|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2371 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. IX
Za dużo nie mogę powiedzieć, bo pomimo tego, że Szusz subuję to nie oglądam często. Ostatni vlog obejrzałam z ciekawości o co chodzi i jedyne co mogę powiedzieć to, że jeśli czyjeś filmy nie wynikają z pasji, nie bije od nich szczerość i autentyczność to widzowie zawsze to wyczują.
Wiele YTberów zarabia niezłe pieniądze na filmach a tylko o Szusz pojawiało się tyle artykułów i wzmianek, to tylko pogorszyło sprawę. Zaglądają jej w portfel i szukają wśród pieniędzy powodów nagrywania - i to wszystko trochę na jej własne życzenie. To sądzę
|
|
|
|
#2372 |
|
Konto usunięte
|
Masz u mnie plusa za to co napisałaś powyżej
|
|
|
|
#2373 |
|
Konto usunięte
|
U mnie też.
Dzięki.
|
|
|
|
#2374 |
|
Raczkowanie
|
pierwsze plusy tutaj
żeby nie było offtopu nowy filmik Saruni, w SPA http://www.youtube.com/watch?v=FHecGzjbtww |
|
|
|
#2375 |
|
Zadomowienie
|
Boże jaka ta Sarunia bywa żenująca...To zdjęcie z pocałunkiem z języczkiem i na końcu sugerowanie, że uprawiała w nocy seks z mężem...
Ale ja ją i tak jakos lubię, nie wiem dlaczego w zasadzie, bo fanką jej makijaży na pewno nie jestem, ale pozytywnie ją odbieram jako osobę i zazwyczaj rozwesela mnie. Tylko czasem jak coś dowali jak tutaj to...
|
|
|
|
#2376 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2377 |
|
Rozeznanie
|
Sarunia jest ok.
Nie robi niczego dla kasy, nagrywa bo lubi. Jest szczera i spontaniczna. Lubię ją. Czasem ma przesadnie pomalowane oczy, ale jeśli tak lubi to czemu nie. |
|
|
|
#2378 |
|
Konto usunięte
|
Ona ma taki styl, wyróżnia się
|
|
|
|
#2379 |
|
Przyczajenie
|
one wplacily 100zl
|
|
|
|
#2380 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2381 |
|
Klientka w krawacie
|
Chodzi pewnie o siostry Glam i ich wirtualną puszkę
.
|
#2382 |
|
Raczkowanie
|
Dzieńdoberek!
Wyczuwam, że skromne progu juciuba wkracza ponownie megakreatywna, oryginalna dziewczyna, o której było cicho dość długo. Na razie powróciły stare filmidła: https://www.youtube.com/user/makeUPsamoUK Pamiętacie SamoUka? ![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Dodam jeszcze, że na serio Zmalowana stała się taka swojska i niesztuczna, że jej nie poznaję. Aż mi się chce obejrzeć jej filmik w całości... Jest więc szansa, że parę "zbłąkanych dusz" także w końcu odnajdzie właściwą drogę i zacznie nagrywać fajne filmy, zachowując przy tym szczerość, naturalność i uczciwość wobec widzów. |
|
|
|
#2383 |
|
Wtajemniczenie
|
SAMOUK wrzuca (od czasu do czasu
filmiki i tu (inna tematyka ![]() http://www.youtube.com/user/sciegireczne/videos?view=0
|
#2384 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny czy można gdzieś oglądnąć live TheOleski z dziewczynami? szukałam na jej kanale ale śladu po nim nie ma, U TheDueDonne jest z nimi live u nich na kanale wśród przesłanych filmików, u RLM też jest,a u Oleski ni śladu
|
|
|
|
#2385 |
|
Zakorzenienie
|
ergesta Oleska mówiła, że nie chce mieć bałaganu na kanale i po pewnym czasie (nie wiem po jakim) usuwa live (albo robi tak że ona ma tylko dostępność)
Swoją drogą oglądałam jej jeden live i bardzo naturalnie na nim wyszła, jednak najlepsze są takie jednoosobowe bo w kilka osób prowadzenia live do mnie nie przemawia. Edytowane przez Mrs. Czas edycji: 2013-01-12 o 11:11 |
|
|
|
#2386 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Wróciła MakeupBrock i nowy filmik http://www.youtube.com/watch?v=hdL-RivLUak
Edytowane przez Qloui Czas edycji: 2013-01-12 o 11:37 |
||
|
|
|
#2387 |
|
Rozeznanie
|
znalazłam coś takiego przez przypadek
http://www.youtube.com/watch?v=zmLeapzcGUs |
|
|
|
#2388 |
|
Zakorzenienie
|
Mimika FoodDrugAndCosmetics w jej nowym filmiku mnie rozbraja
|
|
|
|
#2389 |
|
Raczkowanie
|
co do szusz toja się zastanawiam jak ona bedzie miała odwagę po tym wszytskim nagrać następny filmik i spojrzeć ludziom w oczy-ja bym nie miała :/
|
|
|
|
#2390 |
|
Rozeznanie
|
Hahaha Amerykę odkryła przecież to się dzieje nie od dziś a ta się wczuła
Maxineczka vel Ramona miała to czemu Szusz ma się krępować , pewnie będzie oficjalny i na fochu z łaską w tle . |
|
|
|
#2391 |
|
Zakorzenienie
|
Nie przesadzaj. Prawie każdy nagrywający ma na swoim kanale jakieś wpadki.
|
#2392 | |
|
Zakorzenienie
|
Macie jakiś kontakt do Nissiax? Mail?
|
|
|
|
#2393 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2394 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No i drugi byl eeer jak jej tam, nie pamietam juz, ale zrobila sobie odsysanie tluszczu i poprawila biust. I w jednym i w drugim przypadku ludziom odwalilo nagle z hejtem do tego stopnia, ze przestalam ogarniac. To nie to co nasz lokalny hejt w sensie ta jest nudna, ta jest niewdzieczna, tylko jada po calosci dosc wulgarnie. No ale po za tym to jakos wpadek wiekszych nie widuje. W ogole wpadek nie widuje, chyba ze ktos do przegiecia cos reklamuje. W sumie to tez nie ogarniam do konca tego dramatu bo Elle musiala sie wyniesc ze szkoly przez yt i nie ona jedyna. Meganheartsmakeup chyba tez poszla na homeschooling i rozpadl jej sie zwiazek a stillababe byla przesladowana w szkole. Ludzie zycie sobie przerabali przez yt. A tu maja pretensje o pare komentarzy? Troche mi to tak w skali porownawczej po prostu nie gra. |
|
|
|
|
#2395 |
|
Zakorzenienie
|
A widziałyście, że Nissiax też ma adres skrzynki pocztowej pod swoimi filmami...
Candycotton, dam parę przykładów: - Nieesia i "jej napad" na filmik Nissiax (chodziło chyba o kosmetyki testowane na zwierzętach i te naturalne), jej odnoszenie się na początku filmików do "hejterów" w wielu filmikach, ukrywanie prawdy o Dove, - filmik Ciasteczka, - Kornela i jej "rady" na temat poszukiwania pracy i CV (filmik usunęła), - Maxineczka i Ramona, - Katosu i Rapidlash, - Callmeblondieee i woda mineralna -> ją podziwiam, bo nigdy nie odpowiada na zaczepki internetowe i jest niesamowicie pewna siebie, - Florencebeauty = prawie cały kanał wypełniony produktami określonych firm kosmetycznych [sprostowałam, żeby nie było wątpliwości czy podejrzeń o moją tajemną wiedzę], - ta dziewczyna, która mówiła, że odchodzi i potem wracała itd. Jednym słowem nie ma ideałów. Szusz puściły nerwy, nagrała filmik w emocjach i pewnie jak na spokojnie się zastanowi będzie żałować tej akcji. A jak tak sobie myślę, to podobnie kiedyś zachowywała się Niessia, potem się opamiętała.
...it's about practice. Edytowane przez lemka Czas edycji: 2013-01-12 o 21:02 Powód: dopisek i wyjaśnienie |
|
|
|
#2396 |
|
Zakorzenienie
|
FlorenceBeauty naprawdę ma kanał sponsorowany?
Mogę zapytać o co chodziło z filmikiem Ciasteczka? Nie jestem od początku na wątku, a od zawsze zastanawiało mnie dlaczego negatywnego komentarza nie uświadczysz nigdzie pod jej filmikami |
|
|
|
#2397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a o co chodzi z ciasteczkiem? chyba o ten filmik 'ciemne strony youtube' czy jakos tak. i wizaz jako osrodek hejtu. a callmeblondie i woda? o co chodzi? |
|
|
|
|
#2398 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#2399 |
|
Raczkowanie
|
u florencebeauty nic sponsorowanego nie zauwazylam, a ze balabym sie spojrzeć to mówie tylko ze swojej perpektywy- jutuberki mają pewnie inną
|
|
|
|
#2400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.

filmiki i tu (inna tematyka
13.03.2008