|
|
#541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013cz. V
|
|
|
|
|
#542 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2013-01-08 o 14:14 |
||
|
|
|
|
#543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wozek i Piesio bardzo Sliczne ![]() ja mialam kiedys Boksera - oj jaki byl sliczny, mial rodzicow z rodowodem ale byl 7 z kolei najslabszy a wam powiem ze jak potem ogladalam zdjecia jego rodzenstwa to BYL NAJPIEKNIESZY ![]() eh i pospslam, ale wam powiem ze faktycznie cos nie teges sie czuje coraz bardziej mnie ten kaszel przeraza no i dzis znowu ciaglo w brzuchu - wiec jutro bedzie wizyta z rana u lekarza niech daje mi to na co ''zasluguje'' i tak juz dlugo wytrzymalam. w PL jakbym pracowala tam gdzie pracowalam - od razu bym szla na L4, bo mylam hale miesna i pudla po miesach wiec a to sie czlowiek nadzwigal i nawdychal tych swinst - no i praca byla zmianowa - nie lubilam nocek bom ta hale musiala sprztac - a tak to pudla co tam podniesc palete Euro tosz to tylko 25kg haha a ze skrzuynkami jakies 50-60 tosz to dobrze sie naprezysz i zdolasz popchac po podlodze no nic ide cos zjesc tylko coooo???
|
|
|
|
|
|
#544 | ||
|
Zakorzenienie
|
Normalnie - jeśli masz wynik z ostatniego roku, to jest OK. Cytat:
![]() jak chcesz namiar na położną - to daj znać. Moja chyba "latająca" i mobilna (choć z Prądnika Czerwonego do Ciebie to ciut ciut) ![]() Cytat:
ze względu na to że 7 to miał nie obcięte uszy (uf uf uf).
|
|
|
|
#545 | ||
|
Zakorzenienie
|
wlasnie dzwonilam po wyniki glukozy... wsio w porzadku, cukier 101 po obfitym sniadanku i glukozie 50g
ehhh a jeszzce dzisiaj musze jechac zrobic badanie hormonow tarczycy... jejj jak mi sie nie chce, regularnie co 4 tygodnie musze badac ![]() Cytat:
no i dobrze zrobisz, szoruj do lekarza... szkoda zdrowia ![]() a z tymi paletami to masakra jakas ![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Cytat:
![]() zawsze bylam przeciwna takim praktykom
|
|
|
#546 |
|
Zakorzenienie
|
zdecydowanie wystarczy. chyba, że są jakieś szczególne wskazania, zmiany, które trzeba kontrolować, itp.
ja miałam robioną w styczniu 2012, zakładając mi obecną kartę ciąży gin stwierdził że wystarczy (to było w lipcu). teraz mija już rok, ale chyba będę robić dopiero po ciąży
|
|
|
|
|
#547 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#549 | |||
|
Zakorzenienie
|
wróciłam ze spaceru poszłam z zamiarem kupienia koszuli do szpitala a kupiłam firankę do salonu
Cytat:
![]() koleżanka rodziła tam 2 dzieci z czego jedno w 2012 i sobie bardzo chwali Cytat:
![]() Cytat:
za wizytę ja miałąm na początku od razu bo poprzednia była ponad 2 lata temu
|
|
|
#550 |
|
Kniaginia
|
|
|
|
|
|
#551 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za zakupy i kolejne tygodnie!Co do cytologii to ja miałam jakoś w 5 miesiącu. Edytowane przez Demeter Czas edycji: 2013-01-08 o 14:33 |
|
|
|
|
|
#552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jego starsi bracia mieli obcięte. nasz miał uciachany ogon ![]() też mi się nie podobają takie praktyki i za glukozę!
|
|
|
|
#553 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nio moj byl taki sliczny ale zdaje mi sie ze nic nie mial obcinane albo ja juz nie pamietam to bylo KilkaNascie lat temu, byl taki capuczinkowo-brazowy i plamke mial na prawej stronie pyszczka - oooo cod miod, jak bede miala mozliwosc kiedys tez kupie sobie wlasnie bokserka oj tam moderna dalo sie , a ile schudlam prawie 25 kg w ciagu roku haha, no ale z kasy w sklepie przesiadalam sie na ''paletowanie'' do tego kilka przykrych spraw z bylym i tak jakos poszlo kg.a tak wlasnie ost sie wazylam oki ile jest tyle jest 90 jeszcze nie mam aaaa styczniowki ostro dzis dzialaja - 3 nowe Bobaski sa na Swiecie
|
||
|
|
|
|
#554 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.emmaljunga.com/pl/Wozki_d...Cross-844.html to wozek wielofunkcyjny: czyli spacerowka, gondola i mozliwosc wpiecia fotelika samochodowego (potrzebny jest adapter). kupilam uzywany (ma ok. 3 lata i jest w bardzo dobrym stanie, oprocz opon, nie widac sladow uzytkowania).. na nowke mnie nie stac, a chcialam miec ta jakosc i wygode.. za nowy trzeba zaplacic dobre 3500-4000 zl, ja za calosc i dodatkowe akcesoria (spacerowka, gondola, parasol, torba na pieluchy i butelki, spiworek na okres jesienno-zimowy) zaplacilam ok. 1600 zl. a ten kolor z owieczkami to chyba byla jaks limitowanka, albo oferta dostepna w 2009 roku
|
|
|
#556 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
ja wróciłam ze zwolnieniem,już do zusu zawiozłam , do sklepu ,do szkoły............ a tu tyyyyyle napisane.........
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
- teleportuj się będzie fajnie - ale ciuszków nie pozwolę ukraść Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
za wózek i za śpiocha na kanapie Cytat:
a kostiumu nie mam na 3 latka bo ninka dostała teraz nowy od września bo poprzedni -ten właśnie na 3 lata już się rozleciał.... tak się robi ze wszystkimi kostiumami czy majtkami kąpiel.jeśli dzieci regularnie w nich pływają nawet w wodzie ozonowanej- materiał zaczyna się rozciągać ,niszczyć . a ten malutki kostiumik w arbuziki (rozm.chyba 62) był nie wiele noszony -bo to niepraktyczne dla takiego maluszka .mokry materiał bardzo ziębi ciałko .więc to tylko taki bajer .... Cytat:
Cytat:
|
|
|
#557 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
piękne to twoje łóżeczko Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wyszłam na dwie godziny i tyle nadrabiania ![]() Mąż wrócił wcześniej z pracy i nakrył mnie na nieróbstwie czuje się jak "nieużytek rolny"
|
|||||||||
|
|
|
|
#558 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
muszę tylko się dowiedziec czy rodzić z tym można gdzie się chce.
25.02.2010 25.04.2010. 25.10.2010. zaręczyny 15.10. 2011. ![]() 21.02.2013. Natalka 31 tc. 1190 g 40 cm http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hhaev4h7a.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9h7pw9dmdz.png http://s10.suwaczek.com/20111015650114.png |
|
|
|
|
|
#559 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Gratuluję tygodni. Wózek śliczny może i ja pochwalę się moim wózkiem, tatuś mi kupił, używany
|
|
#560 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witam sie wczesniej, bo mam perespektywe z wczoraj siedzenia i nadrabiania ilosci- top wolałam wczesniej....
a tak mnie dziś plecy bolą, że ledwo siedze w pracy.... Cytat:
Cytat:
Cytat:
kupiliśmy łózko jak miala niecale 2 lata- mój bąk jest dzieckiem ruchliwym przez sen, wiec w łózeczku co chwile sie obijala o szczebelki... Cytat:
|
|
|
#561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja calymi dniami leżę odłogiem, wiec tez sie na pewno zaliczam
|
|
|
#562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niee miałam ani wymazu zadnego.... Moze w szpitalu się upomnieć? |
|
|
|
|
|
#563 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a znacie żyła dżemu ? (zamiast żyła złota?) albo kombinujesz jak jamnik po schodach?
25.02.2010 25.04.2010. 25.10.2010. zaręczyny 15.10. 2011. ![]() 21.02.2013. Natalka 31 tc. 1190 g 40 cm http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hhaev4h7a.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9h7pw9dmdz.png http://s10.suwaczek.com/20111015650114.png |
|
|
|
|
|
#564 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale oczywiście pocztę też załatwiłam ![]() ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- jak dla mnie hit dnia
|
|
|
|
|
|
#565 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i co przypomniało mi się ze masz DRUGIEGO CHŁOPCZYKA Cytat:
to widac ze nie tylko ja dzis mega 'tworcza' jestem - caly dzien NIC no kompletnie NIC nie robie ooo zapomnialam pranie upralam
Edytowane przez kasia86bgo Czas edycji: 2013-01-08 o 15:04 |
||
|
|
|
|
#566 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Nadrobiłam
![]() Cytat:
Cytat:
Zaczęłam się wykłócać, ale babka nie chciała sprzedać w cenie na metce - dałam sobie w końcu spokój, bo ani mi za bardzo na tej bluzce nie zależało (chociaż okazja była rewelacyjna :P ) ani nie należę do wielkich awanturnic.Ja raz ciężarnej nie ustąpiłam, do tej pory to pamiętam i zżerają mnie wyrzuty sumienia. Cytat:
A ja siedzę z mężem u teściów, sama teraz jestem, bo mąż z teściem coś tam majstrują w garażu, a teściowa w pracy. Ugotowałam obiad, a co, nigdy dość punktowania u teściów ![]() I jeszcze: po wczorajszym ważeniu ogłaszam, że dobiłam do 60 kg - to 5 na plusie.
|
|
|
#567 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
czy to nie Ciebie mąż nazywał małym dresiarzem ???Cytat:
Cytat:
![]() ochhhh biedactwo - i bohater ...... wymyśliłam sobie coś a'la koszulki nocne ale fotki dam wieczorkiem chyba ...teraz zmykam na basen z dzieciakami......
|
|
|
#568 | ||
|
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
leżę i kwiczę.. ![]() ale mnie dziś głowa z prawej strony boli! Od samego rana.. noż koszmar.. a wyspałam się tak dobrze i nie wiem co jest grane.. strasznie wkurzające..
|
|
|
#569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jestem na rowni tyle samo jak bylo przed - wiecej niz w trakcie - a co bedzie pozniej
|
|
|
|
|
|
#570 |
|
Przyczajenie
|
Witam Wszystkie ciężaróweczki
Od dłuższego czasu nieustannie śledze Wasz wątek i w końcu zebrałam się do napisania i podzielenia się z Wami moim szczęściem Jestem w 25tyg3dn w ciąży Wczoraj byłam na wizycie i oprócz zmagań z tarczycą (wykryta subkliniczna niedoczynność w 16 tc) wszystko w jak najlepszym porządku Jestem już 9 kg na plusie, mały (chłopczyk o prawdopodobnym imieniu Grześ) daje o sobie znać już od 17 tc (wspaniałe uczucie). Jest to nasze pierwsze dziecko no i jak to z wszystkim pierwszym co nam się w życiu przytrafia przeżywam to podwójnie Chciałabym się Was poradzić ginekolog zleciła mi wykonanie badań na CMV igg i igm czy miałyście je robione?Pozdrawiam bardzo serdecznie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:14.

coraz bardziej mnie ten kaszel przeraza no i dzis znowu ciaglo w brzuchu - wiec jutro bedzie wizyta z rana u lekarza niech daje mi to na co ''zasluguje'' i tak juz dlugo wytrzymalam. w PL jakbym pracowala tam gdzie pracowalam - od razu bym szla na L4, bo mylam hale miesna i pudla po miesach wiec a to sie czlowiek nadzwigal i nawdychal tych swinst - no i praca byla zmianowa - nie lubilam nocek bom ta hale musiala sprztac - a tak to pudla co tam podniesc palete Euro tosz to tylko 25kg 

za wizytę
05.07.2008