest bo za niska gorączka. W każdym razie nie mogę tak czekać bo dziecko 3 dzień cały czas śpi ![]()
![]() |
#2586 |
Zakorzenienie
|
Hej, hej
![]() Można się przyłączyć? ![]() Zasugerowałam się tytułem wątku i chciałam się z Wami dzielić moimi pomysłami na pierścionek ale wertując wcześniejsze strony widzę,że tu wiele ciekawych dyskusji, niekoniecznie o pierścionkach ![]() Cześć z Was jest już nawet po ślubie z tego co zdążyłam się zorientować ![]()
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2012-10-25 o 12:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#2587 | |
Zakorzenienie
|
wiecie, że nigdy wcześniej nie słyszałam określenia parka? a w sumie też mam tego typu kurtkę
Cytat:
Mi generalnie łatwo się ubrać, mam prosty styl i nie mam problemu z doborem ubrań (w sensie, nie zastanawiam się czy coś jest ładne i czy mi pasuje, tylko od razu widzę czy tak, czy nie). Wolę jednolite materiały, proste fasony bez nadmiaru detali. Wyjątkiem czasami jest bielizna, podoba mi się stylistyka marki Freya. Z kolorami poszaleć za bardzo nie mogę, jestem zimą i tylko w mocnych, zdecydowanych kolorach wyglądam korzystnie. Szczęśliwie przeważnie tylko takie mi się podobają. Gdybym miała się ograniczyć do trzech kolorów to byłaby to biel, czerwień i granat (np. granatowe rurki, biały top i czerwony żakiet). Jedyny problem mam ze spódnicami, ciężko mi je dopasować do bluzki, dlatego jeśli już mam nie zakładać spodni czy legginsów, to wybieram sukienkę. Ale muszę przyznać, że jeszcze kilka lat temu nie miałam takiej świadomości jeśli chodzi o fasony i kolory. Swego czasu np. chodziłam w musztardowym swetrze (na maksa niekorzystny dla mnie kolor), albo też w swetrze, który odcięcie miał za wysoko i zamiast pod, to wypadało mi prawie na biuście. behindblueeyes, witaj |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2588 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja chyba jestem ciepłą jesienią... ale nie wiem dokładnie... na pewno pasują do mnie odcienie niebieskiego, złamany róż. Na pewno dam znać, jak po tych spotkaniach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2589 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() Nawiążę trochę do tematu i zapytam Was czy pokazywałyście swoim TŻtom jaki pierścionek chciałybyście dostać czy była to dla Was niespodzianka? ![]()
#2590 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Spodnie skórzane właśnie ze względu na grube nogi nosze tylko do szpilek ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jakie seriale jakie? Wczoraj z koleżanka gadalam właśnie ze obie bardzo dużo seriali oglądamy, tyle czasu nam schodzi na tym ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jeszcze dodam, ze bardzo lubię koszule, najlepiej w kratkę i luźne swetry, marynarki i inne wdzianka na t-shirt. Do tego proste spodnie i tenisówki ![]() ![]() ![]() A moja prawie nowo nabyta parka jest idealnym okryciem wwierzchnim ![]() ![]()
![]() |
#2591 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A spodnie są masakryczne, paskudne i wstrętne. Wyglądają jak dresy. Wiem, że teraz taka moda na chodzenie w drechach i szpilkach, ale mi się to bardzo nie podoba Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2592 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Akurat tak wyszło,że kosztuje on 1700zł ![]() ![]() No i teraz jak coś żartujemy to oczywiście marudzi,że nie ma tyle kasy itd. Upatrzyłam kilka innych,które są fajne..I chętnie bym mu je pokazała ale nie chcę wyjść na desperatkę, która domaga się oświadczyn ![]() ![]()
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2012-10-25 o 14:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2593 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jeśli chodzi o to, czy pokazywać inne? zaczęłabym najpierw od ustalenia z TŻ kwestii wspólnej przyszłości, ślubu, zaręczyn. Mi TŻ sam kupił pierścionek bez sugestii, ale np koleżanka poszła ze swoim TŻ do jubilera i sama sobie wybrała pierścionek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2594 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2595 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Redsy Żurawinowe uwielbiamy,od 2 lat naszych tż kochamy"
Rozmawialiśmy szczerze o ślubie i całej reszcie także wiem co i jak
![]() ![]() Szczerze to nigdy mi się nie spieszyło do ołtarza ale ostatnio mi się coś odmieniło ![]() A jak tam u Was? Coś się święci ? ![]()
#2596 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jestem po ślubie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2597 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2598 |
Zakorzenienie
|
Witaj behindblueeyes
![]() Ja też jestem mężatką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2599 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tytuł wątku jest zdecydowanie mylący ![]() Chyba nawet większość ![]() ![]() Cytat:
![]() Muszę je jutro koniecznie obejrzeć skoro sa hitem ![]() Granat, biel, czerń to moja szafa. Dobrze mi też w czerwienie..ale jakoś nie kupuję ciuchów w tym kolorze. Ja mam 2 pomarańczowe bluzy. Nie wiem czemu je kupiłam - są to jedyne pomarańczowe rzeczy w mojej szafie, ale bardzo je lubię ![]() Cytat:
![]() ![]() Muszę zobaczyć na żywo z jakiego są materiału. Behindblueeyes co do Twojego pytania odnośnie pierścionka, powiedziałbym po prostu że cena jest dla Ciebie nieistotna - chodzi o taki rodzaj pierścionka. Ja pewnie wysłałabym kilka linków z innymi modelami które też mi się podobają. Skoro temat ślubu nie jest wam obcy to raczej nie wyjdziesz na desperatkę zmuszającą go do oświadczyn ![]() ..ale co ja tam wiem...ja sama oświadczyłam się mężowi...jakoś 1,5 roku od pierwszej randki ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2600 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Anitke pamiętam ![]() Sanetka już urodziła?? Haniu może jakaś 3-dniówka?? |
![]() ![]() |
![]() |
#2601 |
Zakorzenienie
|
no właśnie nie wiemy czy urodziła..pewnie tak.
Przy 3 dniówce to raczej wyższa temperatura ![]()
#2602 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A na kiedy ona miała termin? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2603 |
Zakorzenienie
|
Haniu, u nas 3 dniówka była właśnie z temperaturą do 38.5 stopnia. Po 3 dniach wystąpiła sławna wysypka a temperatura spadła.
#2604 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
też lubię bluzy z kapturami ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2605 |
Zakorzenienie
|
O dziś widzę spory ruch na wątku - do tego temat ciuchowy
![]() Ja bym swój styl nazwała kobiecy-rockowy, czasem z nutką vintage. Kolorystycznie szafę mam dość nudną, lubię kolory przydymione, nie mam nic czerwonego (bordo tak, czerwone nie), żółtego czy coś. Jedynym szaleństwem jest koralowa dresowa marynarka. Dużo w niej czerni, beżu, szarości, trochę (ale nie czystej) bieli, granatu, khaki czy karmelowych brązów (pasuje mi). Lubię długie swetry ( w ogóle swetrolubna jestem),w bluzkach fason nietoperza, ale wtedy dół musi być mocno dopasowany. Hitem tej jesieni u mnie są legginsy grube z bershki (bo w ciąży mi się przydały ![]() O te: http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...2Bpunto%2Broma Lubię "skórę". Mam kurtkę z bershki (eko ale matowa, wygląda jak skóra, zero efektu ceratki) zapinaną na skos, taka motocyklowa, kocham ją. Mam też skórzane spodnie, ale dopasowane - też uwielbiam. Z bluzkami też mam trochę problem, lubię jak są troszkę oversize ale muszę mieć wtedy bardzo dopasowane spodnie, lubię jak bluzki są dłuższe. Hania: co do woskowanych spodni - ja nie mam Zarowych, bo wcześniej kupiłam w Bershce ( i to jeszcze na mega wyprzedaży) i uwielbiam je po prostu! Chętnie przygarnę ciemnozielone z Zary lub bordowe (bo mam czarne) ale to już na "po ciąży". Macałam - bardzo są fajne. Teraz jest trend na rockowe dodatki i wszędzie dżety/ćwieki. Lubię te elementy ale z umiarem, nie może się świecić za bardzo, nie może być ich za dużo. Np. nabyłam taki bordowy i czarny sweter: http://www.stradivarius.com/webapp/w...2Bz%2Bdzianiny i on już jest dla mnie wystarczająco "ozdobny". Raczej wolę skromniej w ciuchach a do tego fajny wisior. Asiuk : buty fajne, lubię typu bikery/workery (mam wysokie przed kolano, ocieplane z myślą o zimie). I lubię militarne żakiety/płaszcze, najlepiej rozkloszowane i dopasowane. Lubię też połączenie szorty + rajstopy, ale tylko w dobrych zestawieniach. Chciałabym jakieś fajne botki jesienne, ale z kasą krucho teraz, fajne są w ryłko. W ogóle tak jak hania mówi, że ma hip-hopową duszę , to ja mam rockową. Nie ubieram się na czarno od głowy po palce u stóp już, jest dużoo bardziej kobieco, ale ciągnie mnie właśnie w taką stronę. I bardzo lubię eksperymentować z makijażem (oko), chociaż ust nie maluję bo nie wiem czy mi pasują ![]() Hania: zdrowia dla Małej! Miskowa: lipa z hamulcami...właśnie sobie pomyślałam - a co się robi jak to się trafi w trakcie jazdy? Masakra! Ciekawe jak Sanetka.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2606 |
Zadomowienie
|
Wy tu o ciuchach aż mam ochotę wybrać się na zakupy co chyba uczynię w weekend.
Ja najczęściej chodzę w jeansach jakichś luźniejszych bluzkach i marynarkach/ bolerkach narzutkach, mam też kilka sukienek. A co do makijażu jak uwielbiam mocno podkreślone usta u siebie, oczy zresztą też dlatego czasem ciężko mi się zdecydować na co położyć nacisk. Patrząc na prognozę pogody muszę dziś podzwonić i się na zmianę opon umówić bo zachęcająco kolejne dni nie wyglądają Moja bardzo dobra koleżanka urodziła wczoraj synka i nie powiem że poczułam gdzieś w środku takie ukłucie zazdrości, chyba mój instynkt się obudził, ehh
#2607 | |||
Zadomowienie
|
Cześć
xzora jednak wczoraj wyszłam pobiegać według tej rozpiski, którą wrzuciłaś i było o niebo lepiej. Po pierwsze rozgrzewka, a dzień wcześniej ja się jedynie lekko porozciągałam, po drugie czułam w nogach ból ale nie taki, że prawie padałam albo skurcze miały mnie złapać. Muszę tylko zakupić nowe buty bo te co mam to pamiętają czasy króla ćwieczka a po dwóch ciążach noga mi zmieniła rozmiar na 41 ![]() A tak w ogóle to moje dzieci są strasznie mamine albo nie wiem wieczorami mnie tak bardzo potrzebują bo poszłam biegać ok 18 z minutami wróciłam ok 19 a przez cały ten czas Dawid wył i krzyczał a jak tylko weszłam do domu i usłyszał mój głos to zamilkł i tylko takie chlipnięcia jak po wielkim ryku a Oliwka zsikała się pod siebie ze strachu jak ktoś zaczął wiercić. TZ zakazał mi biegania zanim dzieci pójdą spać ;p Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mój TZ widział pierścionek, zresztą sama go wybierałam. Obawiam się, że jakbym zdała się na jego gust to nie założyłabym go ani razu ![]()
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2608 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cześć... Cóż to rano się działo za oknem
![]() Zapoznaj się z nią, jest swietna. Lubię ja o wiele bardziej niż Chodakowska ![]() Cytat:
![]() Do Ciebie rzeczywiście pasują mi kolory o ile pamietam jeszcze ze zdjęć z nk jak jeszcze miałam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Te bordowe i khaki z zary też mi się podobaja, kolejna rzecz do wyprzedaży dodana ![]() ---------------------------------------------- Wczoraj wypilam na spotkaniu ze znajomymi 2 desperadosy i mi się w głowie kręciło, nie spodziewałam się ![]() ![]()
![]() |
#2609 | ||
Zakorzenienie
|
O kurczę..faktycznie tytuł mnie troszkę zmylił
![]() ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() A są wśród Was babki,które wciąż czekają na zaręczyny? ![]() Co do tematu ciuchów, to uwielbiam marynarki ![]()
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2012-10-26 o 07:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2610 | |
Zakorzenienie
|
cześć
Cytat:
---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- chyba nie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:49.