|
|
#3211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 - część III
Chmielinko ale mialas przezycia dzisiaj... a jacy fachowcy Ci sie trafili
|
#3212 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie wazne z ema raczki krotsze niz tamte. BO w tamtych to rece do polowy sa!
|
#3213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ją rozśmieszyłam, nawet nie pamiętam czym, w każdym razie od razu popłakałam sie ze wzruszenia i w ten sposób mała bezpośrednio po śmiechu miała chwilę konsternacji, nie wiedziała o co matce chodzi ![]() teraz skutecznie rozśmiesza ją TZ, najbardziej śmieszą ją dziwne miny, wytykanie języka itp. Edytowane przez Linka25 Czas edycji: 2012-10-26 o 21:38 |
|
|
|
|
#3215 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz co aj patrzyłam 62 nie ktore kombinezony byly duzo duzo mniejsze od tego i byly by za male. Wiec rozmiarowka nie rowna. Ile ja sie naszukałam wsam raz na wymiary to masakra. 68 wszystkie byly takie wielkie w rączkach tzn moze nietyle w raczkach co w szerokosci. I wtedy r,aczki tez byly z akrotki. A skoro takie mam 2 to wzielam mneijszy. Bo juz w tych lkkich z azimno
|
#3216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na razie mały piszczy
|
|
#3217 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3218 |
|
Zakorzenienie
|
Ciastuś fajny kombinezon
ja właśnie wygrałam ten: http://allegro.pl/show_item.php?item=2728931645 ale licytowałam ze względu na ten komplecik czapka golfik i rękawiczki, bo mi będą pasowały do kombinezonu, który już mam a jak kombinezon będzie dobry to tym lepiej tym bardziej że całość za 15,50 ![]() I jeszcze wygrałam ten kombinezon haha http://allegro.pl/show_item.php?item=2738354193 mam nadzieję, że będzie dobry, bo ten co mam teraz to też jest 68 i jeszcze na Lu jest za duży. A cena tego śmieszna była
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2012-10-26 o 21:54 |
|
|
|
#3219 |
|
Zadomowienie
|
tak teraz tez chce wiecej
juz widze jak od jutra bede sie wyglupia zeby sie rozesmiala
|
|
|
|
#3220 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Aga, Prince widzę, że zakupowe szaleństwo trwa
|
|
|
|
|
#3221 |
|
Zadomowienie
|
a moja mama dla wnusi dzisiaj udziała czape, jak zrobie jej zdjęcie to się pochwale, jest taka "krasnoludkowa" ze zwisajacym dużym pomponem
![]() nadalka, chciałam Ci dzisiaj pospisywac ogloszenia o wynajem mieszkania bo mi gazeta gizycka do reki wpadla ale zajelam sie mala i zapomniałam, ale jak chcesz to mogę to zrobic jeszcze jak bede u mamy. |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaczęły mi się podobać brązy i szarości może dlatego ze sobie kupuje ostatnio brazy- skora brązowa kurtka brązowa róż u małej i tak króluje wiec nie ma co przesadzać zresztą jeden kombinezon mam różowy
|
|
#3223 | ||
|
Zakorzenienie
|
muszę sobie humor poprawić
Cytat:
---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
bardzo tego nie chciałam a jakoś tak wyszło, że w garderobie małej dominuje róż. Póki co niech sobie tak będzie, ale jak będę kupować te większe ubranka, to już nie różowe
|
|
#3224 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() U nas w porządku, choć mała maruda nie daje mi żyć w ciągu dnia. Mało śpi, dużo marudzi, może to jakiś skok? Przecież to do niej nie podobne, ona jest takim aniołkiem uśmiechniętym. Byłyśmy dzisiaj w Ikei, bo niestety wczoraj się nie udało, nakupiłam pierdół i zmieniam wyposażenie mojej szafy PAX, bo córka powoli się do niej wprowadza, więc na moje tony rzeczy nie zostało za wiele miejsca. Nadrobię was w wolnej chwili... Pewnie jutro
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3226 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3227 |
|
Zakorzenienie
|
będę tylko się musiała przed małżem kryć
![]() ale w sumie sam jest sobie winny, jakby mnie nie wnerwiał to bym nie musiała sobie humoru poprawiać
|
#3228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w sumie humor mialam dobry ale nie zaszkodzi by miec jeszcze lepszy
|
|
|
|
|
#3229 | |
|
Zakorzenienie
|
ja mam w zamrażarce pizze z lidla, która mnie kusi ale muszę być twarda, bo nigdy sie nie pozbędę tego brzucha
![]() Cytat:
dobry argument, muszę zapamiętać
|
|
#3230 |
|
Zakorzenienie
|
Heh, i prawie zawsze nadrabiam, tylko o tym nie mówię ;-)
|
|
|
|
#3231 |
|
Zakorzenienie
|
tez mam ten problem ale chyba zaczne po powrocie z polski w koncu tyle pysznosci na mnie tam zeka ze nie ma sensu sie teraz glodzic :P
|
|
|
|
#3232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak ja kiedyś zawitam do polski to wierz mi też nie będę przestrzegać żadnej diety
|
|
#3233 | |||
|
Branzoletka
|
Hej,
Ja jak zwykle pojawiam się i znikam-przepraszam ale ciężko mi się zorganizować mając takiego absorbującego dzieciaczka. Kurcze wiem, że niektóre mają gorzej ale mój się budzi o 6-j rano(nie wspominam o karmieniu 2x w nocy) i spać(drzemka dzienna) idzie dopiero na spacerze czyli ok.13-j Śpi dopóki jade wózkiem nawet 3-4 godz. a potem dopiero na noc ostatnio wcześniej, bo już o 19-j. My z tż jesteśmy sowami a mały jest skowronkiem i po prostu z niedospania nie wyrabiam i padam praktycznie nie długo po małym i tylko w weekendy mam pomoc tż Jak myślicie jest szansa, że to się zmieni?? bo jak pomyślę, że po zmianie czasu Patryk będzie się budził już o 5-j, to ja się załamie wvictoria; kochana przepraszam, że dopiero dzisiaj odpisuje Kropelki doszły i bardzo dziękujemy ale aż mi głupio, że takie drogie one są Mam nadzieje, że tez będe mogła komuś pomóc tak jak ty nam. Jeszcze raz dziękujemy Cytat:
Sterylizacja to super sprawa jak się nie może lub nie chce więcej dzieci, żałuje, że ja się nie zapytałam o to. Jeśli, to nie tajemnica to dlaczego się na nią zdecydowałaś? Jak nie chcesz, to nie mów. Mój Patryk też robi zielone kupy i nie wiem dlaczego ale po tych biegunkowych ze śluzem co miał, to cieszę się, że są takie jakie są Cytat:
Cytat:
![]() Na tapecie temat antykoncepcji My tak jak wcześniej na gumkach przed końcem przytulanek ale jak się dorobie to dla większego komfortu założę sobie spiralkę i z głowy na 5 latek ![]() Tabletek się nałykałam i dorobiłam się zakrzepicy więc nawet nie mogę ale też nie chcę. Plastry też miałam i są kłopotliwe, bo odklejają się często na brzegach i wchodzi tam brud. Zastrzyki brałam ale ponoć mogą spowodować depresję, coś tam jeszcze i bolą więc zostaje spirala(u mnie prywatnie kosztuje 350zł.z założeniem). Na razie póki co nie jestem z wami dziewczynki na bieżąco ale jestem dobrej myśli, bo mały rośnie i za chwile będzie mi dawał odetchnąć jak będzie już umiał trochę zorganizować sobie czas a nie tylko mama i mama ![]() Pozdrawiam was wszystkie i trzymam kciuki za wasze dzieciaczki
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3234 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny które rozkręcają laktację: są tu jeszcze takie? Oprócz mnie wiecznie rozkręcajacej
Mam tu genialną radę:http://forum.gazeta.pl/forum/w,570,1...tacji.html?s=0 Wypróbowałam i to działa!!!! I to od razu jest efekt! Cytat:
wiem
|
|
|
|
|
#3235 |
|
Branzoletka
|
Aaa i bym zapomniała - przyznać się która wróciła już do palenia
Mi się nie udało i podpalam
|
|
#3236 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3237 |
|
Zakorzenienie
|
Houserka, ogladałam dziś nasze ciężarne zdjęcia z Kopca, boże, jaka ja byłam gruba, Ty też hehe, ale mniej
różnica kolosalna !
|
|
|
|
#3238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też muszę spróbować
|
|
#3239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3240 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A ja je kupiłam tu: http://www.aptekagemini.pl/search?st_search[search]=delicol&st_search[and_search]=&st_search[detail]=&commit=Szukaj i jest ponad połowę tańszy niż w aptece stacjonarnej ![]() Maciejka, jeszcze raz dzięki za namiary na tą aptekę |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:34.

a Tobie wytrwałości życzę, obyś szybko zapomniała o tych szpitalnych przygodach i cieszyła się córcią w zaciszu domowym
rozśmieszył ją mój brat
żeby było śmiesznie to ja śmiałam się też pierwszy raz jak miałam ok 3 miesięcy i też rozśmieszył mnie mój brat (jest 7 lat strarszy ode mnie). Wiecie co robił zaczepiał ją smokiem lamanze wydając śmieszne dźwięki, ona cały czas była poważna nawet nieuśmiechnięta, a tu nagle śmiech, chyba sama była zaskoczona tym
na razie mały piszczy

a jak kombinezon będzie dobry to tym lepiej
Kropelki doszły i bardzo dziękujemy ale aż mi głupio, że takie drogie one są