Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM2014cz7 - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-15, 20:20   #871
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20

Całe szczęście produkcja postów na wątku się zmniejszyła, bo wcześniej w ogóle nie mogłam Was nadrobić

Co do sukienek to zgadzam się z Tasiulkiem Każda z nas wybierze taką jaka się nam podoba, ale ważne też żeby tym wyborem sobie nie zaszkodzić

Cytat:
Napisane przez agunineczka Pokaż wiadomość
Hmmm z tym cennikiem to skumajcie, że u mojego Tża w parafii, kiedy jego kolega chciał brać ślub, proboszcz powiedział, że za ślub to co łaska. Wiec kolega Tż wyjął 300zł, na co proboszcz z tekstem "rozumiem, że ślub chcecie bez organisty i przy wyłączonym prądzie, tak?"
U nas niby też jak się spytasz księdza ile to mówi "co łaska, ale zazwyczaj dają tyle i tyle..." Moja ciocia ostatnio jak płaciła za chrzest to po prostu dała kopertę księdzu, a w kopercie tyle na ile ją było stać i powiedziała, że to jest ofiara za chrzest. Ksiądz nie otwierał przy niej koperty więc żadne chamskie teksty nie poleciały

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Z obserwacji znajomych-może nawet kazać zamieszkać oddzielnie do czasu ślubu. Ja wystarczająco się nasłuchałam innych, sama wolę nie ryzykować.

No pewnie, na biurko od razu ksiądz ma przyszykowany już dawno przestałam łudzić się, że ślub będzie za co łaska
A jak zapyta Cię podczas spowiedzi to też zaprzeczysz? Bo przecież skoro bierzecie ślub kościelny to przed ślubem są dwie spowiedzi i pewnie ksiądz o to zapyta... A jak wtedy zaprzeczysz to spowiedź będzie nie ważna. Ja bym powiedziała jak jest. Jakby miał z tym jakiś problem to wzięlibyśmy ślub w innej parafii i tyle... Nie widzę sensu kłamać

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
tak się zastanawiam co może się stać jak przyznamy się, że razem mieszkamy? Nie da nam ślubu czy co?

u nas też pewnie jest cennik
Jak się przyznasz podczas spowiedzi to możesz nie dostać rozgrzeszenia (ale to zależy od księdza...) A jak w takiej luźnej rozmowie to może tylko próbować Was przekonać że to nie najlepszy pomysł i tyle Głowy Wam nie urwie A ślub będzie musiał Wam dać, bo wspólne mieszkanie nie jest przecież czynnikiem uniemożliwiającym zawarcie związku małżeńskiego w Kościele.

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość

strzeli Wam tylko wstydliwą, upokarzającą gadkę, że jesteście wielkimi grzesznikami itp i odechcę się Wam ślubu kościelnego

ja tak miałam jak poszłam do spowiedzi dawno temu na Jasnej Górze i od tego czasu dziękuję za spowiedź
wyszłam w połowie z konfesjonału ze łzami w oczach i zaciśniętymi pięściami jak zostałam zwyzywana od ladacznic, tanich panienek i zużytego towar
u
Też to niestety przerabiałam, ale tak jak mówię dużo zależy od tego do jakiego księdza się trafi...

kwiatuszek10031989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 20:22   #872
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20

Cytat:
Napisane przez Angel_21_ Pokaż wiadomość
hej dziewczyny ja uczę się i już nie mam siły do tego widzę że mowa o sukni ja już mierzyłam i wybrałam oto moja

http://www.google.pl/imgres?hl=pl&sa...08&tx=54&ty=63
chyba słono kosztuje....
zamówiłaś już?

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 20:22   #873
monikkad
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
o to to!! Nie ma nic gorszego, niż cycki panny młodej wylewające się z gorsetu górą i bokami
Mi się podobają kiecki z literę A, koniecznie na ramiączkach. A jaką będę miała, to się okaże
Pianka powodzenia jutro
Z moim maluteńkim biustem wylewanie się cycków jest kompletnie niemożliwe, obojętnie czy będę miała dobrą bieliznę czy nie :P Jedyne o co muszę się postarać to jakiś dobry push up :P
Stary 2013-01-15, 20:25   #874
Piankka
Zadomowienie

moooniaaa Ja tam chcę aby tż zobaczył mnie dopiero w kościele albo na noc ucieknę albo z rana

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

Uciekam, miłej nocy
Piankka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 20:26   #875
poznanianka1990
Zakorzenienie

Z tego co wiem to jak się mieszka razem z TŻ przed ślubem to przystępuje się do jednej spowiedzi - dzień czy dwa przed ślubem. Tej kilka miesięcy przed wtedy nie ma.

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 20:26   #876
Angel_21_
Rozeznanie

Piankka ja w spiętych nigdy
mala_czarna_21 oj mega ponad 5,5 tysi najpóźniej w czerwcu muszę zamówić bo inaczej nie zdążą jej uszyć
Stary 2013-01-15, 20:27   #877
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
Niekoniecznie.
Mnie się np. w ogóle nie podobają. Nie mój styl i nie założyłabym mocno rozkloszowanej.
Chodziło mi bardziej o to, że można dobrać proncesskę do naszych figur/predyspozycji czy też nawet upodobań. Oczywiście jak komuś się nie podobają to ich nie wybierze. A jak się podobają to można wziąć tyle warstw/tiulu ile nam akurat pasuje Nie muszą być ogromne i przeładowane.

Cytat:
Napisane przez Piankka Pokaż wiadomość
Idę jutro na rozmowę o pracę

Cytat:
Napisane przez tasiulek Pokaż wiadomość

Widzę, że co nie które próbują przekonać że ich racja jest najlepsza
Każda bierze taką jaka jej się podoba i tyle, ale o jedno wielki apel. DOBRA BIELIZNA a jeśli suknia gorsetowa to dobrze dopasowana żeby buły nie wychodziły

Raczej wytłumaczenie, że ktoś ma nieco mylne pojęcie, a nie przekonywanie do swoich racji

Każda z Nas będzie śliczna i każdej z nas podoba się coś innego I dobrze, bo byłoby nudno

Misiadełko
ta którą wkleiłaś piękna Jestem ciekawa jak będę w takich wyglądać. W ogóle jakoś nie mogę sobie wyobrazić siebie w sukni
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 20:32   #878
agunineczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość
Masakra nieźle Wam wypytał

A zdjęcie boskie!

Ja własnie przeglądam tego fotografa http://fototc.pl

Zdjęcia bardzo spoko

dużo bierze?
Stary 2013-01-15, 20:33   #879
poznanianka1990
Zakorzenienie

Mykam spać, bo C. na mnie czeka
Dobranoc, do jutra

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 20:34   #880
monikkad
Wtajemniczenie

Tak jak poznanianka napisała, jak się mieszka razem to jest tylko jedna spowiedź na dzień przed ślubem w piątek.
Stary 2013-01-15, 20:34   #881
agunineczka
Zakorzenienie

Angel_21_ sporo kaski kosztuje ta kieca...

I te roczne wyprzedzenie.. o raju... to jak dziewczyna chciałaby zamówic ja np. pół roku przed ślubem, to juz nie da rady?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-15, 20:35   #882
moooniaaaa
Zakorzenienie

A czym się różni ta pierwsza spowiedź od drugiej

Eee parę dni przed ślubem to i ja zamierzam uciec do rodziców, zaszywać cnotę :P Myślę,że na ostatnią panieńską noc na pewno zwieję a tż pewnie też pojedzie do swoich rodziców bo jest z innego miasta
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 20:41   #883
Angel_21_
Rozeznanie

agunineczka dużo zgodzę się ale jest moja wymarzoną i wszyscy jedno głoście stwierdzili że to będzie właśnie ta dla mnie jeśli szyjesz na miarę to 8 miesięcy się czeka plus trzeba coś zawsze doliczyć jeśli chodzi o podpięcie trenu i jakieś tam bajerki a jak się wejdzie w tak co jest na sklepie albo w jakąś standardową co jest uszyta to kwestia sprowadzenia
Stary 2013-01-15, 20:57   #884
cikulada
Zadomowienie

Cytat:
Powodzenia

Mi się marzy pricnesska i mam nadzieję, że będzie mi ładnie w takiej sukience Poza tym już się nie mogę doczekać przymiarek

cikulada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 20:58   #885
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość
Ale idealnie może ukryć ciążę

Jadę w góry jutro
Ależ Ci dobrze!!! Ja pojadę pewnie w przyszły weekend.

Ech, wróciłam do domu i jestem zdołowana, bez nastroju, mam wszystko w nosie. Szkoda słów. Nawet wkurzyłam się na TŻ'a i teraz przeprosił, ale normalnie jestem wściekła nadal, bo żartuje non stop na jeden temat to mu odpysknęłam i nie odzywał się, no to i ja teraz mam go w nosie, niech przemyśli swoje żarty. Zwłaszcza, że ciągle mi dokucza w ten sposób.

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Piankka powodzenia jutro!
Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-15, 21:05   #886
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
no ja też bym mogła nie wspominać o tym ale tż na bank się przyzna
W sumie nie zaszkodził by nam taki post przed nocą poślubną

Tylko gdzie niby ja bym miała się wyprowadzić? nie stać nas na wynajem kolejnego mieszkania Tak myślałam, żeby nie świntuszyć po spowiedzi ale słyszałam, że nie można nawet mieszkać w jednym mieszkaniu bo to grzech. W sumie z tego wynika, że grzeszę również ze współlokatorem
No to mam przechlapane, mimo że mam nawet swój własny pokój u teściów
Jak mi zacznie ksiądz/brat wypominki robić, to zapytam, czy wolałby żebym na ulicy spała, bom studentka biedna

Cytat:
Napisane przez dodaja
Chodziło mi bardziej o to, że można dobrać proncesskę do naszych figur/predyspozycji czy też nawet upodobań. Oczywiście jak komuś się nie podobają to ich nie wybierze. A jak się podobają to można wziąć tyle warstw/tiulu ile nam akurat pasuje Nie muszą być ogromne i przeładowane.
Z tym się zgodzę
Mnie jednak się nie za bardzo podoba ten krój i miałabym dylemat toaletowy
Cytat:
Eee parę dni przed ślubem to i ja zamierzam uciec do rodziców, zaszywać cnotę :P Myślę,że na ostatnią panieńską noc na pewno zwieję a tż pewnie też pojedzie do swoich rodziców bo jest z innego miasta
Ja wybywam od teściów jak skończę studia. Przez rok będę mieszkać z kumpelą i już

Piankka, powodzenia!!
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ

Edytowane przez wenedka
Czas edycji: 2013-01-15 o 21:08
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 21:23   #887
mala_czarna_21
Zakorzenienie

nie działa mi cytowanie

ja po studiach (za równy rok) wracam do rodziców na dwa miesiące, a TZ do swoich (mieszkają od siebie jakies 4-5km) bo tam w okolicy będziemy pracować a potem przed samym ślubem coś wynajmiemy i będziemy dojeżdżać do pracy 20km
lepsze to niż mieszkanie z rodzicami

a marzenie jest takie że około półtora roku po ślubie kupimy własne mieszkanie

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 21:46   #888
Loczek_brown
Zakorzenienie

Cytat:
jesteś w dużym błędzie, jak laska jest w ciąży to ukrywa to pod grecką zwiewną sukienką a nie dopasowaną w tali w gorsetem.

dokładnie to samo pomyślałam

a ja jestem inna bo mój typ ukochany to sukienka 7/8
o taka
ona jest przepiękna i mam ją "w folderze" chyba od samych zaręczyn zarówno w wersji 7/8 i jak i w wersji długiej

17.02 16.09
[*][*][*]
Loczek_brown jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 21:54   #889
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Chyba masz mylne wrażenie o princesskach. Faktycznie kilka czy też kilkanaście lat temu były paskudne, ogromne i niezbyt dobrze wyglądały, ale teraz jest tyle modeli różnych princesek, że każda znajdzie coś dla siebie. Co do pogrubiania to kompletnie się z tym nie zgadzam. Trzeba tylko wybrać dobrą! Poza tym uważam, że taki typ sukienki dobrze wygląda na wysokich i szczupłych dziewczynach. Oczywiście nie chcę wywoływać żadnej burzy, ale takie mam zdanie.

Zgadzam się z Toba
Ja też chce princesske ale nie jakąś wielką pyze xD
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-15, 22:22   #890
lupinka
Zadomowienie

ojaaaa jaka ja nieuświadomiona (o tej podwójnej spowiedzi mówię) ja się bardziej martwiłam, czy o to pytają na naukach przedmałżeńskich, a myśleliśmy, żeby je zrobić tu w Krakowie, no ale z drugiej strony to co, w domu pójdę do spowiedzi do innego księdza, niż ten, który będzie udzielał mi ślubu? można w ogóle tak? proszę bardziej ogarniętych w temacie o wyjaśnienie mi tego, będę wdzięczna

a co do horrendalnych kwot jakie krzyczą sobie za udzielenie ślubu... no cóż, sama słyszałam od bliskich i znajomych różne historie, od bardzo pozytywnego zachowania po takie nieciekawe właśnie, więc staram się być dobrej myśli i uspokajam TŻa, że nie będzie musiał reformacji dokonywać w mojej parafii (bo On bardzo przeczulony na to)
lupinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 22:31   #891
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:
jesteś w dużym błędzie, jak laska jest w ciąży to ukrywa to pod grecką zwiewną sukienką a nie dopasowaną w tali w gorsetem.

dokładnie to samo pomyślałam

a ja jestem inna bo mój typ ukochany to sukienka 7/8
o taka
Ta sukienka w oryginale dostępna była do końca 2012 roku, więc na miarę już odpada. Jedynie to co po salonach zostało ewentualnie używana.
Sporo się jej przewinęło na innych PMkach i ładnie się prezentuje na osobie

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 22:47   #892
ane3kaa
Zakorzenienie

Śliczna

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ----------

Cytat:
Napisane przez tasiulek Pokaż wiadomość
W kalendarzu jest jeszcze stara data nowa to wstępnie wakacje 2014, ale kieckę mam

Jak chcesz to coś zmienie

---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ----------

Cytat:

Trzymam mocno kciuki

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ----------

Cytat:
Widzę temat sukienek na tapecie
Ja chcę księżniczkę, takie przymierzałam i w takich mi najlepiej. Na razie moją faworytką jest Cymbeline Eurydice

Byliśmy w kościele, trafiliśmy na proboszcza. Wszystko ok, wyjaśnił, powiedział co i jak. Ale na termin kazał zapisywać się za rok. Przed nami była para na maj tego roku. Dziwne bo parafia duża, myślałam że większe oblężenie panuje. Ale i tak pójdziemy jesienią bo się nie doczekam

A co do winietek bo widziałam temat się przewijał To my nie chcemy Nie mam ochoty myśleć nad tym kogo gdzie usadzić. Myślę,że mamy na tyle rozsądnych gości,że sami będą wiedzieli gdzie usiąść. Wiem,że blisko nie wepchną się żadne ciotki, że starsi nie będą się pchali w towarzystwo młodych itd. Jestem o nich spokojna

Super te kiecki musze sobie pozapisywać

---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ----------

Cytat:

strzeli Wam tylko wstydliwą, upokarzającą gadkę, że jesteście wielkimi grzesznikami itp i odechcę się Wam ślubu kościelnego

ja tak miałam jak poszłam do spowiedzi dawno temu na Jasnej Górze i od tego czasu dziękuję za spowiedź
wyszłam w połowie z konfesjonału ze łzami w oczach i zaciśniętymi pięściami jak zostałam zwyzywana od ladacznic, tanich panienek i zużytego towaru

DLatego ja się spowiadam z grzechów które sa dla mnie grzechem

---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ----------

Cytat:
Napisane przez monikkad Pokaż wiadomość
Tak jak poznanianka napisała, jak się mieszka razem to jest tylko jedna spowiedź na dzień przed ślubem w piątek.
A czemu tak?
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 23:08   #893
Kate Noir
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/watch?v=ff2Zq...4DsqWA&index=7
zabiłabym za takie coś

edit: obejrzałam więcej filmików z tego wesela i ...

Edytowane przez Kate Noir
Czas edycji: 2013-01-15 o 23:32
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 23:09   #894
misiadelko
BAN stały

38 stopni już mam , idę spać dziewczyny, bo jajo zniosę
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 05:26   #895
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Biedactwo

Cytat:
hej dziewczyny ja uczę się i już nie mam siły do tego widzę że mowa o sukni ja już mierzyłam i wybrałam oto moja

http://www.google.pl/imgres?hl=pl&sa...08&tx=54&ty=63
Ładna, choć dla mnie ciut za bardzo tutu

Cytat:
Hmmm z tym cennikiem to skumajcie, że u mojego Tża w parafii, kiedy jego kolega chciał brać ślub, proboszcz powiedział, że za ślub to co łaska. Wiec kolega Tż wyjął 300zł, na co proboszcz z tekstem "rozumiem, że ślub chcecie bez organisty i przy wyłączonym prądzie, tak?"

Witam się z rana kawusią na rozbudzenie

Dziewczyny, pisałam w ogóle wczoraj do tej znajomej która zajmuje się dekoracjami, co Wam kiedyś wrzucałam, nie wiem czy pamiętacie?
I odpisała mi, że za pełne strojenie kościoła, sali, auta i wiązanki to ok.3 tys...I teraz nie wiem czy to dużo czy mało?Jak myślicie? Powiedziała, że jeszcze przed ślubem się dogadamy jakby co, więc liczę na jakąś mini zniżkę, ale trochę mnie ta kwota przeraziła...

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 06:38   #896
Waniliova
Zakorzenienie

Helloł

Cytat:
Piankka ja w spiętych nigdy
mala_czarna_21 oj mega ponad 5,5 tysi najpóźniej w czerwcu muszę zamówić bo inaczej nie zdążą jej uszyć
5,5 tys. za suknie... masakra... w życiu bym tyle nie dała

Cytat:
Zdjęcia bardzo spoko

dużo bierze?
Właśnie teraz zobaczyłam maila w którym wysłał mi cennik i:

Pakiet Platynowy: Cena: 2350zł
Reportaż obejmujący – 11 godzin pracy
+
- plener w dniu innym niż ślub
- 100 odbitek w formacie 15x21 lub 13x18
- sesja narzeczeńska 30 dni lub więcej przed ślubem
* pakiety są przykładową ofertą, którą można modyfikować.

Kurde trochę sporo... i jeśli chcesz album to dodatkowo 300zł ale można by tę sesję narzeczeńską wyrzucić i wziąć w zamian album są w tej samej cenie. A tańszy pakiet jest za 1750zł i zawiera 9h pracy i 50 odbitek.

Co w ogóle myślicie o tym fotografie i jego cenie? 11 godzin to tak od 14 do 1 w nocy wyjdzie... jego stronka to www.fototc.pl

Cytat:
Oj, współczuję

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
Witam się z rana kawusią na rozbudzenie

Dziewczyny, pisałam w ogóle wczoraj do tej znajomej która zajmuje się dekoracjami, co Wam kiedyś wrzucałam, nie wiem czy pamiętacie?
I odpisała mi, że za pełne strojenie kościoła, sali, auta i wiązanki to ok.3 tys...I teraz nie wiem czy to dużo czy mało?Jak myślicie? Powiedziała, że jeszcze przed ślubem się dogadamy jakby co, więc liczę na jakąś mini zniżkę, ale trochę mnie ta kwota przeraziła...
Ja już Ci wczoraj mówiłam jak się widziałyśmy, że moim zdaniem to nie dużo jak za wszystkie dekoracje
Stary 2013-01-16, 08:00   #897
misiadelko
BAN stały

Dzięki dziewczynki, dziś już trochę lepiej , tylko odcinek krzyżowy i kolana mi odpadają , ja rzadko choruję, ale jeśli już to ma maxa

Ale dzisiaj przyjeżdża do mnie w odwiedziny mama

Nati dla mnie to masa pieniędzy

Edytowane przez misiadelko
Czas edycji: 2013-01-16 o 08:02
Stary 2013-01-16, 08:19   #898
niulka_1985
Zadomowienie

Witam po baaaaaaaardzo długiej przerwie Myślę, że teraz będę miała więcej czasu. Jeżeli chodzi o przygotowania ślubne, to już mamy:
1) salę: www.nadgoplem.pl
2) zespół: www.zespolgoldi.pl
3) foto-video: http://www.fotowideoart.eu
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 08:28   #899
cikulada
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
Szczerze mówiąc to też wydaje mi się, że to sporo.
Cytat:
Dzięki dziewczynki, dziś już trochę lepiej , tylko odcinek krzyżowy i kolana mi odpadają , ja rzadko choruję, ale jeśli już to ma maxa

Ale dzisiaj przyjeżdża do mnie w odwiedziny mama

Nati dla mnie to masa pieniędzy
Wracaj szybko do zdrowia!

Zaraz muszę jechać do biblioteki oddać książkę i później znowu czeka mnie nauka bo w sobotę wieczorem kolejny egzamin Na szczęście jestem o niego w miarę spokojna

W sobotę rano będzie u nas ksiądz a ja jeszcze będę w domu wiec będę mogła zapytać go kiedy można się wybrać żeby zarezerwować sobie godzinę ślubu w kościele

cikulada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 08:32   #900
misiadelko
BAN stały

Wiecie co sobie teraz pomyślałam, my tu gadu gadu o sukniach, a moja znajoma (ta, która zamiast zabawnych gadżetów na panieński zażądała kasy jako prezent ) która jeszcze w dodatku ma bloga, gdzie wstawiała swoje inspi i tak dalej wyskoczyła w najbrzydszej sukni na świecie, wyglądającej jak relikt lat 90 i zapłaciła tyle za jej wypożyczenie, że aż mi się to w pałce nie mieściło, chyba z 1200 zł, do tego jeszcze okropne bolerko, rękawiczki, a swojemu facetowi dała wolny wybór z koszulą, to wziął sobie wiśniową. Potem zajarana wstawiła swoje zdjęcia na bloga i w ogóle się nie przejmuje, że wyglądała jak choinka w wielkiej, niemodnej bezie. Uważa, że była najpiękniejszą PMką na świecie , więc ile dziewczyn tyle gustów, ja co jakiś czas zaglądam na jej bloga i nadziwić się nie mogę jak taka młoda dziewczyna z dostępem do internetu mogła to sobie zrobić, ale jednak DA SIĘ i jeszcze jej się to podoba, więc przemilczałam sprawę niczym mistrzyni taktu

cikulada dzięki, muszę wyzdrowieć do soboty bo szkoła, a nie chcę pozarażać ludzi...

Kate clown był potworny, mój TŻ nienawidzi clownów Bo w dzieciństwie się bał, pewnie by go pobił ale bardziej zwróciłam uwagę, że pierwszy taniec ,a PMce już włosy się rozwaliły, fryzjerce (o ile to fryzjerka robiła) grzebień w tyłek wsadzić!

OOOOOoo byłam na weselu gdzie Młodzi tak byli ubrani, coś pięknego http://www.youtube.com/watch?v=Tih5VMkm0fY i właśnie skumałam, że to moja ulubiona restauracja w Polsce Jak będziecie kiedyś to polecam w Białym Dunajcu U Furtoka, genialne jedzenie

Edytowane przez misiadelko
Czas edycji: 2013-01-16 o 08:39
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości