|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. IX
Moim zdaniem Maxineczka sama sobie robi krzywdę, bo oczywiście jej znakiem rozpoznawczym są cudne makijaże oka, ale drugim i myślę kluczowym, było to, że używała tanich/średnio drogich kosmetyków, miała kilka pędzli i to w zupełności jej starczało. Używanie przez nią kosmetyków dostępnych dla każdego, stanowiło podstawę jej popularności na youtube.
|
|
|
|
#1172 |
|
Zadomowienie
|
w pełni zgadzam się z przedmówczynią
|
#1173 |
|
Zakorzenienie
|
łotewa
![]() ![]() ![]() ![]() padłam.
|
|
#1174 |
|
Klientka w krawacie
|
Mnie się trochę wydaje, że Maxi zmieniła grupę docelową, do której kieruje swoje filmiki. Mam wrażenie, że nie są one dla zwykłych dziewczyn, ale dla wizażystek - o czym może świadczyć jeden z jej słynnych komentarzy, że ktoś wolałby być malowany firmą xyz niż firmą Essence.
|
#1175 |
|
Zadomowienie
|
Zgadzam się. Od razu wdać, które bloopersy to bloopersy, a które to celowe nagrania mające na celu pokazać jaką to autorka jest "krejzolką"...
|
|
|
|
#1176 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale akurat nieesi bloopersy wydawały mi się naturalne i śmieszne. ![]() jak widać kwestia gustu ŁOTEWA jest moim powiedzeniem dnia, i chyba zostanie ze mną na dłużej. szusz mi poprawia humor nieświadomie
|
|
|
|
|
#1177 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja malowałam, maluję i będę malować koleżanki kosmetykami typu Sleek i Essence na 100dniówkę i jakoś żadna nie narzeka i nie czuje się ubogo, wręcz przeciwnie, bo mogą sobie kupić te które im polecam. |
|
|
|
|
#1178 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie zrobiłam precle z przepisu KatOsu, zjadłam dwa i chyba rzygnę, tak się opchałam.
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
|
|
|
#1179 |
|
Zadomowienie
|
Co do Nieesi - jej blooper wg mnie rowniez wygląda na taki zrobiony specjalnie niz spontanicze zachowanie podczas nagrywania filmiku
|
|
|
|
#1180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Albo jak ktoś w towarzystwie palnie jakiś głupi dowcip, robi się cisza i nikt się nie śmieje, to mi robi się głupio za tą osobę, jakbym sama walnęła jakąś gafę
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
|
|
|
|
#1181 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1182 |
|
Wtajemniczenie
|
a Niesia co popełniła penalizowany czyn czy że jak? bo mnie bardziej jest wstyd za takie czepialstwo niż jej rzekomy wybryk. wstyd
|
#1183 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=Knzdu...&feature=g-u-u
U Nasteczki rozdanie pędzli eco tools Może któraś z Was się skusi.
|
|
|
|
#1184 | ||
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1185 |
|
Raczkowanie
|
nowy filmik u DigitalGirl!
http://www.youtube.com/watch?v=3T3An...eature=g-all-u |
|
|
|
#1186 |
|
Zadomowienie
|
wieczorem będzie co oglądać
|
#1187 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wątpię, że jej widzki stać na kosmetyki z górnej półki, takich jakie ona używa od jakiegoś czasu. Fajnie, że się rozwija itp. ale ja te kosmetyki mogę tylko na necie pooglądać i pomarzyć
|
|
|
|
|
#1189 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=arDnaVjmv8E od 0:27 takie filmiki są hmmmm.... no nic obejrzyjcie sami. Może to ze mną jest coś nie tak. Edytowane przez MirellamKoko Czas edycji: 2012-12-06 o 16:06 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1190 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak któraś z was wklei linka to obejrzę-ale do końca nie daję rady...Kiedy kolejny raz jej ręka ciągnie się do biednego włoska ,i jeszcze tak bardzo elegancko,niby paznokcie dopiero co były malowane ,i nie wyschły (wiecie o co chodzi)...Moja wyobraźnia maluję coś takiego: Nurkuję do pulpitu,okazuję się obok Szusz, wygrzebuję z kieszeni gumkę do włosów ,zbieram te jej włosy i robię kucyk na samym czubku głowy, na kształt palmy.... Nie zostawiam żadnego włoska na czole -żeby już nic nie dotykała. Przepraszam ,ale już nie wytrzymałam ,dziewczyny. Ona narzeka że włosy się przetłuszczają ,od tego miętolenia ich, co dwie minuty ,każdy by miał tłuste.
|
|
|
|
|
#1191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1192 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Cytat:
Jak 10 lat temu. Ale dziewczyna bardzo ładnie się wysławia, powinna prowadzić video bloga.
|
||
|
|
|
#1193 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1194 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
ciekawe z ta sephora...z opinii zaslyszanych tu i tam roznie u nich bywa,nawet w poprzednim chyba watku bylo i o sephorze i douglasie.., niech sie dziewczyna rozwija, trzeba cos robic
|
|
|
|
|
#1195 |
|
Przyczajenie
|
Filmy Maxineczki od jakiegoś czasu wyglądają tak, jakby stwierdziła, że zmienia grupę docelową. Uwielbiam jej sylwestrowy makijaż ze srebrnym brokatem. Zrobiła go mega profesjonalnie i... bez użycia pędzli. Używała za to patyczka kosmetycznego
Dodatkowo kosmetyki były z niskiej półki. Już nie mówię o tym, jak zmieniły się kosmetyki jakich używa. OK- przez swoją działalność na yt i współprace ma okazję wypróbować drogie kosmetyki, ale niestety ja nie jestem w stanie ich zakupić. Tak samo wszechobecne pędzle... No ja nie mówię, bo dziewczyna ma talent i normalne że przez czas nagrywania filmów zdążyła sobie skompletować jakąś tam kolekcję, ale przeciętna laska, która takie filmiki ogląda, ma w swojej toaletce te podstawowe, ja mam osobiście dwa A Nieesia.. kurcze wiecie co, niby jest sympatyczna, ale jej filmy nigdy mnie jakoś nie rajcowały- kosmetyki do których nie mam dostępu i te jej wpadki, które śmierdzą mi po prostu dokładnym planem i scenkami, które powtarza pewnie po kilka razy
|
|
|
|
#1196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ciekawa jestem, jak ta praca u nich wygląda? Może wyjdę na głupią, ale co, przy stoiskach makijażowych maluje? Czy jak?
|
|
|
|
|
#1197 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=riMNL...&feature=g-u-u prezenty mikołajkowe u Alicji
|
#1198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:38.

11.10.2014