|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 17.
Cytat:
Ostatnio siedział przy komputerze, rozwalony, na biurku jakieś stare kubki, brzuch oparty o biurko...wchodzę, patrzę i mówię ' O matko, zawsze marzyłam, że mój mąż będzie architektem, prawnikiem, a nie że będzie całymi dniami płaszczył zadek przed komputerem', a on mi na to 'prawnik?? Architekt??? NUUUDAAA' zabiłam go śmiechem prawie - 'tak, bo informatyk, to wprost kwintesencja humoru i zabawy'!! |
|
|
|
|
#4262 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 17.
czesc
keira2008 witaj, Cytat:
srtong co u mnie? niby ok tylko psycha mi coraz bardziej wysiada stokrotko trzymam kciuki za wizyte, mrowinko
|
|
#4263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mój tż jest zupełnie kimś innym, ale za to ubóstwia wszystkie nowe gry jakie wychodzą na rynek. Jak słyszę jego rozmowę z moimi siostrzeńcami o "tankach" albo innych dziwnych rzeczach, to ogarnia mnie przerażenie, panika i wkurzenie Teraz już i tak mniej gra, a ja potrafię się dopomnieć o swoje potrzeby, ale nie powiem, czasami to furii dostaje jak mi odpowiada, że zaleje mi herbatę za 3 minuty, bo musi puścić atak |
|
|
|
|
#4264 |
|
Wtajemniczenie
|
hejka
wrocilam z badan po 9 i znowu awaria z netem ale podejrzewam ze to cos z laptopem bo na kompie net jest..... Dziewczyny te w ciazy czy macie bole w podbrzuszu z lewej lub prawej strony??? bo ja ostatnio tak mam i albo z jednej strony albo z drugiej noi sie troszke martwie..... te bole pojawiaja sie jak jestem w ruchu jak leze jest ok.... w poniedzzialek mam wizyte wiec zapytam ginki o co kaman bo sie martwie.......
|
|
#4265 | ||||
|
Zakorzenienie
|
ja tam odliczam do wiosny ![]() Cytat:
![]() ![]() klask i:Cytat:
![]() Ale mam nadzieje,ze zasnie po poludniu ![]() Super dzien sie zapowiada ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4266 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przepraszam, ale dziś w pracy sajgon, a chciałam chociaż dać znać Ciąża, na tą chwilę to 5tydz, ale więcej będzie można powiedzieć tego 20.02. Wg mnie zgadza się idealnie, bo na pewno miałam później owulację, bo akurat w tym miesiącu robiłam pierwszy w życiu wykres, bardziej z ciekawości, ale jednak sporo tam widziałam Jak zobaczyłam ten świecący punkcik (normalnie jak diament ), to mi łzy stanęły w oczach Tż też szczęśliwy i kochany, dziś rano czekała na mnie zawieszka-wózek Postanowiliśmy, że powiemy teraz tylko rodzicom, a po następnej wizycie reszcie. Teraz wie tylko moja psiapsióła i jej mąż ![]() Hmm, dostałam listę nakazów i zakazów i jazda Na poprzedniej wizycie dostałam profilaktycznie duphaston, ale jak mi się skończy to mam odstawic, bo nie ma potrzeby już. Przez dupka najprawdopodobniej dostałam na brzuszku małej wysypki, ale mam pić wapno i tyle.Ja tak mało pisze na razie o ciąży, bo cały czas w nią nie wierzę...no i boję się za bardzo cieszyć, więc czasem moje opisy mogą być takie skąpe
|
|
#4267 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Opowiadaj co za książka! Ps. Pkt. 6 - sekretarka? ![]() Pkt. 8 - aż strach pytać ![]() Cytat:
Super, że masz lepszy humor Planów zazdroszczę! - nie pamiętam, kiedy solidnie tak się ogarnęłam Nie mówiąc już o masażu, no ale co się dziwić - też bym takich tłustych pleców masować nie chciała ![]() A badań nie robiłam absolutnie żadnych Cytat:
Cytat:
) ma ważny mecz!"
|
|
#4268 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jakieś to pocieszenie jest
![]() Najgorsze jest jak spotkają się z bratem- jak zaczną gadać o grach to my z bratową tż patrzymy się i wielkie oczy robimy ![]() Cytat:
![]() Uwielbiam czytać opisy z pierwszych wizyt, z tego jak kobieta się czuje, kiedy o sobie mówi: będę mamą ![]() No nic idę spełniać mój dzisiejszy plan- co z tego, że mało ambitny, ważne, że jest Zacznę od brwi Miłego dnia ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Cytat:
Jednak dziś jedzie na weekend do mojej mamy 2. Faktycznie strach- chyba wraca mi libido po tabsach! W końcu 3. Oo hattrick coś mi to mówi To chyba mój tż też tam przesiaduje!Teraz to jeszcze grają w jakąś grę w pracy- wszyscy faceci siedzą z biurze i ... łowią ryby ! Litości Dobra będę potem ![]() Jeszcze o masażu miałam dodać Tłuste plecy ? Niech sobie są, chcę masażu i koniec Kupił olejek do masażu o zapachu czekolady i pomarańczy- Niech masuje Edytowane przez dodaja Czas edycji: 2013-02-01 o 11:16 |
||
|
|
|
#4269 |
|
Konto usunięte
|
I coraz bliżej wiosna
![]() Na razie debatujemy jeszcze z mężem, czy nie spróbować ostatnich 2 cykli z Clo. Chociaż nie wiem, czy to ma sens, skoro do tej pory nie pomógł. A te pęcherzyki to już by mogły przestać rosnąć, bo mnie jajniki znowu bolą No wiem, wiem - mamy tu takie przypadki szybkich ciąż przecież A jak Ty się czujesz? Jakieś oznaki @? Ja nie robiłam. Tabletki odstawiłam w lutym, potem było zamieszanie związane m.in. ze ślubem - i do lekarza wybrałam się dopiero we wrześniu. |
|
|
|
#4270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. 3. To nie mów mu przypadkiem, że jest app na telefon z hattrickiem ![]() 4. Mówiłam o swoich plecach, nie o Twoich
|
|
#4271 |
|
Zakorzenienie
|
dodaja niezly wieczor sie zapowiada
|
#4272 | ||||||
|
Konto usunięte
|
heeeeej
![]() Cytat:
no i te kolory.... no nie moja bajka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;38977854]Chodzi Ci o to, czy będę go brała w kolejnych cyklach? Na razie skłaniam się ku temu, że kolejnych cykli nie będzie. Zmęczeni już jesteśmy tymi staraniami [/QUOTE]ehh... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() dla odmiany dziś to mi brak weny ;/ Edytowane przez 201608051010 Czas edycji: 2013-02-01 o 11:44 |
||||||
|
|
|
#4273 |
|
Zakorzenienie
|
Kurna, jakie to pocieszające, że nie tylko mój mąż jest maniakiem gier komputerowych... ufff.. ale czy tylko mi się wydaje, że to jest aktywność dla nastolatków?
|
|
|
|
#4274 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jeśli dobrze kojarzę, to dość blisko
|
|
|
|
|
#4275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale na szczescie znacznie zmniejszył ilosc godz siedzenia przed komp.jak urodziło sie dziecko...zdecydowanie
|
|
#4276 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Żabciu, wracaj do zdrowia
bardzo się o Ciebie martwię Blonde, fajnie że z autem okej, a za konsula trzymam kciuki w sensie za Was Seba jak? a u nas dobrze, dziękuję że pytasz. Nikita, Cytat:
nie doczytałam twoich życzeń chyba... umknęły mi... proszę ![]() a z tym Wii masz racje, machanie tym pilotem jest męczące no i nóg w ogóle nie łapie bo nie mamy tej maty do tego. Ale nie będziemy sprzętu zmieniać Mam też na kompa mate do tańczenia ![]() Stokrotka, Cytat:
)sen z traktorem super i powodzenia na wizycie ![]() Butter, łączę się w bólu... Cytat:
Dodaja, ale się dziś po rozpieszczasz mi by się też przydał taki organizacyjny dzień, ale jakoś codzień zrobię jedno "z listy" i więcej mi się nie chce łatwo mi się zadowolić ![]() Metko, wysyłam CI pozytywne fluidy rozumiem Twoje osłabienie.Dodaja, Cytat:
![]() Agnusku, będzie dobrze pora uwierzyć ![]() Aaby, Cytat:
Niu, Cytat:
|
|
#4277 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;38977754]Dlatego cieszę się, że mi przed laparoskopią założono cewnik już po narkozie, więc nic nie czułam. Ale wyjmowanie bardzo bolało.
[/QUOTE] nie mialam pojecia, ze to tak boli... auaaa Cytat:
---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Strongus, a na jakiej ty diecie??? |
|
|
|
|
#4278 |
|
Zakorzenienie
|
Nikita, już ci mówię o tej diecie...
nazwy ona nie ma ale ogólne zasady są takie: 1. co poniedziałek się rozpoczyna a w środę kończy 2. jesz dużo, wmawiasz sobie że mało i dziwisz się że nie schudłaś 3.planujesz ćwiczyć, kładziesz się na podłodze w wyznaczone do ćwiczeń dni i leżysz tam tak długo aż stwierdzisz że nie chce ci się ćwiczyć ale jesteś dumna że chociaż zeszłaś z kanapy. fatalnie mi ta dieta idzie.
16.07.2012 - Kamil, nasze serce. Edytowane przez strongwomen Czas edycji: 2013-02-01 o 13:12 |
|
|
|
#4279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4280 |
|
Zakorzenienie
|
Butter, masz racje jest do kitu bo ja naprawdę przestrzegam tej diety a waga ruszyła ale co najwyżej w górę
|
#4281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przydadza sieA SEba?Seba ok, rosnie, jest zdrowy, jakby sie rozgadywal, choc i tak mowi niewiele, ale wiecej pojedynczych słów , zalatwia sie juz sam, wpadek nie ma(zdarzaja sie w ataku buntu ), chetnie chodzi do przedszkola. Generalnie ok![]() A Kamilek widziałam ze rosnie ![]() ![]() Powodzenia w szkole Seba zasnal, ale spadł dzis z krzesła...siedzielismy przy stole i przy zejsciu noga mu sie zaplątala i upadł ...generalnie wszystko w porzadku, ale sliwka bedzie Przylozyla m mu lod do czoła, ale to raczej nic nie da
|
|
#4282 |
|
Zakorzenienie
|
strongwomen super dieta
![]() blonde najwazniejsze ze nic powaznego sie mu nie stalo
|
#4283 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ubawilam sie czytajac.Cytat:
.Chyba ze naginanie faktow w suwaczku to motywujaca czesc tej diety.
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4284 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2013-02-01 o 14:14 |
|
|
|
|
#4286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4287 |
|
Zakorzenienie
|
:d
|
|
#4288 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
też często bywam na tej diecie
Edytowane przez 201608051010 Czas edycji: 2013-02-01 o 16:49 |
||
|
|
|
#4289 |
|
Zakorzenienie
|
Strong,
wyglada na to, ze jestes na mega popularnej i lubianej przez wszystkich diecie
|
|
|
|
#4290 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=ButterBear;38981304]Kurna, jakie to pocieszające, że nie tylko mój mąż jest maniakiem gier komputerowych... ufff.. ale czy tylko mi się wydaje, że to jest aktywność dla nastolatków?
[/QUOTE]Nie tylko..... ja i tż też jesteśmy podobnego zdania (bogu dzięki) Jakby było inaczej to bym go po prostu lała
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.

O widzisz, taka taktyka też dobre, wypróbuję 

tak strasznie tesknie za Domino 
wrocilam z badan po 9 i znowu awaria z netem ale podejrzewam ze to cos z laptopem bo na kompie net jest..... Dziewczyny te w ciazy czy macie bole w podbrzuszu z lewej lub prawej strony??? bo ja ostatnio tak mam i albo z jednej strony albo z drugiej noi sie troszke martwie..... te bole pojawiaja sie jak jestem w ruchu jak leze jest ok.... w poniedzzialek mam wizyte wiec zapytam ginki o co kaman bo sie martwie....... 

klask i:
Nie mówiąc już o masażu, no ale co się dziwić - też bym takich tłustych pleców masować nie chciała 

16.07.2012 - Kamil, nasze serce.