|
|
#4591 |
|
MBZ♥
|
Dot.: 62 część Zazdrośnic:D
Patusia u mnie też pada
moja Sis wniebowzięta bo o 15 jedzie na deskę do Mikulovic![]() Najeczko porobię ![]() Motylku no masa tego jest z racji tego, że mieszkamy na zadupiu to zamawiam wszystko wg mnie potrzebne żeby potem nie jeździć i tak pewnie coś wyjdzie w praniu że nie mamy, albo czegoś jest za dużo ale wolę mieć niż potem marudzić i wysyłać B teraz czekam na pakę z 31 rzeczami dziś zamawiamy łóżeczko, pościel, materacyk, kocyk, rożki i ręczniczki i nyby będzie wsio![]() Karo jeny a do tmobile masz szansę wrócić?---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Carmelka dobrze CIę znać
|
|
|
|
#4592 |
|
Zakorzenienie
|
zrobilam sobie herbate, z grzewa Pandan - z kambodży - dostalam od brata i bratowej - i jest obrzydliwa
zapach ma jak sfermentowana trawa myslalam, ze jak dodam miodu to bedzie lepiej ale nie jest ![]() a ten pandan to takie cos: http://pl.wikipedia.org/wiki/Pandan
|
|
#4593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4594 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ach pamiętasz nasze pierwsze spotkanie! A teściową bym udusiła za to trzymanie korespondencji ![]() Cytat:
![]() Karola tak mi przykro. Świnie z nich. Cytat:
Pokaż foty wyprawki jak przyjdą paczki. Będziemy się zachwycać małymi słodkimi ubrankami ![]() Cytat:
Trzymam kciuki za wszystkie potrzebujące. Życzę zdrowia chorym. |
||||
|
|
|
#4595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak zaciążę, to ją mianuję szamanką ale chociaż wiem, co i jak, więc mogę zareagować - przez 2 miesiące jazda w podwójnym ogumieniu
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2013-01-11 o 12:43 |
|
|
|
|
#4596 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Nic konstruktywnego nie wymyślę, boli mnie brzuch i zaraz za naukę się biorę
|
||||
|
|
|
#4597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A i mam nadzieję, że piszesz prawdę o podwójnym ogumieniu. To zwiększy nasze szanse na zostanie ciociami
Edytowane przez aleksandrettaa Czas edycji: 2013-01-11 o 12:48 |
|
|
|
|
#4598 | ||
|
Zakorzenienie
|
Helloł
![]() Cytat:
). Ciekawe o co chodzi z tymi snami ciążowymi ![]() Naj, do mnie też nie przychodzą fgaktury z Taurona, to była taka przesyłka bez powodu Dlatego się zdziwiłam ![]() Cytat:
![]() [QUOTE=aleksandrettaa;3858 3654] Peach, nic nie wiem o podwyżkach prądu, ale to było moje pierwsze skojarzenie gdy zobaczyłam kopertę Bo po co by do mnie pisali ![]() I ja nie mam faktur, płacę 'zaliczkowo' 50 zł co miesiąc... Potem będzie pewnie jakieś rozliczenie. Arrakis, nikt się nie odzywał Postawiłam kreskę na tej znajomości Pewnie kogoś ma
|
|
#4599 |
|
Zakorzenienie
|
do t-mobile kolo nas nie moge wrocic niestety, a moze stety tam też sie syf zaczynał robic.
no 600 zł to byla moja wyplata za grudzien... super nie tak mialo byc ale zostałam oszukana, zwolinili mnie bo podejrzewam mialam dostac od lutego umowe o prace, zatrudnia pewnie na moje miejsce kolejna niczego nieswiadomą dziewczynę.... i naobiecuja a pozniej zwolniąnie ejst tak latwo z pracą, dzisiaj sobie daruje wysylanie cv, ochłonę troche i od poniedziałku zacznę, cięzko nam bedzie w lutym pewnie.... ehhs jestem beznadziejna:/
|
#4600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4601 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się dziś Józia śniła
|
|
|
|
#4602 |
|
Zakorzenienie
|
Może to lepiej. Wisz odległość nie sprzyja budowaniu trwałych relacji.
|
|
|
|
#4603 |
|
Zakorzenienie
|
Karola bardzo bardzo mi przykro mi przykro
co do rachunków to u nasz srednio na 3 miesiace to 240 zł (na starym mieszkaniu0 tylko ze u nas moj malzonek od rana do nocy siedzi przed kompem i ogolnei nei oszczedzami swiatła, poza tym lampy studyjne etc.
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#4604 |
|
Zakorzenienie
|
to ja sie zegnam bo czas do pracy
a dzis majasn bedzie na spektaklu to musze sie postarac i ladnie wszystkich pomalowac
|
|
#4605 |
|
Zakorzenienie
|
kurde tacy pracodwacy to ja ehhhh. Wykorztysują ludzi i mają gdzieś jakieś zasady.
uwielbiam ja mi nie dzwonią obejrzałam dwa filmy
|
#4606 |
|
Zakorzenienie
|
karo, wyluzuj się przez weekend - znajdziesz coś na pewno
arra, ucałuj maję aleks, czyli może bezpieczniej niż w dwóch gumach, będzie bez ![]() moze dostawca, ale my w zasadzie przez to, że późno się kładziemy i pracujemy o różnych porach, ciągle mamy coś włączone - tv, lapek, światła (ja jestem w pracy - luby w domu, ja w domu siedze do nocy, luby pracuje itd.). |
|
|
|
#4607 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia to fajną masz pracę jak masz czas aby obejrzeć filmy
Ja to nawet nie mam czasu pomyśleć, a co dopiero obejrzeć film ![]() W ogóle od poniedziałku mam nocki Będzie ciekawie ![]() Jak to dobrze, że siedzę w domu. Normalnie zamieć śnieżna a myślałam, że to już wiosna będzie
|
|
#4608 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Trzymam kciuki za nową pracę.ech![]() To niewiele. My jesteśmy oszczędni-nie zostawiamy włączonego światła jak nas nie ma w pokoju( tak jakoś jesteśmy nauczeni z domów), najczęściej świecimy małymi lampkami w kuchni a w salonie lampą podłogową, bo fajniejszy nastrój jest... a mamy rachunek za 6 miesięcy 650 zł.Może zmywarka i pralka tyle zżerają?
|
|
#4609 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie to chyba bez różnicy. Skoro koleżanka Ci przepowiedziała to już pozamiatane, przed przeznaczeniem nie uciekniesz
Jak będziesz mieć trochę szczęścia to najwyżej odwleczesz to o kilka miesięcy
|
|
|
|
#4610 |
|
Zakorzenienie
|
Patuska no bo teraz oddali nam część obsługi projektu, który wpada nam rozmwoa raz na godzinę a czasami na 2 godziny
kolega obok ciągle odbiera telefony,a ja mam luz
|
#4611 |
|
Zakorzenienie
|
Masz moje błogosławieństwo idź i rozmnażaj się
|
|
|
|
#4612 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nieźle się wybiłaś ![]() Cytat:
serio, może pomyślcie o skrzynce pocztowej na poczcie? te wydane kilka/kilkanaście złotych miesięcznie są chyba lepszym wyjściem niż nerwy z dostarczaniem poczty przez Teściową ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
nie ale coś się chmurzy więc może coś posypie ![]() Cytat:
skoro jej się to śniło na nowy rok, to minęło od niego już praktycznie 1,5 tygodnia:Pi co robiła w Twoim śnie? ![]()
|
||||||
|
|
|
#4613 |
|
Zakorzenienie
|
Karola, strasznie, strasznie mi przykro
Co za chuje!!!Z mierzenia sukienek 2 wiadomości: dobra - znalazłam "moją" suknię ![]() Mierzyłam też Gayę, wyglądam w niej fajnie, też trzebaby ciut zwęzić ramiączka, ale wygląda fajnie i jest bardzo wygodna zła - nie można ich wypożyczyć obie kosztują 3500 i żeby je mieć muszę się zdecydować najpóźniej za 2 tygodnie i wpłacić połowę, co jest w tym momencie nierealne...Więc chyba na marzeniach się skończy No ale fajnie było
Edytowane przez capriola_87 Czas edycji: 2013-01-11 o 15:07 |
|
|
|
#4614 |
|
Zakorzenienie
|
Sen był o tym, że zdobyłam z moim bratem Kilimandżaro i potem odwiedzaliśmy dzieci w szkole i opowiadaliśmy o naszej wyprawie. Na jedno spotkanie miał przyjść Andrzej Gołota
![]() I Józia powiedziała, że chciałaby go zobaczyć to może grać na flecie, jak ja i brat będziemy wchodzić do sali |
|
|
|
#4615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4616 |
|
Zakorzenienie
|
LOL
---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- capriola też chce zobaczyć.
|
#4617 |
|
Zakorzenienie
|
tż dzwonil, ze załatwił dwie wejsciowki na targi ślubne w poznaniu, powiedział ze mnie zabiera zebym sie wyluzowała w weekend
kochany jesta z ta praca no trudno, jestem troche smutna, ale widocznie tak miało być lepiej teraz ze mi to powiedzieli niż poźniej, przynajmniej wiem ile jest warta ta firma. capri a moze znjadziesz identyczny model tylko innego projektanta w salonie gdzie mozna wypozyczyc ?? ![]() widziałąm fote extra ta sukienka
|
#4618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobre podejście capri, ja za mało widzę, by ocenić, ale "są cycki - jest okejka"
|
|
|
|
|
#4619 |
|
Zakorzenienie
|
Proszę
![]() Zdjęcie jest słabe Jak widać w lustrze, suknia jest niezapięta z tyłu, dlatego wyglądam jak taki kloc jak pani mnie zapięła i ścisnęła, było dużo lepiej
|
#4620 |
|
Zakorzenienie
|
Capri, wygląda nieźle
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:39.

moja Sis wniebowzięta bo o 15 jedzie na deskę do Mikulovic

dziś zamawiamy łóżeczko, pościel, materacyk, kocyk, rożki i ręczniczki
a do tmobile masz szansę wrócić?

zapach ma jak sfermentowana trawa 

nie tak mialo byc ale zostałam oszukana, zwolinili mnie bo podejrzewam mialam dostac od lutego umowe o prace, zatrudnia pewnie na moje miejsce kolejna niczego nieswiadomą dziewczynę.... i naobiecuja a pozniej zwolnią

a myślałam, że to już wiosna będzie
nieźle się wybiłaś