|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#2131 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 453
|
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XVI zimowo;)
Spoko, ja czasem te¿ wyprostujê albo psiknê rozja¶niaczem
|
|
|
|
#2132 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 488
|
Cytat:
![]() Ja tez duzi kasy nie wydaje na ciuchy bo jej zwyczajnie za duzo nie mam :p I jaram sie jak sobie kupie cos taniego i fajnego ![]() Jeszcze jakbym umiala szukam w lumpach takich szmatek co ludzie potrafia :rolley es: znalezc
|
|
#2133 | |||||||
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 410
|
Cytat:
Czekam a¿ przyjdzie Cytat:
Cytat:
Ja zamiast rodzeñstwa dosta³am Yorka Cytat:
W³osy Kiecka Cytat:
![]() Dobre dresiwo Bêdziesz wzbudzac szacun na dzielni Cytat:
A mój T¯ szczup³±. Wiêc na zdjêciach razem wygl±dam przy nim zabawnie ![]() Cytat:
A ja mojego urwisa nie wstawiê bo ucieka przed aparatem. A po wczorajszym Kascyskowym miksie z isan± kakaow± kakaem i miodem mam tak cudne w³osy
|
|
|
#2134 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 793
|
a ja dzisiaJ rozpieszczam wloski Biovaxem wymieszanym z kakao i kilkoma kroplami aloesu i mleczka pszczelego.
musze kupic Artiste, bo nie mam nic proteinowego, a zapomnialam zamowic keratyne na ZSK... |
|
|
|
#2135 | |||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 068
|
Cytat:
Cytat:
), dwa- wy¶mialiby mnie i moje zboczenie. Wolê siê zamkn±æ w ³azience na piêæ minut i sama sobie postrzelaæ komór±. Pe³na konspira. ![]() Cytat:
![]() Za to w lumpkach zawsze polujê na tkaniny. Zas³ony angielskie przewa¿nie lub jak siê trafi to obiciówki. Potem pope³niam czyny niecne i tnê, krojê i obijam. Szyæ siê dopiero uczê, ale jak ju¿ dojdê do wprawy to otworzê jaki¶ handmade-shop. Na noc by³± Artiste proteinowa pod olej z awokado. Chyba potrzymam do jutra, bo dzi¶ nie chce mi siê ruszaæ ty³ka z domu.
|
|
#2136 |
|
Zadomowienie
|
Hahhahahaha
Nie wyjdê tak. Ja w domu w tym siedzê bo cieplutko
|
|
|
|
#2137 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 663
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- ostatnio jak widzia³am takie dresy w sklepie to nie mog³am powstrzymaæ ¶miechu, ju¿ sobie wyobra¿a³am najpopularniejsze bloggerki modowe w takim dresiku na sesyjce
|
|
#2138 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 31 910
|
Cytat:
![]() Karina in Fashionland http://farm9.staticflickr.com/8456/8...c089df70_o.jpg Charlize Mystery http://2.bp.blogspot.com/-IVyNNWIYWl...-8/s1600/1.jpg i kilka innych te¿ bra³o udzia³ |
|
|
|
|
#2139 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2141 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 474
|
Ale szalejecie Dziewuszki. Dwa dni mnie nie by³o i tyyyyle naspamowa³y¶cie, ¿e nie nadrabiam. :P
Moje w³osowe odkrycie ¶wi±teczne: najlepiej moje k³aki wygl±daj± jak po myciu potraktuje je tylko proteinow± artiste. I ewentualnie joa¶k± z miodem i cytryn±. AiK mnie obci±¿a po myciu, wiêc bêdzie nak³adana przed. Dzisiaj wracam do Krk
|
#2142 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 488
|
Cytat:
Mam jedna fajna sukienke z lumpa z boohoo z metka kupilam ![]() Moje marzenie szyc na maszynie, ale nie wiem czy kupowac bo nie ma mnie kto nauczyc szyc
|
|
#2143 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 182
|
Cytat:
![]() a przed mam± i tak ciê¿ko ukryæ swoje w³osomaniactwo, bo przecie¿ widzi, ile kosmetyków gnie¼dzi siê absolutnie wszêdzie... Cytat:
|
|
#2144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ja siê przecie¿ nie uzewnêtrzniam ze swoimi statystykami TOP Kitów Szafiarskich. Moja Lumia i moje osrane lustro w ³azience to najlepsze studio foto na ¶wiecie.
dzi¶dzienne muzyczne inspiracje: The storm comes and goes And I keep walking, I keep walking Rain drops shine with gold My heart was stolen, heart was stolen. Edytowane przez Scarrabeo Czas edycji: 2012-12-30 o 12:48 |
|
|
|
|
#2145 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 221
|
Ja kupowa³am, ale mi chiñski w Andrychowie skasowali, a wadowicki jest drogi
![]() Cytat:
![]() Dziêkujê ![]() Muszê siê zacz±æ pakowaæ, bo jutro wracam na krakowskie ¶mieci
|
|
#2146 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 271
|
Cze¶æ.
![]() Nie odzywa³am siê od paru dni, bo czytanie poch³onê³o mnie do reszty. Mia³am siê uczyæ, a ci±gle "testujê" mój nowy czytnik e-booków xD Dzisiaj mam chyba dobry dzieñ. Wysz³am w rozpuszczonych w³osach, bo tak mi siê spodoba³y.
|
#2147 |
|
Zakorzenienie
|
Czas do przeproteinowania ma niewiele. Wa¿na ilo¶æ
![]() Z moimi lokami jeszcze nie ³apiê siê do Topu Scarrabeo - oto postanowienie noworoczne
|
#2148 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 814
|
Cytat:
piêkne Cytat:
No i za dresikiem te¿ Odjechany ![]() Musia³am spi±æ te moje powczorajsze b³yskotki
|
|
#2149 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 62
|
Witam.
Zrobi³am dzisiaj na w³osy p³ukankê z cynamonu. Jak tylko lekko podesch³y wystraszy³am siê, ¿e ich nie rozczeszê. Nasmarowa³am jedwabiem koñcówki, olejkiem arganowym d³ugo¶æ w³osów i delikatnie rozczesywa³am je TT. Sporo to trwa³o, na szczê¶cie nie wypad³o wiele k³aczków (o dziwo!). Teraz prawie ju¿ wysch³y naturalnie. S± szorstkie i straci³y po³ysk, lekko siê spuszy³y lecz wyprostowa³y delikatnie. |
|
|
|
#2150 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 508
|
Cze¶æ spamerki.
Nie nadrobi³am wszystkiego, czê¶æ przeczyta³am pobie¿nie, ale widzia³am tu ³adne w³osy i urocz± ¶winkê ![]() A propos robienia sobie zdjêæ. Niestety ukochany zna moje zboczenie, przy nim siê z tym nie kryjê. Wczoraj cykn±³ trochê fotek, wiêc czujê siê lekko zobowi±zana ¿eby je wstawiæ Jak zwykle sza³u nie ma, ale jako¶æ du¿o lepsza (zdjêæ oczywista) W³osy po Vatice i Garnierze AiK zmieszanym z aloesem zatê¿onym. Jak zwykle powiwijane. Nie mam tendencji do falowania, prawda?
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tu¿ za rogiem. Jakby by³o kieszonkowcem, dziwk± albo sprzedawc± losów na loteriê: to jego najczêstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyæ." |
|
|
|
#2151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2152 | ||
|
Zakorzenienie
|
bo na cholerê komu zdjêcia w³osów? Dla moich starych oznacza³oby to jedno: dziki fetysz i dewiacje. I zaczêliby przygl±daæ siê moim znajomym bardzo dok³adnie. Wiêc chyba nie ma sensu siê ujawniaæ.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ej, Kasiula, niewiele do podiuma brakuje. ![]() Chyba bêdê musia³a szersze podium zbudowaæ, bo siê miejsca dublowaæ bêd±. ![]() Och, Pluskocie mój, siostro! Jakie g³adkie!
dzi¶dzienne muzyczne inspiracje: The storm comes and goes And I keep walking, I keep walking Rain drops shine with gold My heart was stolen, heart was stolen. Edytowane przez Scarrabeo Czas edycji: 2012-12-30 o 13:05 |
||
|
|
|
#2153 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 182
|
dobra, zapamiêtam
ale mimo wszystko jako¶ sceptycznie podchodzê do trzymania czego¶ na w³osach przez dwa dni ![]() Cytat:
moim zdaniem to wywijanie na koñcach to kwestia ciêcia/czesania (chyba, ¿e suszysz na okr±g³ej szczotce), a nie falowania w³osy tak g³adkie, ¿e musz± byæ proste!
|
|
#2154 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Cytat:
![]() Celuje w TOP TOPÓW, ale to gdzie¶ za 2 lata, jak bêdê mieæ locze do pasa
|
|
#2155 |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 1 029
|
Ja ogl±da³am moje zdjêcie sprzed sprzed.
Tj. z pocz±tku roku 2012. Na pcoz±tku ich d³ugo¶æ by³a akurat idealne do zapuszczania. Potem mnie co¶ wziê³o na obciêcie. Ale by³y zniszczone i tu nie ma, czego kryæ. |
|
|
|
#2156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak dla mnie to jest po prostu niewyobra¿alne, jak w³osy mog± siê nie skrêcaæ jak schn± ¦liczne s± ![]() I ¶wietne zdjêcie na ¶cianie!
|
|
#2157 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 178
|
Cytat:
![]() U mnie te¿ wie tylko ch³opak, ca³y w³osowy arsena³ mie¶ci siê w naszym mieszkaniu studenckim Za to jak wracam do domu, to wszystkie od¿ywki i olejki chowam po szafkach i komodach w pokoju, bo jak kiedy¶ powiedzia³am bratowej, ¿e myjê w³osy od¿ywk±, to zareagowa³a jakbym by³a psychiczna (fanka H&S i biosilku, codziennie lokówka/prostownica, a kucyk ma gruby jak piê¶æ i przysiêgam, ¿e w³osy ma chyba ze stali, po prostu przepiêkne... w dodatku ³adna z super figur± i rzêsami do nieba, a ja w domu czujê siê jak szara gruba myszka z kalafiorem tr±dzikowym na brodzie ). Jak zrobi³am sobie kiedy¶ fale na dyfuzorze (by³am bardzo zadowolona z efektu), to tata naskoczy³ na mnie, ¿e mam siê uczesaæ, bo wygl±dam jak czarownica ![]() co¶ mi siê ostatnio w³osy przet³uszczaj±... dosz³am ju¿ do tego, ¿e my³am je na spokojnie co 2 dni, a teraz mogê umyæ rano, wieczorem ju¿ s± nie¶wie¿e, a nastêpnego ranka mam smalec na g³owie odk±d jestem w domu na ¶wiêta, to przesta³am u¿ywaæ wcierek, olejków na skalp i nie za¿ywam humavitu, nic innego siê nie zmieni³o. Mo¿e to sprawka ogrzewania, nie mam pojêcia
|
|
#2158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
konkretnie je stuningowa³a¶! a najbardziej blask i skrêt
|
|
#2159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2160 |
|
Zadomowienie
|
Te¿ tak mam. Tylko na jesieñ i wiosnê mam spokój. Zim± i latem to co dwa dni albo codziennie myjê...
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
| Narzêdzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:56.

:rolley es: znalezc

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

jak dla mnie to jest po prostu niewyobra¿alne, jak w³osy mog± siê nie skrêcaæ jak schn±
i przysiêgam, ¿e w³osy ma chyba ze stali, po prostu przepiêkne... w dodatku ³adna z super figur± i rzêsami do nieba, a ja w domu czujê siê jak szara gruba myszka z kalafiorem tr±dzikowym na brodzie
odk±d jestem w domu na ¶wiêta, to przesta³am u¿ywaæ wcierek, olejków na skalp i nie za¿ywam humavitu, nic innego siê nie zmieni³o. Mo¿e to sprawka ogrzewania, nie mam pojêcia
konkretnie je stuningowa³a¶!