Nasze blogi kosmetyczne - cz. XII - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-31, 14:10   #4441
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XII

Cytat:
Napisane przez Czarna Orchidea Pokaż wiadomość
a tam nie ma sie co licytować każdy bloguje najlepiej jak umie, a firmy wkońcu zaczną się zgłaszać, hurtowo na dodatek
w sumie to ja nawet nie wiem czy chcę, dostawać masę propozycji potem dziwnie się czuję, czuję oddech na karku, że jeszcze coś tam mam nie zrecenzowane i ktoś na to czeka. a jak mam "swoje" kosmetyki to sama decyduję co i kiedy i czy w ogóle pojawi się na blogu
Stary 2012-10-31, 14:28   #4442
ciriness
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tova1 Pokaż wiadomość
Też dostałam tego maila :P
I co? Jaka decyzja?

Cytat:
Napisane przez Rodzynka1989 Pokaż wiadomość
w sumie to ja nawet nie wiem czy chcę, dostawać masę propozycji potem dziwnie się czuję, czuję oddech na karku, że jeszcze coś tam mam nie zrecenzowane i ktoś na to czeka. a jak mam "swoje" kosmetyki to sama decyduję co i kiedy i czy w ogóle pojawi się na blogu
Dlatego ja zawsze podkreślam, że nie chcę mieć terminu Jakoś mnie to w ogóle nie stresuje, piszę kiedy mam czas i ochotę
ciriness jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-31, 14:37   #4443
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
hej
a pod jaką notką masz ten spam? bo u mnie też jest zawsze pod jedną 'trochę o książkach"
Pod notką o kwietniowym denku

Cytat:
Też lubię być panią swojego bloga

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-31, 14:42   #4444
_polly_
Zakorzenienie

TŻ wyciął właśnie dynię. Jaki dumny ze swojej roboty. Chodzi cały czas za mną i się pyta czy mi się podoba.

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-31, 15:01   #4445
maffash
Zakorzenienie

Też nie lubię terminów jeśli chodzi o recenzję, bo później cały czas to nade mną wisi
maffash jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-31, 15:03   #4446
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez Malwina_89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jak długo czekałyście na dodanie do listy beautyblogs?
Mnie dodano dosłownie w ciągu kilku godzin

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-31, 15:06   #4447
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zyskowa Pokaż wiadomość
a wysłali już?

Ja właśnie dostałam wczoraj wiadomość, że coś zmienili (chyba sposób wysyłki) więc nie powinnam być obciążona opłatą celną

a dzisiaj właśnie to:
"We are wondering whether you would like to recommend our eyewear as Christmas gift, since the Christmas Day is coming around."
Chyba, że źle zrozumiałam

pani z iperfumy mi odpisała mam wrażenie, że wcale nie czytała mojej wiadomości
ale m.in. dowiedziałam się, że mogą zaproponować blogerkom tylko bon, a jak jakaś blogerka wyjątkowo im się spodoba mogą zaproponować jakieś próbki
właśnie nie pisał tylko, że mają wysłać, bo przyjęli tam te pierdoły co im podałam i tyle, a tak jak nie odpisywałam ,to się upominał
Stary 2012-10-31, 15:08   #4448
An Ka
Zadomowienie

ciriness - to troche dziwne z ich strony. Oby później się nie okazało, ze masz odesłać to otwarte opakowanie ( oczywiście z zawartością).

U mnie recenzja Skin Match Astora- jakby ktoś był zainteresowany.

Edytowane przez An Ka
Czas edycji: 2012-10-31 o 15:10
An Ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-31, 15:13   #4449
tova1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ciriness Pokaż wiadomość
I co? Jaka decyzja?

Dlatego ja zawsze podkreślam, że nie chcę mieć terminu Jakoś mnie to w ogóle nie stresuje, piszę kiedy mam czas i ochotę
Lubie kosmetyki tej marki a opakowanie zazwyczaj jest sprawą dla mnie nieistotną
Podejrzewam, że wyprodukowała się im partia źle obklejona etykietami i żal im tego wyrzucać, bo zdzierać etykiety i obklejać ponownie prawdopodobnie się nie opłaca. I pójdzie na gratisy i promocje
Który zapach wybrałaś?
Odradzam herbatę, dużo w nim śmiecia. Lawenda wyglądała już dużo lepiej
tova1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-31, 15:26   #4450
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Cytat:
Dobrze napisane

Mój pies mnie ugryzł Przyłapałam ją na wyżeraniu kości ze śmietnika (nie wyrzucamy tak, żeby miała do nich dostęp, ale dziadek co z nami mieszka jakoś tego nie rozumie...) i chciałam ją odepchnąć nogą, bo na podniesiony głos nawet nie zareagowała. Wgryzła mi się w stopę tak, że przebiła zębem gumowego kapcia, a ja mam sporego bolesnego krwiaka, choć krew nie leci. Ja nie wiem, co z tą kretynką zrobić, jest za głupia, żeby pojąć podstawy...
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-31, 15:32   #4451
ciriness
Zadomowienie

Cytat:
Lubie kosmetyki tej marki a opakowanie zazwyczaj jest sprawą dla mnie nieistotną
Podejrzewam, że wyprodukowała się im partia źle obklejona etykietami i żal im tego wyrzucać, bo zdzierać etykiety i obklejać ponownie prawdopodobnie się nie opłaca. I pójdzie na gratisy i promocje
Który zapach wybrałaś?
Odradzam herbatę, dużo w nim śmiecia. Lawenda wyglądała już dużo lepiej
Hmm może i tak, przemyślę to sobie do piątku Dzięki
Właśnie wybrałam z tą herbatą bo ja nie lubię lawendy a w tym drugim jest...
Stary 2012-10-31, 15:37   #4452
tova1
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm może i tak, przemyślę to sobie do piątku Dzięki
Właśnie wybrałam z tą herbatą bo ja nie lubię lawendy a w tym drugim jest...
Ja wybrałam szafran
tova1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-31, 15:39   #4453
Malwina_89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Mnie dodano dosłownie w ciągu kilku godzin
Już mnie smakowanie dodała, ale dziękuję za odpowiedź

Mój zakątek czytelniczy
02.12.2012 r.
52/2013
75/2014
7/2015
Malwina_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-31, 15:56   #4454
ciriness
Zadomowienie

Cytat:
Ja wybrałam szafran
Czyli tą samą wersję co ja?
Bo to są dwa produkty - jedna wersja to jaśmin, szafran, zielona herbata a druga ta z lawendą, spojrzałam na stronę i to są trzy zapachy w jednym peelingu
Stary 2012-10-31, 16:01   #4455
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Cytat:
Mimo iż również nie pozwalam sobie narzucać terminów, to i tak mam w świadomości to, że ta recenzja mnie czeka i nie mogę o niej zapomnieć
Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
P
Też lubię być panią swojego bloga
Cytat:
Napisane przez maffash Pokaż wiadomość
Też nie lubię terminów jeśli chodzi o recenzję, bo później cały czas to nade mną wisi
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37353300]Dobrze napisane

Mój pies mnie ugryzł Przyłapałam ją na wyżeraniu kości ze śmietnika (nie wyrzucamy tak, żeby miała do nich dostęp, ale dziadek co z nami mieszka jakoś tego nie rozumie...) i chciałam ją odepchnąć nogą, bo na podniesiony głos nawet nie zareagowała. Wgryzła mi się w stopę tak, że przebiła zębem gumowego kapcia, a ja mam sporego bolesnego krwiaka, choć krew nie leci. Ja nie wiem, co z tą kretynką zrobić, jest za głupia, żeby pojąć podstawy...[/QUOTE]
Oo, to jest nas więcej

Orli z naszym psem też mamy takie problemy tzn on głupieje jak ktokolwiek przyjeżdża do nas czy dzwoni do drzwi. jak w jakimś transie wtedy jest, szczeka, gryzie, biega... nie wiemy jak go tego oduczyć
Stary 2012-10-31, 16:07   #4456
nicRu
maszyna, nie człowiek

Ja mam kotkę, która chowa się, gdy do domu przychodzi ktoś dla niej obcy. Póki jest to rodzina jakaś, któą zna, to po prostu siedzi w innym pokoju, ale gdy to ktoś obcy, to potrafi schować się gdzieś pod kaloryferem za meblem itp. Przy czym to taka "kotka po przejściach"...
Stary 2012-10-31, 16:17   #4457
_polly_
Zakorzenienie

Co do psów, to moja "swojego" jeszcze nie ugryzła, no chyba, że w zabawie podszczypuje przednimi zębami.
Ale za to jest to wielka dama, jak się na nią nie zwraca uwagi, jak jest u nas impreza, to ona stanie na środku salonu i walnie kakało. Mimo, że10 minut wcześniej była na spacerze.
A jak ktoś na nią nakrzyczy, to ona walnie focha i nawet mięsa od tej osoby nie weźmie.

---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Ja mam kotkę, która chowa się, gdy do domu przychodzi ktoś dla niej obcy. Póki jest to rodzina jakaś, któą zna, to po prostu siedzi w innym pokoju, ale gdy to ktoś obcy, to potrafi schować się gdzieś pod kaloryferem za meblem itp. Przy czym to taka "kotka po przejściach"...
Mój pies też jest po przejściach, ale za to ona wręcz pierdzi miłością, wystarczy, że usiądę na pufę, a ona już mi się wbija na kolana. Ogólnie lubi chociaż łapą kogoś dotykać i tak spać. Bardzo często też siedzi wtulona we mnie i patrzy co robię na laptopie.

Stary 2012-10-31, 16:31   #4458
anehu
Raczkowanie

zapraszam na denkową notkę na blogu
nawet nie myślałam, że tyle nazbieram bo mam wrażenie że nic nie zużywam tylko ciągle kupuję

a teraz zmykam frytki robić na kolacje
anehu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-31, 16:44   #4459
kascysko
Zakorzenienie

Kupiłam dwa lakiery holo GR. Zakupoholizm rządzi...
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-31, 17:10   #4460
asiaasia58
Wolę prosto!

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
Przynajmniej przyjemne uzależnienie

Witam się Pisałam wczoraj, że będę próbować kręcić loki na mokrych chusteczkach. Powiem Wam, że efekt cudo takich pięknych loków jeszcze nigdy nie miałam, a jakie mięciutkie Tylko cóż mi po nich, jak poszłam z buta na uczelnię (spacerkiem 20-25 minut) i jak doszłam na miejsce to włosy miałam już proste Czy któraś z Was ma może takie irytujące włosy i może polecić coś co je tak utrwali, że nic ich nie ruszy? Spryskałam je dzisiaj niby lakierem, z Welli, dość mocnym, ale niestety - lipa A w sobotę mam dwie imprezy i marzy mi się burza loków, która mi się nie rozpadnie po godzinie
Stary 2012-10-31, 17:17   #4461
nicRu
maszyna, nie człowiek

Mogę dać swoje - wychodzę w prostych a zanim gdzieś dojadę to przynajmniej falują
Stary 2012-10-31, 17:18   #4462
Sondrina
BAN stały

Mam doła jak Rów Mariański... Dzisiaj nie wytrzymałam i rozpłakałam się podczas rozmowy z kolegami Czuję się za głupia, żeby napisać pracę magisterską... To mnie po prostu przerasta... Żałuję, że poszłam na magisterkę, mogłam poprzestać na licencjacie albo w ogóle skończyć technikum... Ja po prostu nie potrafię sklejać kilku rzeczy w całość, operować piękną polszczyzną. Mam pełno materiałów, ale nie umiem uzyskać przejść pomiędzy wiadomościami.

Na dodatek od tygodnia mój najlepszy przyjaciel jest na mnie zły. Próbowałam z nim o tym porozmawiać, ale mnie unika i zbywa... Nie jestem aniołkiem i doskonale zdaję sobie z tego sprawę. Zawsze jak któreś z nas przesadziło, to po prostu mówiliśmy sobie prosto z mostu, w czym tkwi problem. To była jedyna osoba, z którą zawsze wyjaśniałam sobie wszystko od początku do końca i nie było między nami zbędnych nieporozumień. On nigdy się nie obrażał i nie kazał domyślać, o co chodzi... Nie pojmuję tego zachowania.

Poza tym mój tato chyba nie potrafi odpoczywać i właśnie bierze się za remont salonu

Dzisiaj wywiesili listę stypendystów. Załapałam się do drugiej kategorii, ale uważam, że skrzywdzili mój kierunek, bo rozliczali nas z całym wydziałem i nikt z naszego kierunku nie załapał się na najwyższą stawkę. Moim zdaniem nie zgadza się to z zapisem ustawy, która mówi o max 10% studentów danego kierunku. Kierunku, nie wydziału...
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-31, 17:19   #4463
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Moich włosów to nic nie ruszy, nawet gruba warstwa lakieru, po 10 min są proste jak druty

Wysłałam do promotora poprawioną pracę, tym razem całą. Trzymajcie kciuki, żeby tym razem obyło się bez poprawek i abym chwilowo miała "spokój"

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-10-31, 17:24   #4464
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiaasia58 Pokaż wiadomość

Witam się Pisałam wczoraj, że będę próbować kręcić loki na mokrych chusteczkach. Powiem Wam, że efekt cudo takich pięknych loków jeszcze nigdy nie miałam, a jakie mięciutkie Tylko cóż mi po nich, jak poszłam z buta na uczelnię (spacerkiem 20-25 minut) i jak doszłam na miejsce to włosy miałam już proste Czy któraś z Was ma może takie irytujące włosy i może polecić coś co je tak utrwali, że nic ich nie ruszy? Spryskałam je dzisiaj niby lakierem, z Welli, dość mocnym, ale niestety - lipa A w sobotę mam dwie imprezy i marzy mi się burza loków, która mi się nie rozpadnie po godzinie
muszę chyba spróbować ten sposób
ja jak ostatnio spsiałam kłaki lakierem z Nivea, do tego pianka też z Nivea to mi się 3 dni trzymało i nawet włosów nie miałam przetłuszczonych tak, jak zwykle bym miała
Stary 2012-10-31, 17:24   #4465
_polly_
Zakorzenienie

Moje włosy się wyprostowały po tym, jak przestałam je cieniować.
Za to przed pierwszym cieniowaniem miałam piękne fale. A po cieniowaniu strasznie się puszyły i wyglądałam jak pudel

Stary 2012-10-31, 17:40   #4466
asiaasia58
Wolę prosto!

Cytat:
Mogę dać swoje - wychodzę w prostych a zanim gdzieś dojadę to przynajmniej falują
Chętnie przyjmę Ja mam tak idealnie proste włosy, że mało kto mi wierzy, że ich prostownicą nie katuję I raz jedyny w życiu mi się loki trzymały - po tym jak je fryzjerka zakręciła lokówką i czymś tam spryskała, były sztywne, że szło nimi zabić, ale trzymały się ze dwa dni :P

---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Patalus Pokaż wiadomość
muszę chyba spróbować ten sposób
ja jak ostatnio spsiałam kłaki lakierem z Nivea, do tego pianka też z Nivea to mi się 3 dni trzymało i nawet włosów nie miałam przetłuszczonych tak, jak zwykle bym miała
Polecam Loki wychodzą super, ja je zrobiłam tak do samej głowy prawie, a nie tylko na końcach i miałam normalnie burzę A następnym razem spróbuję na piankę albo jakiś żel, może to coś pomoże...I na drogę chyba je wcisnę pod czapkę co by wilgoci nie złapały

---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Sondrina Pokaż wiadomość
Mam doła jak Rów Mariański... Dzisiaj nie wytrzymałam i rozpłakałam się podczas rozmowy z kolegami Czuję się za głupia, żeby napisać pracę magisterską... To mnie po prostu przerasta... Żałuję, że poszłam na magisterkę, mogłam poprzestać na licencjacie albo w ogóle skończyć technikum... Ja po prostu nie potrafię sklejać kilku rzeczy w całość, operować piękną polszczyzną. Mam pełno materiałów, ale nie umiem uzyskać przejść pomiędzy wiadomościami.

Na dodatek od tygodnia mój najlepszy przyjaciel jest na mnie zły. Próbowałam z nim o tym porozmawiać, ale mnie unika i zbywa... Nie jestem aniołkiem i doskonale zdaję sobie z tego sprawę. Zawsze jak któreś z nas przesadziło, to po prostu mówiliśmy sobie prosto z mostu, w czym tkwi problem. To była jedyna osoba, z którą zawsze wyjaśniałam sobie wszystko od początku do końca i nie było między nami zbędnych nieporozumień. On nigdy się nie obrażał i nie kazał domyślać, o co chodzi... Nie pojmuję tego zachowania.

Poza tym mój tato chyba nie potrafi odpoczywać i właśnie bierze się za remont salonu

Dzisiaj wywiesili listę stypendystów. Załapałam się do drugiej kategorii, ale uważam, że skrzywdzili mój kierunek, bo rozliczali nas z całym wydziałem i nikt z naszego kierunku nie załapał się na najwyższą stawkę. Moim zdaniem nie zgadza się to z zapisem ustawy, która mówi o max 10% studentów danego kierunku. Kierunku, nie wydziału...
Głowa do góry, będzie dobrze, musi być A magisterką sie nie łam, powoli, powoli, byle do przodu Mam znajomych, którzy studiami na pierwszym stopniu byli tak psychicznie wymęczeni, że magisterkę odkładali i po rok-dwa, także uwierz, że nie jesteś sama...ja się po tym jak mi idzie z inżynierką, zaczynam poważnie zastanawiać co z tą magisterką będzie...pomijając fakt, że moja uczelnia jest po prostu zabójcza, człowiek się może spokojnie nerwicy nabawić
A z przyjacielem się dogadasz, może daj mu trochę czasu, albo wyłóż kawę na ławę i spytaj o co mu chodzi? Może też ma jakiś gorszy okres i odreagowuje..

---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Moich włosów to nic nie ruszy, nawet gruba warstwa lakieru, po 10 min są proste jak druty

Wysłałam do promotora poprawioną pracę, tym razem całą. Trzymajcie kciuki, żeby tym razem obyło się bez poprawek i abym chwilowo miała "spokój"
Widzę, że nie jestem sama
Trzymam kciuki
Stary 2012-10-31, 17:41   #4467
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez Sondrina Pokaż wiadomość

Nie martw się magisterką. Teoretycznie nie mam problemów z pisaniem, a do pracy nie potrafię zdania sklecić

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-31, 17:41   #4468
ama09
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
ja dziś kupiłam GR z serii rich color - cudny fiolecik coraz bardziej podoba mi się ta nowa odsłona
ama09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-31, 17:49   #4469
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Konto usunięte

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37351212]Tak, kilka razy, ale ostatni raz, rok temu, mnie strasznie osłabił, bo mam anemię.[/QUOTE]

Ja planuję oddać niedługo po raz pierwszy, ale boję się igieł, generalnie jestem takie "strachadło", jak to nazywa mnie mój TŻ. Boli?

Cytat:
Napisane przez _polly_ Pokaż wiadomość
Ależ oczywiście, spacerek obowiązkowy, do tego chyba umyję okna w całym mieszkaniu i wystawie pranie na balkon.
Wyschnie szybciutko

Cytat:
Napisane przez Malwina_89 Pokaż wiadomość
Dziwne u mnie się nic takiego nie dzieje. Normalnie włączam i wyłączam kompa i wszystko jest ze sobą powiązane. Działam na chromie, może ma to znaczenie
Cytat:
Napisane przez Czarna Orchidea Pokaż wiadomość
essence?

basiago ja tak samo mam i mnie to denerwuje myslalam, że jak raz podepnę konta do siebie to już nie bede musiała sie w kołko logowac...i na chrome pracuje.
To dziwne, skoro obie pracujecie na Chrome, a ta funkcja zachowuje się inaczej Ja tego akurat raczej nie potrzebuję, więc nie będę z tym walczyć żeby zaczęło działać Ale Tobie chyba jest to potrzebne?

Cytat:
A teraz powiedzcie co Wy na to.
Dostałam propozycję od znanego naturalnego sklepu, żeby testować peeling. Wstępnie się zgodziłam. Otrzymałam info, że dostanę 100gram w opakowaniu zatłuszczonym (stawiam, ze to nie jakieś oryginalne po prostu tylko powiedzmy tester) i info, że oni nie chcą żeby pokazywać zdjęcia tego opakowania, ewentualnie otwarte (??) i typowy swatch.
Szczerze mówiąc chyba nie przyjmę bo to takie jakieś trochę na siłę.
zatłuszczonym? Ja bym nie miała z tym problemu akurat, gdyż sama raz dostałam taką prośbę z Obsession Boxa (tego, co dostałyśmy na spotkaniu trójmiejskich bloggerek, choć jeszcze tej maseczki nie recenzowałam). Jeżeli opakowanie jest niestandardowe, nie dziwię się że nie chcą robić chaosu Potem czytelniczki będą szukały na półkach czegoś innego... Jeżeli Ci się ten peeling podoba, nie widzę problemu

Cytat:
Mnie wczoraj przeraziło MPK - przyzwyczaiłam się do spóźnień, ale tym razem po prostu wypadł cały kurs i trzeba było czekać na następny autobus, bo nie wysłano autobusu zastępczego (co jest a raczej powinno być normą, gdy dochodzi do jakiejś awarii - po 19 na tej trasie nie ma już korków), a dodzwonienie się na infolinię było niemożliwe (próbowałam). O ile jadę tym autobusem całą trasę, więc poczekałam na następny (wystałam się 54 minuty czekając) i pojechałam, to współczuję tym, co potem przesiadają się na jakieś autobusy strefowe - niektore maja ostatni kurs o 20, inne np miedzy 19 a 21 nie jeżdżą wcale...
E, takie rzeczy w Trójmieście to normalka Ale czas oczekiwania między autobusami faktycznie zabójczy... U nas jeżdżą częściej, choć czasami zdarza się, że autobusy lub kolejki wypadają z kursu...

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37353300]Dobrze napisane

Mój pies mnie ugryzł Przyłapałam ją na wyżeraniu kości ze śmietnika (nie wyrzucamy tak, żeby miała do nich dostęp, ale dziadek co z nami mieszka jakoś tego nie rozumie...) i chciałam ją odepchnąć nogą, bo na podniesiony głos nawet nie zareagowała. Wgryzła mi się w stopę tak, że przebiła zębem gumowego kapcia, a ja mam sporego bolesnego krwiaka, choć krew nie leci. Ja nie wiem, co z tą kretynką zrobić, jest za głupia, żeby pojąć podstawy...[/QUOTE]

No coś Ty, Lady Cię użarła? Myślałam, że ona właśnie taka całkowicie przyjazna, choć głupiutka...

Cytat:
Napisane przez asiaasia58 Pokaż wiadomość

Przyłączam się do pytania Czasami całą noc śpię w koczku-ślimaczku i wtedy rano mam loki, szkoda tylko że po kilku godzinach z loków robi się jakieś chaotyczne (ani nie proste, ani nie kręcone) coś. I wygląda źle
Moje włosy są raczej podatne na kręcenie, ale szybko się prostują Ale rzadko kiedy są proste jak druty, na ogół się jakoś dziwacznie wywijają ...

Mama mnie wkurzyła, chciałam trochę pospać to mi wlazła 2 razy do pokoju żeby mnie obudzić i mówiąc, żebym wstała Nie znoszę tego w moim domu, nawet pospać trochę w ciągu dnia nie można.

Edytowane przez 5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Czas edycji: 2012-10-31 o 17:51
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-31, 17:57   #4470
Llorandare
Raczkowanie

Sondrina, moze po prostu troche jesien daje Ci sie we znaki Bedzie wszystko dobrze, zobaczysz. Nie musisz pisac Dostojewskim (chyba, ze polski studiujesz ), a pisac rzeczowo, czysto i poprawnie, potrafisz.
Czasem niestety przylazi taki glupi dol, ale ten glupi dol ZAWSZE mija

Jestem tak potwornie niewyspana, ze szok. Dziecko mi zabkuje i w nocy sie budzi (nie placze na szczescie, ale po prostu zle spi), a ja po ktorejs pobudce juz nie jestem w stanie zasnac. I laze taka snieta calymi dniami. Maz mi wczoraj zadal pytanie, czy slyszalam o tym, ze z braku snu mozna umrzec Takze, pocieszenie jakies jest - w razie czego, po prostu wezme i sie przekrece

Tocze ze soba walke - mam pare produktow, ktore CHCE, ale nie sa to absolutnie produkty, ktorych POTRZEBUJE. Wchodze na Amazon, wkladam do koszyka, wyciagam...i tak w kolko. W ktoryms momencie zamknelam w cholere przegladarke, bo uznalam, ze jak przeczekam, to mi przejdzie. Zobaczymy.
Choruje jednak na lakier Maybelline w kolorze Downtown Brown. Problem polega na tym, ze pochodzi on z limitowanej edycji, a ja mieszkam na zadupiu i do mnie takie rarytasy rzadko docieraja. Wczoraj zjezdzilam drogerie i nic. Lakier ma kolor mniej wiecej taki, jak cien MAC Club. Musze go miec!

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości