|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakup w ciemno - strzał w 10 :) czy porażka?
|
|
|
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
Do mnie dziś przyfrunął jeden z najdoskonalszych strzałów w ciemno, czyli Innocent Summer Flash
|
|
|
|
|
#213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo mnie cieszy fakt, że Ci się udało
|
|
|
|
#216 |
|
BAN stały
|
ja dzis zamówiłam w ciemno Naomagic Naomi Campbell i się zastanawiam jaki to zapach czytałam recenzje i chyba powinien byc ładny, miała któras z was!!
już nie mogę się doczekać przesyłki i pierwszego niuchnięcia |
|
|
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, ja miałam. To słodki, waniliowy, pudrowy zapach. W zadnym wypadku mdły czy męczący. Są w nim świeże akcenty i przede wszystkim jest trwały. Powinien ci się spodobać
|
|
|
#218 |
|
Zadomowienie
|
No, a tak sobie samej obiecywałam... Już nigdy więcej kupowania perfum w ciemno
![]() W efekcie właśnie przed chwilą kliknęł mi się Elixir, Miss Sixty Cena naprawdę okazyjna a ja miałam na ten zapach ogromną ochotę od dłuższego czasu. Z tym że ta chcica wynikała z zauroczenia flakonikiem i reklamą... Śliczna flaszeczka, która wygląda jakby jako zawartość miała truciznę Będzie się super komponować obok Live Luxe Lopezki Jestem naprawdę jak dziecko ![]() Z nutkami zapachowymi zapoznałam się dopiero na kilka minut przed zakupem Okazują się być całkiem fajne.A teraz powiedzcie czy flakonik i reklama nie są świetne ?w dodatku mam teraz (po farbowaniu moich platynowych) takie same włosy jak modelka ![]() O JEZU... źle ze mną...
|
|
|
#219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczesnej młodości, trzeba dodać. Jako jedyny ustrzelony przeze mnie po wielu latach bez przypominania woni - niestety gust mi się zmienił, z flaszki nadal ładny, na sobie mam problem znieść. ![]() Zwłaszcza, że szalenie trwały i mocny. Ale trzymam - może mi się odwidzi.
|
|
|
|
|
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
Daigee to mnie zastrzeliłaś
Uwielbiam takie flakony, takie kolory. Kochana napisz jakie to cudeńko ma nutki i gdzie kupiłaś? Czyżby na naszym Allegro? Gdy dotrą proszę o opis wrażeń
|
|
|
|
|
#221 |
|
Zadomowienie
|
Oczywiście że na Allegro
![]() Te perfumy mają nawet własną stronę ![]() http://www.misssixtyparfums.com/elixir/index.php - tam są też nutki - można poczytać, nie da się kopiowac ![]() Zapłaciłam 75 zł za 75ml u pierwotniaczka. Jest jeszcze jedna ![]() Szkoda że to EDT i będę musiała się dopsikiwać... Czemu zapachy są takie ulotne na mojej skórze Nawiasem mówiąc EDP jest z taką bajerancką pompeczką jak przy Poison Elixir Diora
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakup w ciemno - strzał w 10:) czy porażka????
Z katalogu Avony White Summer wzięłam w ciemno i bardzo mi się spodobały.
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
Celine, Magic - wpadlam po uszy
![]() Nat
|
|
#224 |
|
Zakorzenienie
|
Nirmala - całkowicie w ciemno, jedynie sugerowałam sie opisami
No i rozczarowanie... Nie podobają mi sie początkowe nuty chociaż baza jest bardzo ładna Przed chwilą ich użyłam i usłyszałam od TŻ "Co tak ładnie pachnie? Psikałaś się czymś?" Wow, on prawie nigdy nie komplementuje moich perfum Chyba sie jednak przekonam
|
|
#225 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja zaczynam podejrzewać że, bardziej niż samo kupowanie perfum wciągnął mnie ten hazard kupowania właśnie w ciemno....
Wczoraj dostałam miniaturkę czystych perfum Ysatis i to było dla mnie jak kubeł zimnej wody na głowę..... porażka na całej linii... może gdyby to była EDT .... Ale po przetestowaniu wczoraj wieczorem nie miałam nawet ochoty zajrzeć na forum.... W rozpaczy chciałam powywalać wszystkie nagromadzone mini flakoniki, wrócić do dwóch ulubionych od lat zapachów którym do niedawna byłam raczej wierna, a o was moje drogie zapomnieć.... Swoją drogą czego sie spodziewałam po perfumach które w opisie nut zapachowych mają Strój Bobrowy
|
|
|
|
|
#226 |
|
Zadomowienie
|
Ostatnio w ciemno kupilam Pure Woman Bruno Banani (juz nie moglam czytac tych wszystkich zachwytow na wizazu i go NIE ZNAC :P) - na poczatku rozczarowanie, bo wydal mi sie ot, takim, zwyklym, ladnym, owocowym slodziakiem, ktorego bym pewnie nie kupila, gdybym go wczesniej przetestowala - ale tak od psikniecia do psikniecia coraz bardziej go lubie, wiec zakup w ciemno byl w sumie udany
.
|
|
|
|
|
#227 |
|
BAN stały
|
moim ostatnim strzalem w dyche byly MaxMara MaxMara
wylicytowalam na e-bayu bo moja zylka licytatora wziela gore. No i uwielbiam te perfumy
|
|
|
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
Moj jedyny dotychczas strzal w ciemno to 5th Avenue. I do tego udany
|
|
|
|
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie przyszły celine fever, zamówiłam bez testów no i kompletna porażka
męczące i kwiatowe na co zupełnie się nie nastawiałam....pojemność ok.22 z 30ml chętnie wymienię na coś innego
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nat
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
Przyłączam się do pytania - gdzie to się kupuje poza netem i sklepami "mydło i powidło", których u mnie nie ma... ?
|
|
|
|
|
#235 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam w aptece internetowej domzdrowia:
http://www.domzdrowia.pl/products.ph...03&name=tesori Warto jednak kupić coś jeszcze bo jedyną formą wysyłki jest kurierska - kosztuje 15zł. Chociaż i tak wychodzi korzystnie a co ważne zakupy realizowane są błyskawicznie
|
|
#236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
CALVIN KLEIN ETERNITY WOMEN PERFUMY 7 ML 219,99 chyba ze to są takie perfumy- perfumy a nie woda perfumowana
|
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
Nocturnes de Caron ekstrakt , może nie w 10 ale tak w 8 to na pewno.
|
|
#238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#239 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, jak to mozliwe, ze jeszcze nie wypowiedzialam sie w tym watku
Jestem "notorycznym kupowaczem w ciemno" Mam za soba b.wiele strzalow w ciemno. W tym tylko 1 nietrafiony- R.Lauren Glamourous Daylight (-opisy i recenzje w KWC mnie odrobine skonfundowaly) Pozostale, m.in.: Cristobal, Desnuda, BLV Notte, Bvlgari Black- to moje uluione perfumy Od niedawna latwiej mi kupowac w ciemno, poniewaz na forum Perfumy znalazlam kilka dziewczyn, ktore moglabym nazwac "zapachowymi siostrami"- sa to Aaliyah, Doridee i Kate30 ![]() ![]() Jesli mialabym opisac uczucie towarzyszace takim zakupom, moglabym zacytowac post LadyDark: Cytat:
Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2008-07-31 o 15:21 Powód: literowka:o |
|
|
|
|
|
#240 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co... podczytuje Was Dzieczyny od jakiegoś czasu...ale dzisiaj w końcu postanowiłam napisać,bo właśnie zrobiłam mój kolejny zakup w ciemno...ach jak ja to LUBIE ![]() A zaczeło się niewinnie... kilka miesięcy temu złozyło się tak,ze dosyc poważnie zachorowałam..no nic miłego... buszowanie po Wizażu było praktycznie jedyną rozrywką dla mnie wtedy dostepną<wtedy rozrywką-dzisiaj już obowiązkiem i uzależnieniem >Zawsze miałam słabość do zapachów <pomijając fakt wszelkiej słabości do kosmetyków i wszystkiego co z tym związane>... ![]() ale nagle to stało się takie dostepne,takie w zasięgu ręki ...jedno klik..i juz oczywiscie kwestia wyboru zapachu... rozważnego hihi....to już inna bajka ![]() tak więc w przeciągu roku zrobiło się tych buteleczek kilkanascie...a apetyt rosnie,,, ![]() Powiem tak... większość to były piekne strzały,,,i miłosć az po grób... - Lolita edp...Lolita Midnight..Wish..Nina NR..Angel Innocent...Inside Trusardiego... Natomiast po...Halloween,In Black del Pozzo.. L..Lempickiej....odechcia ło mi się eksperymentów na dłuższy czas ![]() W związku z przeogromną chęcią uczenia się na własnych błędach..postanowiłam teraz zamawiać próbki.... i powiem szczerze,ze ten patent sprawdza się... chroni to mnie przed rozczarowaniem,a mój portfel przed katastrofą....a radocha z testowania nowych zapachów taka sama ![]() aaa teraz czekam na przesyłkę....ale taką w półciemno...nie wiem jakim cudem tylko raz dane mi było powąchać Dolce Vite...dobrych kilka lat temu...urzekła mnie...od tamtej pory mysle o tym zapachu...i pałam rządzą posiadania jej ....
Edytowane przez dark01 Czas edycji: 2007-04-19 o 18:21 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:13.

już nie mogę się doczekać przesyłki i pierwszego niuchnięcia 

Cena naprawdę okazyjna a ja miałam na ten zapach ogromną ochotę od dłuższego czasu. Z tym że ta chcica wynikała z zauroczenia flakonikiem i reklamą... Śliczna flaszeczka, która wygląda jakby jako zawartość miała truciznę 

Wow, on prawie nigdy nie komplementuje moich perfum