| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2012-10-09, 22:59 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2012-09 
				 | Przyjaźń poszukiwana!:) OD ZARAZ!

Hej! Szukam przyjaźni.. od dawna. Mam 18 lat. Jestem z dolnegośląska. Szukam kogoś ciekawego z własnymi zainteresowaniami i zdaniem.. Z kim będę mogła wcielać w życie moje szalone pomysły. Chętnie bym poszła z kimś na wesołe miasteczko, do kina, na koncert rockowy , płakała na filmach, śpiewała, objadała się ( najlepiej czekoladą)  ,skakała po łóżku ,robiła bitwy na poduszki  i skoczyła na bungee..  Lubię testować kosmetyki  wygłupiać się , śmiać się, długie spacery,  niebanalne rozmowy.. (najlepiej w nocy i na poważne tematy)  , słuchać dobrej muzyki itp. Szukam również zrozumienia.. chcę mieć do kogo zadzwonić gdy chce mi się płakać.. Potrafię słuchać i chcę być wysłuchana.. Zawsze mogę służyć radą ..  Jeśli jest ktoś zainteresowany proszę o kontakt!    | 
|     |   | 
|  2012-10-10, 17:02 | #2 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2012-01 Lokalizacja: Wroclove 
				 | 

Dot.: Przyjaźń poszukiwana!:) OD ZARAZ!

skad dokladnie jestes?

__________________ Życie Cię torbo durna niczego nie nauczyło...? | 
|     |   | 
|  2012-10-10, 18:55 | #3 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2012-05 Lokalizacja: dolny śląsk 
				 | 

ja też jestem z dolnego śląska! mam 17 lat i chętnie cię poznam    
				__________________ People change, memories don't. włosomaniaczka   kierowca od 25.10.2013  kociara  | 
|     |   | 
|  2012-10-10, 21:10 | #4 | 
				 | 

Jestem z okolic Oławy  a Ty? ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Miło mi.. Możesz napisać coś o sobie?   | 
|     |   | 
|  2012-10-10, 21:41 | #5 | 
				 | 

ja mieszkam 5km od oławy :O chodzę do LO lubię czytać, oglądać seriale, interesuję się modyfikacjami i bardzo cenię sobie poczucie humoru   nie wiem co mogę jeszcze napisać. 
				__________________ People change, memories don't. włosomaniaczka   kierowca od 25.10.2013  kociara  | 
|     |   | 
|  2012-10-10, 22:10 | #6 | 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2012-10-10, 22:40 | #7 | 
				 | 

najbardziej zdecydowanie chirurgów no i lubię też czystą krew   nietypowe hobby to chyba modyfikacje ciała, o i jeszcze lubię jeździć na rowerze a po za tym jestem wegetarianką   
|     |   | 
|  2012-10-12, 22:34 | #8 | 
				 | 

Tak mało osób zainteresowanych?  Nie szkodzi cierpliwie poczekam..   | 
|     |   | 
|  2012-10-13, 16:03 | #9 | 
| Raczkowanie | 

Jeśli chcesz kogoś na pogaduchy z Lublina to wal śmiało, chętnie Cię wysłucham, wymienię się z Tobą moimi pasjami i zainteresowaniami...   ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Zainteresowała mnie Twój post. Jakimi modyfikacjami się interesujesz? Jakieś przeróbki czy jak ? ;D | 
|     |   | 
|  2012-10-13, 21:12 | #10 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ People change, memories don't. włosomaniaczka   kierowca od 25.10.2013  kociara  | |
|     |   | 
|  2012-10-13, 21:22 | #11 | 
| Raczkowanie | 

HAHAHAH xD mam nadzieje tylko że nie są to jakieś straszne labrety czy wielkie implanty bo to mnie zraża ;/ a chyba najbardziej jakieś wypalane tatuaże czy wstrzykiwanie płynu fizjologicznego (bleeee)

Edytowane przez Veneeea Czas edycji: 2012-10-13 o 21:28 | 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2012-10-13, 21:36 | #12 | |
				 | 

Cytat: 
 straszne labret? nie wiem jak rodzaj kolczyka może być straszny. wypalane tatuaże? chyba chodzi ci o skaryfikacje  i mówisz o soli fizjologicznej, a nie płynie. ja nic do tego nie mam, jeśli to jest sposób wyrażanie siebie, ozdoba dla kogoś to jestem pełna zrozumienia, podziwu i tolerancji   
				__________________ People change, memories don't. włosomaniaczka   kierowca od 25.10.2013  kociara  | |
|     |   | 
|  2012-10-14, 09:44 | #13 | |
| Raczkowanie | 

Cytat: 
 | |
|     |   | 
|  2012-10-14, 21:51 | #14 | |
				 | 

Cytat: 
 to co dla ciebie jest oszpecaniem dla innych może być ozdobą, farbowanie włosów i kolczyki w uszach to też modyfikacja bo natura cię stworzyła inaczej, a podejrzewam, że albo masz farbowane włosy albo jakiś kolczyk - gdziekolwiek, być może nawet dwie opcje  i co ma do tego sympatia? ocenianie ludzi po pozorach jest strasznie płytkie. straszne modyfikacje ciała?  dla mojej babci straszny jest kolczyk w pępku także, straszne to pojęcie względne. każdy ma swój rozum i swój mózg skoro coś się komuś podoba i świadomie się na to decyduje to co ci do tego? nie wiem czy jest to twój wyznacznik pałania do kogoś sympatią, jeśli tak to gratuluje. 
|     |   | 
|  2012-10-31, 15:40 | #15 | 
				 | 

przepraszam.. ale wątek jest o przyjaźni.. nie o modyfikacji ciała..Jeśli chcecie o tym dyskutować to proszę nie  tutaj.

| 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2012-11-03, 17:20 | #16 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2012-06 Lokalizacja: Śląsk 
				 | 

Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:55.