|
|
#1051 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: 30,40 plus od A do Z cz.3
Kama , nie wiem czy Twoja szafa jest od ściany do ściany , czy ma jakiś bok/boki ?
Zaklejanie taśma to dość uciążliwe ![]() Tutaj różne zabezpieczenia : http://artsyarchitette.wordpress.com...s-friday-haul/ może coś dopasujesz ... Sprawdzałaś czy Twoje koty są cytrusoprzeciwnikami ? Większośc kotów nie znosi zapachu cytrusów (cytryna , grejfrut, pomarańcza) Może spróbuj aromat cytrusowy włożyć do tej szafy ? W ten sposób go zniechęcisz do pomieszkawania w niej ?
|
|
|
|
#1052 |
|
Zakorzenienie
|
Irenka macie dzieci?Fajnie w Irlandii?ludzie przyjazni?
|
|
|
|
#1053 |
|
Zakorzenienie
|
nie dzieci puki co nie mamy
czy fajnie .. coz inaczej a co do ludzi to tak przyjazni ale zadnych prawdziwych przyjaciol wiec planujemy tak czy inaczej przeprowadzke do Francji blizej rodziny tz-a i z lepsza pogoda i cenami
|
|
|
|
#1054 |
|
Zadomowienie
|
Ależ , kurcze
http://zoskaijejswiat.blogspot.com/2...lain.html#more Taki stnowiłyby fajny kontrast do moich złoto-brązowych meteorków 03 ...Jakoś b. szybko się pojawiła nowa limitka po Vulongach ... ![]() Myślałam, że one w grudniu dopiero , a tu czytam na blogach , że wykupione/ zarezerwowane ... i wizażanki biegają po swoich miastach w dzikich poszukiwaniach .... ![]() Na szczęście podobno wykupione do cna we wszystkich Sephorach w Pl . myślę , ze głównie przez wizażanki, które prześcigają się , która będzie miała więcej puszek ... ![]() bi nie wiem czy mogłabym się oprzeć tym razem ....
|
|
|
|
#1055 |
|
Zadomowienie
|
TIG, tzn. jednak spodobały Ci się przy drugim podejściu, tak?
Bo wcześniej skrytykowałaś, że srebro na twarzy. Ja byłam w Douglasie i Sephorze tydzień temu i już od całkiem dawna nie było ich, bo zniknęły w kilka godzin. A że byłam tam 2 lub 3 listopada, to znaczy, że zniknęły z półek jeszcze w październiku. Więc nie wiem, co ma wspólnego ze świętami bożonarodzeniowymi ta edycja? To chyba była raczej limitowanka okolicznościowa na dzień zmarłych. |
|
|
|
#1056 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A wytłumaczysz mi różnicę między tymi 1 a 2 na zdjęciu?? Bo ja jestem ślepa chyba, albo one niewiele się różnią
|
|
|
|
|
#1057 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
" Perły może i z pozoru wydają się takie same ale w Dragonach jest nowy kolor kul a mianowicie taki bliżej nieokreślony kolor brązu?" Brązowo-bordowe kuleczki dodane ... Pd początku jednak dziewczyny pisały, że Dragony są b, podobne do limitki D'or ( czyli słynnych "pszczółek") "Pszczółki są najbardziej udaną limitowannką - tzn . najwięcej achów i ochów jest właśnie na temat tej limitowanki .. Dziewczyny , które mają "pszczoły" w większości zapowiedziały , że w zw. z tym , że są tak podobne nie zakupią Dragonów , ale szaleństwo trwa .... ![]() No i mnie się one też podobają ...Idealnie współgrałyby z moim różo-brązerem Dallas ![]() Cytat:
![]() Te limitki , właśnie tak dziwnie pojawiły się jedna po drugiej ..... ![]() Vulongi be , - srebrny blink , Dragony
|
||
|
|
|
#1058 |
|
Zakorzenienie
|
Brzydka ta Zoska
Gos mysmy sie zachwycały przeciez Dragonami ,kulki z swiatecznej kolekcji Pod nazwa Dragon są kulki, a Voulong to prasowaniec co ma Kama..Mówilas ze prasowaniec fajny a kulki do dupy
|
|
|
|
#1059 |
|
Zakorzenienie
|
ku gwoli scisłosci oto Dragony
|
|
|
|
#1060 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałyscie zdjęcia z Katasrofy Smolenskiej???Boze!!!!.W głowie sie nie miesci,ze to pokazali..Spac nie mogłam po obejrzeniu
trzeba klikac na te 7 zdjec pokazanych,po koleii..Dwa pokazują byłego prezydenta (jedno w prosektorium)Straszne!!! Dla ludzi o mocnych nerwach----------http://gorojanin-iz-b.livejournal.com/55983.html
Edytowane przez Michell72 Czas edycji: 2012-11-09 o 13:07 |
|
|
|
#1061 | |
|
Zadomowienie
|
Miszka, masz rację !!!! ![]() Ja jestem jakś nienormalna .... Byłam przekonana , że Wulongi wyszły i kulki i prasowaniec , a Dragony to nowe tylko kulki ![]() To jest wynik tego , jak różnie kulki wyglądają na zdjęciach ... ![]() nie czytałam etykiet , tylko gapiłam się na zdjęcia ... No taka wtopa , że chyba się ze wstydu spalę ... ![]() Ależ bym się zdziwiła, jakbym poszła do S. i spytała się o Dragony , a pani pokazałby mi znów te same kulki ![]() Znając siebie , pewnie próbowałabym jej wmówić , że jest durna i nie wie co sprzedaje ... Mea culpa .... Dziś jestem zakręcona , bo Kaś ma General Assembly , jest nawet relacja na żywo , ale w necie i bardzo słabo widać ... Została wytypowana ze swojego komitetu , do odpowiadania na pytania Wielkiej Komisji , n/t rezolucji , którą jej komitet napisał ...Była b. zdenerwowana , nie czuje się za pewnie ...Prawdę mówiąc też uważam , że powinien odpowiadać ktoś z kraju , w którym biegle posługują się j. ang. .... W komitecie jest 15 0sób , każdy z innego kraju - zawsze jest taki klucz dobierania ... ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Się zacytuję normalnie ..... ![]() Cytat:
![]() Ale mi ulżyło i to bardzo , bo wiem , że Dragonów nie chcę... Aczkolwiek , jakby wyjąć WSZYSTKIE białe kulki to byłoby ok . i Chyba otrzymałabym ten efekt , o jaki mi chodzi ...
|
|
|
|
|
#1062 |
|
Zakorzenienie
|
Kama co to za baza z Kanebo?bardzo fajna
|
|
|
|
#1063 |
|
Zakorzenienie
|
Miszka jakiej firmy masz ten retinol ??? bo ja kiedyś miałam ze Skinceuticals i nie dawałam z tym rady
a chcialam wam powiedzieć ,że L'oreal Professionel wypuścił swietną serie do włosów Mythic Oil mam szampon, maskę (już 2 op.) i olejek , naprawdę fajne na sezon jesienno- zimowy jak ktoś ma suche i elektryzujące się wiecznie włosy Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2012-11-09 o 14:29 |
|
|
|
#1064 |
|
Zakorzenienie
|
kusicie tymi dragonami ze chyba zajde za jakis czas zerknac w sklepie co i jak
u mnie o zgrozo to kosztuje 48 euro ale w sumie nie malujac sie na codzien to starczy i starczy
|
|
|
|
#1065 |
|
Zakorzenienie
|
Lapi Skinceuticals
trzeba nakładac stopniowo,zeby skóra do retinolu sie przyzwyczaiła..Nawet na początku raz na tydzien...Irenka tu zawsze cos pokusi...niestety,a moze i stety,bo kupujemy po ogólnym zachwycie z reguły i sa to udane zakupy...z reguły
|
|
|
|
#1066 |
|
Zakorzenienie
|
Michell72
Lapi Skinceuticals trzeba nakładac stopniowo,zeby skóra do retinolu sie przyzwyczaiła..Nawet na początku raz na tydzien............................ ......................... ......................... ......................... ....................... No tak robiłam właśnie ... i tak kilka razy nie dla każdego toto wystarczy mi " męka" z cosmelanem |
|
|
|
#1067 |
|
Rozeznanie
|
Ja sobie Dragony odpuściłam, mam i Pszczoły i zeszłoroczne Nuity. Mam nadzieję że mnie nie najdzie ochota na Dragony
zresztą i tak ich podobno już nigdzie nie ma chociaż jak wiadomo zawsze all jest...Z tegorocznej kolekcji Guerlain paletka cieni ze szminkami mi wystarczy. Ja już dzisiaj i po pracy i po treningu, tak że jestem szczęśliwa (a robiłam pomiar dzisiaj, waga skoczyła mi na 45 |
|
|
|
#1068 |
|
Zakorzenienie
|
tylko musialabym zajrzec do sklepu i sprobowac jak to sie ma do mojej cery bom blada raczej
no i fajnie , dzieki wam cos tam sie naucze |
|
|
|
#1069 |
|
Zakorzenienie
|
o zabezpieczeniach przed dziecmi nie pomyslałam, poszukam, dzieki Irena. cytrusowe odswiezacze mam juz w roznych miejscach, to jeszcze jeden moge dokupic i wlozyc do szafy. Tig, popatrzyłas, jaki link wstawiasz...? chyba, ze kota mam kosmetykami odstraszac...?
![]() A, babka z body shop wyjechała juz wtedy i maila mojego odebrala, jak bylo pozamiatane Obiecuje znizki przy nastepnej dostawie, czyli trzeba czekac...Reflektujesz dalej, Tig...? ona i tak zreszta najpierw przesyła maila...Z kulkami to juz szał prawdziwy, istne "wiele hałasu o nic" Jak sie ma 1-2 zestawy - to sie ma wszystko, reszta to dorabianie filozofii i tworzenie koncepcji nowych bytow i działan kulkowych, jakie firmie by do głowy nie przyszły. mowie Wam - przy wielkim kotle z kuleczkami siedzi ciec - i chochelka nabiera, co mu popadnie. tak powstaja meteoryty kolejnego sezonu, a na blogach panienki beda sie rozpływały nad wyzszoscia kulek niebieskich nad białymi i debatowały, co tworca miał na mysli dodajac 5 kuleczek rózowych ![]() dzis łaziłam po centrum i jak nigdy - zajrzałam do jubilera. na wystawie byly ciekawe bransoletki z rozowego złota, nie litego, a cieniutki splot, takie prosciutkie, ale ładne. i chyba dosc tanie jak na złoto - 379...? chyba, bo nie kupuje takich rzeczy. ale szoku doznałam, jak przymierzyłam, bo bransoletka ma ciezar i zachowania...gumy. rozciaga sie , az spytałam, czy w srodku jest gumka. babka na mnie patrzy i mowi, ze to zloto. no ale sie rozciaga i wazy tyle, co gumka do włosów - po prostu konflikt miedzy wzrokiem, a dotykiem, bo widzisz złoto, a inne zmysły Cie upewniaja, ze to farbowana gumka. moze Wy to znacie, ja była w szoku. i nawet nie wiem, czy bym chciała cos takiego...bo to strasznie niepowazne Nie czuje sie, ze sie nosi bizuterie
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2012-11-09 o 17:31 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1070 |
|
Zadomowienie
|
TIG, no wprowadziłaś zamieszanie totalne, ja już mało zawału nie dostałam, że może przeoczyłam jakieś kulki, które pojawiły się na chwilę w sephorze i douglasie, a ja o nich nie wiedziałam
![]() No, czyli jesteśmy w punkcie wyjścia. Były tylko Dragony ostatnio, żadna z nas ich nie ma, żadna sieciowa perfumeria też już nie. Czyli niby nie ma tematu. |
|
|
|
#1071 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Kompletnie się nie znam na Vulongach i Dragonach, nie odróżniam ich ![]() Dziś nawet nie weszłam do S. bo i tak nie wiem co mam ewentualnie kupić ![]() Weszłam za to do apteki I mam do wypróbowania Ce ferulic ze Skinceuticals. Z czym się to je?
|
|
|
|
#1072 |
|
Zadomowienie
|
Kropka, znasz się na Vulongach i Dragonach
Vulong to świąteczne meteoryty prasowane, Dragon to świąteczne kulki. Obie wersje mamy omówione na wszystkie możliwe strony Tyle, że w sklepach już nie ma ani jednego ani drugiego, więc po problemie
|
|
|
|
#1073 |
|
Zadomowienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1074 |
|
Zadomowienie
|
Jesli chodzi o retinol to polecam http://www.amazon.com/Perlabella-Ret.../dp/B001DYM5Y6
Jak dla mnie swietny produkt, uzywam co druga noc na zmiane z Lierac Coherence. Nie ma zadnych podraznien, pachnie pieknie, bardzo przyjemny w uzyciu
|
|
|
|
#1075 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie.... jako, iż jestem totalną ignorantką w kwestii kulek
, nigdy ich nie miałamtak się podniecacie jak je używacie ??? zamiast pudru do wykończenia makijażu ? czy ...zamiast różu ? czy.... poprostu omiatacie twarz już na sam finish ??? ....oświećcie mnie
Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2012-11-09 o 19:11 |
|
|
|
#1076 |
|
Zadomowienie
|
Lapi, ja to same kulki na krem, albo wersja (rzadko) krem+podkład+kulki.
Kulki zastępują mi wszystko: puder prasowany (nie używam), puder sypki (nie używam) róż (nie używam). Kulek używam bo umiem
Edytowane przez BBRAT Czas edycji: 2012-11-09 o 19:29 |
|
|
|
#1077 |
|
Zakorzenienie
|
Róznie Lapi,jedne niby za rozswietlacz kulki mają czyli tylko na polika,łuki brwiowe...Ja akurat stosowałam omiatając całą twarz,z naciskiem na boczne partie..Dla mnie efekt az nazbyt subtelny..Jak to Kama dobrze napisała ..O co mistrzowi chodzi dokładając te rózowe kulki w edycji np..świątecznej.:confused :.To tez plus dla Guerlaina,ze pozwala, ba nakazuje nam ..myśleć..co nie jednej tlenionej blondynce przysporzy kłopotu,jak sądzę..
---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Kama ktora to baza Kanebo? ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Dostałam dzis paczkę z moją syberyjską naturą..częsc 3 Odżywkę juz mam połozoną na włosy..Ładnie pachnie![]() delikatnie tak...BRAT to ktore Ty masz kulki?Ja miałam Guerlain, Meteorites Perles Iluminating Powder |
|
|
|
#1078 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1079 |
|
Zadomowienie
|
Michell, ja teraz nie mam żadnych. Miałam przez chwilę tegoroczne Pucci (beznadzieja, choć i tak dają niezrozumiałą radość posiadania) oraz wcześniej miałam regularną wersję w odcieniu 03, idealne do mojej beżowo-żółtej cery.
Jedne i drugie były własnością mojej kuzynki bladolicej bardzo, więc Pucci do niej wróciły (jak ona wróciła z wakacji), zaś 03 też jej w końcu oddałam, bo miałam akurat inne nowości. Teraz planuję zakup 03 ponieważ już nawet zdążyłam zapomnieć jakie są. Ponadto nigdy nie miałam takich moich własnych i teraz CHCĘ. Edytowane przez BBRAT Czas edycji: 2012-11-09 o 19:41 |
|
|
|
#1080 |
|
Zadomowienie
|
A mnie te ruski Pervoe Rashenie czy jak im tam, nijak nie spasowały. Miałam nawilżające i odmładzające z serii 5-minutowej. I ani nie nawilżyły, a o jakimkolwiek odmłodzeniu to już w ogóle nie może być mowy. ZERO, nic, null.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.

...

trzeba klikac na te 7 zdjec pokazanych,po koleii..Dwa pokazują byłego prezydenta (jedno w prosektorium)Straszne!!! Dla ludzi o mocnych nerwach----------http://gorojanin-iz-b.livejournal.com/55983.html

... i tak kilka razy