Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XVI zimowo;) - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Pielêgnacja w³osów

Notka

Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2013-01-09, 00:04   #4171
sheep_zonz
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 548
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XVI zimowo;)

Cytat:
Napisane przez bulkabanan Poka¿ wiadomo¶æ
cze¶æ dziewczyny, ja wracam po d³u¿ej przerwie i o¶wiadczam, ¿e dojrza³am do decyzji o obciêciu w³osów o spory kawa³, bo ju¿ nie mogê wytrzymaæ. co z tego, ¿e je olejujê, od¿ywiam skoro rozdwojone koñce strasznie rzucaj± siê w oczy przez to cholerne cieniowanie... jutro idê do fryzjera, pó¼niej do apteki po CP i do wakacji zapuszczam piêkne d³ugie i ZDROWE w³osy bo teraz co z tego, ¿e d³ugie skoro wygl±daj± jak siano O.O

s±dze, ¿e zrozumiecie ile trudu kosztowa³a mnie ta decyzja, jutro mo¿e wrzucê jakie¶ fotki przed i po licz±c, ¿e dodacie mi otuchy...

Hej bulkabanan! Doskonale Ciê rozumiem, by³am w bardzo podobnej do Ciebie sytuacji w³osy siêga³y mi do pupy, ale by³y suche, zniszczone i mia³y mnóstwo rozdwojonych koñcówek. Niestety nie dba³am o nie za wiele. Poznaj±c ¶wiat w³osomaniaczek, wybra³am siê do fryzjera i obciê³am ponad 20 cm. My¶lê, ¿e mo¿e nawet 30. Od tamtej pory du¿o bardziej dbam o w³osy. Najgorszy by³ dla mnie pierwszy warkocz. Wcze¶niej - baaardzo d³ugi, po obciêciu - ledwo go zawi±zywa³am! Przyznam, ¿e trudno by³o mi to przej¶æ. Zawsze mnie pociesza³a my¶l, ¿e przynajmniej teraz mam w³osy zdrowe. I do tej pory uwa¿am, ¿e lepiej mieæ w³osy krótsze, a zdrowsze, ni¿ w³osy d³ugie, a zniszczone. Tak¿e g³owa do góry! Szybko siê przyzwyczaisz, a przecie¿ masz piêkny cel przed sob± - piêkne, zdrowe w³osy.
Stary 2013-01-09, 00:18   #4172
Pani_Herbatka
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 726

maska granat+ olejek BDFM+kozieradka na skalp. Po dwóch godzinach mycie barw± jajeczn± (pierwsze u¿ycie- chyba jednak bardziej wolê jej tatarow± siostrê), po myciu od¿ywka GiA, a potem glut i odgniatanie. Czekam, a¿ wyschn± teraz gdyby nie od¿ywka, to by³yby lekko têpe po tym szamponie, ale jeszcze nie oceniam.

wspó³lokatorka odkorkowa³a olej winogronowy moje w³oski a¿ siê skrêci³y z rado¶ci

kascysko, bo¶ Ty specjalistka od facjaty
do zmywania makija¿u: Aqua, Cyclopentasiloxane, Isohexadecane, Isopropyl Palmitate, Butynyle Glycol, Glicerin, Euphrasia Officinalis Extract, Sodium Chloride, Methylparaben, Potassium Sorbate, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, CI 42090, Ci 19140.
mo¿e zapychaæ? my¶lê, ¿e co¶ tutaj siedzi takiego
Stary 2013-01-09, 00:18   #4173
Frappgold
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 812

Cytat:
Napisane przez moooniek Poka¿ wiadomo¶æ
Mia³am go dwa razy w ¿yciu, ostatni raz 2 lata temu, wiêc nie powiem ci dok³adnie co i jak, pamiêtam tylko tyle, ¿e by³am bardzo zadowolona.
Frappgold jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-09, 00:25   #4174
kascysko
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 221

Zrobi³am sobie na smutek dobrze i kupi³am 5 lakierów GR JJ

Jutro pierwszy raz od czasów przedchorobowych bêdê mieæ swoje loki, a nie koczka

---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Pani_Herbatka Poka¿ wiadomo¶æ

kascysko, bo¶ Ty specjalistka od facjaty
do zmywania makija¿u: Aqua, Cyclopentasiloxane, Isohexadecane, Isopropyl Palmitate, Butynyle Glycol, Glicerin, Euphrasia Officinalis Extract, Sodium Chloride, Methylparaben, Potassium Sorbate, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, CI 42090, Ci 19140.
mo¿e zapychaæ? my¶lê, ¿e co¶ tutaj siedzi takiego
Mo¿e zapchaæ i to po ca³o¶ci i bogato¶ci Jak co¶ na silikonie mo¿e zmyæ makija¿ porz±dnie
Wcze¶niej bym tym zabezpiecza³a koñcówki w³osów
kascysko jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-09, 00:29   #4175
Pani_Herbatka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kascysko Poka¿ wiadomo¶æ
Zrobi³am sobie na smutek dobrze i kupi³am 5 lakierów GR JJ

Jutro pierwszy raz od czasów przedchorobowych bêdê mieæ swoje loki, a nie koczka

---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ----------

Mo¿e zapchaæ i to po ca³o¶ci i bogato¶ci Jak co¶ na silikonie mo¿e zmyæ makija¿ porz±dnie
Wcze¶niej bym tym zabezpiecza³a koñcówki w³osów
dziêki! ratujesz mi skórê czyli mogê tym koñcówki zabezpieczaæ? nic sobie z nimi nie zrobiê?

muszê u¶wiadomiæ wspó³lokatorkê, ¿e jej nowy tonik to sam alkohol. A dziewczyna nawil¿a skórê, kiedy jej siê przypomni. W sumie nie pamiêtam, kiedy ostatnio jaki¶ krem nak³ada³a
Stary 2013-01-09, 00:31   #4176
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
dziêki! ratujesz mi skórê czyli mogê tym koñcówki zabezpieczaæ? nic sobie z nimi nie zrobiê?

muszê u¶wiadomiæ wspó³lokatorkê, ¿e jej nowy tonik to sam alkohol. A dziewczyna nawil¿a skórê, kiedy jej siê przypomni. W sumie nie pamiêtam, kiedy ostatnio jaki¶ krem nak³ada³a
Tak, mo¿esz tym ¶mia³o koñcówki zabezpieczaæ A z ciekawo¶ci - co to jest konkretnie?
Stary 2013-01-09, 00:36   #4177
Pani_Herbatka
Rozeznanie

Cytat:
Tak, mo¿esz tym ¶mia³o koñcówki zabezpieczaæ A z ciekawo¶ci - co to jest konkretnie?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...swietlika.html

zmywa³am nim tusz do rzês, bo moje mleczko nie dawa³o rady. A teraz mleczko siê skoñczy³o i na gwa³t musia³am czym¶ zmyæ podk³ad. I przetar³am tym z dwa razy buziê. A potem usiad³am i zaczê³am siê zastanawiaæ, co ja poczyni³am
Stary 2013-01-09, 00:41   #4178
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...swietlika.html

zmywa³am nim tusz do rzês, bo moje mleczko nie dawa³o rady. A teraz mleczko siê skoñczy³o i na gwa³t musia³am czym¶ zmyæ podk³ad. I przetar³am tym z dwa razy buziê. A potem usiad³am i zaczê³am siê zastanawiaæ, co ja poczyni³am
Tak czu³am, ¿e to musi byæ jaka¶ dwufazówka. No no Eva, nie³adnie Ale ich krem nadal lubiê
Stary 2013-01-09, 00:54   #4179
say-hello
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 663

Cytat:

Straci³am wiarê w ch³opów ju¿ ca³kiem. Forever alone.
te ch³opy s± jakie¶ g³upie ..

dobra, idê spaæ. padam
say-hello jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-09, 01:03   #4180
Pani_Herbatka
Rozeznanie

Cytat:
Tak czu³am, ¿e to musi byæ jaka¶ dwufazówka. No no Eva, nie³adnie Ale ich krem nadal lubiê

i wyl±dowa³ na koñcówkach ³adna dwufazówka, ciekawie siê na pó³ce prezentuje
Stary 2013-01-09, 01:49   #4181
vyenna
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 805

Cytat:
Napisane przez soyk Poka¿ wiadomo¶æ

to samo pomy¶la³am ale nie chcia³am juz nic mówiæ, bo i tak ja kilka razy zaskoczylam wiedza :P widaæ czego ucz± przysz³e fryzjerki...
Ale ja te¿ ¿y³am w takim przekonaniu. Anwen kiedy¶ pisa³a u siebie na blogu, ¿e jak nosisz rêcznik na g³owie po myciu to cebulki siê rozszerzaj± za bardzo, zapychaj± i w³osy siê szybciej przet³uszczaj±. I ¿eby tylko wycieraæ g³owê, nie nosiæ rêcznika...

szukam: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post33410649

zapuszczam w³osy i okazjonalnie odchudzam
vyenna jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-09, 02:42   #4182
grudniowa
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 731

Czy ktoras z Was probowala robic swoj wlasny np balsam do ust? Mam czysta wazeline i w sumie kusi mnie zeby wymieszac np z maslem shea albo kakaowym. Mozna je tak po prostu polaczyc czy nie bardzo?
Stary 2013-01-09, 08:34   #4183
CrimsonGhost
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 453

Umy³am rano w³osy tym ¿elem do higieny intymnej to³py Obada³am sk³ad (nie chcia³am ju¿ was anga¿owaæ) - wyda³ siê ca³kiem fajny jednak nie wiedzia³am co jak dzia³a... Ale przetestowa³am i obecnie schnê. Chyba fajnie zmy³ wszystko

Nowy blog
CrimsonGhost jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-09, 08:39   #4184
soyk
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 207

Przychodzê siê doedukowac chce kupiæ t± od¿ywkê https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...enerujaca.html
Nie wiem czy moje w³osy lubi± duza ilo¶æ protein, nie potrafiê tego jeszcze stwierdziæ. Laminuje w³osy raz/ 2tyg. i jak na razie efektów jeszcze nie widaæ. Jak czêsto mogê u¿ywaæ tej odzywki ¿eby w³osów nie przeproteinowac?

Zapuszczam:
36...-40-41-42-...-65
soyk jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-09, 08:44   #4185
visionAM
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 31 910

Tego Ci nikt nie powie, bo ka¿de w³osy reaguj± inaczej

Ja kiedy¶ przez prawie pó³ roku po ka¿dym myciu nak³ada³am od¿ywkê lub maskê z dodatkiem keratyny hydrolizowanej i nic mi siê nie dzia³o. A znowu jedwab albo proteiny mleczne w nadmiarze od razu powoduj± u mnie puch. U ka¿dego to dzia³a indywidualnie.
visionAM jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-09, 09:26   #4186
XminorXlosX
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 814

Ale mam dzisiaj miêciusie w³oski , a zobaczy je ... lekarz wczorajszy autobus bez ogrzewania mnie dobi³
I w³a¶nie ju¿ wczoraj wieczorem czu³am, ¿e nie pójdê do szko³y i chodzi³o mi po g³owie d³ugie olejowanie, dlatego pyta³am o te silikony
Dziêkujê za Wasze m±dre odpowiedzi
Swoj± drog±, widzê ¿e mamy tu coraz wiêcej specjalistek poszczególnych dziedzin!

XminorXlosX jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-09, 09:37   #4187
Limone
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 128

Cytat:
Napisane przez visionAM Poka¿ wiadomo¶æ
Kraków jest ³adny jak siê tam jedzie na weekend, jak siê tam mieszka to traci ca³kiem swój urok
Nieprawda
Limone jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-09, 09:48   #4188
Krrem
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 410

Cytat:
Napisane przez Frappgold Poka¿ wiadomo¶æ
Mia³am go dwa razy w ¿yciu, ostatni raz 2 lata temu, wiêc nie powiem ci dok³adnie co i jak, pamiêtam tylko tyle, ¿e by³am bardzo zadowolona.
Moniek ja mia³am ten szampon Recenzja u mnie na blogu jest

Aaaaaa ja dzisiaj siê byczê w domu. Atak migreny z rana plus @ i mam uzna³a ¿e mam siedzieæ w domu. W koñcu zjada³am przyzwoite ¶niadanie

W³osy po Sesie + mycie Natura Siberica + balsam Natura Siberica + a róbcie sobie co chcecie idê spaæ, s± takie miêciutkie i milutkie.. Szkoda ¿e mi siê kretyñsko odgniot³y

14.02.14

Blogowanko - Biochemia Urody, Serum - olejek z 10% witaminy C, DIY
Krrem jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-09, 09:58   #4189
Kaveri
Spaceroholiczka

Wiadomo¶ci: 27 522

Kascysko zaszala³a¶

Zaraz wetrê Jantara, pó¼niej zmieszam bananowego Scandica z Bingo shea&5 alg i olejkiem rycynowym. Pod turban i zmyjê po po³udniu.
Kaveri jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-09, 10:00   #4190
XminorXlosX
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Krrem Poka¿ wiadomo¶æ
Moniek ja mia³am ten szampon Recenzja u mnie na blogu jest

Aaaaaa ja dzisiaj siê byczê w domu. Atak migreny z rana plus @ i mam uzna³a ¿e mam siedzieæ w domu. W koñcu zjada³am przyzwoite ¶niadanie

W³osy po Sesie + mycie Natura Siberica + balsam Natura Siberica + a róbcie sobie co chcecie idê spaæ, s± takie miêciutkie i milutkie.. Szkoda ¿e mi siê kretyñsko odgniot³y
Jak ja idê spaæ w wilgotnych / ledwo co wysuszonych suszark± w³osach to koñczê z dzik± fal± na grzywce i gniazdem z ty³u g³owy Jedyne co mi wtedy zostaje to spi±æ w koczek a grzywkê do góry wsuwk± przypi±æ

Zrobi³am sobie zdjêcie , ¿eby sprawdziæ ile uros³y przez 2 miesi±ce (specjalnie wczoraj suszark± je suszy³am, ¿eby siê nie poskrêca³y ) no ale jednak koñcówki s± nieposkromione i nic nie widaæ z przyrostu, bo siê wygiê³y pozostaje mi obserwowaæ grzywkê...

Stary 2013-01-09, 10:14   #4191
xxxJuanaxxx
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 433
GG do xxxJuanaxxx

Cytat:
Napisane przez paradise_city Poka¿ wiadomo¶æ
Dzio³szki moje drogie, ja te¿ w koñcu doda³am fotki moich w³osów do albumu zapraszam do zerkniêcia
piêkne

Cytat:
Napisane przez moooniek Poka¿ wiadomo¶æ
ech. ok. 20 grudnia potraktowa³am w³osy szamponetk± Marion 4-8 myæ. W³osy myjê co 2 dni i do dzi¶ mi siê nie zmy³a, a przy myciu kolor ju¿ siê nie wyp³ukuje... jest w ogóle jeszcze szansa, ¿e siê wyp³ucze?
zawsze siê sp³ukiwa³a po ok. 4 myciach, a teraz
je¶li siê nie zmyje, to rezygnujê z zapuszczania naturalek, straci³am 5 miesiêcy zapuszczania
niestety szamponetka nie zawsze siê zmywa...
Dlatego ja zapuszczaj±c naturalki zrezygnowa³am z nich ca³kowicie...

Cytat:

Straci³am wiarê w ch³opów ju¿ ca³kiem. Forever alone.
co jest??

Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Poka¿ wiadomo¶æ
Jak ja idê spaæ w wilgotnych / ledwo co wysuszonych suszark± w³osach to koñczê z dzik± fal± na grzywce i gniazdem z ty³u g³owy Jedyne co mi wtedy zostaje to spi±æ w koczek a grzywkê do góry wsuwk± przypi±æ

Zrobi³am sobie zdjêcie , ¿eby sprawdziæ ile uros³y przez 2 miesi±ce (specjalnie wczoraj suszark± je suszy³am, ¿eby siê nie poskrêca³y ) no ale jednak koñcówki s± nieposkromione i nic nie widaæ z przyrostu, bo siê wygiê³y pozostaje mi obserwowaæ grzywkê...
poka¿
xxxJuanaxxx jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-09, 10:21   #4192
Krrem
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 410

Cytat:

Ja mam dzikie fale. Spiê³am w koczek i mam z g³owy.

14.02.14

Blogowanko - Biochemia Urody, Serum - olejek z 10% witaminy C, DIY
Krrem jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-09, 10:37   #4193
trommelka
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 400

Odnalaz³am ostatnio stare zdjêcia i powiem wam, ¿e mam ochotê siê ¶ci±æ Znajomi stwierdzili, ¿e krótsza fryzurka mi pasowa³a. Kiedy¶ bardzo lubi³am "boba" lub "pazia", ale jednak by³y trochê za krótkie. I my¶lê o podciêciu ich do ramion - wszystkie jednej d³ugo¶ci, bez ¿adnego stopniowania plus grzywka.. Czyli posz³aby jaka¶ 1/3 d³ugo¶ci...

Cytat:
Napisane przez SoBitterSoSweet Poka¿ wiadomo¶æ
Szczerze powiedziawszy to faktycznie jest jakby lepiej w tej kwestii

Mam w miarê dobrane produkty, w³osy przesta³y lecieæ, znalaz³am z³oty ¶rodek pomiêdzy pielêgnacj± a stylizacj±, pozwalam sobie na prostowanie w³osów (nie codziennie jak kiedy¶ ale 1-2 razy w tygodniu) bo co mi by³o z tej pielêgnacji jak wygl±da³am jak czarownica, a tak to w³osy w miarê zadbane i nawet ³adnie wygl±daj±.

Tak¿e jest dobrze
£uhuu! Jak to dobrze, us³yszeæ co¶ pozytywnego! Oby tak dalej!

Edit: Odnalaz³szy Twoje zdjêcie w Albumie trommel pad³ z wra¿enia!
Piêkna objêto¶æ! I wszystkie s± takie równe i g³adkie! Super! Farbujesz?

Cytat:

Jakie zdjêcie? Gdzie jest zdjêcie? W Albumie go ni ma!

Muzycznie: Just back where I started.

Uratuj!
Dla Ciebie to tylko 3 minuty, dla osoby poszkodowanej - cale ¿ycie

Edytowane przez trommelka
Czas edycji: 2013-01-09 o 10:40
trommelka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-09, 10:43   #4194
Milva2020
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 178

Cytat:
Napisane przez Kaveri Poka¿ wiadomo¶æ
Nie znoszê zapachu bananowego Scandica
te¿ na pocz±tku mi siê nie podoba³, ale z czasem siê przekona³am i zapach Isany kakaowej na pocz±tku by³ dla mnie obrzydliwy a wczoraj pierwszy raz zrobi³am napar z kozieradki i jak go pow±cha³am, to musia³am siê powstrzymywaæ ¿eby go nie wypiæ

Cytat:
Napisane przez paradise_city Poka¿ wiadomo¶æ
Dzio³szki moje drogie, ja te¿ w koñcu doda³am fotki moich w³osów do albumu zapraszam do zerkniêcia
bardzo ³adny kolor i fajna d³ugo¶æ

z polskich miast, jak dla mnie, to Toruñ rz±dzi
znowu laptop mi siad³, mam nadziejê, ¿e t¿ go naprawi

vision trzymam kciuki za rozmowê kwalifikacyjn±
Stary 2013-01-09, 10:44   #4195
soyk
Raczkowanie

Pisa³am wczoraj, ¿e podciê³am w³osy... Teraz przygl±dam siê moim koñcówkom i co widzê? POROZDWAJANE Na szczê¶cie tylko boczne kosmyki przy twarzy, chyba nie za³apa³y siê przy podcinaniu...

Edit: Czy ostro¶æ ¿yletki mo¿na porównaæ do ostro¶ci no¿yczek fryzjerskich? :P

Zapuszczam:
36...-40-41-42-...-65

Edytowane przez soyk
Czas edycji: 2013-01-09 o 10:46
Stary 2013-01-09, 10:50   #4196
Lils121
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 724

Hej. Kascysko, nic mi ta nazwa nie powiedzia³a, ale jak mówisz ze to funta k³aków nie warte to ju¿ wiem co mam o tym my¶leæ i wyrobi³am sobie zdanie na temat tego produktu Wczoraj testowa³am t± maskê z Yves Rocher z glink± marokañsk±. Ludzie jak to siê g³upio nak³ada³o!! Strasznie nie wydajne jest, i wogóle po innych maskach/od¿ywkach zostawa³ mi taki film ¶liski - wiedzia³am ze wszêdzie na³o¿y³am, a to b³otko zostawi³o mi toporne w³osy i nie chcia³o siê równomiernie zaaplikowaæ. My¶la³am ¿e bêdzie problem z umyciem, ale tu mnie zaskoczy³ - w³osy pozostawi³ trochê têpe, ale zmy³ siê ³adnie, potem ca³y czas czu³am to uczucie têpo¶ci, ale w miarê schniêcia robi³y siê bardziej delikatne, i bardzo ³adnie pachnie na w³osach. W sumie drogo wychodzi i znam lepsze i tañsze produkty, ale jakby mi kiedy¶ go proponowali w jakiej¶ promocyjnej cenie b±d¼ jako gratis to mo¿e i skuszê siê (opinia po jednym u¿yciu wiec mogê j± jeszcze zmieniæ po kolejnych 'razach') . I tak zastanawiam siê - jakbym chcia³a zrobiæ p³ukankê z siemienia lnianego to ile mi trzeba wody i ile tak na oko, glutka?? bo rozumiem, ¿e p³ukankê mo¿na zrobiæ rozrzedzaj±c gotowego glutka wod±??
Stary 2013-01-09, 10:51   #4197
soyk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Hedonistka Poka¿ wiadomo¶æ
Moja droga mama kupi³a mi dzi¶ Jantara i kozieradkê nie wiem co zacz±æ wcieraæ w pierwszej kolejno¶ci, bo przeplatanka nie ma raczej sensu
A dlaczego nie ma sensu? Pytam, bo te¿ planowa³am wcieraæ co¶ na zmianê z Jantarem

Zapuszczam:
36...-40-41-42-...-65
Stary 2013-01-09, 10:58   #4198
Kaveri
Spaceroholiczka

Wiadomo¶ci: 27 522

Cytat:
A dlaczego nie ma sensu? Pytam, bo te¿ planowa³am wcieraæ co¶ na zmianê z Jantarem
Je¶li co¶ Ci zaszkodzi, nawet nie bêdziesz wiedzia³a co. Lepiej zrobiæ kuracjê Jantarem, za jaki¶ czas czym¶ innym - ocenisz co dawa³o lepsze efekty i mo¿na ew. do tego kiedy¶ wracaæ.

Mo¿ecie mi poleciæ jaki¶ krem dla ma³ego dziecka? Mojemu bratu, tak jak mnie na zimnie pêka skóra, ³uszczy siê, a niepotrzebnie siê mêczy... Mo¿e co¶ z serii Babydream by³oby ok?
Kaveri jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-09, 11:01   #4199
Lils121
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 724

Cytat:
Wydaje mi siê ¿e ma sens, chyba ¿e jedno z drugim nie pasuje do siebie. No i ewentualnie mo¿e byæ problem jak rzeczywi¶cie przy¶pieszy Ci porost to nie bêdzie wiadomo po czym (je¶li jeste¶ ciekawa) - czy po Jantarze, czy po kozieradce a mo¿e oba wspó³pracuj±

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Kaveri Poka¿ wiadomo¶æ
Je¶li co¶ Ci zaszkodzi, nawet nie bêdziesz wiedzia³a co. Lepiej zrobiæ kuracjê Jantarem, za jaki¶ czas czym¶ innym - ocenisz co dawa³o lepsze efekty i mo¿na ew. do tego kiedy¶ wracaæ.

Mo¿ecie mi poleciæ jaki¶ krem dla ma³ego dziecka? Mojemu bratu, tak jak mnie na zimnie pêka skóra, ³uszczy siê, a niepotrzebnie siê mêczy... Mo¿e co¶ z serii Babydream by³oby ok?
Kaveri, mia³am na my¶li w³a¶nie Babydream zimowy dla dzieci, bardzo fajny
Stary 2013-01-09, 11:06   #4200
XminorXlosX
Zakorzenienie

Pierwsze zdjêcie jest tu¿ po podciêciu , wiêc te wykrêcone koñce s± odciête, teraz ca³y przyrost schowa³ siê w zagiêciach ale na grzywce jest + 6,5 cm

Aaaa jeszcze jedno ;> s± szanse, ¿e w marcu bêdê w Czechach co siê op³aca przywie¼æ ? ;>
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg 09.01.2013.jpg (68,2 KB, 40 za³adowañ)

Edytowane przez XminorXlosX
Czas edycji: 2013-01-09 o 11:08
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Narzêdzia

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:34.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.