Rihanna Rebelle EDP 0,73zł/ml - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy > Wspólne zakupy perfumeryjne

Notka

Wspólne zakupy perfumeryjne Forum dla osób, które są zainteresowane wspólnymi zakupami - obszar perfumy. Chcesz kupić sprawdzone perfumy w dobrej cenie? Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-24, 10:01   #181
sylwiaaaaa83
Wtajemniczenie

Dot.: Rihanna Rebelle EDP 0,73zł/ml

Mam odlewkę, niepodpisaną i wysłaną wczoraj ale to na pewno Rihanna ....i już sie nie czepiam, dziękuję za to, że ją już dostałam

W planach:
...chyba nic, bo znikam

sylwiaaaaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-24, 14:21   #182
katja_24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez euxinus Pokaż wiadomość
Katia, no co ty z tą pocztą To po kiego ciorta wysyłać polecone To jakaś plota. Płacę za polecony po to, by było pewne, że dojdzie we właściwe ręce. Jak nie - odszkodowanie. Miałam taki przypadek. Wysłałam bratu zaświadczenie do ślubu. Nie doszło. Dostałam parę zł odszkodowania. Tyle, że mam, w ... te pieniądze, nerwów się wszyscy wtedy najedliśmy!

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ----------

Nie no SZOK! Nie mam słów cenzuralnych na taką postawę. BĘDĄ WYSŁANE JUTRO????????????? Kpina. Ręce opadają.
Ja mam nadzieje, ze ploty. Bo wyslalam poczta odlewke Mauboussina i miniaturke Givenchy. Jak ktos podpierdzieli, to nie mam ani kasy ani perfum

---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------

Cytat:
Napisane przez sylwiaaaaa83 Pokaż wiadomość
No własnie o to chodzi, ze w przypadku odlewek, generalnie wszystkiego co nie jest listem, odszkodowania nie będzie Tak teraz wszystkie panie ma poczcie "ostrzegają", tak mówi regulamin i teraz zaczęli się tego czepiać.

W temacie rozbiórki, wydaje mi się, że organizatorka jest od tego, żeby wszystkiego przypilnować, ogarnąć, a ja nie musze jej przypominać żeby do mnie wysłała, pytać czy o mnie przypadkiem zapomniała. Owszem, mnie osobiście zdarzyło sie kiedys zapomnieć o jednej odlewce ale jak uczestniczka rozbiórki zaczęła dopytywać o nią to mi się przypomniało A tu nic, cisza ze strony organizatorki....
A mozesz mi powiedziec, w ktorym miejscu w regulaminie jest o tym mowa?
Bo ja nie znalazalam, a jesli nie jest to uregulowane w sposob jasny, to moge sobie wsadzic w dupe swoje "ostrzeganie". Czy to nie jest propaganda majaca na celu zmuszenie klientow do wybierania drozszej opcji wysylki, jaka jest paczka?
katja_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 10:57   #183
Vandaris
Rozeznanie

Napisałam SMS'a do organizatorki, żeby podała mi numer przesyłki. Sprawdzę na poczcie, co się z nią dzieje. Jeśli przesyłka nie została jeszcze nadana, zgłaszam dziś sprawę moderatorowi. Moja cierpliwość się wyczerpała
Vandaris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 12:56   #184
euxinus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katja_24 Pokaż wiadomość
Ja mam nadzieje, ze ploty. Bo wyslalam poczta odlewke Mauboussina i miniaturke Givenchy. Jak ktos podpierdzieli, to nie mam ani kasy ani perfum

---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------

A mozesz mi powiedziec, w ktorym miejscu w regulaminie jest o tym mowa?
Bo ja nie znalazalam, a jesli nie jest to uregulowane w sposob jasny, to moge sobie wsadzic w dupe swoje "ostrzeganie". Czy to nie jest propaganda majaca na celu zmuszenie klientow do wybierania drozszej opcji wysylki, jaka jest paczka?
Dziś pytałam u źródła i odpowiedziano mi, że po to jest list polecony, by dotarł do odbiorcy. Poczty nie interesuje , co jest w środku. Jeśli przesyłam szkło, to na swoją odpowiedzialność ( jak i dotąd było). List musi dotrzeć i tyle. To od nadawcy zależy, jak zabezpieczy zawartość. Więc nie mogą buchnąć listu, jeśli masz potwierdzenie nadania. Tzn. mogą, ale poczta płaci odszkodowanie.

Cytat:
Napisane przez Vandaris Pokaż wiadomość
Napisałam SMS'a do organizatorki, żeby podała mi numer przesyłki. Sprawdzę na poczcie, co się z nią dzieje. Jeśli przesyłka nie została jeszcze nadana, zgłaszam dziś sprawę moderatorowi. Moja cierpliwość się wyczerpała
Nie dziwię się. Wg mnie organizatorka liczy na to, że sprawa przycichnie i za chwile znów zrobi taki sam numer następnym dziewczynom.
euxinus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 14:43   #185
JanePanzram
Zakorzenienie

do mnie dotarło wczoraj, zapomniałam tutaj się wpisać!

Nie czuję w tym kawy, po pewnym czasie karmel. Taki zapach, który jest niemal szyprowy (ale szyprem nie jest, tylko bardzo go przypomina).
JanePanzram jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 17:40   #186
katja_24
Zakorzenienie

Cytat:
Dziś pytałam u źródła i odpowiedziano mi, że po to jest list polecony, by dotarł do odbiorcy. Poczty nie interesuje , co jest w środku. Jeśli przesyłam szkło, to na swoją odpowiedzialność ( jak i dotąd było). List musi dotrzeć i tyle. To od nadawcy zależy, jak zabezpieczy zawartość. Więc nie mogą buchnąć listu, jeśli masz potwierdzenie nadania. Tzn. mogą, ale poczta płaci odszkodowanie.

Nie dziwię się. Wg mnie organizatorka liczy na to, że sprawa przycichnie i za chwile znów zrobi taki sam numer następnym dziewczynom.
Ja tez myslalam, ze po to jest polecony, ale docieraja do mnie sprzeczne informacje

Saam nie wiem, ja swoja odlewke dostalam, ale organizatorka nie pierwszy raz ma taki burdel w rozbiorce.
Stary 2013-01-26, 08:26   #187
iwo_neczka
Raczkowanie

Mam jakieś awizo, dziś przejdę się na pocztę, może ...

Melduję, że odebrałam swoją odlewkę. Czuję dużo kawy, w sam raz na chłodniejsze dni.

Edytowane przez iwo_neczka
Czas edycji: 2013-01-26 o 17:20 Powód: aktualizacja
iwo_neczka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-26, 20:22   #188
Mealen
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Vandaris Pokaż wiadomość
Vandaris, dowiedziałaś się moze czegoś? Bo ja tez jeszcze nie dostałam swojej odlewki i zastanawiam sie, czy w ogóle się na to zanosi.
Stary 2013-01-28, 10:10   #189
królewna z drewna
Zakorzenienie

U mnie chodził już listonosz, ale znowu nic
Stary 2013-01-28, 10:13   #190
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Dziewczyny, które nie dostałyście jeszcze odlewek, piszcie o tym w wątku o problemach na wspólnozakupowym, zgłoście moderatorowi, niech każdy wie kogo ma na przyszłość omijać. Organizatorka zdaje się trzeci tydzień nie raczyła się pojawić w wątku?...
Asiuuuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 10:46   #191
euxinus
Zakorzenienie

Ja mam takie samo zdanie jak Asiuuuula. Nomeolvidess jest na liście zaufanych organizatorek! A po raz kolejny lekko podchodzi do sprawy.

Edytowane przez euxinus
Czas edycji: 2013-01-28 o 10:47

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-28, 11:31   #192
Mealen
Raczkowanie

Dzisiaj dostałam swoją odlewkę, wreszcie.
Stary 2013-01-28, 18:34   #193
Vandaris
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Mealen Pokaż wiadomość
Vandaris, dowiedziałaś się moze czegoś? Bo ja tez jeszcze nie dostałam swojej odlewki i zastanawiam sie, czy w ogóle się na to zanosi.
Dowiedziałam się, że wszystkie odlewki zostały już wysłany, część ekonomicznym, a część priorytetem. Organizatorka miała mi też wysłać tego samego dnia numer mojej przesyłki, ale tego nie zrobiła.
Ostatecznie odlewka dotarła do mnie dzisiaj. To zdecydowanie najgorzej zorganizowana rozbiórka, w której uczestniczyłam.
Vandaris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 18:42   #194
królewna z drewna
Zakorzenienie

Dziewczyny, jeśli którejś z Was nie podoba się zapach, to chętnie przygarnę odlewkę...
Stary 2013-01-30, 14:27   #195
katja_24
Zakorzenienie

i jak dziewczyny? Ktos jeszcze nie dostal odlewki?
Stary 2013-01-30, 14:32   #196
królewna z drewna
Zakorzenienie

Cytat:
i jak dziewczyny? Ktos jeszcze nie dostal odlewki?
ja nie dostałam i nie dostanę - dostałam smsa od Organizatorki, że paczka do niej wróciła (wróciła w poniedziałek a w piątek były wysłane perfumy) i że zwróci mi pieniądze u mnie tej przesyłki na pewno nie było - zazwyczaj jest ktoś w domu, poza tym z listonoszem dobrze żyjemy i przychodzi czasem dwa razy no i zawsze zostawia awizo.

edit. swoją drogą dlaczego ta przesyłka mogła wrócić? Wysłałam smsa do Nomeolvidess, czy to z mojej winy, ale nie dostałam odpowiedzi.

Edytowane przez królewna z drewna
Czas edycji: 2013-01-30 o 14:33
królewna z drewna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 14:38   #197
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez królewna z drewna Pokaż wiadomość
ja nie dostałam i nie dostanę - dostałam smsa od Organizatorki, że paczka do niej wróciła (wróciła w poniedziałek a w piątek były wysłane perfumy) i że zwróci mi pieniądze u mnie tej przesyłki na pewno nie było - zazwyczaj jest ktoś w domu, poza tym z listonoszem dobrze żyjemy i przychodzi czasem dwa razy no i zawsze zostawia awizo.

edit. swoją drogą dlaczego ta przesyłka mogła wrócić? Wysłałam smsa do Nomeolvidess, czy to z mojej winy, ale nie dostałam odpowiedzi.
Mogła wrócić jeżeli źle był wpisany adres ale jeżeli wysłane w pt. niemożliwe, żeby wróciła w pon..., dziewczyny zgłaszajcie to, koleżanka nie powinna już być organizatorką...
W wątku boi się odezwać
Asiuuuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 14:53   #198
euxinus
Zakorzenienie

Królewno, tez myślę, że naszą rozbiórką należy zainteresować moderatorki. Sama wprawdzie odlewkę dostałam, ale nie podoba mi się organizacja tych wspólnych zakupów, to że nomeolvidess nas lekceważyła, okłamywała, zwodziła a teraz najzwyczajniej w świecie boi się przyznać do błędu i pokazać na forum. Asiuuuula ma rację, ta kobieta nie powinna więcej organizować rozbiorek.
......
Nomeollvidess, przykro mi, ze to piszę, ale taka jest niestety prawda. W całej tej zabawie chodzi o zaufanie obu stron. Resztę oceń sama.
Stary 2013-01-30, 15:04   #199
RenWier
Zakorzenienie

Wpadłam sprawdzić jak się sprawy mają i widzę, że nie jest wesoło
RenWier jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 15:27   #200
euxinus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez RenWier Pokaż wiadomość
Wpadłam sprawdzić jak się sprawy mają i widzę, że nie jest wesoło
Ano... Na szczęście to wyjątkowa sprawa W ciągu ostatniego miesiąca "poznałam" różne Organizatorki i kobitki są ok W życiu się tyle nie nawąchałam co ostatnimi czasy
Stary 2013-01-30, 16:18   #201
katja_24
Zakorzenienie

Cytat:

Moge Ci odstapic piatala w 10ml atomku, bo mam dwie odlewki, ale dyszke chce zostawic sobie.

---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ----------

Tez uwazam, ze trzeba to zglosic.
Stary 2013-01-30, 21:43   #202
Goldlight
Zona najukochanszego Meza

A ja mam do Was doroslych osob pytanie, dlaczego zadna z Was kilkunastu osob bioracych udzial w rozbiorce nie raczyla zglosic tych nieprawidlowosci. Dlaczego nikt nie napisal, albo chociaz nie zglosil posta - to nie boli...

Nie rozumiem dlaczego ani jeden wpis nie pojawil sie w stosownym watku.

Sam fakt dostania odlewki nie powinien oznaczac ze umywacie rece i nie zglaszacie tylu nieprawidlowosci... Moderatorzy to tylko ludzie, ktorzy wyrywkowo kontroluja wpisy.

Organizatorke uprzejmie prosze o wyjasnienia i wklejenie zdjec flakonow, paragonow, odlewek i podanie numeru przesylki, ktora rzekomo wrocila
Stary 2013-01-31, 05:10   #203
euxinus
Zakorzenienie

Goldlight, myślę, że każda z nas wie, ze Moderatorzy to ludzie i żadna ( jak sadzę) nie wątpi, ze nie mają obowiązku śledzić wątków (naprawdę współczułabym). Jak pewnie zauważyłaś, zastanawiałyśmy się wielokrotnie, czy poruszyć wyższą instancję. A dlaczego tego nie zrobiłyśmy? Powiem za siebie, nie mogę wypowiadać się za innych.
Moderator to rodzaj „sądu”, nie zaprzeczysz, że od Was wiele zależy, również „los” Nomeollvidess. Dziewczyna miała dobre wejście. Zgodziła się rozlewać 2 flakony - nie musiała tego robić- mnie tym ujęła. Potem już niestety było pod górkę. Ale człowiek jest naiwny i wierzy, że pojawią się jakieś okoliczności łagodzące. Fakt- nie było ich. Raczej pojawiały się sygnały o innych nieprawidłowościach. Tyle że my zaczęłyśmy dostawać swoje odlewki. I teraz wybór: sygnalizować mimo wywiązania się z umowy (nerwy w gratisie) i ryzykować ewentualne stwierdzenie- przecież swoją cząstkę masz, czego chcesz, czy odpuścić winy ( drugiego policzka nie nadstawiłabym). I tu pojawiają się lata edukacji społecznej, że Polak to pieniacz (patrz np. „Zemsta”), że donosić jest „be” (od piaskownicy to słyszę) - no i mamy dylemat. Nie umywam rąk od sprawy. Raczej trudno mi było przełamać bariery i zgłosić sprawę do „sądu” mimo w efekcie jej załatwienia.
Ale krytykę przyjmuję z pokorą. Tym bardziej, że wiem, iż racja jest po Twojej stronie. Mea culpa.
Pocieszające jest to, ze takich spraw chyba jest niewiele (w naiwności swej wierzę, że jedyna), bo w ciągu krótkiej bytności na Wizażu miałam okazję poznać kilka Organizatorek i wszystkie są naprawdę super.
Ależ to się rozrosło…

---------- Dopisano o 06:10 ---------- Poprzedni post napisano o 06:03 ----------

Ileż serduszek w tym wyznaniu!
Stary 2013-01-31, 10:31   #204
królewna z drewna
Zakorzenienie

Podpisuję się pod tym, co napisała euxinus. Poza tym, chciałam zaczekać do momentu, aż dostanę zwrot kasy, bo w tym momencie, nie mam ani perfum ani pieniędzy...

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Cytat:
Moge Ci odstapic piatala w 10ml atomku, bo mam dwie odlewki, ale dyszke chce zostawic sobie.
Dziękuję za propozycję, ale już inna Wizażanka zaproponowała mi swoją odlewkę
Stary 2013-02-01, 05:48   #205
euxinus
Zakorzenienie

Cytat:
Podpisuję się pod tym, co napisała euxinus. Poza tym, chciałam zaczekać do momentu, aż dostanę zwrot kasy, bo w tym momencie, nie mam ani perfum ani pieniędzy...

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Dzięki za poparcie, Królewno
Swoją drogą odzyskałaś kasę?
Stary 2013-02-01, 09:56   #206
katja_24
Zakorzenienie

Cytat:
Goldlight, myślę, że każda z nas wie, ze Moderatorzy to ludzie i żadna ( jak sadzę) nie wątpi, ze nie mają obowiązku śledzić wątków (naprawdę współczułabym). Jak pewnie zauważyłaś, zastanawiałyśmy się wielokrotnie, czy poruszyć wyższą instancję. A dlaczego tego nie zrobiłyśmy? Powiem za siebie, nie mogę wypowiadać się za innych.
Moderator to rodzaj „sądu”, nie zaprzeczysz, że od Was wiele zależy, również „los” Nomeollvidess. Dziewczyna miała dobre wejście. Zgodziła się rozlewać 2 flakony - nie musiała tego robić- mnie tym ujęła. Potem już niestety było pod górkę. Ale człowiek jest naiwny i wierzy, że pojawią się jakieś okoliczności łagodzące. Fakt- nie było ich. Raczej pojawiały się sygnały o innych nieprawidłowościach. Tyle że my zaczęłyśmy dostawać swoje odlewki. I teraz wybór: sygnalizować mimo wywiązania się z umowy (nerwy w gratisie) i ryzykować ewentualne stwierdzenie- przecież swoją cząstkę masz, czego chcesz, czy odpuścić winy ( drugiego policzka nie nadstawiłabym). I tu pojawiają się lata edukacji społecznej, że Polak to pieniacz (patrz np. „Zemsta”), że donosić jest „be” (od piaskownicy to słyszę) - no i mamy dylemat. Nie umywam rąk od sprawy. Raczej trudno mi było przełamać bariery i zgłosić sprawę do „sądu” mimo w efekcie jej załatwienia.
Ale krytykę przyjmuję z pokorą. Tym bardziej, że wiem, iż racja jest po Twojej stronie. Mea culpa.
Pocieszające jest to, ze takich spraw chyba jest niewiele (w naiwności swej wierzę, że jedyna), bo w ciągu krótkiej bytności na Wizażu miałam okazję poznać kilka Organizatorek i wszystkie są naprawdę super.
Ależ to się rozrosło…

---------- Dopisano o 06:10 ---------- Poprzedni post napisano o 06:03 ----------

Ileż serduszek w tym wyznaniu!
popieram, sama bym lepiej tego nie ujela

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

Cytat:

Dziękuję za propozycję, ale już inna Wizażanka zaproponowała mi swoją odlewkę
Ok, fajnie ze chciaz w ten sposob bedziesz mogla poznac zapach

Wyjasnilo sie cos?
Stary 2013-02-02, 07:52   #207
euxinus
Zakorzenienie

Cytat:

Wyjasnilo sie cos?
Coś mi się widzi, ze nasza organizatorka ma "naprawdę poważną awarię netu"
Stary 2013-02-02, 10:01   #208
królewna z drewna
Zakorzenienie

Wczoraj dostałam zwrot pieniędzy. Dziękuję.

Wątpię, że coś więcej się wyjaśni jeśli chodzi o tę rozbiórkę...
Stary 2013-02-02, 10:01   #209
katja_24
Zakorzenienie

Cytat:
Coś mi się widzi, ze nasza organizatorka ma "naprawdę poważną awarię netu"
Ano. Baaaardzo nieladnie
Stary 2013-02-02, 10:06   #210
euxinus
Zakorzenienie

A czy my teraz powinnyśmy to jeszcze raz , tym razem oficjalnie, zgłosić moderatorom, czy juz sprawa się bedzie toczyła , skoro jedna z "opiekunek" widziała watek?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne zakupy perfumeryjne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości