|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VIII
Cytat:
w takim wydaniu to jeszcze jej nie widzielismy
|
|
|
|
|
#2522 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2523 |
|
Konto usunięte
|
też się trochę przeraziłam... wygląda na chorą... serio niezdrowo, niezależnie czy widzimy ją ciągle w makijażu, a tu jest bez.
|
|
|
|
#2524 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
OMG! Masakra te odpowiedzi . Mam wrażenie że ją to oglądają dziewczyny z podstawówki bo widać po komentarzach . Dlatego ma się za taką znawczynię ![]() Cytat:
Szusz lubi nagrywać pierdoły Cytat:
Edytowane przez Qloui Czas edycji: 2012-11-07 o 22:26 |
|||
|
|
|
#2525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
|
|
|
|
#2526 |
|
Raczkowanie
|
Jezu, ale przykry komentarz pod tym filmikiem Maxi:
"oooooooo to Ty?:O Wow, makijaż to naprawde super sprawa w Twoim przypadku "masakra No ale coś w tym jest, różnica między Maxi bez makijażu, a Maxi z makijażem - kolosalna.I to jest właśnie argument za tym, żeby tak wszystkiego nie poprawiać, tj nie dorysowywać sobie brwi etc, bo jak potem się wszystko zmyje, to nie da się poznać że to ta sama osoba. Oczywiście co kto lubi, ale ja nie chciałabym, żeby mój facet widząc mnie rano dostał zawału ![]() Fajny ten błyszczyk , którego użyła, ale cena powalająca. |
|
|
|
#2527 |
|
Rozeznanie
|
Jakbym gdziekolwiek zobaczyła Maxineczkę bez makijażu to bym jej w życiu nie poznała a jeszcze bym się wykłócała że to nie ona :O ,trochę dziwne że jest tak przerysowana tym makijażem ale z drugiej strony fajna przemiana z np brzydkiej w ładną
http://www.youtube.com/watch?v=f4tkOrHz-AI |
|
|
|
#2528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uważam, że Maxi ma po prostu gorszy dzień. Pokazywała już swoje lico bez oprawy i wyglądała nieźle.
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
|
|
|
|
#2529 |
|
Rozeznanie
|
jeszcze co mnie zaskoczyło u Maxi że ona naturalne brwi ma takie cienkie i wąskie a je tak zawsze wyrysuje że ma je takie olbrzymie że całą twarz zakrywają , nie widać reszty .
|
|
|
|
#2530 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
U Maxi dużo robi zakrycie sińców pod oczami. Ma ich nie zakrywać tylko po to, żeby nie było tak dużej różnicy przed i po? Chyba właśnie po to jest makijaż. Po to są kryjące podkłady i korektory. Coś tu ostatnio dużo głupich komentarzy, że ktoś tam wygląda gorzej bez niż z makijażem. Serio to takie zaskakujące?
|
|
|
|
|
#2531 |
|
Zakorzenienie
|
Szczerze to też chciałabym umieć się pomalować jak Maxi
|
#2532 |
|
Łotewa
|
Maxi ma ładne swoje brwi nie musi ich aż tak bardzo podkreslać.
a Susz nie mam zamiaru oglądać działa mi na system heh |
|
|
|
#2533 |
|
Zakorzenienie
|
Ej, ale Maxi pierwszy raz tak wyglada bez makijazu. Zawsze wygladala duuuzo lepiej.
Btw. przyjrzalam sie dokladnie pedzlowi szusz do podkladu- Jezus, tak upierdaczonego pędzla to w życiu nie widzialam. Ja swoje piore raz na tydzien, ale widac, ze sa uzywane, a nie wytaplane w g. |
|
|
|
#2534 |
|
Rozeznanie
|
Pod filmikiem Szusz burza , ona jest tak zdezorientowana że atakuje nawet te dziewczyny które ją bronią ,czyżby już palma odbiła ???
http://www.youtube.com/watch?v=urCRhVj5Pqk |
|
|
|
#2535 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet pan Olimpia się wpisała:
oooo szuszko moja droga...przybij piątkę...mam to samo...mi można napisać wszystko, skrytykować, czepiać się pierdół, a jak ja napiszę co myśle to jestem zła,niemiłą, mam problem i atakuję ludzi...widzę, że nie jestem sama...egoistycznie to zabrzmi ale cieszę się ![]()
|
|
|
|
#2536 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2537 |
|
summer vibes;)
|
Szusz ogólnie podminowana jest w tym ostatnim filmiku. Powinna sobie zrobić przerwę w nagrywaniu i to dłuższą, zeby zatęskniła za swoimi widzami... Maxi faktycznie wygląda źle...chyba opuchnięta jest??
|
|
|
|
#2538 |
|
Konto usunięte
|
Maxi za dużo majstruje z tymi brwiami, są większe od jej całej twarzy, takie sprawiają wrażenie
|
|
|
|
#2539 | |
|
Wiecznie niezdecydowana
|
Nowy filmik u RLM:
http://www.youtube.com/watch?v=8HxxM...&feature=g-u-u
|
|
|
|
#2540 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2541 |
|
Raczkowanie
|
Chodziło mi, że Alicja Czarodziejka śpiewa na ISing, ale coś mi tam nie zaytowało wypowiedzi wcześniejszej. Przepraszam
|
|
#2542 |
|
Raczkowanie
|
Szuszi to już nie może sie zdecydować czy olewa hejterów czy nie ...
niezależnie ile jeszcze tatuaży sobie zrobi i gdzie - siły od nich sie nie nauczy... mam wrażenie że z nią niestety coraz gorzej a nie może zrobić sobie przerwy jak inne... nowy filmik u Matki Założycielki Niesi ![]() http://www.youtube.com/watch?v=vpvvvTUoPDA
|
#2543 |
|
Raczkowanie
|
co do Maxineczki to ma tylko cienie, już korektor i jest ładna wg mnie... u mnie trzeba wyrysować wszystko, brwi, rzęsy.. może kiedyś się Wam pokażę to wyrazicie swoją opinię
hehe i bardzo mi się podoba w tym makijażu tak inaczej, i faktycznie ostatnio robi różne makijaże co mi się osobiście bardzo podoba.
|
#2544 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2545 |
|
w krainie snu i marzeń
|
ulubieńcy października u FDAC:
http://www.youtube.com/watch?v=qziNq...eature=g-all-u |
|
|
|
#2546 |
|
Raczkowanie
|
*Lukrecja222 - malaczarna mówi dokładnie jak elapl4 i jakieś numerki - taka pokrecona dziewczyna z LA która nagrywa filmiki o tym gdzie mieszka i podróżuje
|
|
|
|
#2547 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2548 |
|
Raczkowanie
|
Tak was podczytuje od jakiegos czasu i naszlo mnie na wspominki jak to zaczynalam ogladac vlogi. Wczoraj przypadkiem natrafilam na filmik Izabelle25D , w ktorym omawia wymianke z Szusz a w tle spaceruje Wasio. Lezka sie zakrecila, bo tak cieplej, przesympatycznej i szczerej dziewczyny nie bedzie juz chyba na youtubie... Uwielbialam jej filmiki i odkad przestala krecic nie natknelam sie na nikogo takiego.
Szusz tez byla jedna z pierwszych, ktore ogladalam, dzis zwyczajnie do mnie nie trafia, krecone przez nia filmiki wygladaja juz jak obowiazek a nie przyjemnosc (chociaz teraz to juz chyba jej praca i to widac bardzo). Niesympatyczna, przewrazliwiona na punkcie "hejtingu" (jak ja nie lubie tego slowa)... Lubie ogladac RGP I Callmeblondie bardzo sympatyczne dziewczyny. Jednak licze, ze Iza moze kiedys wroci ![]() Co do Maxi, nie przepadam za nia + akcja z Ramona yhh, ale jak zobaczylam jej ostatni filmik i ja sama bez makijazu to zdebialam. Zupelnia inna osoba. Tak czy siak, najlepszy przyklad na to, ze makijaz moze dzialac prawdziwe cuda... Edytowane przez izaura7 Czas edycji: 2012-11-08 o 16:50 |
|
|
|
#2549 |
|
Zakorzenienie
|
Maxi zawsze podkreślała, że ma duże cienie pod oczami i faktycznie - na wszystkich makijażach przy zbliżeniach widać, że nakłada baaardzo dużo korektora. Mimo wszystko ma ładną cerę, a po ukryciu sińców wygląda super. Jej makijaż bardzo mi się podoba
![]() RLM w nowym filmiku ma dziwną fryzurę, przeszkadza mi w odbiorze tego co mówi
|
|
#2550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Maxi jest bardzo ładną dziewczyną z nietypową urodą- w sumie niewiele potrzebuje "retuszu< aby dobrze i ładnie wyglądać. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:18.

w takim wydaniu to jeszcze jej nie widzielismy

I tez strzela tam takie miny 

No ale coś w tym jest, różnica między Maxi bez makijażu, a Maxi z makijażem - kolosalna.