|
|
#4051 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXV
Pani Nerwusie, napisałaś, cytuję: Na zdrowie. Cytat:
Cytat:
Daj mu czas, by za Tobą zatęsknił.
|
|
|
#4052 |
|
Raczkowanie
|
że nie podejmę
głupek ze mnie ![]() sorki Edytowane przez paputek00 Czas edycji: 2013-01-04 o 17:28 |
|
|
|
#4053 |
|
BAN stały
|
Bardzo trudna,ale najbardziej bedzie mi przykro ze drogi sie rozejda z tymi ludźmi których tam poznałam.Pierwszy raz w pracy miałam tak fajna zgrana ekipę i tego mi szkoda bo sie bardzo do tych ludzi przyzwyczailam.
I wiele miesięcy starałam sie przed wszystkimi otworzyć,bo z reguły jestem nieśmiała.Teraz będę musiała znów poznawać nowych ludzi i znów zasłużyć sobie na ich szacunek
|
|
|
|
#4054 |
|
Raczkowanie
|
własnie tak sie zastanawiam, po jakim czasie jest szansa, że facet zatęskni. Dla mnie 2 miesiące to dość sporo czasu i po takim czasie wydaje mi sie że facet prędzej o mnie całkiem zapomni/ znajdzie sobie kogoś innego, niż zacznie za mna tęsknić
|
|
|
|
#4055 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Właśnie robię sobie kurację włosową mojej miksury:P mam nadzieję,ze mi wszystkie włosy nie wypadną po tym:P
|
|
|
#4056 |
|
Zakorzenienie
|
i rycze ja bóbr .... boli ☠☠☠☠a jak to boli...
|
#4057 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziewoje:P a co wy na to,żeby się wybrać na jakieś piwo ? Kto tu z Krk bądź okolic;p?---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- Cytat:
Nie wiem, to chyba zależy od faceta.. moje dwie koleżanki po rozstaniach zeszły się : jedna po 4 miesiącach , druga po pół roku. Obie teraz szczęśliwe nadal. ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Wiemy
|
|
|
#4058 |
|
Raczkowanie
|
W kwietnu zaczęłam spotykać się z chłopakiem, który od bardzo dawna mi się podobał. Wszystko szybko się rozwinęło ku uciesze naszych znajomych, bo oboje długo byliśmy sami. Po 2 miesiącach powiedział, że mnie kocha. Było nam cudownie, lato było jak z bajki. Niestety w sierpniu zostałam zdegradowana w pracy, trafiłam do innego zespołu gdzie ludzie byli bardzo nieprzyjemni i zaczęły się problemy. Nie radziłam sobie ze stresem, często płakałam, miałam dołki, wpadałam w bezsensowny gniew, czasami go odpychałam, prosiłam o jeden lub dwa dni przerwy w spotykaniu
6 tygodni temu powiedział, że chyba męczymy się ze sobą, że nie potrafi mi pomóc w moich problemach i męczy go ta cała sytuacja, już nie cieszy się z tego jak na początku i myślał o tym już od jakiegoś czasu. Załamałam się i prosiłam żeby mnie nie zostawiał ale powiedział, że tak będzie najlepiej, bo chyba jednak do siebie nie pasujemy. Uznał, że gdybyśmy byli sobie pisani to nawet w trudnej chwili bylibyśmy ponad to i potrafili się dogadać. Powiedział że nie będzie się odzywał, bo to dla niego za trudne Płaczę na samo wspomnienie o tym.Od tamtego czasu jestem załamana, czasami się widywaliśmy bo mamy wspólnych znajomych ale on był bardzo skrępowany i unikał mnie Zaszyłam się w domu, zajęłam swoimi sprawami i starałam się zapomnieć ale w pierwszy dzień świąt nie wytrzymałam i odezwałam się do niego pod zmyślonym pretekstem. Rozmawialiśmy jak gdyby nigdy nic, wysyłał mi uśmieszki, powiedział że cieszy się że się odezwałam. Zaprosiłam go na kawę ale powiedział, że jest umówiony z rodzicami. Odezwałam się znowu wczoraj ale nie rozmawiało się już tak swobodnie ![]() Miałam nadzieję że teraz kiedy wszystko się poukładało możemy znowu spróbowac.To mnie tak okropnie boli, mam wrażenie że to ten jedyny. Nie wiem co robić dalej. Nie jesteśmy małolatami, on jest ode mnie o rok starszy i ma 27 lat. Czuję, że nikt poza nim mi się już nie spodoba, byłam z nim tak szczęśliwa że nawet nie rozglądam się za kimś innym
Edytowane przez Florence86 Czas edycji: 2013-01-04 o 17:46 |
|
|
|
#4059 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Aaaaa, to wszystko jasne
![]() Cytat:
W każdym bądź razie - w ciągu roku od rozstania. Cytat:
Po to facet kończy związek, by nie było już tak częstego i bliskiego kontaktu jak wcześniej, by odpocząć od tej osoby i sprawdzić, jak będzie biegło życie bez niej. Jeśli już nie wróci, to trudno, myślę jednak, że warto spiąć poślady i nie narzucać się eksowi, skoro kolejne próby kontaktu spotykają się z niechęcią z jego strony.
|
|
|
#4060 |
|
Zadomowienie
|
To jest jakaś paranoja...
Teraz, gdy teoretycznie i w sumie w praktyce też mam sie najlepiej, gdy ciagle ktos jest ze mna, gdy ciagle cos robie, gdy nie mam z nim kontaktu, codziennie mi sie sni... Jest to na serio uciazliwe i juz rozumiem to jak inne dziewczyny pisaly, ze to nieznosne, bo jest ogromnie nieznosne... Sny sa oczywiscie dobre, chociaz przedwczoraj mialam zla wiadomosc od niego w snie, ale nie sa to jakies mega dobre sny, ale takie normalne, takie tz zycia naszego wziete, a potem sie budzisz i jestem za kazdym razem zdziwiona miejscem, w ktorym sie budze...
|
#4061 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
On do mnie pisze, ja nie.On zaproponowal przed świętami spotkanie,żeby sobie powyjaśniać,ale nie miałam czasu,bo to było dokąłdnie 4dni przed świętami.Wcześniej ja proponowałam spotkanie,ale w zaproponowany dzien nie mógł,bo miał jakiś koncert czy czy coś,więc odpusciłam i nie proponowałam dalej.
|
|
|
#4062 |
|
Raczkowanie
|
Ja znam jedną parę, która się zeszła po 8 latach...
|
#4063 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Daj mu czas na bilanse, tęsknoty, czy czego tam jeszcze potrzebuje. Jak będzie chciał się spotkać, to się odezwie ![]() Twoja postawa jest godna pochwały, bo nie płaczesz mu pod domem ani nie wysyłasz listów z kosmykami swoich włosów. A propos włosów - co Ci wyszło?
|
|
|
#4064 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4065 |
|
Zadomowienie
|
A ja dzisiaj zaczęłam interpretować sen po senniku i...nic "pewnego" mi nie wyszło....:P tyle co ja wiem
![]() "nagłe zmiany w sferze uczuciowej, korzystne lub negatywne" "znak, że musisz uważać na siebie i swoje zdrowie" "pomyślne załatwienie ważnych spraw" "melancholia" "pożegnanie z kimś" Czyli, że co...że poznam kogoś nowego i to się dobrze lub źle skończy, mam doła i zakończę ostatecznie relację z ex? Śmieję się, bo oczywiście wierzę w sny z przymrużeniem oka, ale dzisiejszy mi okropnie głowę świrdował... ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- U dobrego prywatnego psychologa nie jest lepiej. Miałam wizytę 22 listopada, a następną wczoraj... |
|
|
|
#4066 |
|
Zakorzenienie
|
Rodzice jednej mojej znajomej byli dla siebie pierwszymi ukochanymi - po jakimś czasie się rozstali, każde miało swoich partnerów, związki, potem się spotkali i od ponad 20 lat tworzą udane, wspaniałe, namiętne i szczęśliwe małżeństwo i piękną rodzinę. Nie wiem, ile czasy nie byli ze sobą, ale obstawiam, że co najmniej z 4 lata.
Mój były chciał wrócić po jakichś 2,3 miesiącach od rozstania. Teraz raczej nie ma na to szansy, nie mamy kontaktu. Ale ja jestem z twardych, co nie dzwoniły, nie pisały etc. Myśle, że to wzbudziło w nim pewien respekt.
|
#4067 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
O dziwo nie wypadły mi:P sok z cytryny+nafta kosmetyczna z olejem rycynowym+ żółtko+trochę piwa moje włosy są boskie w dotyku:P ciekawe na jak długo;p
|
|
|
#4068 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4069 |
|
Raczkowanie
|
Jak zapomnieć o chłopaku ? Jestem sama w mieszkaniu, nie umiem sobie z tym poradzić ;(
|
|
|
|
#4070 |
|
Zakorzenienie
|
wlącz sobie jakiś film, alebo idź do koleżanki, na spacer
|
#4071 |
|
Raczkowanie
|
Problem w tym, że jestem do tego chora i tak mnie to wszystko dobija totalnie.
|
|
|
|
#4072 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny mam straszna ochote napisać do exa, czy nie chciałby sie kiedys spotkać, porozmawiać. Wsumie od rozstania nie przeprowadzilismy żadnej dłuższej rozmowy. Wiem, że takie coś by mi pomogło bo mogłabym wybadac teren (ale to brzmi) wiedzialabym czy są jakieś szanse na powrót, czy też nie i mam się starać zapomnieć o wszystkim co było. Ale kurde troche boje sie zapytać, nie chce, żeby pomyślał o mnie że jestem jakąś sfrystrowaną desperatką czy coś w tym stylu. Albo, że zapytam a on odmówi i tez nie będe wiedziala co mu napisać, jak sie zachować. Poradźcie co robić.
|
|
|
|
#4073 |
|
Raczkowanie
|
Ja wracałam do byłego 3 razy, teraz już wiem, że tego już nie zrobię bo nie warto. Wiadomo są pary, które wróciły do siebie i są do teraz, ale ja żałuję tego zmarnowanego czasu i do teraz jeszcze siedzi mi w głowie, a ja głupia siedzę i myślę.
|
|
|
|
#4074 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Cytat:
|
|
|
#4075 |
|
Zadomowienie
|
Ale wiesz jak będzie pomiędzy wizytami? Oczekiwanie takie jest na 1 wizyte, czy z wizyty na wizyte tez miesiąc czekania?
|
|
|
|
#4076 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=Ok1d7xsrqQE
Edytowane przez Tindomerel_ Czas edycji: 2013-01-04 o 19:20 |
|
|
|
|
#4077 |
|
Raczkowanie
|
Na początku było tak, że nie odzywał się do mnie ponad tydzień, ja próbowałam się z nim skontaktować ale bezskutecznie. W końcu któregoś dnia odezwał się do mnie w środku nocy z informacją, że ze mną zrywa a ten czas, w którym nie dawał znaku życia przeznaczył dla kolegów. Ja nie mogłam nic zrobić, pytałam dlaczego tak postąpił to już się po tym nie odezwał. Ja zastanawiałam się jaki mógł być powód a czas leciał. Odezwał się do mnie po 3 miesiącach, poprosił abym do niego wróciła, że był głupi i że źle mu beze mnie, ja się zgodziłam bo pomyślałam no faktycznie może będzie lepiej po tej przerwie. Dalej jakoś to było, później ja zerwałam bo dalej robił się nieznośny, do tego strasznie nudny, awantury, jego koledzy wiedzieli lepiej, widzieli mnie z każdym innym, strasznie mieszali a ja nie wytrzymałam, powiedziałam dość i później nie wiem czemu ale znowu wróciłam, to był taki nałóg, on był moim nałogiem, wpadłam po uszy, nawet nie wiedziałam jakim cudem. Strasznie mnie do niego ciągnęło. Teraz zerwałam znowu bo wpadł w hazard, przepuszcza wszystko, miał przeznaczoną kasę na rzeczy, które są nam potrzebne i co, przepuścił. Jeszcze do tego nigdzie nie chciał wychodzić, nigdzie mnie nie chciał zabierać bo siedział wpatrzony w ten internet. To zerwałam a teraz ? Teraz to przyzwyczajenie mi nie daje spokoju, ciągle myślę.. Nie wiem jak zapomnieć.
|
|
|
|
#4078 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Ale jak będziesz tak często robić, to poprawa będzie trwała.Należę do olejomaniaczek - dobrze, że mieszkam sama, bo siedzę z tym łojem na głowie wieczorami... ![]() Cytat:
|
|
|
#4079 |
|
Rozeznanie
|
Dowiedziałam się czegoś przykrego o moim eks. Niestety spotyka się on ze swoją byłą, oczywiscie na facebooku już pierwsze ich zdjęcia z Sylwestra. Rozstaliśmy się w listopadzie i już wiem czyja to wina.
Najlepsze, że podobno będąc ze mną chodził na imprezy, gdzie ona była. Prawda wyszła na jaw. Najbardziej boli, że mu ufałam bezgranicznie, że widziałam w nim dobro i nigdy bym się nie spodziewała, że tak mnie skrzywdzi. Ale z drugiej strony.. skoro oni ciągle coś do siebie czują, nie mogę stać im na drodze. Są siebie warci, ale niech są razem, skoro wielokrotnie los ich ze sobą łączy. |
|
|
|
#4080 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
?heh patrzcie na co się własnie natknęłam: może ocś w tym jest.Cytat:
Edytowane przez Tindomerel_ Czas edycji: 2013-01-04 o 19:59 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:45.

głupek ze mnie 
Domyślam się, jaka to trudna sytuacja.

może ocś w tym jest.