|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Matki, żony i kochanki - podkarpackie koleżanki (czyli podkarpackie PM cz.3)
hello
![]() a ja odebrałąm dzisiaj wyniki z cytologii >> wszytsko ok.... uff ![]() byłam na ciuchach- kupiłam sweter,marynarke,komin, szal, koszule elegancką i za wszytsko 37 zł ![]() miłego wieczorku kobitki |
|
|
|
#1202 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Matki, żony i kochanki - podkarpackie koleżanki (czyli podkarpackie PM cz.3)
ja też wczoraj byłam na badaniach, cytologię robiłam niedawno, więc mam aktualną; ale jakoś i tak sie człowiek denerwuje, czy wszystko gra. Na szczęście u mnie też ok
![]() Jestem dziś padnięta po całym dniu w labie. Chyba zasnę jak dziecko - zaraz po dobranocce
|
|
|
|
#1203 |
|
Zakorzenienie
|
ja to robię cytologie raz na rok/2 lata ale jakoś nigdy się nie denerwuję
zawsze tak tylko profilaktycznie, a nie z obawy Jakieś takie rutynowe badania też by mi pasowało zrobić, bo tych to już nie robiłam chyba z 5 lat w sensie morfologia itd... ale ja tak nie lubię szpitali i lekarzy, że ... brrrr... Wkurza mnie ta cała papierologia, kolejki itd.. Dlatego jak muszę to zazwyczaj chodzę prywatnie (tylko do rodzinnego państwowo, a i tak się nawkurzam . A dajcie mi z spokój z tymi Waszymi szmatowymi łowami... nie wiem jak to robicie - really
|
#1204 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
właśnie a powiedzcie dziewczynki jakie u Was na weselichach były fajne zabawy dla gości czy państwa młodych? |
|
|
|
|
#1205 |
|
Zakorzenienie
|
ja się nie tyle boje wyniku co samego badania - po prostu nieprzyjemne są i tyle
chociaż lekarz "kamufluje to" jak może ![]() Wiolinka - u nas były zabawy muzyczne w stylu kaczuchy, pociąg, las ketchup song, makarena itp. Oprócz tego przed oczepinami dla nas test zgodności, a po oczepinach gorące krzesełka osobno dla pań i dla panów (przynoszenie np. pestki, kamyczka, buta, krawata, papieru toaletowego itp itd, przy każdym zadaniu malała ilość krzesełek) a na koniec kareta - oklepane, ale nadal śmieszne ![]() Nikt nie narzekał, więc chyba źle nie było
|
|
|
|
#1206 |
|
Zakorzenienie
|
Paula: ja miałąm badanie / cyt/ robione pierwszy raz, u nas w rzeszowie, stał mammobus i bez czekania można było takie badanie zrobic, wynik przyszedł pocztą. / fundacja s.o.s życie /- fakt badanie nieprzyjemne, ale da się wytrzymać
![]() ---------------------- p.s skoro już jesteśmy w takim temacie: bardziej " lubiecie" iśc do konbiety gin. czy faceta??? ja byłam raz u kobiety>> i już nie wróce, hmm jak by to ująć :" mało delikatna byłą" |
|
|
|
#1207 |
|
Zakorzenienie
|
Wioli - mu nie chcieliśmy zabaw, bo nam się nie podobają zbytnio.. Zabawa w stylu tej na filmiku też nie bardzo mi się podoba. My mieliśmy tylko kaczuchy i pociąg , który zatrzymywał się w różnych krajach i tańczyło się do wybranej piosenki, reprezentującej kraj - rock'n'roll, zorba, itd... Zresztą DJ tak zabawiał towarzystwo, że nikt nawet o zabawach nie pomyślał dzięki Bogu
Jak już zabawy to jakieś normalne , jak dla mnie te co Paula wymieniła są wg mnie super , chociaż nie wiem o co chodzi z karetą.. ![]() ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- co do gina - mnie jest obojętne czy facet czy babeczka - byleby był/a dobra/y
|
#1208 |
|
Zakorzenienie
|
mi też w zasadzie obojętne. W Krośnie raz poszłam do kobitki i też odniosłam wrażenie, że średnio delikatna jest. A faceci - każdy u którego byłam starał się delikatnie jak mógł
Teraz mam takiego, który nawet rękę podaje, jak wstaję z fotela i zagaduje z chęcią. Chociaż czasem się zastanawiam, czy faktycznie jest aż tak kompetentny i obeznany z tematem, jakbym chciała. No, ale ponoć położnikiem jest bardzo dobrym, a powolutku zaczynamy rozmyślać nad takimi tematami - kiedyś się może przyda
|
|
|
|
#1209 |
|
Zadomowienie
|
Asiulka też się wybrałam na ciuchy, a w sumie nigdy nie chodziłam
Poszłam dzień po dostawie towaru i kupiłam taki ceniutki sweterek dla mamy, dla siostry sweterek rozpinany z krótkim rękawem a dla męża koszulę i z tego zakupu jestem najbardziej zadowolona! Wyszło za nią jakieś 7 zł, a w sieciówkach (dużo gorsze jakościowo) widzieliśmy po 150 zł Sobie niestety nic nie kupiłam Trochę się w to wciągnęła, więc w przyszłym tygodniu pójdę na dostawę ![]() A jeśli chodzi o ginekologa to mi jest wszystko jedno czy to kobieta czy mężczyzna, chociaż spotkałam się z opiniami, że koleżanki wolą chodzić do mężczyzn ginekologów
|
|
#1210 |
|
Zakorzenienie
|
ja też ostatnio skorzystałam z piątku po wszystkich świętych i wypuściłam się "na łowy". Wróciłam z sukienką, cieplusim polarkiem, fajną koszulką z dziurą na kręgosłup
i koszulą dla mężula. Też trafiłam tak idealnie, jakby na niego była uszyta Jak uda mi się ogarnąć, wrzucę zdjęcia na wątek SHndowy i podlinkuję
|
|
|
|
#1211 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tam uwielbiam szmateksy i chyba nigdy nie przestanę już do nich chodzić
|
|
|
|
|
#1213 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuje Kochane za przykładowe zabawy, przemyślę ten temat jeszcze, bo w sumie jednym się podobają, drugim nie... A co do gin to czytałam raz artykuł,że kobiety faktycznie wolą mężczyzn z racji, że są delikatniejsi, ale to rzecz gustów oczywiście...najlepiej samej sprawdzić na własnej skórze
|
|
|
|
#1214 |
|
Zakorzenienie
|
mnie się wydaje, że to kwestia ginekologa, a nie płci
jak już z TŻ wymyślimy co ze sobą robimy za czas niedługi, to w ewentualnej nowej lokalizacji muszę jakiegoś poszukać z myślą na przyszłość
|
#1215 |
|
Zakorzenienie
|
talk - nie wiem, czy Cię interesuje, ale jak coś to mogę Ci podrzucić namiar na mojego w Krk. Sama zdecydujesz, czy wart uwagi
![]() wiolinka - zabaw jest mnóstwo i jeszcze trochę. Mi się też podoba np. taniec w parze z przebieraniem (tylko żeby nie było takich obleśnych barchanowych gaci zaproponowałabym np. kamizelki odblaskowe) na czas. Kwestia wybrania kilku śmiesznych czy wciągających, ale tak, żeby nie przesadzić. Dobry zespół/dj myślę, że doradzi w tej kwestii i pomoże zdecydować
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1216 |
|
Zadomowienie
|
Paula racja w dużej mierze zależy też od zespołu czy dj, ja to bliżej wesela ustalę ze swoim szczegóły co i jak...
Hmm... może by coś upiec dziś <mysli> macie dziewczyny jakieś sprawdzone a zarazem proste przepisy na ciasto? |
|
|
|
#1217 |
|
Zadomowienie
|
Wioli u nas wszystkie zabawy ustalił zespół. Jedyne co im powiedzieliśmy to, żeby nie było rozbierania, ani chamskich zabaw. Wokalista zespołu jest mi dobrze znany, więc nie miałam żadnych obaw
Oczywiście była chusteczka, test zgodności, przebijanie balonów i wyczytywanie co będę robić w domu ja, a co mąż itd.. ![]() Jeśli chodzi o ciastko to ja dzisiaj chyba zrobię takie jak w załączniku Polecone przez mamę, podobno dobre wychodzi
|
|
#1218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do zabaw to to dużo zależy kto i jak je prowadzi. |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety ubijanie trzepaczką to nie dla mnie a blender mam, więc chętnie skorzystam
|
|
#1221 |
|
Zadomowienie
|
Roxi dzięki za przepis skorzystam za tydzień z niego, bo wczoraj ,,rafaello"upiekłam
bo u mnie w domu to bardzo szybko znika ten placek jest mega pyszny![]() Paula tak tak murzynek to sprawdzone i najłatwiejsze ciasto, też go często robie bo zawsze wychodzi |
|
|
|
#1222 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja robiłąm na sobotę sernika na zimno, bo beztalencie plackowe jestem a teściowa miała urodziny okrągłe więc coś trzeba było
|
|
#1223 |
|
Zakorzenienie
|
Przynajmniej bezpiecznie, jakby się ktoś miał po pijaku wywalić!
|
#1224 |
|
Zadomowienie
|
To ja w końcu zrobiłam wafla z masą z mleka skondensowanego
W przyszłym tygodniu może zrobię to ciasto z bananami Dzisiaj cały dzień słodkie lenistwo. Dziewczyny mam taki problem, jakiś tydzień temu zauważyłam, że mam twardego guzka za uchem, troche bolał przy dotykaniu. A wczoraj zauważyłam, że trochę jakby urósł i boli bardziej niż wcześniej. Miała może któraś z was coś takiego? Bo moja wyobraźnia podsuwa mi różne rzeczy i troche się boję
|
|
#1225 |
|
Rozeznanie
|
Roxi - mój wujek ma jakiegoś guza (wielkości jajka kurzego niestety) za uchem tylko, że go to nie boli, wszystkie badania mu niby dobre powychodziły i lekarze stwierdzili, że to z przeciągów i kwalifikuje sie do zabiegu, ale ten stary, gł..i xxx sie boi i chodzi z taką bulwą.
Także nie masz co zwlekać, i im szybciej pójdziesz do lekarza tym lepiej. Dadzą jakieś tabletki i na pewno się rozejdzie po szyi |
|
|
|
#1226 |
|
Zakorzenienie
|
roxi - patrz co znalazłam:
"...Spokojnie. Te bolesne guzki za uchem i w okolicy potylicy to zdecydowanie powiększone w wyniku procesu zapalnego węzły chłonne. Najbardziej prawdopodobna przyczyna to zwyczajne 'zawianie', ewentualnie jakiś stan zapalny ucha na przykład - który raczej objawił by się w sposób bardziej nasilony...." http://www.grupy.senior.pl/Guzki-za-...,366661,2.html ========================= ========================= ============== uwielbiam wafla z taką masa, ja jeszcze robie z mleka w proszku+margaryna/ masło roztopione z cukrem+ kakao + orzechy..... pyyyycha Edytowane przez asiulka_22 Czas edycji: 2012-11-12 o 08:20 |
|
|
|
#1227 |
|
Zakorzenienie
|
Roxi tak jak Asiulka napisała pewnie Cię zawiało.
Też muszę coś upiec ale to może bliżej piątku |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1228 |
|
Zadomowienie
|
Wszystko możliwe, że to od węzłów chłonnych... Od jakiegoś czasu chodzę przeziębiona z bólem gardła i nic mi nie pomaga, a przy tym mam powiększone węzły chłonne szyjne. Poczekam jeszcze kilka dni i jak nic się nie zmieni albo będzie gorzej to pójdę do lekarza. Dzięki dziewczyny!
|
|
#1229 |
|
Zadomowienie
|
Wrzucam kiecę, która mnie zauroczyła
Pewnie się nie spodoba, ale ja już mam inny gust ![]() http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...item,2968.html ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Oraz ta: http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...item,2945.html Nadrobię, jak tylko znajdę chwilkę I pokażę co ślubnego zdążyłam zgromadzić Jeśli chcecie
Edytowane przez Alejka13 Czas edycji: 2012-11-12 o 11:17 |
|
|
|
#1230 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeju.. jak ja dawno nie oglądałam kiecek ślubnych Dziewczyny, wszystkie nowe fotki z poczty i klubu widziałam - super się prezentujecie ![]() Widzę, że Małgoś już na wczasach, ale jej dobrze niech się wygrzeje i odpocznie ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:50.

w sensie morfologia itd... ale ja tak nie lubię szpitali i lekarzy, że ... brrrr... Wkurza mnie ta cała papierologia, kolejki itd.. Dlatego jak muszę to zazwyczaj chodzę prywatnie (tylko do rodzinnego państwowo, a i tak się nawkurzam
nie wiem jak to robicie - really 

Jak już zabawy to jakieś normalne , jak dla mnie 

i boli bardziej niż wcześniej. Miała może któraś z was coś takiego? Bo moja wyobraźnia podsuwa mi różne rzeczy i troche się boję