![]() |
#2461 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXV
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2462 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2463 |
Wtajemniczenie
|
Hej, można się przyłączyć? Potrzebuje wsparcia, pocieszenia, a przede wszystkim batów jakbym chciała wrócić do swojego ex chłopaka
![]() ![]() ![]()
#2464 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2465 |
Raczkowanie
|
i poznalam prawde, moj ex przyznal sie , ze rozmawia na badoo , ze robi to dla zapelnienia czasu, milego pogadania i poznania przyjaciolki, nawet doradzil mi zebym to samo zaczela robic, ogolnie mu sie przyznalam, ze bardzo mi go brakuje, ze tesknie, pogadalismy sobie szczerze o nas, no coz prawda jest taka , ze on chce kogos poznac przy kim bedzie szczesliwy, ze poczuje ze to w koncu TO, nie wiem czemu ale ta rozmowa mnie uspokoila, ze juz nie mam na co liczyc, ze on mimo, ze mnie lubi, to nie czuje nic wiecej...
#2466 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zauważyłyście swoją drogą ze większość związków kończy się listopad/grudzień?Jakby ludzie planowali - nowy rok, nowe życie? A większośc się zaczyna na wiosnę? A mój ex wlaśnie dzwonił. Nie odebrałam najpierw...dopiero potem. Dzwonił zeby zapytać czy może bede wcześniej jednak na fb, bo on jest chory i wraca z uczelni idzie spać. I przepraszał że wydzwania i mnie niepokoi :P Nie miał zbyt pewnego głosu :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2467 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2468 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja po moim poprzednim wyłam pół roku... a jak wyjechałam na "leczenie z uczucia" do Berlina na pół roku to...ech...nie zamieniłabym tego czasu na nic innego. Właśnie sobie to uświadomiłam bo wysyłałam życzenia do znajomych tam poznanych... I zdałam sobie jaki ogrom WSPANIAŁYCH ludzi poznałam tam.... Jakie mamy wspomnienia, jak każdy się lubił i szanował mimo że byliśmy z różnych zakątków świata... I że dalej mamy kontakt. Bez tego zerwania nie poznałabym ich.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2469 |
Raczkowanie
|
mowil, ze ja jestem taka, ze zamykam sie w sobie a on chce sie komus wygadac, ze odreagowac, ze zle sie czuje z tym, ze kolejny zwiazek mu nie wyszedl, ze znow kogos zranil, poprosilam go zeby az tak szybko nie wchodzil w nowy zwiazek, odpowiedzial ze obiecac mi tego nie moze, bo jesli pozna kogos i poczuje ze ta osoba jest warta tego zeby z nia sprobowac to nie odstawi jej mowiac ze za wczesnie, ze ja zostane w jego sercu, ze jestem pierwsza z ktora sie normalnie rozstal bez wyrzutow, wyrzucania zali i obelg i ze to poniekad sprawilo, ze mu jest latwiej pogodzic sie z rozstaniem
#2470 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2471 |
Raczkowanie
|
boli boli i to bardzo
![]()
#2472 |
Zakorzenienie
|
Vandaris, ale nie da się tego zrobić. Samo mu minie i tyle. Takie zamartwianie się,nic Ci nie da.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2473 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2474 |
Zakorzenienie
|
pogubiona88, dasz radę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2475 |
Raczkowanie
|
tęsknie i przestać myśleć nie mogę.....już nie mam sił...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2476 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2477 |
Wtajemniczenie
|
Bo za daleko mieszkam, bo nam się nie układa, bo się kłócimy itd. On cała litanie tego ma. A prawda jest taka, że te powody nie są nic warte. Może i nie mieszkam 5 min od niego, ale mam dobry dojazd i spokojnie w 1,5 godziny mogę do niego dojechać, czasem nawet szybciej, on do mnie samochodem ma mniej niż godzinę. Nigdy nie było problemu ze spotkaniem z mojej strony, to on nie chciał. Fakt, nie układało się nam, ale to on ciągle robił problemy. Chociażby te kłótnie to przecież były o nic tak naprawdę. Jak można komuś robić kłótnie o to, że się pyta czym się tak stresuje?
Ja mam świadomość, że to był fatalny, wyniszczający psychicznie związek (np. rozwiązywanie konfliktów poprzez zrywanie ze mną... przez zmianę statusu na facebooku ![]() Mam wrażenie, że jest tu jakaś osoba trzecia, bo jedna niby jego znajoma z gimnazjum na jego tablicy na facebooku wysłała mu piosenkę o tym jak nienawidzi jego dziewczyny i chce z nim być. A potem zaczepiała moich znajomych na facebooku ![]() Ja już nie chcę z nim być. On mnie psychicznie wyniszcza. Te wieczne kłótnie, te wieczne poniżanie mnie... Tyle przykrych słów od niego usłyszałam w tym roku... Nawet jak mi się coś udawało to on mnie od razu dobijał. Cieszyłam się jak głupia, że tyle osób zaczęło odwiedzać mojego bloga, to on mi powiedział, że to pewnie tylko jakieś głupie blogerki wchodzą. Byłam w tym roku na stażu, to też powiedział, że to nic, bo to nie na stałe...
#2478 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2479 |
Zakorzenienie
|
featherTo jakiś kutas za przeproszeniem, a nie facet. Dobrze dla Ciebie, że się to skończyło. Fakt, mógł wybrać sobie inny czas, ale uwierz, że patrząc z perspektywy czasu to dostrzeżesz, że zrobił Ci dobry prezent pod choinkę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2480 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dostałam burę w domu od mamy ![]() Edytowane przez Vandaris Czas edycji: 2012-12-23 o 18:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2481 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() zresztą każda z nas na forum ma podobnie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2482 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2483 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2484 |
Raczkowanie
|
godzina 20 a ja juz taka spiaca na maxa jestem ze szok, chcialam obejrzec sobie na tv4 siedem dusz ale nie wiem czy dam rade, straszny marazm mnie dopadl po tej rozmowie z ex
![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- wiem na czym stoje ale nie znaczy, ze mi ulzylo ![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- chciałabym cofnac czas, albo go nie poznac albo nie dopuscic do tego ze mnie rzuci ![]()
#2485 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Już jestem po rozmowie. Byłam radosna i nie dałam się wpędzić w klimat rozpaczy i głupich pytań ![]() Powiedział mi o tym spotkaniu, bardzo zachwalał ostatnie (na ktorym nie byłam) namawiając żebym przyszla.... W międzyczasie wtrąciłam tekst (rozmawialiśmy o jedzeniu) że jadłam na imprezie wczoraj o 4 jajecznicę - niech myśli gdzie byłam. A byłam ![]() Kurcze lubię go. No ale faktycznie, to nie ten świat.... chyba. Ale generalnie rozmowa na plus ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2486 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2487 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Sama zaczęłam o nim ostatnio myśleć jak o wampirze... Często ja szczęśliwa zaczynałam z nim rozmowę, a po to już miałam dość całego świata... I już ledwo co przestałam płakać, a ten do mnie napisał sms (bo ja mu powiedziałam, że on już dla mnie nie istnieje, jest martwy) cytuję "a i nie martw się, niedługo nie tylko dla ciebie będę martwy". Po co on mi coś takiego napisał? A z tymi hamburgerami to też tak miałam ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2488 |
Zakorzenienie
|
Vandaris, no bo tak serio nie rozumiem po co się tak przejmujesz. Z tego co pisałaś to nie kochałaś go i sama wiedziałaś, że to jednak nie to.
![]() Więc głowa do góry! Pomyśl przez ilu Ty kolesi zostałaś zraniona, i co? Jakiś się tak przejmował? Nie sądzę. |
![]() ![]() |
![]() |
#2489 | |
Zadomowienie
|
A Ty jesteś facetem może?
---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2490 |
Raczkowanie
|
pogubiona88 mój ex też świetnie gotował, zawsze zwracał uwagę na to co jemy a teraz tylko sobie bede gotować bo mieszkam sama w naszym mieszkaniu...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.