Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM2014cz7 - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-27, 21:35   #2701
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89
Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
krooliczek ja jestem nie obiektywna bo jestem fanem sukienek krótszych zwłaszcza 7/8

ale:
pierwsza mnie nie powala,

tą druga którą pokzałaś mam u siebie w foderze i mam też zdjęcia na realnej PMce która chucherkiem nie jest i ładnie wygląda. Także jak najbardziej na tak

trzecia kompletnie nie w moim stylu, nie lubie takiego roztrzepanego tiulu a i trzeba pamiętać,że takie kiecki pogrubiają więc dla mnie odpada
Mi też najbardziej podoba się ta druga z większymi grochami później pierwsza, a na koniec trzecia Wiadomo, reszta okaże się przy mierzeniu

A mogłabyś pokazać takie foto tej kiecki w realu?

Orientujesz się może jaki to model itd? Bo nie mogę jej znaleźć nigdzie

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding

Edytowane przez kroooliczek89
Czas edycji: 2013-01-27 o 21:46
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 21:58   #2702
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20

Cytat:
Napisane przez tasiulek Pokaż wiadomość
A myśleliście o Mazurach? Teraz jest taniej, równie pięknie ( w załączniku zdjęcie z mojego ukochanego Siedliska), można i spacerować i jeździć na nartach/desce, łyżwy. Można też utrafić fajne pakiety SPA. Chociaż ja teraz strzelałabym chyba w Tropical Island w Berlinie albo Tatrlandię
No dziękuję, pogadam z tż ale widok cudny

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Loczek_brown Pokaż wiadomość
a może Solina ?? albo Praga na weekend
ajj... ale kusicie

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Tak rozmawialiśmy o tych wydatkach, oszczędzaniu i N. zabronił mi kupić używaną sukienkę... Powiedział że w takim dniu mam się czuć jak księżniczka, a nie chodzić w czyimś ubraniu... Że to będzie jedyny taki dzień w naszym życiu i nie mam na tym oszczędzać... No i ogólnie oglądaliśmy sukienki i stanowczo stwierdził że najbardziej chciałby mnie zobaczyć w krótkiej sukience w dzień ślubu Takie sobie wyszukałam co o nich myślicie?
Mi się podoba pierwsza najbardziej

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 22:04   #2703
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
Mi też najbardziej podoba się ta druga z większymi grochami później pierwsza, a na koniec trzecia Wiadomo, reszta okaże się przy mierzeniu

A mogłabyś pokazać takie foto tej kiecki w realu?
mogłabym
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg attaaachment.php.jpg (68,8 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg attacsshment.php.jpg (57,2 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg attasschment.php.jpg (69,3 KB, 47 załadowań)

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 22:12   #2704
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Tu masz jeszcze jak byś była zainteresowana

ro jest sukienka gala model suzanne

2015 - 38
Stary 2013-01-27, 22:23   #2705
misiadelko
BAN stały

Cytat:
Napisane przez lupinka Pokaż wiadomość
o no to fajnie, powtarzam TŻowi, że to tak i elegancko i seksownie i chyba zmienia powoli zdanie ale zobaczymy jeszcze a powiedzcie mi tak ogólnie, pewnie nie ma żadnej zasady typu wypada/nie wypada ale wybieracie ślubne buty raczej z otwartym przodem czy zamkniętym? ze względu na elegancję/wygodę czy jeszcze co innego? co lepsze? bo ja jeszcze nie podjęłam decyzji...

a tak w ogóle to zrobię prywatę i posmucę, niedawno dowiedziałam się, że mój Tata jest poważnie chory a do tego sesyjny ogrom nauki i zrobiłam wczoraj TŻowi emocjonalną dyskotekę z tego powodu... ale wiem, że wiele z Was dziewczyny też ma różne problemy, czy to rodzinne, czy zdrowotne i Waszym wzorem będę silna i z wiarą, że wszystko się dobrze ułoży... nie smęcę już tylko wracam do nauki bo jeszcze mi kilka egzaminów zostało i nie chcę ich położyć
Życzę zdrowia dla taty...

Ja tylko i wyłącznie z otwartym i oczywiście wtedy bez pończoch

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
A tak z innej beczki

Co kupujecie/przygotowujecie na Walentynki? Wyczerpują mi się pomysły :P
Cycki pokażę TZtowi Nieee nic nie planujemy, choć to nasza pierwsza rocznica zaręczyn będzie. Może TŻ coś przygotuje?

Cytat:
Napisane przez agunineczka Pokaż wiadomość
aaa.... zakochałam się w ogóle w tej kiecce
Widziałam dzisiaj na targach ją w bieli i kremie I zakochałam się i chcę ją jeśli będę w niej dobrze wyglądać Ale tylko w bieli, w kremie już nie była tak ładna
I jeszcze taka podobna Demetriosa mi się spodobała

Wybraliśmy obrączki Naprzymierzałam się dzisiaj ich, że padłam,a oczywiście te o których pisałam na początku wyglądały najlepiej. Dla TŻta 6 mm, dla mnie 4
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 22:25   #2706
kulbensikowa
Wtajemniczenie

kurcze....swietne sa te sukienki

---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ----------

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Widziałam dzisiaj na targach ją w bieli i kremie I zakochałam się i chcę ją jeśli będę w niej dobrze wyglądać Ale tylko w bieli, w kremie już nie była tak ładna

Wybraliśmy obrączki Naprzymierzałam się dzisiaj ich, że padłam,a oczywiście te o których pisałam na początku wyglądały najlepiej. Dla TŻta 6 mm, dla mnie 4
superowo kochana

Stary 2013-01-27, 22:27   #2707
ane3kaa
Zakorzenienie

ja nie ubieram żadnych rajstop, chyba że samonośki ale najchętniej wole bez )
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-27, 22:31   #2708
kulbensikowa
Wtajemniczenie

My nie obchodzimy walentynek kiedyś raz tż przyszedł z wielkim bukietem czerwonych tulipanów. Jakoś wspólnie wolimy tłusty czwartek z takich świat

Stary 2013-01-27, 22:40   #2709
misiadelko
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kulbensikowa Pokaż wiadomość
My nie obchodzimy walentynek kiedyś raz tż przyszedł z wielkim bukietem czerwonych tulipanów. Jakoś wspólnie wolimy tłusty czwartek z takich świat
Ooooo tak, już niedługo
Stary 2013-01-27, 22:41   #2710
SimplyDivine
Zakorzenienie

u nas bedzie problem z obraczkami bo TZ chce okragle, zolte zloto, 7,5 mm a ja chce cienka, o prostych bokach, z bialego zlota z ewentualna domieszka zoltego i brylantem
Stary 2013-01-27, 22:44   #2711
misiadelko
BAN stały

Simply, to weźcie różne Jedna PMka 2013 tak robi

Aaa i wybrałam dzisiaj menu z mamą (kilka rzeczy tylko zmienimy, ale to już za rok, po prostu nie chce nic w galarecie na weselu), jednak to droższe, z owocami

Dobranoc, ide do TZta

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-27, 22:47   #2712
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:
Simply, to weźcie różne Jedna PMka 2013 tak robi

Aaa i wybrałam dzisiaj menu z mamą (kilka rzeczy tylko zmienimy, ale to już za rok, po prostu nie chce nic w galarecie na weselu), jednak to droższe, z owocami

Dobranoc, ide do TZta
No ja wiem, ze tak mozna i w UK to bardzo popularne, ale jednak chcialabym aby byly choc troche podobne a tu takie rozne gusta mamy

Edytowane przez SimplyDivine
Czas edycji: 2013-01-27 o 22:52
SimplyDivine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 23:17   #2713
Angel_21_
Rozeznanie

wreszcie was nadrobiłam
co do wyjazdu też się nie mogę doczekać bo to będzie nasza wspólna noc od pół roku właśnie na ostatnim wyjeździe stwierdziliśmy, że bierzemy ślub w 2014
BUTY : chciałabym srebrne może coś takiego http://www.google.pl/imgres?q=silver...93&tx=82&ty=46 tylko chciałabym najprawdopodobniej z odkrytymi paluszkami i bez pończoch
PODRÓŻ POŚLUBNA : najprawdopodobniej nigdzie nie pojedziemy jakoś nie przepadamy za wyjazdami jako wyjazdem to się jeszcze zobaczy ale najprawdopodobniej wrócimy do Anglii zarabiać dalej żeby wykończyć dom i rozkręcić działalność
SESJA : u mnie trwa od 10 stycznia do końca lutego już mi się rzygać chce tan to wszystko tym bardziej że osoby z którymi mam projekty olały uczelnie i nie chodzą i robię za 5 osób
TARGI: 2-3 luty na pewno idziemy... a w Krk niebawem będziemy mierzyć moje wymarzone obrączki

---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ----------

http://www.google.pl/imgres?q=silver...62&tx=55&ty=84 takie też by mi pasiły butki tylko ogólnie ja chce do 4 cm obcas bo po pierwsze wygoda a po drugie nie chce być wyższa od TŻa
Stary 2013-01-28, 00:09   #2714
wioliix
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
studia przytuła mi sie bardzo spodobało, wysłałam zapytanie o wolny termin mam nadzieje ze dostanę szybka odpowiedz
a Ty kiedy masz slub?
12 lipca 2014
oni są z Przeciszowa około 10 km od Oswięcimia jak byś w stronę Wadowic jechała
Ale ja jestem z okolic Katowice Mysłowice i dla nich to nie jest problem dojechać.
I cena bardzo atrakcyjna bo za fotografa i kamerzystę 2500 razem z plenerem i w jakim miejscu gdzie chcecie.
Jedynie do fotoksiązki 250zł dopłata
A filmiki nam pokazywali i zdjecia i super mają

---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ----------

Cytat:
Napisane przez kulbensikowa Pokaż wiadomość
O matko i po spodniach od garniaka...

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

Wiecie może dziewczynki , gdzie mozna spedzić milo i sympatycznie weekend we dwoje? Znacie jakies nie drogie i godne zainteresowania miejsca? gdzie jeszcze mozna cos pozwiedzac , pospacerowac itd
ja lubie Zakopane i Rabkę z górskich miejscowości

---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ----------

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość

Widzę, że wynajęliśmy te same osoby do foto/video
Z tym, że ja płacę ponad 3000 pln, bo zdecydowałam się na dodatkowe rzeczy

Odpisują dosyć szybko, a najlepiej jest od razu zadzwonić. Kiedy Ty ślubujesz?
a na co jak mozna wiedziec sie zdecydowaliscie

---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:49 ----------

Cytat:
Napisane przez SimplyDivine Pokaż wiadomość
dziewczyny myslalyscie juz nad podroza poslubna? My chyba sie zdecydujemy na Meksyk jesli nam wystarczy funduszy a jesli nie to Chorwacja ale dopiero pod koniec wrzesnia lub na poczatku pazdziernika zeby nie nadziac sie na wysokie ceny z powodu half term w szkolach brytyjskich
Karaiby

---------- Dopisano o 01:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:50 ----------

Cytat:
Kiedyś wam pisałam że wykupuję sobie na Vitalii i na razie jestem zadowolona (odpukać w niemalowane)

Ja mam taką wizję i za nic w świecie z niej nie zrezygnuje Już pisałam o tym wiele razy. Mam zamiar mieć czerwone róże, czerwone buty (coś takiego jak w załączniku). Może jakiś akcent w sukience z ciemnej czerwieni.

A ja znowu na L4 mam już tego powoli dosyć :/
Ale mi TŻ namieszał w główce przez ten weekend Rozmawialiśmy trochę na poważnie. Powiedziałam mu że jeśli moi rodzice zaoferują jakąś pomoc w weselu, chyba będę zmuszona z niej skorzystać
Wstępnie, w czerwcu chcemy w 100% zdecydować czy damy radę, zobaczymy ile do tego czasu będziemy mieli gotówki. Dopiero wtedy podejmiemy odpowiednie kroki. Jeśli nie damy rady to trudno, trzeba będzie zmienić termin :/

Tak rozmawialiśmy o tych wydatkach, oszczędzaniu i N. zabronił mi kupić używaną sukienkę... Powiedział że w takim dniu mam się czuć jak księżniczka, a nie chodzić w czyimś ubraniu... Że to będzie jedyny taki dzień w naszym życiu i nie mam na tym oszczędzać... No i ogólnie oglądaliśmy sukienki i stanowczo stwierdził że najbardziej chciałby mnie zobaczyć w krótkiej sukience w dzień ślubu Takie sobie wyszukałam co o nich myślicie?

Tak samo obrączki, nie mamy złota żeby przetopić, ale znaleźliśmy takie w miarę tanie i takie które nam się podobają

http://www.faso.com.pl/index.php?pag...mart&Itemid=61

http://www.faso.com.pl/index.php?pag...mart&Itemid=61

Nie muszę mieć brylantów w obrączce
Druga i trzecia mi się podoba
wioliix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 00:16   #2715
wioliix
Rozeznanie

Cytat:
Życzę zdrowia dla taty...

Ja tylko i wyłącznie z otwartym i oczywiście wtedy bez pończoch

Cycki pokażę TZtowi Nieee nic nie planujemy, choć to nasza pierwsza rocznica zaręczyn będzie. Może TŻ coś przygotuje?

Gratulacje

---------- Dopisano o 01:16 ---------- Poprzedni post napisano o 01:12 ----------

Co do butów to na pewno na platformie obcas około 10 cm białe albo srebrne i pończochy też chce białe

10 lutego jadę na targi ślubne do Katowic do spodka może tam jakieś wypatrze
wioliix jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-28, 06:22   #2716
tasiulek
BAN stały

Piękna jest ta w kropasy!
Tylko wymieniłabym kokardę na czerwoną i zrobiła całą "stylizację" na pin up
tasiulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 06:36   #2717
Shiruvii
Zakorzenienie

GG do Shiruvii Send a message via Skype™ to Shiruvii

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
Dziewczyny zakochałam się! Jak na arzie to mój nr 1
Piękna ale boję się, że taka długość mi nie pasuje

2 od krooliczka też piękna.

Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life
Shiruvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 06:45   #2718
misia880
Zakorzenienie

ja sie nie umiem na żadną zdecydować tego jest tyyyyyyyle ;p
misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 06:53   #2719
misia880
Zakorzenienie

a obrączki to mi się takie podobają
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg B205_50dd870454e36.jpg (25,7 KB, 13 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-28, 07:22   #2720
tasiulek
BAN stały

My podobnie jak chyba Aguu będziemy mieli przetopione, babcie dały swoje złota i z tego będą nasze
Moja babcia dała mi swoją obrączkę wiem, że dla niej piekielnie cenna rzecz i nie chciałabym jej nawet topić, ale niestety jest za duża
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg as.jpg (25,2 KB, 41 załadowań)
tasiulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 07:23   #2721
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
a obrączki to mi się takie podobają

ładne
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 07:25   #2722
misia880
Zakorzenienie

ja nie wiem czy będę miała złoto swoje, raczej nie bo babci juz niestety nie mam a moja mama nosi głownie białe złoto...

te sukienki mi sie podobaja ;d
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg images.jpg (11,3 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg suknie_slubne_1351115708.jpg (159,0 KB, 23 załadowań)
Stary 2013-01-28, 07:59   #2723
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez little_zosh Pokaż wiadomość
Według mnie do fioletu nie pasują. Czy dawać pokrowce - zależy jaki kolor wybierzesz

Model Amanda, czerwona satyna z szarą skórką

Przymierzyć zawsze warto, szczególnie, że Ci się podoba
No kolor fioletowy, pisałam już nie raz przecież Ale co nie pasuje do fioletu - pokrowce czy krzesła?
Mi się wydawało, że te krzesła takie neutralne są

Cytat:

Ale to już tak na amen czy to póki co Wasze faworytki? Czy już macie zamiar kupić?

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 08:22   #2724
misia880
Zakorzenienie

my narazie tylko oglądamy, jeszcze jest czas na kupowanie
a jak z sukienkami? od kiedy warto zacząc tak szukać konkretnie?

Ślubujemy 06.09.2014
Stary 2013-01-28, 08:33   #2725
Angel_21_
Rozeznanie

misia880 od teraz np u mnie w salonie jest tak, że mają tylko jeden model wystawowy i on nie jest na sprzedaż ... tylko zamawiają Ci suknie o Twoich wymiarach i ja muszę czekać na moją z 8 miesięcy plus jakieś przymiarki więc w czerwcu muszę już iść dać miarę

dziewczyny ja w sprawie tej słynnej odżywki do paznokci kupiłam ją i tak w ramach jasność miesiąc trzeba ją stosować i nie mogę używać innych lakierów do paznokci tylko tą odżywkę (czyli nie mogę nałożonej odżywki zamalować ? )

co do złota to ja mam dużo z komunii i nigdy nie nosiłam i nie będę chciałam przetopić bo jest taka możliwość na ulubiony model ale moja mama powiedziała NIE i już pamiątka i pamiątka=/
Stary 2013-01-28, 08:37   #2726
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość
Piękna ale boję się, że taka długość mi nie pasuje

2 od krooliczka też piękna.
ja też nie wiem dlatego za jakiś miesiąc może dwa pójdę pomierzyć w czym mi dobrze i będę wiedziała na czym stoje

Cytat:
Piękna jest ta w kropasy!
Tylko wymieniłabym kokardę na czerwoną i zrobiła całą "stylizację" na pin up
myślałam nad tym ale boje się że czerwień mnie postarzy i przytłoczy a chciałabym wyglądać w miarę swieżo i naturalnie

Cytat:
My podobnie jak chyba Aguu będziemy mieli przetopione, babcie dały swoje złota i z tego będą nasze
Moja babcia dała mi swoją obrączkę wiem, że dla niej piekielnie cenna rzecz i nie chciałabym jej nawet topić, ale niestety jest za duża
my też będziemy mieć trochę złota od mamy TZ
a obrączki chcemy klasyczne, z zółtego złota, zaokrąglone, bez świecidełek, TZ prawdopodobnie 6mm a ja 4mm

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Angel_21_ Pokaż wiadomość
misia880 od teraz np u mnie w salonie jest tak, że mają tylko jeden model wystawowy i on nie jest na sprzedaż ... tylko zamawiają Ci suknie o Twoich wymiarach i ja muszę czekać na moją z 8 miesięcy plus jakieś przymiarki więc w czerwcu muszę już iść dać miarę

dziewczyny ja w sprawie tej słynnej odżywki do paznokci kupiłam ją i tak w ramach jasność miesiąc trzeba ją stosować i nie mogę używać innych lakierów do paznokci tylko tą odżywkę (czyli nie mogę nałożonej odżywki zamalować ? )

co do złota to ja mam dużo z komunii i nigdy nie nosiłam i nie będę chciałam przetopić bo jest taka możliwość na ulubiony model ale moja mama powiedziała NIE i już pamiątka i pamiątka=/
malujesz przez 3-4 dni pod rząd jedna warstwa na drugą nie zmywając poprzedniej. Po 4 dniach zmywasz całość i zaczynasz od nowa.

I tak przez miesiąc. Jak pomalujesz innym lakierem to odżywka nie ma się jak wchłaniać więc malujesz tylko nią

a co do złota to nie rozumiem Twojej mamy lepiej kurząca się pamiątka niż to samo złoto na palcu przez całe życie?

2015 - 38
Stary 2013-01-28, 08:45   #2727
Angel_21_
Rozeznanie

mala_czarna_21 dokładnie jeszcze sobie z nią pogadam tym bardziej że mamy naprawdę drogie obrączki wybrane... popytam się wszystko w salonie i postaram się mamie w jak najkorzystniejszy sposób to przekazać
co do odżywki nie wiem jak wytrzymam miesiąc bez lakieru typu czerwień, czarny lub brąz ale dam rade
Stary 2013-01-28, 08:57   #2728
Tycikata
Wtajemniczenie

Bardzo bardzo bardzo Wam dziękuję za porady Kochane przeczytałam wszystkie i wzięłam je sobie do serca

Muszę się przyznać jednak, że dalej nie zdecydowaliśmy co bardziej wolimy do dzisiaj mamy zarezerwowane terminy, więc do wieczora musimy się zdecydować
Co do tej pierwszej sali, TŻ ma na tym osiedlu również mieszkanie w którym można by było położyć niektórych gości, a niedaleko też mieszka jego mama, więc tam kolejnych no i część gości w ogóle też mieszka na tym osiedlu gdzie jest ta sala....
tylko jeszcze się tam martwię o jedno - przez to, że noclegi są na miejscu, to goście mogą się szybciej "uwinąć" spać moja przyjaciółka miała swoje wesele w górach i noclegi dla wszystkich gości, a zaraz po oczepinach połowa gości już sobie poszła a o 2 czy 3 została nas mała garstka... niechciałabym żeby u nas też tak było.

misiadelko klimatyzacja niby jest wszędzie, ale różnie to może być...jak będzie upał to i tak się nic nie poradzi

wiolix no Shuma jest piękna ale na liczbę naszych gości to chyba jedynie w piątek byśmy tam mogli zrobić wesele a Wy gdzie robicie wesele?

Kurrrrnnnaaaa to tylko sala a sprawia tyle problemów ja się chyba nie nadaję do planowania wesela

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 09:00   #2729
Bacardi_
Wtajemniczenie

Hej dziewczyny

Cytat:
Napisane przez Angel_21_ Pokaż wiadomość
misia880
Cytat:
malujesz przez 3-4 dni pod rząd jedna warstwa na drugą nie zmywając poprzedniej. Po 4 dniach zmywasz całość i zaczynasz od nowa.

I tak przez miesiąc. Jak pomalujesz innym lakierem to odżywka nie ma się jak wchłaniać więc malujesz tylko nią
:
Też jej zaczęłam używać, dzisiaj 4 warstwa, ale wczoraj tyle się naczytałam o onycholizie, którą powoduje, że używam ją z pewnym strachem.

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość

misiadelko klimatyzacja niby jest wszędzie, ale różnie to może być...jak będzie upał to i tak się nic nie poradzi
Dokładnie tak, jak będzie upał to mimo tego, że klima będzie na pełnych obrotach to i tak nie da rady, a pot będzie się po dupskach lał :P

Czekamy na Ciebie

Bacardi_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 09:15   #2730
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

http://tablica.pl/oferta/piekna-suki...4e0d;r:1;s:200

Inna wersja mojej upatrzonej "groszkowej" sukienki

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości