|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVI + przeogromna dawka plotek!
Jak pomaluję. Ciapałam się przed chwilą olejem i mi się zrobiły końcówki takie przeźroczyste i bleah
![]() Cytat:
Ludzie narzekają że ochrona w rossach jest perfidna a ja uważam że jest luz, w naturach niektórych jest dużo gorzej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4502 | ||||
Zadomowienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVI + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie oddam, moje maleństwa! ![]() Ale musi mieć jakąś bazę bo solo potrzebowałaby chyba z 5 warstw.. ![]() Cytat:
![]() Widocznie jest trudny do podrobienia i wcale się nie dziwię bo robiłam już próby 'kartkowe' i jestem w szoku. Ten lakier zachowuje się tak jak woda na skórze kiedy spływa, od razu kropki się robią. ![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4503 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4504 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3897921 6]Jak pomaluję. Ciapałam się przed chwilą olejem i mi się zrobiły końcówki takie przeźroczyste i bleah ![]() Buuu... byłam ostatnio na Ametystowej to porażka... Na półkach z tonikami puuuchy. A i tak tam nie lubię ostatnio chodzić bo babki się gapią jak sroka w gnat i ani dzień dobry ani nic, jeszcze stoi taka prze szafie z lakierami i co chwila trzeba "przepraszam" gadać żeby się odsunęła... A jak przyjdzie co do czego to i tak lakiery często macane. Ludzie narzekają że ochrona w rossach jest perfidna a ja uważam że jest luz, w naturach niektórych jest dużo gorzej.[/QUOTE] o, ja tez tego nie lubię, ale jak olejowałam włosy wczoraj tak już zostawiłam resztki olejku i wsmarowałam dzielnie w rączki i siup pod kołderkę żeby o tym nie myśleć ![]() mówisz? ja nie wiem, zazwyczaj bywam na Świętoduskiej, rzadziej w Olimpie. w tej pierwszej jest to samo z babami, w Olimpie o wiele luźniej, czasami zapytają, czasami w ogóle nikt się nie plącze przy szafach, jest duża drogeria, ogólnie najbardziej tam lubię jeździć ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3897929 3]Hm... tak to ciekawy ale jak dla mnie chyba właśnie jako ciekawostka bo malować to bym nie malowała ![]() i ja podobnie, ale oko cieszy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4505 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
No może może ![]() ![]() a na każdym lakierze działa? brokaty też? No wiadome, że nie ma tu jakichś cudów nie wiadomo jakich. Ale m ten czarny się spodobał to wzięłam, ja lubię takie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4506 |
Zakorzenienie
|
hihi moje dzieciątka po selekcji!
idealnie 60 sztuk. i mojeeee świeżo malowane ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4507 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale pazurki słodziachne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4508 | |
Zakorzenienie
|
Ano, też to zauważyłam
![]() 2 ![]() ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3897826 7] Piękny kolor, ale na dźwięk firmy na A mam ochotę warczeć... ![]() [/QUOTE] Ja też nie przepadałam, ale kleżanka na studich rozdaje nam katalogi, więc chcąc nie chcąc je oglądam ![]() A Ty dlaczego nie lubisz? [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3897875 8] A jak malowanie? Ujdzie w tłoku czy niekoniecznie? [/QUOTE] No tego małego jak malowałam to było okej. Dzisiaj pomaluje resztę i ocenię ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4509 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja nei lubię tylko tej przeźroczystości, tak samo po kąpieli mi się robi. Cytat:
![]() Dobra, my to gadu gadu a ja mam paznokcie do pomalowania. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kolekcja spora, ale wierzę, że się rozwija ![]() A ten różowy z GR to jest taki stonowany? czy tak w cieniu wygląda? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4511 | |||
Oby do wiosny
|
Cytat:
Niezdrowy jest ban..... Cytat:
![]() Tak się spodziewam ![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4512 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() yyyyyyyyy to gdzie będzie można dostać essence i catrice ![]()
![]() |
#4513 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuję ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3897976 3]Dzielna dziewczynka ![]() Ja nei lubię tylko tej przeźroczystości, tak samo po kąpieli mi się robi. [/quote] mi po kremach się tak robi jak zajdzie za pazurka. dzielna, ale dłonie.... koszmar. skóra się łuszczy, jest mega szorstka, nie wiem co już robić.. Cytat:
![]() mała z tego, co opowiadasz to jest niesamowita ![]() Cytat:
![]() kolekcja rozwija się bardzo dobrze ![]() on taki... pastelowy róż, ale wyraźny, troszeczkę jaśniejszy na zdjęciach wyszedł. szukałam fotek w necie, ale oczywiście numerek się starł i nie wiem, jak zajdę to wrzucę ![]() też się zastanawiam.. ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- znalazłam numerek 243, ale.... zdjeć zadnych w necie nie ma ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4514 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem czy bym wytrzymała z takimi paznokciami - pewnie non stop jeździłabym paznokciami po paznokciach, nie mogąc znieść nierówności ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Jeżu kolczasty, co się ze mną dzieje ![]()
![]() |
#4515 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Amelko w ostatnim wpisie na blogu rozwinęłam wypowiedź na temat jednego z avonowskich jakbyś chciała przeczytać a tak w skrócie to... jeszcze nie zdąży wyschnąć a już odpryskuje ![]() Zapewne jak każde dziecko, zwłaszcza dla własnej mamy ![]() Pomalowałam... Jeszzce tylko INM i wsio... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4516 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hahhaa, leć po tego maluszka, róż jest spoko ! ![]() mam dłonie w prze-okropnym stanie... wiecie, jak posmarowanie dłoni czymkolwiek piecze? ![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3898117 8] Zapewne jak każde dziecko, zwłaszcza dla własnej mamy ![]() Pomalowałam... Jeszzce tylko INM i wsio...[/QUOTE] co Ty mówisz, ja się każdym maluchem zachwycam ![]() bratanica mojego K. jest ciut starsza od Twojej córy, jejku, jaki to jest agent... mówi raz do taty: - tato, wyglądas jak burak! - coś Ty powiedziała?! - no... kartofel? zielony! ![]() czekam na fotki ![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- słyszałyście o TAKIM kolorze? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4517 |
Wtajemniczenie
|
Bry! :ziew:
Śniegusku, Ty jak coś napiszesz, to się od razu tak cieplutko robi na serduchu ![]() Alik, śliczna ta Evelinka! Też leci na chciejlistę ![]() Pilar, Boziu, jakie cuda! Czemu się nie chwaliłaś, że Zoyki zamawiasz? ![]() Skąd je wzięłaś? Trele, ja mam szlaban, a Ty takie zakupy piękne pokazujesz! ![]() Ta odżywka IBD to w jakiej jest postaci? Gdzie i za ile ją zamawiałaś? Bo umówiłam się z mężem, że w sumie odżywka wychodzi poza szlaban lakierowy ![]() Właśnie drepcze do mnie pan z OPIkami! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4518 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. Idę jutro na urodziny do koleżanki, jak pomalować paznokcie...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4519 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Moja za to podłapuje wszelkie powiedzonka typu "kuku na muniu" jak mówię albo pokazuję małżowi w żartach a potem: -tata kuku -tatuś ma kuku? gdzie? i tu wymowny gest dziecięcia pukania się w czoło... ![]() Dzieci coś mają z tymi tatusiami ![]() Dobra... to mi się nie podobuje. Pierwszy raz mi się flejksy nie podobają -są na tym granacie szarawym C&G. Na żywo strasznie wychodzi miedziany kolor z nich i to nie pasuje, dużo bardziej niż na fotkach. W dodatku ten kształt... piłowany bez lakieru to wiadomo jak wychodzi. Wieczorem poprawię kształt na tych pomalowanych ale i tak nie wiem co z nich zrobić bo takie króciaki... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4520 | ||||
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
oo fajnie wygląda ![]() dobra, zabieram się za maturę, serio ![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- pominęłam całą jedną stronę w cytowaniu ![]() Cytat:
śliczne pazurki i ten kolor ![]() Cytat:
moja mama tak ma też.. śledziowy ![]() Cytat:
na czerwono ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3898185 7] ![]() ![]() Moja za to podłapuje wszelkie powiedzonka typu "kuku na muniu" jak mówię albo pokazuję małżowi w żartach a potem: -tata kuku -tatuś ma kuku? gdzie? i tu wymowny gest dziecięcia pukania się w czoło... ![]() Dzieci coś mają z tymi tatusiami ![]() Dobra... to mi się nie podobuje. Pierwszy raz mi się flejksy nie podobają -są na tym granacie szarawym C&G. Na żywo strasznie wychodzi miedziany kolor z nich i to nie pasuje, dużo bardziej niż na fotkach. W dodatku ten kształt... piłowany bez lakieru to wiadomo jak wychodzi. Wieczorem poprawię kształt na tych pomalowanych ale i tak nie wiem co z nich zrobić bo takie króciaki... ![]() ![]() kuku na muniu ![]() ![]() ![]() a mi się podoba, tylko ja chcę Twoje kwadraty ![]()
![]() |
#4521 | ||||
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3898185 7]
![]() ![]() w zielonej koszulce ponoć siedział ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() patrzę na Twoje pazurki i też mam chęć na kwadraty znowu ![]() świetnie im w takich krótszym kwadratach ![]() dziękuję ![]() Cytat:
![]() no ale co zorbić? zimno jest, suche powietrze, zmywanie, pranie, chemia na laborkach a dłonie dość wrażliwe i jest co jest ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4522 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3898185 7]Dobra... to mi się nie podobuje. Pierwszy raz mi się flejksy nie podobają -są na tym granacie szarawym C&G. Na żywo strasznie wychodzi miedziany kolor z nich i to nie pasuje, dużo bardziej niż na fotkach. W dodatku ten kształt... piłowany bez lakieru to wiadomo jak wychodzi. Wieczorem poprawię kształt na tych pomalowanych ale i tak nie wiem co z nich zrobić bo takie króciaki... ![]() ![]() Marudzisz ![]() Połączenie mi się podoba. Na moim monitorze wygląda jak bardzo ciemna butelkowa zieleń ( ![]() Co do kształtu nie mam zastrzeżeń - lubię takie zaokrąglone kwadraty na krótszych pazurkach ![]() ![]()
![]() |
#4523 | |
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
moja mama odkąd nałogowo kremuje dłonie to to jakby ustąpiło ![]() ![]() ![]() to pewnie taki srebrzysty będzie ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4524 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4525 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4526 | |
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
taaaaaaaaaaak ![]() swoją drogą.. przychodzi ojciec i daje mi kartkę z listą piosenek, które mu nagrać i czytam 'Jurop - Końcowe odliczanie' ![]() ![]()
![]() |
#4527 |
Zakorzenienie
|
spadam w kierunku juemsies!
liczę na dobre ściąganie i 3 z egz. ![]() do potem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4528 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Swoją drogą, może któraś by poszła za mnie? Tak mi się już nie chce imprez żadnych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4529 |
Wtajemniczenie
|
Prawda! Tobie też różowego drinka!
Ja ostatnio próbowałam znaleźć jakieś informacje na ten temat i wyczytałam m.in. że fakt, iż firma zbańczyła nie musi być jednoznaczny z likwidacją sklepów. Hmm... Poza tym w Warszawie jakieś 2-3 miesiące temu otworzyli nowiutką Naturę. A ostatnio jak tam byłam, to Naturzanka coś o dostawach mówiła. Nie wygląda i nie brzmi mi to więc na likwidację Natury. [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3898185 7] Dobra... to mi się nie podobuje. Pierwszy raz mi się flejksy nie podobają -są na tym granacie szarawym C&G. Na żywo strasznie wychodzi miedziany kolor z nich i to nie pasuje, dużo bardziej niż na fotkach. W dodatku ten kształt... piłowany bez lakieru to wiadomo jak wychodzi. Wieczorem poprawię kształt na tych pomalowanych ale i tak nie wiem co z nich zrobić bo takie króciaki... ![]() ![]() Mi się bardzo podoba ten efekt! Ja też pomalowałam wczoraj serdeczne pazury tymi flejksami i nie jestem pewna, czy dobrze kolory dobrałam... Moje króciaki- serio, one są na -1 i nadal się rozdwajają... A prawy wskazujący mi się przedwczoraj złamał przy smażeniu naleśników (także łamanie ich za kółkiem już mnie nie dziwi ![]() ![]() ![]() Powiedzcie szczerze- ten serdeczny pasuje do reszty? To jest bardzo ciemny bakłażan + flejksy. I moje wyczekane nabytki (choć kolory oczywiście przekłamane) ![]() ![]() Trelluś, bardzo, bardzo Ci dziękuję! ![]() Edytowane przez Mmedeah88 Czas edycji: 2013-02-01 o 12:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#4530 | |
Zakorzenienie
|
Mmedah sliczne pazurki mimo, ze krociaki
nabytki cudne jak Ty masz paczke to i moze u mnie bedzie ![]() nefty ladnemu we wszytskim ladnie, ja to nie wiem, co Ci sie nie podoba w tych pazurkach, sliczne sa ![]() lofciam lejksy ![]() ![]() (lofciam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- zapomnialam ![]() Cytat:
![]() bluzka fajna, pazurki tez, ale kolor nie moj ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:34.