|  2012-11-08, 14:59 | #2221 | 
| Noc żywych, dzikich tru(p)skawek Zarejestrowany: 2006-09 Lokalizacja: Kraków/Lublin 
				 | 

Dot.: Scent Bar XLV

Dzięki. Ale cóż, wiem co usłyszę. O ile w ogóle będą chcieli ze mną gadać 
				__________________ "Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest | 
|     | 
|  2012-11-08, 15:01 | #2222 | |
| ʞɐɯǝuɐ Zarejestrowany: 2008-05 Lokalizacja: powązki 
				 | 

Cytat:  
				__________________ "This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR | |
|     | 
|  2012-11-08, 15:01 | #2223 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-01 
				 | 

Cytat: 
  niemniej juz sił nei mam się tym ankręcać i dołować i jak duhrna wierzę że jeszcze będzie mi dobrze - musze w to wierzyć no i chcę | |
|     | 
|  2012-11-08, 15:07 | #2224 | 
| Noc żywych, dzikich tru(p)skawek Zarejestrowany: 2006-09 Lokalizacja: Kraków/Lublin 
				 | 

Ja już nie mam siły w to wierzyć, w tym sęk

__________________ "Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest | 
|     | 
|  2012-11-08, 15:18 | #2225 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-02 
				 | 

Cytat:  albo element przebrania na Halloween . Tylko Cytat: 
  A ten hellraiser do czochrania beretu pewnie czochra beret jak LSD (ja mam jeno tą ciepaćkę do masażu głowy i ona czochra jak piguły z dopalaczy). Edytowane przez MysiaJadwisia Czas edycji: 2012-11-08 o 15:25 | ||
|     | 
|  2012-11-08, 15:48 | #2226 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-07 
				 | 

Cytat:  ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- hyh... zgadłam 
|  2012-11-08, 16:04 | #2227 | 
				 | 

ja już nie miałam sił setki razy ale życie w permementnym dole jest zaiste wstrętne zatem chociaż próbuję o tym nie myśleć nie dołować się jak tylko często się da - no i unikam tematu jak ognia   bo nic mi to nie dawało a tylko pogarszało sprawę - ale fakt cyklicznie co jakiś czas człowiekowi ręcę opadają wszystko siada i wybija - rozumiem te stany   niemniej skoro byłąś na dwóch rozmowach to akurat ja w Twoim przypadku widzę to pozytywnie - pewnie lubią długo sie zastanawiać ale wróżka rejczelka czuje że bedzie dobrze - oczywiście reklamacji nie przyjmuję  w ramach poprawiania nastroju w apogeum @ pachnę sobie i piję aromatyczny earl grey i nie daję się dołowi - no po prostu mam dziś postanowione ze się nie dam  no i trochę oszukuję - bo jem też kinder bueno - rzadko jem tak wściekle słodkie swiństwa ale musiałąm zażyć coś orzechowegow trybie natychmiastowym Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-11-08 o 16:11 | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2012-11-08, 16:09 | #2228 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ "Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest | |
|     | 
|  2012-11-08, 16:15 | #2229 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-05 
				 | 

Listy polecone priorytetowe idą do Szczecina... trzy dni. Tym sposobem nową Lolkę odbiorę dopiero w poniedziałek   | 
|     | 
|  2012-11-08, 16:16 | #2230 | ||||||
| Panaroja Zarejestrowany: 2011-05 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Znad czerwonej herbaty , ale nie wiem jeszcze z patykiem czy bez    zazdraszczam  Cytat: 
 ale prawdę rzekłeś  dziś znowu jest za ciepło i nie pada  Cytat: 
  Cytat: 
    kiedyś w okresie panowania biodrówek widziałam faszynwiktima płci żeńskiej kształtów obszernych , jak w płyciutkich biodrówkach  biegł do tramwaju i musiał zaprzestać , bo w połowie pośladków spodnie musiał złapać razem z majtkami  Cytat: 
  Cytat:  ? Cytat: 
  po całości  Ciemno , gorąco , do domu daleko  ... 
				__________________ Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa  -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P.  | ||||||
|     | 
|  2012-11-08, 16:23 | #2231 | ||
				 | 

Cytat: 
  deal      ja Wam mówię ten jesienny czas ( jakies przesilenie, przełom?) energia z ... nie wiem skąt ale z kosmosu zapewne  tak nam bruździ wpływa na hormony, jest więcej samobójstw itp to wszystko zła energia - trzeba przeczekać i za jakiś czas z powerem damy radę stawić czoła wszelkim przeciwnością - wiatr we żagle i te sprawy ( bo problemy nie znikną foreva to chyba jasne ) nom, ten tego - jestem czeźwa nic nie paliłam herbatka jest czysta  ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Cytat: 
     dopytam innego denta o szczegóły - niemniej czy nie wyszły by te bakterie w badaniu krwi ? ASO ? OB? 2. dokłądnie tak jest     | ||
|     | 
|  2012-11-08, 16:25 | #2232 | |
| To ja :) Zarejestrowany: 2008-11 
				 | 

Cytat: 
 Ciastka upiekłam. 
				__________________ - Chciałem powiedzieć [...], że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. -KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. Terry Pratchett, Czarodzicielstwo | |
|     | 
|  2012-11-08, 16:27 | #2233 | 
| BAN stały | 

| 
|     | 
|  2012-11-08, 16:28 | #2234 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2012-11-08, 16:28 | #2235 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-02 
				 | 

Ja siedzę w pracy i taaak mi się nie chce   
				__________________ Gdzieś tu chyba zakpił los. Ona brzydka, brzydki on... A taka ładna miłość... | 
|     | 
|  2012-11-08, 16:30 | #2236 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-02 
				 | 

Zmierzam właśnie na pocztę z ładunkiem wybuchowym dla Ciebie  Nie pacz na moje hiperestetyczne opakowanaia z risajklingu   <wdziewa legins i obuw i mknie  > | 
|     | 
|  2012-11-08, 16:43 | #2237 | |||
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 jakby szkodził na nerki to mocznik i kreatynina w górę przy sercu byłoby słychać szmery, w echo widać zmiany na zastawkach 
				__________________ "Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest | |||
|     | 
|  2012-11-08, 16:51 | #2238 | |||
| ʞɐɯǝuɐ Zarejestrowany: 2008-05 Lokalizacja: powązki 
				 | 

Cytat: 
  w sumie mnie ta masowaczka zdziwiła, bo jako jedyne ustrojstwo miało sens, cała reszta straszna oj tam oj tam, na siedząco / stojąco można Cytat: 
   Cytat: 
   nawet ja, niby od dłuższego czasu pozytywnie zenergetyzowana i w zasadzie lubiejąca jesienno-listopadowe aury, ostatnio czuję się ździebko zmęczona... a tak fogle to przeczytałam zdanie powyżej i nie poznaję siebie  co się ze mną stało, straciłam swoją depresyjną osobowość    ooo  te napisy to foremkowe czy dziubałaś czymś osobno? 
				__________________ "This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR | |||
|     | 
|  2012-11-08, 16:51 | #2239 | |
				 | 

Cytat: 
 leukocyty też czaję niemniej chodzi mi o to bardziej czy w badaniach jest sposób wykryć początek siania czy już owe wyniki swiadczą o stanie zaawansowanym i uszkodzeniach takichże - słowem czy taki ząb może latami neipostrzeżenie czynić szkody, niewykrywalnie i dopiero jak już źle to bum i dopiero to wtedy widać w wynikach badań, czy też jeżeli byłyby jakiekolwiek bakterie to wyjdzie w badanaich zawsze? moze nie ma na to pyt odpowiedzi   anyway dzięki   dalej omijam przychodnię bo tam sami chorzy, ale kiedyś sie muszę wybrać do mojej starej lekarki i na wywiad i fogle na badania przy okazji | |
|     | 
|  2012-11-08, 16:53 | #2240 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ "Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest | |
|     | 
|  2012-11-08, 16:56 | #2241 | |
				 | 

Cytat: 
   a czy aby Wam tam nie puszczają jakiś oparów do wentylacji na tej jodze?    nie no pewnie zyskujesz harmonię - gratuluję - też zauważam u siebie więcej chęci do wszystkieg i samo-mobilizację i kopas w dupas, never give up i te sprawy - i zrobiło mi sie to samo - tzn sama sie taka przerobiłam - bez niczego - nikt mnie nie nastawiał - tak chyba lubię najbardziej jak do czegoś sama dojrzewam ( tak było z papierosami i innymi rzeczami) coś za dużo filozuję dziś ale co tam   | |
|     | 
|  2012-11-08, 16:59 | #2242 | ||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

Cytat:  Nie ma takiej potrzeby, potrzeby serca też nie  Tru, ale skoro miałaś przyjść na dzień próbny, no to chyba nie powiedzieli tego ot tak na odczep się?  W ogóle może trzeba było po prostu zadzwonić od razu, zamiast maila, chyba, że tak się umawiałyście na kontakt mailowy? Tak to byś wiedziała od razu na czym stoisz  Może zapomniała, że miałaś przyjść?  Czasem tak się zdarza w przypadku bardzo zajętych szefów  Czymam kciukasy  Cytat:  Ta Pani po prawej jest przed czy po?  Cytat: 
  Cytat: 

__________________ Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa.  Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. | ||||
|     | 
|  2012-11-08, 17:00 | #2243 | ||
				 | 

Cytat: 
  Murszafie , Ty się marnujesz w tej swojej robocie , cukiernię łotwieraj       Cytat: 

__________________ Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa  -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P.  | ||
|     | 
|  2012-11-08, 17:02 | #2244 | 
				 | 

Pieczątkę mam taką do wyciskania. Ale dość szybko mi się zatkała i teraz się zastanawiam, jak ja te 4-5 milimetrowe literki pomyję... Chwilowo się odmaczają w wodzie z płynem... Kumpela mi dała czadu... Kiedyś była wesoła, dowcipna, a teraz od kilku lat (fakt, kopa od życia dostała) gorzknieje, robi się złośliwa, dopieprza ludziom... I ciągle mnie pyta, dlaczego ją same złe rzeczy od ludzi spotykają, no to spróbowałam jej dziś powiedzieć, że może jednak powinna być mniej napastliwa, zanim zacznie się wyzłośliwiać, poznać sytuację, no i że po mnie to sobie może jeździć, bo ja pojeżdżę po niej i na koniec rykniemy śmiechem... Ale to po latach znajomości, a jak zaczyna do obcych uszczypliwie... Ech... No to mnie opieprzyła też, że sobie nie życzy kazań i takie tam... I że "taka już jest i się nie zmieni". Tak najłatwiej... Ale widzę, że im bardziej się najeża, tym bardziej jest nieszczęśliwa i wpada w depresję... A jednocześnie nie dopuszcza do siebie wcale możliwości takiej, że sama sobie ten stan funduje... Ciągle mi płacze, że po kolei wszyscy przyjaciele ją opuszczają, że już nikt jej nie został... No ale ileż można być chłopcem do bicia, no... I tak się to nakręca... Pyta dlaczego, staram się coś podsunąć, to obrywam z najgrubszego kalibru. I dziwi się, że ludzi wokól niej brakuje...   
				__________________ - Chciałem powiedzieć [...], że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. -KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. Terry Pratchett, Czarodzicielstwo | 
|     | 
|  2012-11-08, 17:06 | #2245 | ||
				 | 

Cytat: 
   Ja mam robić dyniowe, zbieram się i zbieram  Cytat: 
  No ewentualnie tej jogi    
				__________________ Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa.  Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. | ||
|     | 
|  2012-11-08, 17:06 | #2246 | |||
				 | 

Cytat: 
 2.leukocyty  chyba że ropień , przy próchnicy nie ma , a reszta to juz przy zaawansowanych skutkach siania Cytat: 
  2.no własnie chyba nie biegają z powyższego względu  Cytat: 
  i dlatego sie każe zęby leczyć od najmniejszego dziecka . 
				__________________ Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa  -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P.  | |||
|     | 
|  2012-11-08, 17:08 | #2247 | 
				 | 

A może to po tym kopie od życia? Nadal sobie z tym nie poradziła i dlatego taka jest?    
				__________________ Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa.  Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. | 
|     | 
|  2012-11-08, 17:12 | #2248 | ||
				 | 

Cytat: 
   ja już o nic nie pytam  ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Cytat: 
  oł noł kill me plis kill me fast      ja nie pójdę na operacyjen usuwanie po prostu juz widzę tą traumę   | ||
|     | 
|  2012-11-08, 17:23 | #2249 | ||
				 | 

Cytat: 
 Wuj wie, kontakt do tej pory zawsze był mailowy, a ja też mam problem z ustaleniem terminu bo dowiaduję się w obecnej pracy jak będę pracować z dnia na dzień, jak mi się udało we wtorek dowiedzieć jakie mam plany do piątku to był szok po prostu  Także nic sobie nie mogę zaplanować, bo zawsze się może okazać, że akurat mam być w pracy  Cytat: 
 Ja nie mam zielonego pojęcia o próchnicy z lekarskiego punktu widzenia, moi pacjenci nie miewają   
				__________________ "Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest | ||
|     | 
|  2012-11-08, 17:26 | #2250 | 
				 | 

Przepis!!!   Pewnie tak, tylko to raczej rozpamiętywanie, bo to chyba z 7 czy 8 lat temu miała taki ciężki czas,... 
				__________________ - Chciałem powiedzieć [...], że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. -KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. Terry Pratchett, Czarodzicielstwo | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Perfumy | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:06.