|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#481 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy tutaj swoją bazę - czyli już trzy lata razem. XI-XII.2009
Cytat:
![]() Nie wiem, ale pamiętam w tamtym roku ze miałam juz jej dość ![]() Cytat:
ach Ci synkowie![]() Cytat:
fajneCytat:
Już? A mały ich nie odpakowuje? A jak u Was jest tradycja, skad te prezenty się tam wzięły? ![]() Co kupiłaś? [/QUOTE]
|
|
|
|
#482 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej mamusie
My oczywiście rajd sankowy mamy zaliczony a że mi mało było to byłam na krótkim bo 15min joggingu na więcej moja kondycja na razie nie pozwala, siedziałam ostatnio na pupie i się zrosłam Kareninka i te prezenty tak dotrwają do świąt? ty to faktycznie masz mega ułożonego i grzecznego synka moja by odrazu rozpakowała a ja na razie nie mam pomysłu co kupić nawet A lakiery, wow ile, fajniusie Konspi dzięki za opinię odnośnie korundu ![]() Avonu też sto lat na oczy nie widziałam, ani też oriflame, nawet nie wiem co teraz oferują ale muszę kogoś znaleść z ori i kupić smarowidło do brwi Laptop mi odmawia posłuszeństwa a poza tym to ileż można pożytecznych rzeczy zrobić nie mając dostępu do internetu ![]() Ja po tym salicylu mam paskudną skorupę na gębie mamusia oczywiście chodzi i się nabija ze mnie ![]() Wczoraj okno umyłam, firankę zawiesiłam, jutro jeszcze w szafkach porządek zrobię i jestem gotowa do przyjścia Mikołaja
|
|
|
|
|
#483 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zobaczymy jak to bedzie z nasza w tym roku... ![]() A w autobusie cala droge opowiadal starszej pani o tym, ze mamy juz choinke w domu, jaka ladna i ze André baaardzo pomagal przy ubieraniu.... ![]() Cytat:
Nie, nie odpakowuje...poza tym leza tam tez prezenty od nas dla naszych znajomych, dla innych dzieci itp. wiec jest tego juz troche i André wie, ze nie sa one dla niego wiec ok... A poki mamy maly dostanie: wielkiego Monstertrucka zdalnie sterowanego, warsztat malego majsterkowicza BOSCH >>KLIK << , zestaw lekarza takie cos (nie wiem jaka jest nazwa...) >>KLIK<< >>KLIK<< no i ten komputer chcialam... Cytat:
No wiesz...jak powiem mu, ze czegos nie wolno to nie wolno... Cytat:
![]() Cytat:
Ciesze sie, ze nie mamy firanek... A okna umylismy juz razem z André i poprzyklejalismy ozdoby.... Sluchajcie...malz zrobil mi suprise... Skonczyl mi sie krem do twarzy i jakos nie moglam sie zebrac do apteki i tak marudzilam, ze nie mam blablaablaaa... A wczoraj przyszla paczka z kremami i to dwoma - na dzien i na noc z tej samej serii, bo malz nie byl pewny ktory ma byc... I jeszcze na dodatek kupil o 20 euro taniej... I oba kremy sa swietne, pieknie nawilzaja, pielegnuja i skora twarzy jest taaaka mieciutka
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2012-12-13 o 17:27 |
|||||
|
|
|
|
#484 | |
|
Zakorzenienie
|
jej M wrzucil
Cytat:
![]() dla Meza,zna sie chłopak na rzeczy,moj mi by kremu w zyciu sam nie kupil nawet jak bym mu pokazala jaki ma bycFaj ne lakierki,super kolorki
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg Edytowane przez kachula27 Czas edycji: 2012-12-13 o 18:06 |
|
|
|
|
|
#485 |
|
Wtajemniczenie
|
Kareninka ja jestem antyfirankowa
ale u mamy są i nie mam wyjścia I brawo dla małżonka za kremiki ![]() Znalazłam pracę 1/4 etatu i 50km żeby bliżej było to bym poszła
|
|
|
|
|
#486 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Ja wpałam w wir sprzatania Moje dziewczyny bardzo ze mna współpracują bo Ania spała 4 godziny w południe a Kamila poamagał lub sama sie ładnie bawiłą Ale jutro mysle, że siade i Was nadrobie Byłam dzis u fryzjera zrobiłam odrosty i scieła włoski
|
|
#487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ania jaka słodka i jaka do tz Twojego podobna Tez uwazam ze sie nie opyla,szkoda ze to tak daleko
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg Edytowane przez kachula27 Czas edycji: 2012-12-13 o 19:29 |
|
|
|
|
|
#489 | |
|
Wtajemniczenie
|
no właśnie się nie opyla, a szkoda
Piertusiu! Wyglądasz suuuper!!! Bardzo fajny look idę do fryzjerki ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#490 |
|
Zakorzenienie
|
Pietrusiu bardzo fajna odmiana! Po urodzeniu Piotrusia boba długo nosiłam pod karzdą postacią hehe
![]() Super, że badania ok! Marta dziękuje za pamięć Współczuje dolegliwości... U mnie remont nie skończony, bo trzeba było czekać na wypłate żeby kupić pare rzeczy m.in. noże do wyżynarki, pianke, silikon) Przedpokuj nie jest pomalowany nadal. Karenina też ubraliśmy choinke Fajnie, że Tż zroibł Ci prezent i samopoczucie się poprawia(super lakiery!).Konspi za pierwszym razem się podrażniłam korundem, ale lekko. A teraz moge drzeć jak chce Chyba się skóra z nim polubiła. Ale lubie go bardziej od wszystkich innych pilingów jakie miałam. Z drogeryjnych dobry jeszcze jest ziaja pro- mocny i bardzo mocny. Na all chodzą. Miałam go prze koorundem- ale wole korund.Mamrotka co pragniesz uczynić z włosami Ja chce iść ale teraz nie mam za co Mam nadzieje, że za miesiąc lub dwa mi się uda.
|
|
|
|
|
#491 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na razie nie wiem co chce zrobić, wiem że zmiany potrzebuję
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#492 | |
|
Zakorzenienie
|
Pietrusia - fajnie wyglądasz
Serio? I Ty kiedyś pisłaś że Andruś temperamentny? Toż to Aniołek. Cytat:
U nas jest mozliwość pomocy tylko przy oknie balkonowym, ale teraz jak sie myje ( raczej dla Małza zostawie) to jest zimno w pokoju i nie chce zeby mi mały tam kicał...Widzisz - jest na pewno powód zeby sie cieszyć z rocznicy ślubu! Kto by Ci takei fajne kremy kupował?
|
|
|
|
#493 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Dzieki dziewczy za komplementa U mnie dzis sprzatania ciag dalszy, w sumie w swieta nie bedziemy mieli gosci tylko my wychodzimy ale jakos tak nie posprzatac na siwta to tak dziwnie
|
|
#494 |
|
Wtajemniczenie
|
U nas rajd saneczkowy zaliczony, byłyśmy w lesie, mamusia tez parę razy zjechała z górki
ależ fajnie było
|
|
#495 | |
|
Zakorzenienie
|
Fajny mąż, fajne prezenty i fajne lakiery. Ozdoby na oknach pewnie też fajne
![]() Ale Ci ładnie Też byłąm wczoraj u fryzjera ![]() Cytat:
tylko pod piecem siąść
|
|
|
|
|
|
#496 |
|
Wtajemniczenie
|
zazdroszczę fryzjera
może kiedyś się wybiorę i ja ![]() u nas też nie było 20na plusie ale póki co korzystamy, gorzej jak będzie na minusie ze 30
|
|
#497 |
|
Rozeznanie
|
Pietrusia
slicznie wgladasz Mamotka mja tesciowa czesto daje mi katalogi Oriflame wiec jak cos chcesz to daj znac to Cizamowie i wysle poczta a ja mam takie hustawki humoru ze sama ze soba nie wytrzymuje... Edytowane przez lucky1910 Czas edycji: 2012-12-14 o 22:46 |
|
|
|
|
#498 |
|
Zakorzenienie
|
Lucky ja w ciąży nie jestem, a mam siebie dość:P
Ditu a co robiłaś z włosami
|
|
|
|
|
#499 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie wizyta u fryzjera poprawia humor![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nadawałam ładny kształt Podcinałam parę centymetrów, trochę pocieniowałam, wyrównałam odrastającą grzywkę (wkurzała mnie więc zapuszczam ) Do fryzjera się prawie pół roku wybierałam - zagroziła, że sama do mnie przyjedzie No to się zmobilizowałam przed świętami![]() Właśnie jem lody orzechowe z Lidla - ale dobre ![]() edit. dziś dowiedziałam się, że moja koleżanka urodziła trojaczki
Edytowane przez DiTu77 Czas edycji: 2012-12-14 o 23:08 |
|||
|
|
|
|
#500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A trojaczki to niezla druzynka
|
|
|
#501 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mi też, lubię jak mi myję łepetynę relaksująco na mnie to działa ![]() Cytat:
![]() myślałam że tylko ja nie unikam lodów jak za oknem jest lodówa ![]() ale czad, gratulację dla koleżanki Nie mam pomysłu na obiad ![]() ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Gocha Sto Lat!
|
|
|
#502 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Gocha STO LAT duzo zdrówka i szczesliwego rozwiazania Dzis przychodza znajomi do nas wieczorkiem wiec mam dzis troch pracy
|
|
#503 |
|
Zakorzenienie
|
U nas dzis pizza wg przepisu mojego z ksiazki kucharskiej naszej,ostatnia ja przegladałam i sobie przypomnialam o pizzy ktorej juz wieki nie robilam
|
|
#504 | |||
|
Zakorzenienie
|
Tym bardziej, że już ma synka
dziesięcioletniego Żeby było śmieszniej jej siostra urodziła dzień po niej. I mają teraz po równo dzieci - po czworo: po 2 dziewczynki i po 2 chłopców![]() Cytat:
![]() Kurcze i ja pomysłu nie mam Cytat:
![]() Cytat:
Gocha 100lat |
|||
|
|
|
|
#505 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki za zyczeni
![]() u nas dzis barszczyk czerwony z uszkami (uwielbiam)
|
|
#506 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale nie mam weny żeby zrobić ![]() Cytat:
a koleżanka fajnie 4 ![]() Cytat:
wolę ukraiński
|
|
|
#507 |
|
Rozeznanie
|
Zebra
głowa do góry![]() w pierwszej chwili pomyślałam WOW! Super!, po sekundzie O Boże biedna kobieta ale wystarczy, że przetrwa pierwsze dwa lata i będzie miała z górki ![]() zapraszam ![]() my właśnie ubraliśmy choinkę ooo.. jak się miło w mieszkaniu od razu zrobiło ))
|
|
|
|
|
#508 |
|
Zadomowienie
|
cisza tu a ja..klub
|
|
#509 |
|
Zakorzenienie
|
Lucky już choinka ?? Ja to ubieram w wigilie albo dzien przed jak dla mnie jeszcze za wczesnie a i tak choinka długo w domu stoi to sie mozna nacieszyc
|
|
#510 |
|
Wtajemniczenie
|
Proszę, to już kolejna część.
Wpadłam pożyczyć Madzi wszystkiego najlepszego z okazji 3 urodzin. I wszystkim już trzylatkom też ![]() Boże jak ten czas leci... a my chorujemy. Nilka ma zapalenie płuc lekarz stwierdził, że to przez to, że postawiliśmy jej bańki. Rzekomo alergikom i astmatykom się baniek nie stawia. na szczęście w porę złapane i pogłabym powiedzieć, że Nila w ogóle nie czuje się chora. jeździ po mieszkaniu na hulajnodze i wariuje jak zwykle nie daje sobie wmówić, że ma poleżeć...---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- Lucky. pierniczki z "twoich" przepisów już upieczone i polukrowane
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:09.

ach Ci synkowie

moja by odrazu rozpakowała

Współczuje dolegliwości...
Ja chce iść ale teraz nie mam za co
na razie nie wiem co chce zrobić, wiem że zmiany potrzebuję

tylko pod piecem siąść
ale nie mam weny żeby zrobić
głowa do góry