|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 | ||||||
|
leśny stwór
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVI + przeogromna dawka plotek!
Dzień dobry! Nadrabiam bo wczoraj sily nie mialam...
Ogólnie piątek był dniem totalnego koszmaru - nic nie wychodziło, wszystkie plany padły, dostałam mandat w autobusie, bo miałam nie ten bilet i złamałam wskazującego prawej ręki na -1, także wszystkie ogolone na krótko.... Nic tylko się powiesic juz na poczatku miesiaca. Cytat:
Cytat:
Cytat:
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3897805 4]Dzień dobry ![]() Spiłowałam kwadraty... Rożek mi się złamał w fakerku a że już wcześniej w kciuku miałam jedną stronę zaokrągloną to pojechałam po wszystkich. Teraz wszystkie mają jakieś 0,5mm wolnego brzegu, głupio się czuję ![]() Idę nadrabiać.[/QUOTE] skąd ja to znam... też nie wiem co z moimi takimi krotkimi zrobić... Cytat:
I śliczne pazurki [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3898185 7] Dobra... to mi się nie podobuje. Pierwszy raz mi się flejksy nie podobają -są na tym granacie szarawym C&G. Na żywo strasznie wychodzi miedziany kolor z nich i to nie pasuje, dużo bardziej niż na fotkach. W dodatku ten kształt... piłowany bez lakieru to wiadomo jak wychodzi. Wieczorem poprawię kształt na tych pomalowanych ale i tak nie wiem co z nich zrobić bo takie króciaki... Niech ze 2mm urosną, albo chociaż 1,5 to wracam do kwadratów [/QUOTE]kurczę, na zdjecaich nie wygladaja zle... i paznokcie tez ladnie sie prezentuja Cytat:
i cudne te buteleczki kolorowe, eh wygląda przewspaniale na Twoich przecudnych paznokciach Cytat:
Ale Twoje wygladaja ślicznie ![]() Cytat:
![]()
|
||||||
|
|
|
#4562 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVI + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
![]() To nie jest śmieszne! ![]() A przypomnisz mi jego nazwę bo chyba przegapiłam jeśli pisałaś. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Haha, jak się wpasował! ![]() to gdzie się wybieracie z kotusiem? Cytat:
ja dziś serwuję 3bita. Kupiła tą herbatę earl grey z różą! (i bławatkiem ) pyszna ![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Cytat:
ale mam nadzieję że wyczerpałaś limit pecha i będzie tylko lepiej
|
||||||
|
|
|
#4563 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi na rozdwajanie zawsze pomaga odżywka, choć i tak nie niweluje całkowicie Stosuję non stop jako bazę. Poleciłabym też intensywne nawilżanie, ale wtedy trzeba by na jakiś czas zrezygnować z malowania (co u mnie skutkuje większym rozdwajaniem...) ![]() Nabytki miłe dla oka, chcę zobaczyć na paznokciach ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3898375 6]Ja cie nie moge... zieleń? A to dopiero. No taki zgniłek, to może faktycznie jak zieleń wyglądać... hm... ![]() Swoją drogą często mi się ręce czerwienią i momentalnie mi palce puchną ale to tak potrafią w moment się parówy zrobić... Siądę, odpocznę chwilę, ręce mi zmarzną (np od pisania na klawiaturze) i od razu dwa razy cieńsze... Chyba mam coś z krążeniem nie teges... [/QUOTE]Tak tak, ale taka piękna, lekko zgniła, ciemna, butelkowa zieleń. Essence miało taką w którejś limitce, zaczynam żałować, że się nie zainteresowałam ![]() Mam tak samo i tego nienawidzę Czasem mam paskudne, czerwone parówy, ble...Ooohhh ![]() Cytat:
![]() Obudziłam się dziś na chwilę o 6 i myślałam, że jest środek nocy, tak ciemno było... teraz nie lepiej ![]() Nie wiem, nie było mnie, ale fakt spamu, co kot napłakał ![]() Ale Omlet chyba nie płakał, co? Ma za ładną torebkę, żeby płakać
|
|
#4564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie kojarzę lekko zgniłej, ale piękna butelkowa ciemna i żelkowa to Back to Paradise ?
|
|
|
|
|
#4565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widziałam ją tylko na zdjęciach i ta "zgniłość" musiała mi się pochrzanić, co nie zmienia faktu, że lakier jest po prostu boski
|
|
#4566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aczkolwiek na zdjęciach wychodzi fatalnie. Tzn na wielu, a jest kilka swatchy "ok", ale żaden nie dorówna rzeczywistości
|
|
|
|
|
#4567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To może znasz chociaż jakiegoś dupa?
|
|
#4568 | |
|
leśny stwór
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4569 |
|
leśny stwór
|
Pokazuję moje pazurki sprzed tragedii :/ Evelinka 414 holo
Efekt holo nie jest powalający, ale i tak ślicznie się prezentuje i ma świetne wykończenie. Zdjęcia w sztucznym świetle tylko mam.. |
|
|
|
#4570 | |
|
Zakorzenienie
|
pseprasam
![]() nie znam, ale to nie znaczy że nie istnieje ![]() Cytat:
Za to właśnie lubię evelinki
|
|
|
|
|
#4571 | |
|
leśny stwór
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4572 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję Maluj Cytat:
Spakowany Mam nadzieję, że nie jak wracasz na paralotni Cytat:
To chyba wykorzystałaś całego lutowego pecha w pierwszym dniu ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4573 | |||||
|
keep calm and contour on
|
Cytat:
kot w worku a rozumiem,że torebkę kupowałaś pod kolor kota ? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ładna ta Evelinka!
|
|
|
#4574 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Cytat:
|
|
|
|
|
#4575 | |||
|
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
![]() ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3897875 8] O mamo ale kiszka... Weszłam ostatnio do natury po tonik i wyglądałam tak: Puchy na półkach, nic ciekawego i nawet lakierów mi się odechciało oglądać... [/QUOTE]Pani Naturzanka mówiła, że wg planu mieli mieć dostawę piątek/sobota. Ale w związku z tym całym zamieszaniem nie wiedzą czy będzie. Sprawdzę w poniedziałek czy dotarła, jak nie to zaczynam się niepokoić Cytat:
Fajna ta limitka ![]() Cytat:
Nie próbowałam jeszcze tego Garniera. Akurat została mi resztka tej różowej, to kupię Garniera, a co!
|
|
#4576 | ||||
|
szef wszystkich szefów
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3897921 6]
Ludzie narzekają że ochrona w rossach jest perfidna a ja uważam że jest luz, w naturach niektórych jest dużo gorzej.[/QUOTE] U mnie akurat w Naturze nie ma ochrony, więc narzekam na tą z Rossa Wczoraj się do mnie przyczepił jeden. Gdzie nie pójdę, ten za mną. I gapi mi się w twarz. Zrobiłam slalom między półkami, a ten dzielnie dosłownie krok w krok za mną. Jak wierny pies W końcu zwątpiłam, udałam się do kasy. Zapłaciłam, odwracam się do wyjścia i... wpadam na ochroniarza. Skubaniec stał mi tuż za plecami. A może ja brudna byłam na twarzy?Cytat:
![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3898185 7] Dobra... to mi się nie podobuje. Pierwszy raz mi się flejksy nie podobają -są na tym granacie szarawym C&G. Na żywo strasznie wychodzi miedziany kolor z nich i to nie pasuje, dużo bardziej niż na fotkach. W dodatku ten kształt... piłowany bez lakieru to wiadomo jak wychodzi. Wieczorem poprawię kształt na tych pomalowanych ale i tak nie wiem co z nich zrobić bo takie króciaki... Niech ze 2mm urosną, albo chociaż 1,5 to wracam do kwadratów [/QUOTE]Nie narzekaj, bo klapsa dostaniesz Ogólnie średnio mi się widzą zaokrąglone pazurki, ale u Ciebie mi się podoba. Masz taką długą płytkę, że zaokrąglone fajnie wyglądają. Chociaż tracą w porównaniu z np. migdałkami.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
cdn...
|
|
#4577 |
|
Konto usunięte
|
Helloł
|
|
|
|
#4578 |
|
Spaceroholiczka
|
Póki co jeden i widzę, że jakiś paproch mi się przykleił
Nie uwierzycie, ale lakier idealnie odzwierciedla kolor mojej krwi. |
|
|
|
#4579 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;38997420]Helloł [/QUOTE]Hejo ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4580 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#4581 | ||||||||
|
szef wszystkich szefów
|
I super wygląda
Cytat:
No właśnie nie mam Także znowu zaczynam zbierać na Miss ConductCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zrobiłam risercz... nie mam składników Cytat:
Cytat:
Skończyłam Powiedzcie mi, że to szampańskie złotko-sreberko jest mi nie potrzebne. Że nie będzie mi pasowało, że szkoda kasy, że jest brzydkie i to, że raz jest zloty raz srebrny nie ma żadnego znaczenia...
"Nie należy oszukiwać brzydkich dziewcząt." Prezio paczy. Widzi. Kontroluje. Edytowane przez Prezes Kuli Ziemskiej Czas edycji: 2013-02-02 o 13:28 |
||||||||
|
|
|
#4582 | |
|
keep calm and contour on
|
Cytat:
no ale przynajmniej większą przyjemność będziesz miała jak go zdobędziesz po długim oczekiwaniu
|
|
|
#4583 | ||
|
leśny stwór
|
dzięki, oby tak było
![]() ![]() dzięki ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4584 | |||||
|
Lwiątko z Cintry
|
no co kto lubi ![]() Cytat:
ostatnio coś często się wizaż psuje ![]() .. 'jak będziesz szła na miasto, to zabierz mnie ze sobą, razem wybierzemy karmę. wiesz, tą nową, co ją reklamowali..' Cytat:
ja muszę chyba wrócić do Evelinki, bo jest jakaś masakra, Joko w ogóle nie pomaga ![]() Cytat:
Ty sobie poradzisz, z trudnymi zdobieniami sobie radzisz to taka Futura to będzie dla Ciebie pikuś ![]() Cytat:
śliczny ten holo złamał się jakieś 3-4 mm od wolnego brzegu.. więc jakbym go oderwała to cały przyrost poszedłby w piiiiiiiiz..u więc póki co ostrożnie go piłuję, sklejam na torebkę, ale nie jestem takim miszczem jak Zła i u mnie widać wszystkie nierówności ![]() Cytat:
jak ja lubię takie kolory
|
|
#4585 | |
|
leśny stwór
|
Cytat:
![]() oł, coś ostatnio jakieś paznokciowe horrory tutaj :/ |
|
|
|
|
#4586 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
piękny taka pora roku pozostaje czekać do lata
|
|
#4587 | |||
|
Zakorzenienie
|
no tak, czerwone wino, skleroza
![]() Ale jestem przewidywalna śmieszne, śmieszne a ja myślałam że na zawał zejdę miałyśmy boską miejscówę wtedy, większość mogła pomarzyć o ściąganiu a pani profesor dosyc sroga ![]() Cytat:
![]() Cytat:
jak wrażenia?zaraz obczaję co wyszło na zdjęciach, masakra z uchwyceniem chyba. ślicznota Cytat:
oby ja po prostu mam cierpliwość do lakierów
|
|||
|
|
|
#4588 |
|
keep calm and contour on
|
http://www.swedishloveaffair.com/wp-...e-dead-081.jpg powiedzcie że ten cień nie jest mi potrzebny
|
|
#4589 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
ja nie raz malowałam 3 razy i się poddałam Cytat:
omg absolutnie jest Ci potrzebny, żebyś nam wyczarowała cudowne makijaże
|
|
#4590 | ||
|
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
Ej, miałyście powiedzieć, że brzydki i strata kasy Potrzebuję głosu zdrowego rozsądku.Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:44.

Rożek mi się złamał w fakerku a że już wcześniej w kciuku miałam jedną stronę zaokrągloną to pojechałam po wszystkich. Teraz wszystkie mają jakieś 0,5mm wolnego brzegu, głupio się czuję 
Niech ze 2mm urosną, albo chociaż 1,5 to wracam do kwadratów
) i jest teraz okrągłym ogryzkiem obciętym na -3 

na Twoich przecudnych paznokciach
w dzień może dorzucę resztę, jak dopucuję skórki i stan środkowego pozostawia wiele do życzenia.. totalnie nie mogłam go skleić, wypolerować i lakier ma brzydką chropowatą strukturę
Ale Twoje wygladaja ślicznie 

Stosuję non stop jako bazę. Poleciłabym też intensywne nawilżanie, ale wtedy trzeba by na jakiś czas zrezygnować z malowania (co u mnie skutkuje większym rozdwajaniem...)

Puchy na półkach, nic ciekawego i nawet lakierów mi się odechciało oglądać... 

Także znowu zaczynam zbierać na Miss Conduct
no ale przynajmniej większą przyjemność będziesz miała jak go zdobędziesz po długim oczekiwaniu