|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Życzenia na 18-stkę
Witam
![]() ![]() Szukam fajnych życzeń dla chłopaka na 18.stkę. Jeśli ten temat już był, to przepraszam.. ![]() W necie nie ma nic fajnego ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Życzenia na 18-stkę
Cytat:
![]() Z okazji Twoich 18 urodzin, zycze Ci: 1) duzo zdrowia, bo bez tego nie ma 2)szczescia ale nie w kartach, a w: 3)milosci a z tej milosci mnostwo 4)radosci z kazdym dniem 5)pomyslnosci w poszukiwaniu prawdziwych 6)przyjaciol ktorzy bez wzgledu na 7)pogody ducha dadza Ci tyle 8)wsparcia ile potrzebujesz!! Zycze Ci: 9)spelnienia marzen, tych najskrytszych, w tym 10)spotkania ksiecia z bajki, a z Nim, 11)znalezienia wlasnego miejsca na ziemi w ktorym znajdziesz 12) tony czekolady z rodzynkami, ktore dodadza 13) slodyczy i 14)smaku Twojemu zyciu! Zycze Ci: 15)balang do rana pelnych 16)alkoholu jestesmy przeciez pelnoletnie ![]() 17)poczucia sie dzieckiem kiedy bedzie potrzeba, a z kazdego rana 18)dobrego humoru, ktory sie nie zepsuje, gdy powiem Ci, ze jestes juz STARA!!!
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
kolejne życzenia mile widziane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Życzę Ci:
- aby w twoim sercu zawsze świeciło słońce - dni, w których czas zdaje się stać w miejscu - skrzydeł dzięki którym sięgniesz gwiazd - przyjaciela który będzie Cię rozśmieszał do łez - szczęścia w urzeczywistnianiu marzeń - anioła stróża który zawsze będzie się o Ciebie troszczył - tyle chwil szczęścia ile gwiazd na niebie - szczęścia tak wiele, że spadnie na Ciebie deszcz czterolistnych koniczynek - zwariowanych pomysłów aby życie było ciekawe - filiżanki czekolady która osłodzi każdy deszczowy dzień - słodkich snów i spełnienia choć jednego z nich - szczęścia w wielkich przygodach które na Ciebie czekają - muzyki która uniesie Cie w przestworza - aby miłość ogrzała twoje serce - szczęścia w próbach zatrzymania świata - aby piękne chwile trwały jak najdłużej - przyjaciół z którymi nigdy nie będziesz się nudził - wszystkiego co najlepsze ponieważ ogromnie Cie kocham ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ładne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Ja też szukam jakiś fajnych życzeń i nic. Może tutaj coś znajdę ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Oto życzenia które sama wymyśliłam dla chłopaka na 18-stkę
![]() Z okazji urodzin życzę Ci : 18-stki udanej, auta szybkiego, matury dobrze zdanej, Wszystkiego dobrego, dzieci gromadki, dużo radości, fajnej sąsiadki, szalonej miłości. Udanego wskoku w dorosłe życie, byś nigdy nie był w dole, lecz zawsze na szczycie ! Ps. To z tą sąsiadką to oczywiście żart ;] Ja bym Ci dała sąsiadkę |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
up up może ktoś ma coś fajnego
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
wyżej napisałm moje własne życzenia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
maaddzziiaa przykro mi
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:47.