![]() |
#661 |
Konto usunięte
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.VI
A co do ruchów - czkawka też się liczy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#662 | ||
Zakorzenienie
|
Hej Mamusie!
![]() Witam się w 32 tyg! Czyzby to był juz 8 miesiąc? ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja kupiłam uzywke z allegro, razem z fotelikiem, mam nadzieje ze nie bede żałować ![]() ![]() A to My w 32 tc ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#663 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#664 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mi powiedziano, że poniżej 2 cm to się robi już niebezpiecznie...hmmm chyba, że taką już po prostu masz szyjkę, bo w szpitalu powiedzieli mi, że obserwują i prawdopodobnie moja szyjka jest po prostu krótka z urody...no i taka jest, z urody nieduża ![]()
![]() |
#665 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#666 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37431250] bo chcemy na większe zmienić...[/QUOTE]
no gratuluję 3 damy w końcu mąż będzie wozić ![]() Hej Ewunia, dawno Cię u nas nie było, a ja myślałam dużo o Tobie bo ostatnio odzywałaś się po amniopunkcji jak tam, już odreagowałaś stresy? wszystko dobrze u Ciebie? Pstryczku Ty chudzielcu ![]() ja to mogę się schowac z moimi + 15 kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#667 |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry dziewczynki!
![]() po dłuuugiej przerwie weekendowej ![]() ![]() ja dopiero wstałam ![]() ![]() PS. wczoraj zaczęłyśmy z Anią 28 tydzień ![]()
![]() |
#668 |
BAN stały
|
hej kochane
![]() Jejku...jak ciężko przyjść do pracy po takim dłuuugim wolnym weekendzie ![]() ![]() Przez weekend troszkę odpoczęłam, dokończyłam sprzątać w szafach, byliśmy na zakupach po łóżeczko, fotel i jakieś inne pierdółki. Pokoik Emilki coraz bardziej nabiera kształtów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#669 |
Zakorzenienie
|
Kochana, ja mam +10 kg, ale fakt szczypior ze mnie
![]() chyba jako jedyna na forum nie mam obaw co do zrzucenia "zbednych" kilosków ![]() jak mi zostana to tragedii nie bedzie ![]() moim marzeniem jest miec tylko w miare "płaski" brzuch (czyt. byle by tylko nie wisiał do kolan ![]() ![]() suzi, ![]() przesliczne zdjęcia!!!! ![]() Edytowane przez pstryczek84 Czas edycji: 2012-11-05 o 09:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#670 |
Zakorzenienie
|
pstryczku, farciaro, ja brzuszek zawsze miałam płaski z widocznym kaloryferem
ale kurde u mnie te nogi jak u ruskiej baby to jest dramat pocieszem się tym,że do wakacji od urodzenia jest sporo czasu i będę mieć czas na siłownie i bieganie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#671 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: Załączam brzuch 28/29 tydzień. Edytowane przez badziabadzia Czas edycji: 2012-11-05 o 09:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#672 |
Zakorzenienie
|
badzia, ale to prawda bo jak ja rodziłam mojego pierwszego synusia w lipcu to mialam mega kompleksy i dupa mi się pociła przez całe lato w długich portkach
![]() teraz sobie obiecałam,ze do lata będę fit ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#673 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#674 |
Zakorzenienie
|
mnie dodatkowo motywują 3 wesela w przyszłym roku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#675 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak weszłam w dorosłość, ale taka dorosłą dorosłość ![]() ![]() Uwierz, w takich sytuacjach czlowiek nie mysli o sobie ze jest farciarzem. ![]() ![]() najzwyczajniej w swiecie jest mu bardzo przykro. toc to nie moja wina ze mam taka budowe ciała, jem (jadłam) normalnie, czasem jak to sie mowi - za dwóch- no ale cóż, taka przemiana materii i tyle. dolujace jest to, ze o szczupłych osobach mozna legalnie wygadywac takie rzeczy i je ranic a jak ktos powiedzialby cos "złego" na temat tych ciut wiekszych pań to by dopiero byla afera.... eh, wyżaliłam sie ![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Dzwoniłam do położnej zapytać się o wyniki na hiv i hcv i jest wszystko ok ![]() ![]() ![]() ale się cieszę!!! ![]() ![]() ![]() teraz z takich powazniejszych badan zostal mi juz tylko chyba ten gbs przegldam sobie opisy z 32t i co znalazłam!?! Wskazówki specjalne Najwyższy czas spakować torbę do szpitala. ![]() ![]() ![]() Jak ja nawet torby nie mam! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#676 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pstryczku, śliczny i duży brzusio. ![]() Badziabadzia, Ty z kolei masz malutki, moim zdaniem. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-11-05 o 09:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#677 | |
Zakorzenienie
|
na którą masz? ja na 16.30 ![]() Cytat:
![]() kurde u mnie tez leje;/ na dodatek usypiam przez ta nieprzespaną noc...
![]() ![]() |
![]() |
#678 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ale maleńka podskakuje jak szalona, 2 tyg. temu ważyła 820 g. biega po brzuchu i daje mamusi znać o sobie... no i teraz leżę głównie, na zwolnieniu i odpoczywam... ja przytyłam już 10 kg ![]()
![]() |
#679 |
Zakorzenienie
|
Ja powoli kompletuję rzeczy do szpitala, ale torby jeszcze brak. A zostało 71 dni do wybuchu
![]() ![]() Z wyprawki praktycznie brakuje mi kosmetyków i jakichś pierdółek, ale dziś się dowiedziałam, że moja dalsza kuzynka, która ma termin na 24 grudnia nie ma dla synka NIC. Dla siebie zresztą też. Wyczytałam dzisiaj o tych gumowych matach - puzlach, podobno są toksyczne. http://dzieci.pl/breedingAid,1295390...puticaid=6f78b Edytowane przez laurka23 Czas edycji: 2012-11-05 o 10:09 Powód: byk :D |
![]() ![]() |
![]() |
#680 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Więc po tej ciąży to już w ogóle boję się, co się stanie z moim ciałem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#681 |
Zakorzenienie
|
Ewa- to teraz musisz być częściej z nami
nie wiecie co się dzieje z NAZECZONA? ona miała chyba jakąś przeprowadzkę czy coś ale strasznie dawno jej nie było jeśli chodzi o wyprawkę to mi też tylko kilka pierdółek brakuje no i fakt z tą torbą to trzeba zaraz będzie myślęc o pakowaniu tylko kurde w co ja się spakuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#682 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Co do torby do szpitala to ja jeszcze nie ogarnęłam nawet co tam do niej trzeba pakować. Ale mam jeszcze czas ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#683 |
Zadomowienie
|
taki mam zamiar
![]() póki co, mam ogromnego smaka od dwóch dni na tort śmietankowy, albo coś w podobie ![]()
![]() |
#684 |
Zakorzenienie
|
my dla malucha mamy chyba prawie wszystko.. no poza wanienką i kosmetykami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#685 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wiecie co wczoraj prasowalam tztowi koszulki, bardzo lubie prasować, ale myslalam ze mi plecy odpadną.. Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niestety, jakakolwiek minimalna "inność" jest powodem do wytykania palcami i formułowania krzywdzących uwag ![]() jedyne co nam pozostaje to zacisnąc zębiska i iść do rzodu ![]() a o swoje sexi ciałko sie nie martw ![]() praca przy maleństwie to najlepszy fitness ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#687 |
Raczkowanie
|
Pomocy! Co mozna brac na bol gardla i kaszel? Normalnie nie spalam pol nocy a gardlo mam jak podrapane. Niby zjadlam sniadanie, ale przelykanie boli
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#688 |
Zakorzenienie
|
Tantum verde do psikania albo ssania.
|
![]() ![]() |
![]() |
#689 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Łoo matko ależ ty piękna kobitka jesteś ![]() Badzia, taki brzusio to ja w 4 miesiącu miałam. Super laska z ciebie. Witam się z wami kobitki po kilkudniowej nieobecności. Ogólnie tż zaczął urlop, który będzie trwał do połowy grudnia, więc pewnie będzie mnie tu mniej, ale podczytuję was regularnie. Ostatnie 2 dni były dla mnie udręką, gdyż prawie w ogóle nie czułam ruchów mojej Oli. Dzisiaj miałam się wybrać do lekarza w naszym ośrodku, ale skopała mnie rano, więc uznałam, że wszystko gra i chciała sobie kruszynka po prostu odpocząć. Z przyjemniejszych spraw to zakupiliśmy używany wózek tako warrior za 600 zł, a do tego pani dodała kołyskę i chodak. Wózek wyczyściłam, wyprałam, odświeżyłam. TŻ posprawdzał wszystkie ramy, amortyzatory, koła i uznaliśmy obydwoje, że zakup bardzo udany. Poniżej wciskam zdjęcia gondoli, spacerówki i fotelika, który ma również adapter i można go wpiąć w stelaż wózka. Poza tym pani dała jeszcze kołderkę i podusię do wózia. Kołyska od pani leży w garażu, a ta ze zdjęć to jest kołyska zakupiona wraz z bujaczkiem za 150 zł od mojej koleżanki. Także z zakupów jestem póki co zadowolona bardzo. Jutro na 7.00 jadę na glukozę, a na 13.00 do szkoły rodzenia. Wiem, że nie mogę przed glukozą jeść, ale co z piciem, mogę wziąć butelkę wody ze sobą??? ![]() Kiedyś któraś z was wciskała tu link z tanią pościelą z allegro do łóżeczka. Jak nie ma problemu to proszę o powtórkę. Charliz, mam nadzieję, że wszystko u ciebie ok. Marsi, wiem jaki to wysiłek przy przeprowadzce do nowego domku, ale nie przemęczaj się kochana za bardzo.
OLA 04.02.2013 r. 2500 g, 48 cm ![]() HANIA 19.08.2017 r. 2800 g, 51 cm ![]() Edytowane przez maluchna30 Czas edycji: 2012-11-05 o 10:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#690 |
Zakorzenienie
|
syrop prawoślazowy na kaszel możemy
![]() a na gardło były jakieś ziołowe tabletki, tylko nie pamiętam nazwy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:41.