|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2311 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV
mnie tez i to razem z dolem brzuch. polozna mi powiedziala, ze chrzastka laczaca kosci miednicy nie rozciaga sie tak jak powinna i dlatego. szczegolnie jak przekrecam sie w nocy z boku na bok i jak pochodze troche lub postoje. jak zacznie mi to przeszkadzac, to mam isc na rechabilitacje
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2312 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV
Cytat:
U jednej ból pleców oznacza że po prostu wszystko w środku się zmienia, rozciąga, coś może na coś naciskać itd. i nic złego to nie oznacza. Jeśli ból jest tępy i ciągły to ja bym to skonsultowała z lekarzem.. ale naprawdę spokojnie kochana !!! Edytowane przez anitaxas Czas edycji: 2012-11-16 o 10:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2313 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
heh... no ladna, podoba mi sie (ale czy Torresowi spodoba sie raczej klasyczny, prosty styl mamci?), ale nad cena porozmyslam... heh pierwsze olsnienie... spoko juz mi lekko przeszlo. nie mam porownania cenowego. i na razie miec nie bede ![]() dzieki lachonki ![]() hm czyli ksiazkowo. a ile przytylas w ogole?!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2314 | ||
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37649635]Mnie od czasu do czasu pobolewają.[/QUOTE]
Mocno Cie bolą? Cytat:
![]() Cytat:
Boli mnie na dole powyżej pośladków. Ból jest dziwny, ale nie pamietam czy taki sam jak wtedy...nie jest bardzo mocny, raczej ćmiacy. Mam dzis wizyte, ale i tak sie denerwuje. śluz rano był biały. Mam go tak malutko, ze teraz nie ma nic. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2315 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() o której wizyta?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2316 |
Konto usunięte
|
Koocurku nie, nie bolą mocno. Raczej tak jakby ze złej pozycji i to tylko chwilowy ból. Ale mnie z reguły nie boli kręgosłup, dlatego teraz wychwyciłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2317 |
Wtajemniczenie
|
kocur Ty masz dzisiaj wizyte, tak? wiec powiedz lekarzowi o swoich watpliwosciach, mnie bolalo na dole jak za duzo siedzialam... dzis znow mdlosci, wlasnie jem moj pierwsz posilek- platki kuk z mlekiem
za chwile chyba zwymiotuje ;/ gin bardzo sympatyczny, pow, ze moim przyjacielem ma byc pilot od tv ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2318 |
Zakorzenienie
|
Od początku około 6kg. Może ja sobie za małe porcje ustaliłam? Np moje dzisiejsze jedzonko
I śniadanie - 2 kromki z filetem + pomidor + zbożówka II śniadanie - placuszki z 1 jabłka + 3 łyżki płatków owsianych + 1 łyżka otręb + jajko + cynamon obiad - 2 ziemniaczki + ryba + góra szpinaku podwieczorek - pewnie jogurt z otrębami + owoc lub marchewka kolacja - najczęściej sałatka warzywka + parówka lub jajko + 2 kromki Przed spaniem jak jestem głodna to jeszcze jakąś małą kromkę jem lub mleko piję Wydaje mi się, że to nie jest mało
![]() |
#2319 |
Konto usunięte
|
Maga jak Ty się zdrowo odżywiasz :O Super dietka.
Ja jem przeważnie kromki z masłem czekoladowym, w pracy jakieś słodkie drożdżówki, a po pracy obiad na szybko :/ (a potem się dziwię, skąd te oponki :| )Dlatego teraz się cieszę, bo się odkuję trochę z tym jedzeniem... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2320 |
Wtajemniczenie
|
Maga alez Ty sie zdrowo odzywiasz, ja wlasnie wciagnelam chalke z nutella
![]()
![]() |
#2321 |
Zakorzenienie
|
Perse to po tym jak mi glukoza wyszła 3 jednostki poniżej normy. Stwierdziłam, że dla dzidziola muszę. Wcześniej jadłam góra 3 posiłki :/ Przed nimi byłam strasznie głodna, po nich objedzona na maxa
![]() |
#2322 |
Wtajemniczenie
|
ja mam megla mdlosci i nawet czasem sie ciesze, ze nie wcima wszystkiego bo ja nie chce w ciazy za duzo przytyc- wiem ze pozniej bede miala problemy z zrzuceniem ;/
a juz i tak przy mojej wadze startowej to nie powinnam duzo kg przybrac;/ najbardziej u gin chybaa bede sie bala wagi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2323 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziś na 16:30 wiecz czekam... Mnie też nie boli...a moze za duzo leze lub siedze?? Kate odpoczywaj i leż jak najwiecej. Perse bedziesz do końca na zwolnieniu?? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2324 |
Konto usunięte
|
Wiem, wiem, że Ty miałaś problem z glukozą. Ale świetnie to ułożyłaś
![]() Ja od przyszłego tygodnia też się postaram tak zdrowo jeść. Tak, do końca. Po 20 tc będę musiała już szczególnie uważać na ciśnienie, więc wtedy już całkiem zostanie mi leżący tryb życia. Edytowane przez ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 Czas edycji: 2012-11-16 o 11:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2325 |
Zakorzenienie
|
idealnie...
i pieknie przybralas. a lekarz jak to widzi?
![]() |
![]() |
#2326 |
Wtajemniczenie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37650397]Wiem, wiem, że Ty miałaś problem z glukozą. Ale świetnie to ułożyłaś
![]() Ja od przyszłego tygodnia też się postaram tak zdrowo jeść. Tak, do końca. Po 20 tc będę musiała już szczególnie uważać na ciśnienie, więc wtedy już całkiem zostanie mi leżący tryb życia.[/QUOTE] lekarz do konca ciazy Ci wypisal L4? ja mam znow na 2 tyg - mimo ze zostaly mi 7tyg.. Maga ja ostatnio mialam glukoze 90 (norma 65-100) i sie zastanaiwma czy zmieniac jedzienie czy tez nie...
![]() |
#2327 |
Zakorzenienie
|
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37650397]będę musiała już szczególnie uważać na ciśnienie[/QUOTE] A mierzysz sobie ciśnienie w domu? Dopiero od przed ostatniej wizyty tak mi ta waga stanęła. Tylko powiedział, że malutko przybrałam przez te 4 tygodnie, ale maluch miał wagę w normie, więc nic nie mówił ![]()
![]() |
#2328 |
Rozeznanie
|
dziewczyny wymyśliłam że wypożyczę laktator elektryczny z poradni laktacyjnej na kilka dni i zobaczę co z tego wyjdzie. zawsze to koszt 60zł ( nowa nakładka z medeli i wypożyczenie) a nie 300 za nowy. jak się sprawdzi i okaże się że trochę tego mleka jeszcze będzie i że mój synuś będzie je chciał pić chociaż rano i wieczorem to zainwestuję i kupię laktator. przynajmniej się przekonam zanim wydam niepotrzebnie kasę
![]()
![]() |
#2329 |
Zakorzenienie
|
Ale na czczo robiłaś badanie?
![]() |
#2330 |
Konto usunięte
|
Wiecie, jaki mam jeszcze objaw ciąży?
Zgaga :O Gdy nie byłam w ciąży, nie wiedziałam, co to jest. W ciąży z Dawidem się dowiedziałam, tfu... I teraz od paru dni znowu mnie męczy. Paskudne uczucie :/ Na szczęście ja jestem bardzo mlekowa i mi pomaga mleczko, ale wiem, że niektórym dziewczynom nic nie pomaga.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2331 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2332 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37650518]Wiecie, jaki mam jeszcze objaw ciąży?
Zgaga [/QUOTE] Ja poprzednio miałam straszną, a teraz na razie nic ![]() ![]()
![]() |
#2333 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pani masz trochę czasu jeszcze, więc może bliżej świąt czy nowego roku zrobią jakąś promocję, albo wyprzedaż. Choć wiadomo, że rzeczy dla dzieci są kosmicznie drogie. Ale zawsze jest nadzieja, że znajdziesz coś w podobnym stylu taniej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2335 |
Konto usunięte
|
Kathe ja tego 4 grudnia chyba jak tylko wejdę na wizytę, to się położę na tej kozetce do USG... Już odliczam dni...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2336 |
Zakorzenienie
|
esko Ty już jesteś w terminie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2337 |
Wtajemniczenie
|
na czczo
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37650518]Wiecie, jaki mam jeszcze objaw ciąży? Zgaga :O Gdy nie byłam w ciąży, nie wiedziałam, co to jest. W ciąży z Dawidem się dowiedziałam, tfu... I teraz od paru dni znowu mnie męczy. Paskudne uczucie :/ Na szczęście ja jestem bardzo mlekowa i mi pomaga mleczko, ale wiem, że niektórym dziewczynom nic nie pomaga..[/QUOTE] ja mam straszna zgage prawie ze codziennie, migdalami sie zajadam - w torbce, jak gdzies wychodze tez mam...
![]() |
#2338 |
Zakorzenienie
|
Z tego co się naczytałam, to te normy są bardzo różne. Niektóre mają na czczo do 100, inne do 90. Chociaż zdrowa dieta nigdy nie zaszkodzi
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2339 |
Rozeznanie
|
perse mi też jedynie pomagało mleko ale tylko zimne
oj jak sobie przypomnę tą zgagę....brrr myślałam że po mdłościach w I trym nic już bardziej nieprzyjemnego mnie nie spotka a tu później ta zgaga... okropne kocur kciuki za wizyte ![]()
![]() |
#2340 |
Zakorzenienie
|
Dziś rano mierzyłam cukier na czczo i miałam 130
![]() ![]() Czyżbym miała takiego pecha i była wśród 4 % u których cukrzyca nie ustępuje po porodzie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.