|
|
#2761 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozłąka z ukochanym - 2012
Gratuluję zdobyczy
![]() Widzę że zaczynasz terapię naturalną na te Twoje włoski, tylko wytrwale ![]() A co do gitary, może pierwsze zapisz się na kurs, u nas jak był do udostępniali gitary, także jak ktoś miał słomiany zapał to nie kupował niepotrzebnie, albo może pożycz od kogoś na czas nauki (jakąś starszą)?
|
|
#2762 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
co do Twojego tż'ta to musiałby być mega głupkiem żeby Cię zostawić dla takiego powodu, zastanowi się nad tym i podejmie inną decyzję, mówię Ci a no i pozytywne nastawienie jest najważniejsze! ja go dzisiaj nie mam, ale mam nadzieje że szybko mi przyjdzie. PS: wpadło mi to w ucho od wczoraj... https://www.youtube.com/watch?v=FOjd...e_gdata_player Edytowane przez booombelek Czas edycji: 2013-01-17 o 12:43 |
|
|
|
|
|
#2763 |
|
Wtajemniczenie
|
Booombelek zgadzam się z dziewczynami, ze to manipulant!! Teraz bedzie robił wszystko żeby wyszło że to Ty jesteś ta zła i okropna bo on nie miał się komu wygadać, wypłakać czy coś i on był tki kochany milutki... Nienawidzę takich ludzi :/
|
|
|
|
|
#2764 |
|
BAN stały
|
a wiecie co jest w tym dziewczyny najgorsze?
że ja byłam tak głupia i tak wpatrzona w niego, że dałam się mu tak. |
|
|
|
|
#2765 |
|
Konto usunięte
|
nerla będę wytrwała, bo uwielbiam długie włosy, a moje są w takim stanie, że jestem gotowa po prostu na wszystko byleby ich nie ścinać, a co do gitary to muszę to przemyśleć jeszcze
![]() booombelek też uważam, że będzie mega głupkiem jeśli mnie zostawi, ale niestety decyzję musi podjąć on... Już postanowiłam, że nie będę błagać ani się płaszczyć, za to w czerwcu pokażę mu co stracił, niech pożałuje ![]() Każda kobieta jest wpatrzona w swojego faceta, ja mam to samo niestety
|
|
|
|
|
#2766 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() też chciałabym mieć takie podejście, bo teraz najcętniej bym się płaszczyła żeby się tylko nie poddał i walczył. ja głupia :/ Edytowane przez booombelek Czas edycji: 2013-01-17 o 12:58 |
|
|
|
|
|
#2767 |
|
Konto usunięte
|
Nie jesteś głupia! Kochasz go po prostu. Ja mam teraz takie podejście, ale co zrobię jak zadzwoni i mi powie, że to koniec? Pewnie się poryczę do telefonu...
|
|
|
|
|
#2768 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
chyba go to trochę speszyło bo przez chwile było milczenie, w końcu się poddałam i się rozłączyłam oczywiście już cały facebook wie, że to ja go źle potraktowałam i "zmieszałam z błotem" tylko nie wiem jak.. serio, nie wiem. |
|
|
|
|
|
#2769 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
to faktycznie dzieciak, skoro takimi rzeczami na facebooku się "chwali"... Z tym sprawdzaniem to ŚCIEMA moim zdaniem! On po prostu szuka usprawiedliwienia na swoje zachowanie. Nie słuchaj go, bo będzie Ci zapewne wkręcał setki głupich usprawiedliwień żeby tylko zwalić winę na Ciebie. Ty nie jesteś winna tylko ON. Nie słuchaj go!
|
|
|
|
|
|
#2770 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2771 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
no i jeszcze z tego co słyszałam to moja siostra mu "wjechała na ambicję" wczoraj. Nie wiem co mu powiedziała, ale jest psychologiem i może ona go w końcu rozgryzła a jemu się to nie podoba. ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Cytat:
|
||
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2772 |
|
Konto usunięte
|
booombelek wiem, że cierpisz, mi też serce pęka na samą myśl, że mnie mój TŻ może zostawić, na dodatek czuję, że to zrobi
Ale musimy być silne, zasługujemy na lepsze traktowanie!
|
|
|
|
|
#2773 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#2774 |
|
Konto usunięte
|
booombelek mam nadzieję, że nas dziewczyny stąd nie wyrzucą mimo, że nie będziemy już rozłąkowe
Polubiłam Was wszystkie tutaj i chcę tu zostać
|
|
|
|
|
#2775 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
a i pewnie nie zaskoczę Cię (a raczej was) jak powiem że też was wszystkie tu polubiłam i się z wami zżyłam. Wizaż to już dla mnie codzienność ![]() |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2776 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Codziennie liczę w kalendarzu ile jeszcze W Polsce i tak pracy nie znajdę w zawodzie, a nic mnie tu nie trzyma Poza tym bilety z Hiszpanii do Polski nie są aż takie drogie, więc będę ich odwiedzać. Chcę wreszcie zacząć żyć samodzielnie A jeszcze co do wyjazdu to już powoli rozglądam się za potrzebnymi mi rzeczami i zbieram garderobę Nie wiem jak ja się tam wybiorę, chyba z 3 walizkami
Edytowane przez 201610170910 Czas edycji: 2013-01-17 o 13:52 |
|
|
|
|
|
#2777 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ja to 5 lat temu bardzo chciałam wyjeżdżać, teraz zrobiłabym wszystko żeby wrócić.. chociaż jakbym wróciła to bym się pewnie nie odnalazła w tym wszystkim. dobrze, że bilety masz tanie.. ja swoje kupuję za grosze, także też nie narzekam. no i Hiszpania... łaaa co do walizek, dasz radę.. ja do Polski na same wakacje jeżdżę z 2 walizkami i torbą podręczną ![]() Edytowane przez booombelek Czas edycji: 2013-01-17 o 13:54 |
|
|
|
|
|
#2778 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A jeśli nie to pewnie część rzeczy podam busem, a sama polecę samolotem z jedną walizką Ale to jeszcze jest do przemyślenia, zobaczę jak się sytuacja rozwinie, bo nie wiem czy bez mojego TŻ będę w stanie wszystko załatwić tak żeby pojechać całkowicie na własną rękę... A poza tym rodzice co jakiś czas mogą mi paczkę wysłać busem, więc jakos to będzie
|
|
|
|
|
|
#2779 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() wysłać część rzeczy busem to dobry pomysł, bo przecież leciałabyś sama, ciężko byłoby to wszystko ogarnąć na lotnisku. a jakie podejście mają do tego rodzice - jeśli można wiedzieć? ![]() |
|
|
|
|
|
#2780 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale jeśli nie dam rady sobie załatwić tam mieszkania to pewnie będę znowu musiała pojechać przez biuro, a tam płacę za wyjazd i w tej cenie jest też przejazd busem...Co do rodziców to trochę komentowali, że 5 lat studiów i chcę tam pracować przy owocach... No, ale co mam zrobić? Tutaj nie ma pracy, a nie będę siedzieć na ich garnuszku całe życie, poza tym może znajdę tam potem lepszą pracę, jakoś trzeba zacząć Mój tata mówi żebym się rozglądała za jakimś bogatym Hiszpanem ale to takie jego żarty A moja mama to chyba nadal uważa, że pojadę tylko na sezon i wrócę do domu
|
|
|
|
|
|
#2781 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Rodzice zrozumieją, są chyba świadomi tego jak teraz jest w Polsce z pracą, pogodzą się z tym i z czasem przestaną komentować. Coraz więcej młodych (i nie tylko młodych) ludzi wyjeżdża. Tak jak mówisz trzeba jakoś zacząć i złapać się czego kolwiek żeby poźniej znaleźć lepszą pracę i jakoś się tam rozkręcić, a to w sumie jest najważniejsze, zaaklimatyzowanie się tam. Heh skąd ja to znam, "bogaci" potencjalni mężowie mi tak wujkowie mówią, żebym rozglądnęła się za jakimś bogatym Anglikiem, i że po co będę wracać do Polski ![]() i aż 32? :O a ja myślałam, że ja do Anglii mam długo ![]() |
|
|
|
|
|
#2782 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Będziemy się dalej wspierać to oczywiste!
|
|
|
#2783 |
|
Konto usunięte
|
booombelek 32 godziny to w sumie minimum
Nie mam koleżanek, które stać na takie wyjazdy, no chyba, że moja przyjaciółka jak wróci to się skusi Ja jestem chętna gdzieś pojechać i odpocząć na jakiejś pięknej plaży. Póki jeszcze mam kasę nerla to dobrze, bo coś czuję, że będę potrzebowała sporo tego wsparcia
|
|
|
|
|
#2784 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
My z "moim" (a może już nie ) planowaliśmy wyskoczyć gdzieś w lutym jak będziemy mieć urlop, już sobie nawet w tym samym czasie go zaplanowaliśmy, ale jak widać będę musiała jechać sama. Co prawda sama sie pewnie dobiję, ale kto wie... może akurat sama sobie wszystko przemyślę i zregeneruję siły. |
|
|
|
|
|
#2785 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2786 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja też w najbliższym czasie nie zamierzam się z nikim wiązać, jest 2 facetów zabiegających o to żebym zwróciła na nich uwagę, ale |
|
|
|
|
|
#2787 |
|
Konto usunięte
|
Odpocznij sobie od facetów
|
|
|
|
|
#2788 |
|
BAN stały
|
dokładnie tak chcę zrobić, przez pewien czas przynajmniej.
|
|
|
|
|
#2789 |
|
Konto usunięte
|
Będzie dobrze
Ja w Ciebie wierzę, jesteś świetną dziewczyną, ciesz się życiem, a wreszcie spotkasz wspaniałego faceta, który będzie Cię nosił na rękach Aaaa i: Fa ce vrei cu viata ta! - Rób ze swoim życiem to co chcesz! Edytowane przez 201610170910 Czas edycji: 2013-01-17 o 15:03 |
|
|
|
|
#2790 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
również jesteś silną i prze sympatyczną kobietką, która powinna się cieszyć życiem, i wierzyć że wszystko się w nim ułoży! PS: tak sobie pomyślałam (jak źle to wybijcie mi to z bańki) że może spotkałybyśmy się na skype kiedyś tam. Ogólnie już chwilę się wspieramy, piszemy ze sobą, a teraz fajnie by było ze sobą porozmawiać, jeśli się nie możemy spotkać, bo każda z nas z innego końca Polski i nie tylko. ![]() Edytowane przez booombelek Czas edycji: 2013-01-17 o 15:24 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:44.

A spódniczki baaardzo fajne
więc niech zobaczy co stracił 

chyba go to trochę speszyło bo przez chwile było milczenie, w końcu się poddałam i się rozłączyłam
Będziemy się dalej wspierać to oczywiste!