|
|
#1621 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 4 697
|
Dot.: W³ochy -wiza¿anki z W³och cz. III
u mnie za to bylo dzisiaj slonce
![]() a pozniej zrobilam racuchy. ale sie Tz ucieszyl jak wrocil z pracy jak sie smazyly, to poczulam zapach Polski
|
|
|
|
#1622 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 411
|
Czesc wszystkim!
Co porabiacie? Ja mam chwilke przerwy w biurze wiec sie melduje. Alcon - swietny pomysl z tym motywem przewodnim, chcialabym sie takim czyms zajmowac zawodowo - tzn. wymyslaniem takich dekoracji! A cytryna oprocz tego ze pieknie wyglada to daje piekny swiezy zapach wiec na pewno wrazenia zmyslowe beda niezapomniane!Mi z kolei dowalili pracy - juz padam na pysk - bo kazali mi to robic po godzinach ( a raczej w domu). A dzisiaj po pracy idziemy z Tz malowac ostatni pokoj. Z tym konkursem to tez troche stresu. We wtorek mam mierzyc sukienki slubne ale znajac moje szczescie - wcale nie bedzie to tak ze bede mogla sobie wybrac co mi sie podoba, tylko mi narzuca. Otrzymalam wczoraj maila z organizacji i pisza tak: Vi raccomandiamo di: - Lavare i Capelli la sera precedente - Togliere il trucco prima di arrivare in fiera - Indossare abbigliamento intimo color carne - Portare un cambio di abbigliamento intimo color nero - Portare Sandali Gioiello o Decoltè Bianchi (tacco minimo 7) I znowu wydatki - bylam pewna ze buty nam dadza - ja nie mam zadnych sandalow gioiello ani decoltè bianchi, a tak w ogole ten obcas 7cm.. mam nadzieje ze sie nie przewroce. Intimo color carne tez nie mam wiec znowu kupowac nowe - i nie wiem po co mam miec na zmiane czarne!- ![]() Ale i tak sie ciesze - szkoda tylko, ze mi se wszystko naraz na glowe zwalilo.Evelinarav - ja nawet nie wiem co to sa racuchy! To sa takie grube nalesniki tak? U nas tego nie robia (tzn. w mojej rodzinie)... Edytowane przez bambi1980 Czas edycji: 2013-01-26 o 11:31 |
|
|
|
#1623 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 467
|
Dziêki za uwage co do b³êdu
![]() a¿ siê sama dziwie jakie byki strzelam Bambi spróbuj zrobiæ bo racuchy s± przepyszne zw³aszcza moja mama dodaje do cista starte jab³ka |
|
|
|
#1624 |
|
Zakorzenienie
|
o! tez zrobie racuchy w przyszlym tygodniu, a co!
mniej mnie tu ostatnio bo nauka... |
|
|
|
#1625 | ||
|
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() no wlasnie dziwne, po co Ci ta czarna bielizna ja nie wiem czy bym miala odwage wyjsc z domu nie umalowana Cytat:
|
||
|
|
|
#1626 |
|
Zakorzenienie
|
W plasterkach daj
i moze troche cynamonu? mmmm
|
|
|
|
#1627 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 467
|
ze tez w sumie nigdy na to nie wpadlam....dobrze, ze jutro jade do polski to sobie zrobie
|
|
|
|
#1628 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 902
|
Ciaooooooooooooo!!!
![]() U mnie dzis sloneczko swieci i nawet jakos bardzo zimno nie jest.... paskudne rzymisko ![]() strasznie tesknie za Manuelkiem
|
#1629 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 998
|
Cytat:
co sie stalo z manuelkiem ![]() paulinkaale fajnie masz
|
|
|
|
|
#1630 |
|
Zakorzenienie
|
Manuelek na razie zostal w Polsce,poniewaz musialam sie przeprowadzic do....Rzymu ,ale moje male 6kg szczescie powinno byc zadowolone ,wkoncu jest rzymskim kotkiem
|
#1631 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 083
|
Witam sie niedzielnie i u nas zimno sie zrobilo, ale jak zwykle slonecznie
![]() co do racuchow to ja czasem kroje jablko na grubsze plastry i obtaczam w ciescie co porabiacie? hmmm moze podjedziemy do CH, ale nie chce mi sie za bardzo takie jakos senne popoludnie...
|
#1632 |
|
Konto usuniête
|
pokroilam w wieksze kawalki i byly bardzo dobre
takie jak mojej mamy tylko nie takie przypalone ![]() a dzisiaj zrobilam czekoladowo-piernikowe muffinki. mialam bardzo kaloryczny weekend. bede musiala sie teraz troche pohamowac, bo strach bedzie na wage wejsc byl kolejny sloneczny dzien, ale od jutra znowu nadaja deszcze, zeby nie bylo zbyt pieknie ...
|
|
|
|
#1633 |
|
Zakorzenienie
|
evelinarav juz nie przesadzaj, ze bez makijazu straszysz, ja to czasem rano jak pozno wstane to wychodze po zakupy i na spacer bez to dopiero musze straszyc po takich nieprzespanych nockach, okulary sloneczne mnie ratuja, dobrze ze tu prawie zawsze slonce swieci
|
#1634 |
|
Konto usuniête
|
Princi, ale ja do okularow nie jestem przezwyczajona, wiec nie ma mnie co ratowac
takze bez podkladu i tuszu ani rusz ![]() ale zmiana pogody. wczoraj tak pieknie bylo a dzisiaj caly dzien pada |
|
|
|
#1635 |
|
Zakorzenienie
|
a co tu dzisiaj taka cisza? przyszedl syn sasiadki ratujcie demoluje mi mieszkanie...
|
#1636 |
|
Zakorzenienie
|
a to mama go nie pilnuje?
|
|
|
|
#1637 |
|
Zakorzenienie
|
no przyszedl z Flavciem sie pobawic, ale musialam zwracac czesto uwage...
|
#1638 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 082
|
U mnie pada dzisiaj.
![]() W sumie nic ciekawego. Podjechalam dzisiaj do sklepu z tesciem. ![]() Zakupy blyskawiczne - jak z moim tata zreszta - nie ma chodzenia i patrzenia co na polkach - idzie sie tam gdzie jest cos co sie chcialo kupic. Kupilam drozdze - moze paczki zrobie w tlusty czwartek. ![]() Zapomnialam napisac - Bambi - czarna bielizne pod biale suknie slubne??? Chyba ze beda tez suknie na ceremonie - dla swiadkow, mam i tesciowych. A bielizna cielista ci sie przyda. I buty tez - tylko pewnie teraz nie masz czasu chodzic i kupowac. Mozesz cos wygrac? No i moze modelka jeszcze zostaniesz
Przyk³adna ¿onka od 15 i 24 VII 2010 “Your dresses should be tight enough to show you're a woman Edith Headand loose enough to show you're a LADY.” Edytowane przez sjoanna Czas edycji: 2013-01-28 o 20:52 |
|
|
|
#1639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cia'
![]() Motyla noga! ciagle pada.... w polsce deszcz ,w Salerno deszcz w Rzymie deszcz.... lubie deszcz ,ale w tym roku przesadzil ![]() dziwnie jest byc w rzymie ,czuje sie jakbym nigdy stad nie wyjechala.... jabym wcale nie byla prze 1,5 roku w Salerno.... ![]() Princi - a to juz Flavcio z kolegami rozrabia ?bamby - wychodzisz za maz ? czy ja cos przegapilam? ![]() Cuci - jak tam sprawy z nauka ida ? ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
|
|
#1640 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 082
|
Romanaccia - ponadrabiaj watek bo nam sie tu wiecej slubow szykuje.
A na razie to Bambi bedzie modelka na slubnym show. Ale dobre mi dzisiaj muffinki wyszly. Zamiast mleka dalam sok z ananasa. A do srodka wsadzilam po lyzeczce dzemu wisniowego.
|
#1641 |
|
Zakorzenienie
|
nieeee no powiedzcie kto jeszcze z maz wychodzi? Cuciola ?
|
#1642 |
|
Zakorzenienie
|
princi no pewnie twoj Flavcio juz jest taki grzeczny jak sam sie bawi, ze pozwala ci conieco zrobic w domu a z koleszka to zabawa na calego
![]() u mnie rano mocno padal snieg ale sie nie ostal...ale taaaakie platki lecialy! sjoanna a kiedy wypada tlusty czwartek?(7 lutego?) to przypomnij, to moze tez tym razem upieke, bo zawsze faworki robie, moze teraz sie skusze zrobic oponki Romanaccia no ales palnela!!!! Buahahahaha!!! Z nauka to raz wzloty raz upadki z tym moim humorem..zobaczymy, trzymac kciuki w srode |
|
|
|
#1643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1644 |
|
Zakorzenienie
|
najpierw to bym poprosila oswiadczyny
![]()
|
|
|
|
#1645 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaa... ale wy to juz wlasciwie jak malzenstwo
|
#1646 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 411
|
Sjoanna - no wlasnie nie mam pojecia po co ta czarna bielizna- boje sie zeby mi nie kazali w ostatnim momencie wyskoczyc w czyms innym - chyba nie zrobia takiego cyrku..
dzisiaj po pracy ide na mierzenie tej sukni - zobaczymy czy bede musiala zaakceptowac wybor stylistki (czy tam projektantki) czy bede mogla se cos wybrac- napisze potem. Romanaccia - za maz wychodzi alcon, mmarcepan (ale dopiero w 2014) no i ja. Ale teraz to mam taki wystep - napisali cos tam w bergamo news: http://www.bergamonews.it/economia/c...o-fiera-169812 Evelinarav - ja tez mam problem wyskoczyc tam bez makijazu. jeszcze zeby isc na chwilke do sklepu czy cos to ok - ale nie na konfrontacje z innymi dziewczynami (ktore maja ladniejesze cery ode mnie) i gdzie mi beda na bank robic zdjecia! a poza tym z powodu mojej cery to zawsze mialam kompleksy wiec nie ma sie czym chwalic bez makijazu. |
|
|
|
#1647 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 828
|
bambi koniecznie daj znać jaką ci wybrali sukienkę/jaką sukienkę wybrałaś
ja urabiam tz żebyśmy się wybrali na te targi także być może będziesz miała dodatkowy polski doping ![]() Inviato dal mio GT-I9300 con Tapatalk 2
|
#1648 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 874
|
Hejka
Wpadam na chwilkê. Princi widzia³a¶,¿e Rayanair lata z Bari do Warszawy?
|
#1649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1650 |
|
Zakorzenienie
|
bambi dodalam cie na fb
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Emigrantki
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
| Narzêdzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:06.

byl kolejny sloneczny dzien, ale od jutra znowu nadaja deszcze, zeby nie bylo zbyt pieknie ...