|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4561 |
Zakorzenienie
|
Biedny Henio. On to sie nameczy z tymi kolkami. Oby w ciagu tego miesiąca mu puściły te kolki.
Dobra idę napisać cos do klubu |
![]() ![]() |
![]() |
#4562 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX
|
![]() ![]() |
![]() |
#4563 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tak ogólnie to witajcie ![]() Mam doła,troche mi sie wszystko pochrzaniło ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4564 |
Zakorzenienie
|
ASIULKA tylko problem w tym że czy on wypije 60 czy 120 to itak za 2h chce znowu . Nie potrafię patrzec jak krzyczy z głodu więc mu robie jak zabawianie nie przynosi efektów .
Jej ale mnie glowa boli maly od 4:30 za dużo już nie spał tylko sobie marudzil .
#4565 |
Zadomowienie
|
dzien dobry
![]() mojej Buni cos sie poprzestawiało i od 3 dni wstaje przed 6 ![]() teraz odsypia a ja bede ogarniac mieszkanie.Tz ma dzis wolne ![]()
#4567 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!A ja dziś mam chrzciny chrześniaczka mojego na 15
![]() Weronika mam tak samo.Też bym chciała kleik wprowadzić dla Hubka(jutro 3 miechy kończy) bo zjada 120ml i tylko się oblizuje że mało,za 2,5 godz woła znowu.Ale boję się czy go nie będzie brzuszek potem bolał. |
![]() ![]() |
![]() |
#4568 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mateusz jest w tym samym wieku co Jasiu a na noc na przykład wypija 180ml. Może mu mało. I na przykład mój, to je później przestaje musi odbić i znów, na raz nie wypije. Nie raz je przez 40 minut ale po takiej porcji jest syty i zadowolony. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4569 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny ta noc była tragedia, własciwie nie spałysmy,moze jakies drzemki, najdłuzej chyba z pół godziny...
![]() Jestem osoba wierzaca i wrecz mam zal do Boga jak moze krzywddzic tak niewinna istotke. wrecz mam zal do ccalego swiata, opieptrzam moja siostre mimo, iz to nie jej wina. Majeczka teraz zasnela u mnie na rekach, a ja padam na twarz |
![]() ![]() |
![]() |
#4570 |
Wtajemniczenie
|
Cześć mamusie
![]() Wpadam choć na chwilę, ale znowu jestem sama do jutra...kiedy to się skończy??? ![]() Sniło mi się, że Kuba raczkuje ![]() I w ostatnich dniach ślini się na potęgę, ale nic poza tym. |
![]() ![]() |
![]() |
#4571 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4572 |
Wtajemniczenie
|
Jejku tam mi szkoda maluszków kolkowych
![]() I masz rację Anesh - ja też bym tak reagowała. |
![]() ![]() |
![]() |
#4573 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję Kochana! Jestem Ci bardzo wdzięczna! Dearlie sa na recepte. Poczatkowo pomagały, mozna dac 4 na dobe, dzis w nocy dalam 3 a kupa dopiero rano i to taka mała, a w nocy tylko tak jakby od gazów cos wyleciało i to jeszcze zielone. Niejednokrotnie dzis płakałam razem z nia. a tak w ogóle wygladam jak trup, blada i z podkrazonymi oczami. ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4574 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz co mój nie jest w stanie wypić 180. Rzadko wypija nawet to 120.
![]() |
#4575 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4576 |
Zakorzenienie
|
Noż kuźwa co jest z tym cytowaniem nooooooo
![]() ![]() ![]() ![]() Już nie mam siły, a cholerną skleroze mam co komu odpisywałam ![]() O karuzelce widze była pogawędka ![]() Ja też chce kupić karuzelke a nie wiem jaką - na dodatek jest inny problem bo łóżeczko mam turystyczne i nie wiem jak to przymocuje??? ![]() Co do słynnego "oeoeoeoeoeo" u mnie to samo po włożeniu "smopkeya" w buzie ![]() Uwielbiam ten dźwięk ![]() Ja nosa też miałam już ssanego ![]() Aż mi sie go żal zrobiło bo bobasek głodny i zaraz trza było flache robić ![]() A dzisiaj były dwie kupki co mnie zdziwiło bo zazwyczaj co 2-3 dni robi. Wczoraj męczyła nas znowu kolka ale daliśmy rade bo na szczescie krótko to trwa bo zasypia przy noszeniu lub sie uspokaja ![]() W ogóle to mój tż to ma problemy jak nie z głową to z uszami. Gadam do niego a ten jak geochem o ściane. Poza tym jak tylko mały zacznie narudzić czy płakać to zaraz by go mlekiem kaemił zamiast sie z nim pobawić czy pogadać. Przy nim to mały by tylko mówił a guuu do końca życia. Jezus co za facet |
![]() ![]() |
![]() |
#4577 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4578 |
Zakorzenienie
|
Anusia dzięki za odpowiedź. To chyba do świąt mój mały się wbije w 62...
Dziewczyny, jak pobudzić laktację? Piję bawarkę i niby coś daje, ale to jednak trochę za mało. Boję się, że to koniec karmienia piersią, a chciałabym chociaż do wiosny mieć go na cycu ![]() Dostanę zaproszenie do klubu? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4579 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uśpiłam hurtowo moje łobuzy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4580 | |
Zakorzenienie
|
U nas noc minęła dobrze. Ogólnie u nas problemy z kolkami pojawiają się dopiero rano. Dzisiaj kolejne starcie, ale znacznie lżej przechodzimy to wszystko niż wczoraj. Nadal podaję ten rumianek, nasz Antek na szczęście pije. U nas znowu natomiast problem z kupką, której nie było już od 4 dni.
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4581 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sama ćwiczę, ale nie zawsze dam radę zrobić te 3 razy w tygodniu. I nie, to nie wina mojego lenistwa ![]() Ogólnie Chodakowska wydała chyba już 3 płyty. Tzn. dwie na pewno, a trzecia albo już wyszła, albo dopiero wyjdzie. ![]() No i wiem, że jedna na spalanie, a druga na rzeźbę. Weronika - Ja dodaje od 2. dni. Małej nic nie jest, brzuszek nie boli, kupki normalne. Mam takie łyżki plastikowe od mm i na 150ml mm dodaje czubatą łyżkę(tą od mm) kleiku. Koper bądź anyż. Polecałabym spróbować tego drugiego ![]() Ula - Melcia wczoraj zaczęła 4. miesiąc. A kleik podaje od dwóch dni. Anesh - Tulę mocno! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4582 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pij meliskę, dużo wody i Karmi albo odrobinę wina czerwonego (jeśli jesteś w stanie). Aaa no i mi też pomagała ta herbatka Hippa laktacyjna. ![]() I przede wszystkim - nie dokarmiaj mm! Zrób sobie 2 dni takie, że dziecko cały czas na cycu. Jak będzie ssało, to pobudzi produkcję mleka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4583 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odstawiłam jabłka przedwczoraj, wtedy za dwa dni odstawie marchewkę, bo to niby do 4 dni w pokarmie,tak tanlin pisała. Zobaczymy...mam nadzieję, ze pomoze. Majeczka ma 57 cm ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4584 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4585 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jakoś przed świętami nie widać biedy w kraju ![]() Cytat:
![]() http://allegro.pl/tiny-love-karuzela...793097584.html Melodyjki super. Może nie ma szału z zabawkami, ale ja sobie chwalę. Ciągle zmienia miejsce - to łóżeczko, to pałąk od bujaczka, to pałąk od nosidła. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4586 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Byłam wczoraj w Rossmanie i kupiłam sobie tusz do rzęs Loreal, nic innego nie potrzebuję, myślałam myślałam co tu jeszcze kupić, ale nic nie kupiłam, bo stwierdziłam, że na siłę nie będę. Kusiły mnie jeszcze cienie Bourjois Smoky Eyes, może po nie wrócę :P. Edytowane przez lilka00 Czas edycji: 2012-11-24 o 13:49 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4587 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4588 |
Wtajemniczenie
|
rossmann no właśnie.... mi sie może jutro uda pójść jak małżon wreszcie z pracy wróci. ale pewnie już wszystko wykupione będzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4589 |
Zakorzenienie
|
Na bieżąco mają być dostawy tych kosmetyków, przynajmniej u mnie, bo babka się pytała pracownicy i mieli dokładać codziennie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4590 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O taką : http://allegro.pl/fisher-price-karuz...800224926.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:35.